Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 224 από 224

Θέμα: Αρχάριος για Gsxr-1000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    τι απαντας κ εσυ τωρα ρε αγαπη..δε βλεπεις το παλικαρι εχει την γνωση της φωτογραφιας..

απανταω γιατι μπορει ο αλλος που ανοιξε το ποστ να αναθαρρισει και να παει να παρει κανενα τουμπανο...
    οσο πιο πολλους γλιτωσουμε ρε Μπιμπικο τοσο καλυτερα...

οσο θυμαμαι τον εαυτο μου με το 636 να πηγαινω με καμια 220αρα και να βλεπω μπροστα αμαξι στα 200 μετρα και απλα να κλεινω γκαζι και να μην προλαβαινω να πω κιχ και να φτανω στο προφυλακτηρα του με 170 και ο τυπος να πηγαινει αριστερα με 140. ειχα περιπου στα 30χλμ και δεν ηξερα τι να τα κανω και για να μην πατησω φρενο τον περναγα απο δεξια...
    φυσικα δεν εφταιγε αυτος...εγω εφταιγα και η αμαθεια μου...

ή την αλλη φορα που ανοιξα μια τριτη τερμα οταν εβγαινα απο παραδρομο στην εθνικη και στο τσακ γλιτωσα το αγκαλιασμα με μια καροτσα που πηγαινε αργα επειδη ψιλοχαζεψα. δεν προλαβα ουτε καν φρενα.μονο την μπουνια στο κλιπ ον και το σπασιμο.ασπρισα ολοκληρος και μετα πηγαινα με 50.

αυτα και αλλα πολλα θυμαμαι και οσο ακουω για 1000αρια με αρχαριους με λουζει κρυος ιδρωτας...

τι απαντας κ εσυ τωρα ρε αγαπη..δε βλεπεις το παλικαρι εχει την γνωση της φωτογραφιας..
    μαθε να σεβεσαι τις αποψεις του αλλου οταν εισαι σε μια συζητηση,θα σε βοηθησει..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    μαθε να σεβεσαι τις αποψεις του αλλου οταν εισαι σε μια συζητηση,θα σε βοηθησει..
    δε κανω συζητηση με ανθρωπους που ειναι ασχετοι με τη κουβεντα που κανουμε..απλα τους θυμιζω οτι ειναι ασχετοι.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    ρε παίδες... τα street δεν είναι αυτά που δεν φαίνεται καθόλου ο όγκος τους λόγω χαμηλού κέντρου βάρους;;;

δε κανω συζητηση με ανθρωπους που ειναι ασχετοι με τη κουβεντα που κανουμε..απλα τους θυμιζω οτι ειναι ασχετοι.
    παρολαυτα μου απαντας σε οτι εχω γραψει μεχρι τωρα με υφακι επειδη απλα εχω αλλη αποψη..αλλα ξεχασα εισαι αλλος ενας μαγκας πισω απ την οθονη.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    παρολαυτα μου απαντας σε οτι εχω γραψει μεχρι τωρα με υφακι επειδη απλα εχω αλλη αποψη..αλλα ξεχασα εισαι αλλος ενας μαγκας πισω απ την οθονη.
    απο τι διαβασα δεν εχεις αλλη αποψη..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ..
    και αυτο ειναι πολυ επικυνδινο.

τωρα αυτα περι πισω απο οθονης και μαλακιες
    αντε πεστα σε κανα παιδακι εκει να τσιμπησει να σου πει να του πεις και να πατε να γαμηθειτε και οι 2 μετα .
    εδω συζηταμε κατι αλλο.

Τέλος. Φτάνει τόσο.
    safety doesn't happen by accident

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    οσο θυμαμαι τον εαυτο μου με το 636 να πηγαινω με καμια 220αρα και να βλεπω μπροστα αμαξι στα 200 μετρα και απλα να κλεινω γκαζι και να μην προλαβαινω να πω κιχ και να φτανω στο προφυλακτηρα του με 170 και ο τυπος να πηγαινει αριστερα με 140. ειχα περιπου στα 30χλμ και δεν ηξερα τι να τα κανω και για να μην πατησω φρενο τον περναγα απο δεξια...
    φυσικα δεν εφταιγε αυτος...εγω εφταιγα και η αμαθεια μου...

ή την αλλη φορα που ανοιξα μια τριτη τερμα οταν εβγαινα απο παραδρομο στην εθνικη και στο τσακ γλιτωσα το αγκαλιασμα με μια καροτσα που πηγαινε αργα επειδη ψιλοχαζεψα. δεν προλαβα ουτε καν φρενα.μονο την μπουνια στο κλιπ ον και το σπασιμο.ασπρισα ολοκληρος και μετα πηγαινα με 50.

Επειδή έτυχαν αυτά σε σένα, δε σημαίνει ότι τυχαίνουν σε όλους :P Δεν είναι ότι καλύτερο να ξεκινάς με 1000, σίγουρα. Αλλά όχι ότι είναι ακατόρθωτο αν έχεις μυαλό και θέληση.
    Life begins at 45°.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    κουλάδια... τι 1000άρια και μαλακίες.
    πάρε v-strom.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Επειδή έτυχαν αυτά σε σένα, δε σημαίνει ότι τυχαίνουν σε όλους :P Δεν είναι ότι καλύτερο να ξεκινάς με 1000, σίγουρα. Αλλά όχι ότι είναι ακατόρθωτο αν έχεις μυαλό και θέληση.
    ενταξει ναι...και ο Ροσσι...ΕΝΑΣ ειναι..

@Gixxerfrk, το οτι ρωτας φιλε για το 1000αρι σημαινει πως απο μονος σου καταλαβαινεις τι μαλακια πας να κανεις. Ξεκινα απο ενα μικροτερο και δε θα χαθουν τα 1000αρια εδω ειναι και σε περιμενουν.

Εκτος και αν το θες για καφετερια οποτε αλλαζει το πραμα...:rotflmao:
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ενταξει ναι...και ο Ροσσι...ΕΝΑΣ ειναι..
    Αμάν, παρεξηγιάρη. Δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες. Αλλά, όπως είπες κι εσύ, ήταν απροσεξία σου τη δεδομένη στιγμή. Αμφιβάλλεις ότι μπορεί να είναι πιο προσεκτικός? Μην απαντήσεις :P
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Μην απαντήσεις :P

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Τέλος. Φτάνει τόσο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415

Παρόμοια θέματα

1. Ohlins για GSXR 1000
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2005, 21:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •