πολυ ωραια εκμπομπη στην ΕΤ3..
πολυ ωραια εκμπομπη στην ΕΤ3..
καλα το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !! μαπα καφες και 4 ευρω ,κατα τυχη πηγα προχτε με κατι σκουτεραδες !! αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε μονιμο στεκι για καφε ? και επειδη ο ογκος των πληροφοριων στην αναζητηση ειναι μεγαλος ..πες μου αν θες δυο πραγματα ...υπαρχει μονιμος καφες και που ;; η οχι και απλα καθε φορα μαζευεσται σε διαφορετικο μαγαζι ;; εγω εχω κατι υποψιν μου που εχει και καλο καφε[ylli] και φτηνο 2,5 ευρω,με κερασμα κρουασαν τυποποιημενο,εξυπερετηση φιλικη ,και χωρο για τα μηχανακια, σιγουρα ομως δεν θα βολευει ολους ,αν και εχει ευκολη προσβαση γιατι κατα βαση κινησαι σε λεωφορο συνεχεια για να πας και μπαινεις στα στενα για 1χλ , υ.γ για να μην παρεξηγηθω δεν εχω κανα ζορι απλα εμενα σαν μαγαζι μου φενεται καλη φαση, και απλα εμαστε γνωστοι με τον ιδιοκτητη που ειναι σκουτερας τιποτα αλλο !
να σου πω...παλια ειχε καθιερωθει καθε δευτερα να πηγαινουμε στο δελεαρ.αυτο ειχε ξεκινησει γιατι τοτε η βενζινη ειχε απ 0,80 μεχρι 1,20-1,30 και αφου πηγαιναμε βολτες το σ/κ τη δευτερα μαζευομασταν και πιναμε μπυρες μιλωντας και χαβαλεδιαζοντας για το πως περασαμε το σ/κ.εκει ερχοτανε οποιος νεος ηθελε και καπως ετσι κυλουσε.μεχρι που το δελεαρ εκλεισε (αλλα δε φταιει αυτο) για να ανακαινιστει.οι τιμες παρεμειναν στον θεο,η βενζινη πηγε στα υψη,οι βολτες κοπηκανε,ατομα φυγανε (για διαφορους λογους,παντρευτηκανε,κανανε παιδια,μεινανε ανεργοι κλπ),παρεες σπασανε (παλι για διαφορους λογους) και καπως ετσι οταν το επιτρεπει ο καιρος παμε και αραζουμε στο περιφτερι του νικολα στην αεροπαγιτου και αμαλιας και το χειμωνα αν το επιτρεπει η τσεπη και υπαρχει ορεξη την πεφτουμε στο pulp στο κουκακι.
παρακολουθα τις συναντησεις και μπορει καπου να σε τρακαρουμε κι εσενα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μλκά Τσίου θυμάμαι τις μλκιές που μου έλεγες πριν λίγο στο τηλ και κλαίω από τα γέλια.
Με το που πέταξες τα γιοσομούρια αμέσως ψιλλιάστηκα πουστι@.![]()
Keep spamming!!!:a13:
καλησπέρα απο εμένα ...
Αύριο έχει πολύ ΤΡΕΞΙΜΟ !
έχασα πορτοφόλι ,και πρέπει να πάω να βγάλω ταυτότητα,δίπλωμα,πιστωτική,φοιτητικό πάσο,και να δώ και για το δίπλωμα τι θα γίνει με την αναβάθμιση,και να καθαρίσω και την Moto μου,για να την βάλω στο car.gr ... όλο αυτό θα μου φάει την ψυχή αύριο ,με το συγκινωνιών τα ΚΕΠ και την αστυνομία σίγουρα και καμία εβδομάδα στανταρ θα είμαι στην αναμονή ... ούφ !!!!
Λίγο κουράγιο παιδιά !!!
Καλησπέρααααααααα![]()