εσυ vales τι εχεις ??
Οτι σωστοτερο εχω ακουσει εδω μεσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
όπως εγώ έχω το πιο αργό 650αρι...εσύ έχεις του πιο αργό 900άρι!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο που κοιτας με θαυμασμο στα φαναρια και σφυρας αδιαφορα.Δλδ το ειχε,γτ εκανε την μαλακια και πηρε ΧΧ και ξεμεινεΑρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
εσυ vales τι εχεις ??![]()
![]()
![]()
Φιλικα VALE![]()
![]()
![]()
![]()
δηλαδη για να καταλαβω μιλαω τοση ωρα με εναn me ktm 640 που πασχιζει και νομιζει οτι εχει αεροπλανο και εναν me fmx ο οποιος γνωριζει οτι το μηχανακι του δεν παει βημα..οσο για τον vales δεν εχω να πω κατι..να υποθεσω σακι μενεις βολο?και εχεις και εξατμισεις after market??Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αυτο που κοιτας με θαυμασμο στα φαναρια και σφυρας αδιαφορα.Δλδ το ειχε,γτ εκανε την μαλακια και πηρε ΧΧ και ξεμεινε![]()
![]()
![]()
Φιλικα VALE![]()
![]()
![]()
![]()
Μα η αλήθεια είναι! Άσχετα αν μερικοί δεν το καταλαβαίνουν!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Οτι σωστοτερο εχω ακουσει εδω μεσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να μην υποθέσεις...μένω βόλο αλλά εξατμίσεις δεν έχω...Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
..να υποθεσω σακι μενεις βολο?και εχεις και εξατμισεις after market??![]()
Εγω απλα ξερω οτι εχω ενα μονοκυλινδρο 600αρι απο τα γρηγοροτερα ,που εχει περιφερειακα που το TDM ουτε στα ονειρα του.Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
δηλαδη για να καταλαβω μιλαω τοση ωρα με εναn me ktm 640 που πασχιζει και νομιζει οτι εχει αεροπλανο και εναν me fmx ο οποιος γνωριζει οτι το μηχανακι του δεν παει βημα..οσο για τον vales δεν εχω να πω κατι..να υποθεσω σακι μενεις βολο?και εχεις και εξατμισεις after market??![]()
Ο Σακης εχει ενα μηχανακι που ξερει πολυ καλα τι ειναι ,γιατι ΤΙ το εχει και ποσο γρηγορο ειναι.Ασχετα με το τι μαλακιες λεμε μεταξυ μας.
Ο VALES εκανε την λαλακια με το ΧΧ και γελαμε μαζι του.![]()
![]()
![]()
ΕΣΥ,για πες μας,γιατι εισαι περηφανος για το TDM?!
Αληθεια ποσο εχει αυτο το πραγμα?![]()
Ρε κιαρατάδες... ένα χέ$1μ0, 2 σελίδες προλάβατε !!!!
Χτύπα ρε καμένε, χτύπα.
υ:γ: Ρίχτε και καμιά ματιά στον τίτλο του thread που και που.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Ε αφου εκανες λαλακια ,να μην στο πω δλδΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Χτύπα ρε καμένε, χτύπα.
![]()
![]()
Θα ξαναμπεις στον ισιο δρομο βρε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οτι πληρωνεις παιρνεις..νομιζω οτι πρεπει να ειναι στα 9800 το 2010..δεν θα εβαζα το χερι μου στη φωτια..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εγω απλα ξερω οτι εχω ενα μονοκυλινδρο 600αρι απο τα γρηγοροτερα ,που εχει περιφερειακα που το TDM ουτε στα ονειρα του.![]()
Ο Σακης εχει ενα μηχανακι που ξερει πολυ καλα τι ειναι ,γιατι ΤΙ το εχει και ποσο γρηγορο ειναι.Ασχετα με το τι μαλακιες λεμε μεταξυ μας.
Ο VALES εκανε την λαλακια με το ΧΧ και γελαμε μαζι του.![]()
![]()
![]()
ΕΣΥ,για πες μας,γιατι εισαι περηφανος για το TDM?!
Αληθεια ποσο εχει αυτο το πραγμα?![]()
ωστοσο σακι σε ρωτησα γιατι ετυχε να ειμαι στο βολο πριν μια εβδομαδα και πετυχα ενα παλικαρο που παλευε να σηκωσει το fmx με τριτη να υποθεσω με εξατμισωνια στην περιφεριακη..ειμαι περιφανος γιατι αυτο το μηχανακι ηθελα αυτο πηρα ασχετος τι εχει πανω και τι δεν εχει..ακριβως το ιδιο ερωτημα μπορω να σου κανω και εγω...εσυ γιατι εισαι τοσο περηφανος για το kTM γιατι την αξιοπιστια που εχει το tdm ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν θα την δεις σε ktm..
Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
οτι πληρωνεις παιρνεις..νομιζω οτι πρεπει να ειναι στα 9800 το 2010..δεν θα εβαζα το χερι μου στη φωτια..![]()
![]()
![]()
Δλδ εσυ με 9800 πηρες οτι πληρωσες ε![]()
Αυτο που το ξερεις?Ειχες ΚΤΜ ποτε?Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
εσυ γιατι εισαι τοσο περηφανος για το kTM γιατι την αξιοπιστια που εχει το tdm ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν θα την δεις σε ktm..
Η απλα σου το ειπε ο φιλος σου που ειχε εναν φιλο που ο ξαδελφος του ειχε εναν αδερφο που ειχε ενα ΚΤΜ που χαλασε το ρημαδι απο μονο του![]()
![]()
Εμένα αποκλείεται ναι είδες ούτε εξατμισώνια έχω ούτε καγκουριές κάνω μέσα στην πόλη.....Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
οτι πληρωνεις παιρνεις..νομιζω οτι πρεπει να ειναι στα 9800 το 2010..δεν θα εβαζα το χερι μου στη φωτια..
ωστοσο σακι σε ρωτησα γιατι ετυχε να ειμαι στο βολο πριν μια εβδομαδα και πετυχα ενα παλικαρο που παλευε να σηκωσει το fmx με τριτη να υποθεσω με εξατμισωνια στην περιφεριακη..ειμαι περιφανος γιατι αυτο το μηχανακι ηθελα αυτο πηρα ασχετος τι εχει πανω και τι δεν εχει..ακριβως το ιδιο ερωτημα μπορω να σου κανω και εγω...εσυ γιατι εισαι τοσο περηφανος για το kTM γιατι την αξιοπιστια που εχει το tdm ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν θα την δεις σε ktm..
Και προπάντων δεν ασχολούμαι να ανοίγω με μικρότερα μηχανάκια από το δικό μου!
Πάντως με δυο άλλα φμξ που άνοιξα που και οι δυο είχαν εξατμίσεις πάνω και σπάγανε καρύδια από
θόρυβο τους έκανα να κλαίνε για πολύ κλάμα όμως και να λάβεις υπόψιν σου ότι είμαι 103 κιλά
και αυτοί και οι δυο ήταν μισοί από εμένα....λάθος επιλογές βλέπεις....![]()
οχι λαθος κανεις....δυστυχως ειχα στα χερια μου ενα κτμ 640 σμ 2006..το οποιο και εφυγε νωρις πριν καν το συνηθισω..εκτος αυτου τρεις φιλοι μου ειχαν κτμ τον εναν τον τραβαγα εγω με το χτχ να το παει στο συνεργειο και τον αλλον τον ξεφρακαραμε...να απο που τα ξερω...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
![]()
![]()
![]()
Αυτο που το ξερεις?Ειχες ΚΤΜ ποτε?
Η απλα σου το ειπε ο φιλος σου που ειχε εναν φιλο που ο ξαδελφος του ειχε εναν αδερφο που ειχε ενα ΚΤΜ που χαλασε το ρημαδι απο μονο του![]()
![]()
επιλογες ειναι αυτες...103 κιλα φιλε μου...???με τετοιο μηχανακι??νομιζω οτι εσυ εκανες λαθος επιλογη..Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Εμένα αποκλείεται ναι είδες ούτε εξατμισώνια έχω ούτε καγκουριές κάνω μέσα στην πόλη.....
Και προπάντων δεν ασχολούμαι να ανοίγω με μικρότερα μηχανάκια από το δικό μου!
ειχα το μυαλο να το βρω μεταχειρισμενο σε κατασταση καινουργιου για να μην δωσω τα γαμισι@ατικα ...ωστοσο εσενα ποσο ειχαμε πει οτι εκανε???Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
![]()
![]()
![]()