Εγω νομιζα οτι θα φαμε κουφετα απο διπλη βαφτιση......:rotflmao:
Εγω νομιζα οτι θα φαμε κουφετα απο διπλη βαφτιση......:rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εγώ φίλε δεν μπλέκω εκεί και το ξέρεις πολύ καλά!Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Καλά ετοιμάσου εσύ να τυλιχτείς με το πιπινάκι και μετά τραγούδα μου![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Κάτσε να στείλω ένα μήνυμα στον Γιάννη να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για εσένα![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αφιερωμένο.........(χε χε χε)Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Εγώ φίλε δεν μπλέκω εκεί και το ξέρεις πολύ καλά!![]()
Κάτσε να στείλω ένα μήνυμα στον Γιάννη να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για εσένα![]()
Επί την ευκαιρία. Καλησπέρα στην παρέα. Έχω πήξει στην δουλειά. Φεύγω το πρωί και γυρνάω το βράδυ. Σήμερα μόνο γύρισα νωρίς. Αν κανονίσετε το Σάββατο τίποτις, και φυσικά αν δεν δουλεύω, I'm in.
![]()
Αφιερωμένο στον Blueangel......![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=wCBP6E6B-zE
Άντε παιδιά, με το καλό !!!
Καλούς απογόνους !!!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Δεν πιστεύω να εννοείς κ μένα;![]()
Γιατί ?Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Δεν πιστεύω να εννοείς κ μένα;![]()
![]()
Δεν παντρεύεσαι ?![]()
Μόνο ο Blueangel θα χορέψει το χορό?:o :wacko:![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Είσαι τρελός;Από τώρα;;;;;
Πές τα ρε Μπιλάρα γιατί αυτό το λαμόγιο του Αργους χρειάζεται να πάρει ενα γερό μάθημα για κάτσε να δούμε τι χουνέρι θα του ετοιμάσουμε να μαζευτεί λίγο η γλώσσα τουΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Γιατί ?![]()
Δεν παντρεύεσαι ?![]()
Μόνο ο Blueangel θα χορέψει το χορό?:o :wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Ναι ναι...κάντε μου κανά χουνέρι![]()
Μετά θα τρέχετε κ δεν θα φτάνετε...τώρα που έχω αρχίσει κ κάνω μαθήματα στο photoshop![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ναι ναι...κάντε μου κανά χουνέρι![]()
Μετά θα τρέχετε κ δεν θα φτάνετε...τώρα που έχω αρχίσει κ κάνω μαθήματα στο photoshop![]()
photoshop? τι'ναι αυτό πάλι?
Μαγαζί για φωτογραφίες ?Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
photoshop? τι'ναι αυτό πάλι?![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Είδες που είχα δίκιο?Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Όχι ρε xtbilly δεν είναι μαγαζί τελικά. Πρέπει να'ναι κάτι τέτοιο...............
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τελικά μαγαζί είναι...![]()
Και τι μαγαζί...![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι μάστορας ρε Ινπασίξ !!!![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR