Σελίδα 15 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 2067

Θέμα: O καφενές

πολυ ωραια εκμπομπη στην ΕΤ3..

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    20χρόνια είναι το σπίτι φτιαγμένο. Τα συνεργεία ήταν όλοι έλληνες. Ο πλακατζής πάντως και ο αλουμινάς γενικώς αποδείχθηκε οτι ήταν ΓΤΠΚ

now what.....

Καλημέρα
    Εκτός απο εξαιρετικές περιπτώσεις η ζημιά που έπαθες είναι απο νερά. ΜΗΝ ξανακολλήσεις πλακάκια χωρίς να βρεις την αιτία γιατί θα ξαναπάθεις το ίδιο. Είναι σιγουράκι αυτό.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NIKOS. Προβολή μηνύματος
    χμμ..Θα το σκεφτω..
    πριν το σκεφτεις κανε ενα search γραφοντας ''δελεαρ'' και ισως καταλαβεις πραγματα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    πριν το σκεφτεις κανε ενα search γραφοντας ''δελεαρ'' και ισως καταλαβεις πραγματα.
    καλα το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !! μαπα καφες και 4 ευρω ,κατα τυχη πηγα προχτε με κατι σκουτεραδες !! αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε μονιμο στεκι για καφε ? και επειδη ο ογκος των πληροφοριων στην αναζητηση ειναι μεγαλος ..πες μου αν θες δυο πραγματα ...υπαρχει μονιμος καφες και που ;; η οχι και απλα καθε φορα μαζευεσται σε διαφορετικο μαγαζι ;; εγω εχω κατι υποψιν μου που εχει και καλο καφε[ylli] και φτηνο 2,5 ευρω,με κερασμα κρουασαν τυποποιημενο,εξυπερετηση φιλικη ,και χωρο για τα μηχανακια, σιγουρα ομως δεν θα βολευει ολους ,αν και εχει ευκολη προσβαση γιατι κατα βαση κινησαι σε λεωφορο συνεχεια για να πας και μπαινεις στα στενα για 1χλ , υ.γ για να μην παρεξηγηθω δεν εχω κανα ζορι απλα εμενα σαν μαγαζι μου φενεται καλη φαση, και απλα εμαστε γνωστοι με τον ιδιοκτητη που ειναι σκουτερας τιποτα αλλο !

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NIKOS. Προβολή μηνύματος
    ...πες μου αν θες δυο πραγματα ...
    να σου πω...παλια ειχε καθιερωθει καθε δευτερα να πηγαινουμε στο δελεαρ.αυτο ειχε ξεκινησει γιατι τοτε η βενζινη ειχε απ 0,80 μεχρι 1,20-1,30 και αφου πηγαιναμε βολτες το σ/κ τη δευτερα μαζευομασταν και πιναμε μπυρες μιλωντας και χαβαλεδιαζοντας για το πως περασαμε το σ/κ.εκει ερχοτανε οποιος νεος ηθελε και καπως ετσι κυλουσε.μεχρι που το δελεαρ εκλεισε (αλλα δε φταιει αυτο) για να ανακαινιστει.οι τιμες παρεμειναν στον θεο,η βενζινη πηγε στα υψη,οι βολτες κοπηκανε,ατομα φυγανε (για διαφορους λογους,παντρευτηκανε,κανανε παιδια,μεινανε ανεργοι κλπ),παρεες σπασανε (παλι για διαφορους λογους) και καπως ετσι οταν το επιτρεπει ο καιρος παμε και αραζουμε στο περιφτερι του νικολα στην αεροπαγιτου και αμαλιας και το χειμωνα αν το επιτρεπει η τσεπη και υπαρχει ορεξη την πεφτουμε στο pulp στο κουκακι.

παρακολουθα τις συναντησεις και μπορει καπου να σε τρακαρουμε κι εσενα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ..... καπου να σε τρακαρουμε κι εσενα.
    επαγγελματιας φιλαρακι?

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα
    Εκτός απο εξαιρετικές περιπτώσεις η ζημιά που έπαθες είναι απο νερά. ΜΗΝ ξανακολλήσεις πλακάκια χωρίς να βρεις την αιτία γιατί θα ξαναπάθεις το ίδιο. Είναι σιγουράκι αυτό.
    Eγώ πάλι νομίζω πως είναι από συστολές-διαστολές της πλάκας. Μπορεί να συμβεί και μετά από 20 χρόνια. Η λύση και πάλι είναι: ξηλώνεις και ξαναβάζεις.
    Dura lex, sed lex.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Μλκά Τσίου θυμάμαι τις μλκιές που μου έλεγες πριν λίγο στο τηλ και κλαίω από τα γέλια.

Με το που πέταξες τα γιοσομούρια αμέσως ψιλλιάστηκα πουστι@.
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Μλκά Τσίου θυμάμαι τις μλκιές που μου έλεγες πριν λίγο στο τηλ και κλαίω από τα γέλια.

Με το που πέταξες τα γιοσομούρια αμέσως ψιλλιάστηκα πουστι@.

δε μπορουσα να κρατηθω ρε αλλιως θα σου εκλεινα ραντεβου οτι "κατεβαινω αποψε Αθηνα"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    δε μπορουσα να κρατηθω ρε αλλιως θα σου εκλεινα ραντεβου οτι "κατεβαινω αποψε Αθηνα"

Πάντως δεν ξέρω αν η προφορά ήτω ψευτική αλλά τα σπάς μλκ μου,κρατιόμουν να μήν γελάσω.

Πάντως δεν ξέρω αν η προφορά ήτω ψευτική αλλά τα σπάς μλκ μου,κρατιόμουν να μήν γελάσω.
    ψευτικη εννοειται ρε μλκ! εχω κι άλλες πολλες παντως!
    Και να ξερεις... μου περασε απο το μυαλο να κανω gay φωνουλα-χρυση μου αλλα δε θα ταιριαζε με αναβατη vstrom... ειναι αντρικα μηχανακια αυτα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    ψευτικη εννοειται ρε μλκ! εχω κι άλλες πολλες παντως!
    Και να ξερεις... μου περασε απο το μυαλο να κανω gay φωνουλα-χρυση μου αλλα δε θα ταιριαζε με αναβατη vstrom... ειναι αντρικα μηχανακια αυτα!

Άχ πάρε με τηλ να σε ακούσω....(θα παίξει ηχογράφηση και ανέβασμα στο μοτό σε .wav paola woofing)

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Άχ πάρε με τηλ να σε ακούσω....(θα παίξει ηχογράφηση και ανέβασμα στο μοτό σε .wav paola woofing)
    http://www.youtube.com/watch?v=XiLUOA0CBTI

Παλαιό μέλος
    καλησπέρα απο εμένα ...

Αύριο έχει πολύ ΤΡΕΞΙΜΟ !

έχασα πορτοφόλι ,και πρέπει να πάω να βγάλω ταυτότητα,δίπλωμα,πιστωτική,φοιτητικό πάσο,και να δώ και για το δίπλωμα τι θα γίνει με την αναβάθμιση,και να καθαρίσω και την Moto μου,για να την βάλω στο car.gr ... όλο αυτό θα μου φάει την ψυχή αύριο ,με το συγκινωνιών τα ΚΕΠ και την αστυνομία σίγουρα και καμία εβδομάδα στανταρ θα είμαι στην αναμονή ... ούφ !!!!

Λίγο κουράγιο παιδιά !!!

Παλαιό μέλος
    Καλησπέρααααααααα

Παρόμοια θέματα

1. Τzoumerka Raid,10-13/6/2011,Συζητηση-Καφενες
    από Vstrommer71 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 00:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία