Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ρουμανία/σερβίαΜάγκες λυπηθείτε με, αρκετό λούκι τραβάω ήδη με τα Ηρακλειώτικα..!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ουκρανία ...![]()
:rotflmao:
ρουμανία/σερβίαΜάγκες λυπηθείτε με, αρκετό λούκι τραβάω ήδη με τα Ηρακλειώτικα..!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ουκρανία ...![]()
Να σού'δινα τώρα μια συμβουλή κι εσένα αλλά μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος..Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Το μηχανάκι κάθε μέρα..... η μουρμούρα είναι που μας τα χαλάει...Αλλά θα τη χειριστούμε και αυτή, έχουμε μάθει πλέον![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
τα Ηρακλειώτικα Αγορια..!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ είμαι ο τέρμα δεξήςΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ είμαι ο τέρμα δεξής![]()
ουτε ενα quote?
ουτε μια απαντηση στο πμ?
![]()
Τώρα μόλις το είδα και σου απαντάω ΜητςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ουτε ενα quote?
ουτε μια απαντηση στο πμ?
![]()
![]()
Αρε να ξέρατε τι μου θυμίσατε, πως νομίζετε μου προέκυψε το BMW?. Μάκη δεν είσαι μόνος σου σ' αυτή την ιστορία, είμαστε σύλλογος φίλε μου και άσε τα ρεμάλια να λένε, δεν έχουν νιώσει ποτέ την ομορφιά του 2κάβαλου, αυτό το γλυκό βάρος πίσω, που κάνει τη μοτοσυκλέτα να θέλει να κινηθεί ράθυμνα στις στροφές, το γλυκό άνοιγμα του γκαζιού για να αποφεύγονται οι επικίνδυνες επιταχύνσεις, τη γλυκιά φωνούλα που σου λέει στο αυτί μην πηγαίνεις από τις γούβες και είναι ανάγκη να τρέχουμε, το να βλέπεις τα μαλλιά της ν' ανεμίζουνε στον καθρέφτη (και ν' ακούς "θα θέλω μια ώρα για να τα ξεμπλέξω), τις με σεξουαλικά υπονοούμενα τσιμπιές - νυχιές όταν για κάποιο λόγο πάς πιο γρήγορα ή επιταχύνεις πιό απότομα από το προβλεπόμενο?
Αυτή φίλε μου είναι η μαγεία της βόλτας με το έτερον ήμισυ και όποιος δεν την έχει γευτεί δεν ξέρει τι χάνει. Τι να μας πει ο καμεν ή ο άλλος ο διαβολικός reimaister και οι άλλοι αλήτες? Δεν έχουν ακόμα αποκτήσει οικογενειακή συνείδηση.
Εμείς δυνάμεθα φίλε μου να σκεπτόμαστε σε πληθυντικό αριθμό (θα πάμε βόλτα, θα πάμε για φαγητό, είμαστε εκδρομή) ενώ αυτά τ΄αποβράσματα της κοινωνίας μόνο σε ενικό. Κι ερωτώ, είναι ή δεν είναι εγωιστικό αυτό? Είναι ή δεν είναι αντιχριστιανικό αυτό?
Φίλε Μάκη θα έρθει μιά μέρα χωρίς να το καταλάβεις που δεν θα θες να πάς βόλτα μόνος σου πουθενά, δεν θα θες να κάνεις ούτε ένα χλμ θα σου λείπει αυτό το υπέροχο βάρος από πίσω σου.......
Χωρίς πλάκα τώρα, μάθε την κοπέλα να κάθεται σωστά, ν' ακουμπάει στην πλάτη σου ( κι αν είναι και προικισμένη ψηλά ακόμα καλύτερα για σένα), να χαλαρώνει πάνω σου κι όλα θα πάνε καλά. Θα τις χαρείτε τις μοτοβόλτες.
![]()
![]()
Βασίλης (Ομοιοπαθείς)
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
.......
Μακη μη τον ακους!
Μλκιες σου λεει!!!
![]()
![]()
![]()
Πραγματικά χαίρομαι πολύ που δεν είμαι η μοναδική περίπτωση αυτής της ασθένειας(Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Βασίλης (Ομοιοπαθείς)
:rotflmao:) Βασίλη!
Καταλαβαίνοντας απόλυτα την αντίδραση όλων των υπολοίπων που ίσως προέρχεται από τη διαφορετικότητα προτεραιοτήτων ή ακόμα και τον διαχωρισμό που μπορεί να έχουν κάνει ανάμεσα στα πολύ σημαντικά για τον άντρα θέματα "μοτοσυκλέτα" και "γυναίκα", σου λέω ότι μέσα σε λίγες γραμμές είπες όλα όσα σκεφτόμουν κι όσο κι αν προσπαθούσα δεν θα μπορούσα να τα μεταφέρω καλύτερα σε κάποιον μεταδίδοντάς του τόσο ουσιαστικά αυτό που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό!
Να ταξιδεύουμε και να γουστάρουμε, είτε μόνοι είτε διπλοί, τ'αυτιά μας να γεμίζουν είτε απ'τη μουρμούρα του μοτέρ μας είτε απ'τις τσιρίδες των εταίρων μας ήμισυ, και τα δύο γλύκα κρύβουν μόνο που στη δεύτερη περίπτωση μπορεί όντως τα προσόντα να κάνουν τη βόλτα πιο μοναδική..!![]()
Κι ας πάνε στα κομμάτια οι δισκόπλακες και τα τακάκια!![]()
![]()
![]()
![]()
Αργείς χαρακτηριστικά!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μακη μη τον ακους!
Μλκιες σου λεει!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έμ, γι'αυτό στα λέμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μάγκες λυπηθείτε με, αρκετό λούκι τραβάω ήδη με τα Ηρακλειώτικα..!![]()
![]()
φωνή βοώντος...![]()
![]()
![]()
![]()
Πραγματικά χαίρομαι πολύ που δεν είμαι η μοναδική περίπτωση αυτής της ασθένειας() Βασίλη!
Καταλαβαίνοντας απόλυτα την αντίδραση όλων των υπολοίπων που ίσως προέρχεται από τη διαφορετικότητα προταιρεοτήτων ή ακόμα και τον διαχωρισμό που μπορεί να έχουν κάνει ανάμεσα στα πολύ σημαντικά για τον άντρα θέματα "μοτοσυκλέτα" και "γυναίκα", σου λέω ότι μέσα σε λίγες γραμμές είπες όλα όσα σκεφτόμουν κι όσο κι αν προσπαθούσα δεν θα μπορούσα να τα μεταφέρω καλύτερα σε κάποιον μεταδίδοντάς του τόσο ουσιαστικά αυτό που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό!
Να ταξιδεύουμε και να γουστάρουμε, είτε μόνοι είτε διπλοί, τ'αυτιά μας να γεμίζουν είτε απ'τη μουρμούρα του μοτέρ μας είτε απ'τις τσιρίδες των εταίρων μας ήμισυ, και τα δύο γλύκα κρύβουν μόνο που στη δεύτερη περίπτωση μπορεί όντως τα προσόντα να κάνουν τη βόλτα πιο μοναδική..!![]()
Κι ας πάνε στα κομμάτια οι δισκόπλακες και τα τακάκια!![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα μου λείπει η Χρύσα, όταν πάω βόλτες μόνος μου. Για παράδειγμα πήγαμε τις προάλλες Χρυσοβίτσι με τα παιδιά του φόρουμ κι επειδή ήταν με πυρετό δεν ήρθε. Ε λοιπόν στην επιστροφή για ν' αναπληρώσω το κενό στην πίσω σέλα πήρα δικάβαλο το camen.......δεν είναι τούμπανος "ψηλά" αλλά τι να κάνουμε, είχα πιει και μπόλικο κρασάκι έκανε και ψωλόκρυο όλα οκ.
Όχι φίλε μου, Πάντα σοβαρά μιλώντας και χωρίς καμία διάθεση για χαβαλέ, (αν και για πείραγμα τη ξεκίνησα την απάντηση), είναι δύο διαφορετικά πράγματα η βόλτα με τη γυναίκα που γουστάρεις (ειδικά αν έχει τη διάθεση να περάσετε καλά) και η βόλτα με μοτοφίλους που η βόλτα εξελίσσετε αναλόγως κατάστασης. Πάντως η δικιά μου (γυναίκα) είναι η μόνιμη παρέα μου στις βόλτες κι αυτό μου αρέσει πολύ. Την βόλτα που δεν μπορέσαμε να απολαύσουμε μαζί στο Χρυσοβίτσι τότε με τα παιδιά την επαναλάβαμε μαζί 3 βδομάδες αργότερα κι αν εξαιρέσεις τον πουστρόδρομο στην επιστροφή από Κόρινθο μέχρι Πάτρα και το πιασοκώλιασμα που μας έκανε ο κάπελας στο Χρυσοβίτσι, ήταν καταπληκτικά.
Εύχομαι από καρδιάς η κοπελιά αυτή να είναι ο σύντροφος που τελικά θα κάνεις άπειρα χλμ μαζί του....
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ευχή κι από μένα να συνεχίσετε να ρολάρετε μαζί για ατελείωτα ακόμα χιλιόμετρα φίλε και νά'στε πάντα τόσο κοντά όσο σας φέρνει η σέλα μιας μοτοσυκλέτας..!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εύχομαι από καρδιάς η κοπελιά αυτή να είναι ο σύντροφος που τελικά θα κάνεις άπειρα χλμ μαζί του....
![]()
![]()
![]()
![]()
Έμ, γι'αυτό στα λέμε...![]()
φωνή βοώντος...![]()
![]()
![]()
Τα ρεμάλια που λέγαμε...;!![]()
![]()
![]()