Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
...
Άκου ο κουλός πύραυλος..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
κι εγινε και leader! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
...
Άκου ο κουλός πύραυλος..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
περασε τον ται για βλημα :rotflmao: ::
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cheerleader.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Cheerleader.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τον σκισατε τον ανθρωπο
Ενταξει ρε παιδια, ακομα μικρος ειναι, μεχρι να ενηλικιωθει θα μαθει να πηγαινει λιγο πιο γρηγορα.
Μην τον δουλευεται και απογοητευτει σε αυτη την ευαισθητη ηλικια που ειναι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
thanks mate.Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Peskandritso εισαι κουλάντζα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Για την Κυριακη που μου ειπες ειναι λιγο χλωμο γιατι θα πρεπει να γιορτασω με το εταιρον ημιση τα 11![]()
![]()
χρονια παντοφλας-πλαστη και ξυλου ανελεητου (γαμου).
Ουτε στην ετησια βολτα με τους συνφορουμητες δεν με αφηνει να παω.![]()
![]()
![]()
Και δεν θελει να παμε και μαζι.![]()
Αστο, μια φορα τον χρονο θα κανω υπομονη.
Αλλα που θα παει, τον Αυγουστο θα ειμαι 2-3 βδομαδες μονος μου εδω.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Βλέποντας και κάνοντας φίλε για την Κυριακή. Κι εμείς ενδέχεται να πάμε για καμμιά πολύ πρωϊνή βουτιά κατά Σούνιο μεριά.... Θα δω και τα κέφια της οικογένειας για το τι θέλει και μιλάμε άμα είναι.
Εξάλλου μιας και γνωριστήκαμε τόσοι μοτο-μπαμπάδες μεταξύ μας πιστεύω ότι σε περίπτωση που κάποιος μπαμπας βαριέται μόνος του και θέλει παρέα για πολύ πρωϊνή (και σύντομη τις περισσότερες φορές) βόλτα να "μπαίνει" εδώ μέσα και να βρίσκει ανταπόκριση.
Άκου "κουλάντζα" :rotflmao:
Ρε τι μαθαίνουμε εδώ μέσα....
Βρε γερο-μπαμπάδες ….ακόμη δεν έχουν φύγει οι μελανιές από την παντόφλα και τον πλάστη , πάλι εκδρομουλες σκέφτεστε???
![]()
![]()
ggs χαχαχα φιλε το πιπινι μου με το μπικινι του το εχω και θα το εχω.Μια χαρα.Εσεις ειστε και γαμω τα ατομα και καναμε καλη παρεα.Παντα μαθαινω καινουργια πραγματα ειδηκα οταν ειμαι με μεγαλητερους![]()
Παντος πραγματικα χαρηκα που σας γνωρησα και θα τα ξαναπουμε απο κοντα.Ειστε φοβερα ατομα μακαρι αμα κανω οικογενεια και εχω και παιδια να μπορω και εγω να κανω τις βολτες μου και να γινομαι παλι παιδι οπως ειμαι τωρα..
Don john![]()
![]()
inpas Μια χαρα ανθρωποι ειμαστε ρε!!χαχα Σε χαλαρες βολτες δεν κανω καγκουριες.Αμα κανονησω καμια μερα κατι fast θα σου πω.Ελα για παρεα δεν ειναι αναγκη να πηγαινεις ταπα.![]()
Τωρα να πω για τον Tai. :a19:![]()
Γενικα ολοι ειστε φοβερα ατομα την επομενη θα φερω και παρεα γιατι απ`οτι ειδα μπαμπαδες ξεμπαμπαδες και ηλικιες καπαμα παιδια παιδακια εισαστε!! :rotflmao: :rotflmao: Ακους εκει με την τσιμπλα στο ματι να ζηταω καφε και να βλεπω για αλους να ερχετε ουζο!!!!!![]()
![]()
![]()
Θανο χχΘα τα ξαναπουμε φιλε..
![]()
![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Μπράβο βρε παιδιά. Μια πραγματικά ωραία βολτίτσα. Ωραία διαδρομή, ωραία παρέα.
Απ'ότι διαβάζω ορισμένοι αργότερα είχαν και κάτι ωραία μπιφτέκια..... οψόμεθα γι' αυτό εμείς που δεν ακολουθήσαμε σε επόμενη συνάντηση μας.
Μεταξύ μας τώρα χάρηκα γιατί μου έφυγε κι ένα άγχος, κι εξηγούμε:
Πηγαίνεις τώρα λέμε σαν παράδειγμα με την μηχανούλα σου μια βόλτα, με ...όσα και ξαφνικά βλέπεις να γεμίζουν οι καθρέπτες σου με κάτι blackbird που σε πλησιάζουν τάχυστα και κάτι τύπους ντυμένους με δερμάτινες φόρμες, καμπούρες, γλύστρες, ξύστρες κλπ κλπ.
Λες Παναγίτσα μου ποιός πύραυλος Patriot με σημαδεύει τώρα?...και κάνεις τσουκου τσουκου στην άκρη μπας και γλιτώσεις.
Μετα την σύντομη γνωριμία μου με τον Mafiozo και με τον Tai είδα ότι τελικά δεν είναι Patriot αλλά δύο πολύ normal άνθρωποι σαν και'μένα. Ουφ, τώρα θα'μαι πιο ήσυχος όποτε βλέπω κάποιον πυραυλοκινητήρα να με πλησιάζει....
Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι όλοι περάσαμε μια χαρά κι ευελπιστώ να ξαναβρεθούμε λιαν συντόμως.
ps
Τα εύσημα στον φίλτατο Tai που μας γνώρισε μια πολύ ωραία διαδρομή.
Γεια σου φιλε ihpas.Καλα βρε παλιοπαιδο εμενα με ξεχασες τοσο γρηγορα επειδη δεν φοραγα κι'εγω την στολη μου.Τη θελεις να μας πεις οτι εμεις ειμαστε για τα μπαζα.?
Αντε καλες σουζες πατεραδες......
ΦΙΛΕ mafioze γεια κι'απο εμενα θα τα πουμε συντομα.....![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε peskadritsio γεια σου.Δεν θελω να σου αναφερω τι εχασες γιατι θα πληγωθεις πολυ,εστω κι'αυτη η γευση που πηρες πολυ καλη σου βγηκε,αντε παντα τετοια φιλε καλες πλαστες?.Να φορας παντα κρανος?....Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ενταξει ρε παιδια, ακομα μικρος ειναι, μεχρι να ενηλικιωθει θα μαθει να πηγαινει λιγο πιο γρηγορα.
Μην τον δουλευεται και απογοητευτει σε αυτη την ευαισθητη ηλικια που ειναι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Θανο εχω ακουσει οτι και στα ανατολικα προαστεια παιζουν μπαλα κατι πολυ καλα ταβερνεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Φιλε peskadritsio γεια σου.Δεν θελω να σου αναφερω τι εχασες γιατι θα πληγωθεις πολυ,εστω κι'αυτη η γευση που πηρες πολυ καλη σου βγηκε,αντε παντα τετοια φιλε καλες πλαστες?.Να φορας παντα κρανος?....![]()
![]()
![]()
Μηπως η επομενη φορα θα ειναι απο τα λημερια σου???
![]()
![]()
![]()
Οτι γουσταρει η ψυχη σου,φιλε μου αν ερθεις απο τα μερη μου να ξερεις θα περνας παντα καλα,πως να το κανουμε εχουμε απ'ολα οταν λεω απ'ολα ενοω μεχρει τελικης πτωσεις που λεει ο λογος λεω εγω τωρα αντε καλα να περνας με τα παιδακια σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Θανο εχω ακουσει οτι και στα ανατολικα προαστεια παιζουν μπαλα κατι πολυ καλα ταβερνεια.
Μηπως η επομενη φορα θα ειναι απο τα λημερια σου???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καταρχας να συμπληρώσω με τη σειρά μου ότι ηταν πολύ καλό. Η παρέα, ο ρυθμός, η διαδρομή
+1000 σε όλους.
Ακούστε και την mega κωλοφαρδία μου. Το μαγαζί στο Λουτράκι που κάτσαμε ήταν το σημείο εκκίνησης για μένα και την γυναίκα μου. Πέρα από αναμνήσεις κλπ έχει και πρακτική αξία.
Γιατί μόλις της είπα όταν γύρισα : Ηταν πολύ ωραία βόλτα και να δείς σύμπτωση που κάτσαμε για παγωτό και της εξήγησα, μου είπε με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά:
Ααα αφού πέρασες τοοόσοο όμορφα να ξαναπάς.
:a07:
Και εγώ είπα: Ε καλά αφού το θέλεις τοοοόσο πολύ μπορεί να ξαναπάω.
![]()
και από μέσα μου χε χε χε κανονίστηκε και και η επόμενη.
:a39:
Ετσι γίνονται οι δουλειές φίλε Πεσκανδρίτσο..
![]()
Αναμένω την επόμενη
ΥΣ Χρήστο τώρα θυμήθηκα ότι ήσουνα leader στην προηγούμενη πανελήνια στο γρουπ μου. Παραμένεις άψογος.. ασε τους να λένε.... ζηλεύουνε![]()
![]()