Σελίδα 15 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Μακάρι πάντως για το 800άρι ρε παίδες μακάρι. Γιατί εγώ δεν έχω πειστεί οτι όντως το χουν στα σκαριά.
    Μακαρι να βγει ογκολιθε.......μακαρι....., αλλα με τις προυποθεσεις οτι θα ειναι 100 αλογατα, για να ταξιδευεις ανετα στο δρομο 160-180χλμ,.....να ζυγιζει το πολυ 180-190 κιλα, γεματο φυσικα......και να εχει μια αξιοπρεπεστατη αυτονομια περι τα 300χλμ.
    Υπο αυτες τις προυποθεσεις, που εμενα θα ικανοποιουσαν....... τοτε το πολυαγαπημενο μου 950, θα γινει ιστορια........
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Το 800 της bmw είναι καμιά 20αρια κιλά κάτω απ' το 990.
    με το 950??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelokefaloitis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από crfouras Προβολή μηνύματος
    με το 950??
    Με το 950 αντε να ειναι 30 κιλα....
    Και????????
    Ειναι λογος αυτος???
    Την Μηχανη Μου Την Σκηνη Μου Και Μια Καλη Παρεα......

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelokefaloitis Προβολή μηνύματος
    Πειραζει αν σε απογοητευσω?
    Δεν ξερω για Μαγικα κουμπια(μακαρι να υπηρχαν)...
    Απλα το σκεφτομαι σαν το 800 της BMW με περισσοτερους ιππους...
    Επειδη ειμαι καμμενος ισως να ειμαι λιγο καθετος..και παντα μιλαω για προσωπικη μου αποψη μην παρεξηγηθω..
    Κανενα προβλημα, αντεχω.
    Οσο για την απογοητευση, ολες η μηχανες σε απογοητευουν με τον δικο τους τροπο.
    Το ΚΤΜ με τρομπες και καταναλωση το BMW με το οτι πασχει στο θεμα αναρτηση και ποιοτητας κατασκευης και παει λεγοντας.
    Ολα ομως διορθωνονται και στο μεν και στο δε, με το αναλογο κοστος.
    Το θεμα ειναι τι εξτρα θελεις εισαι διατεθιμενος να πληρωσεις, και ποιο λογο.
    Εγω πχ που ειμαι κολλημενος με το θεμα αναρτηση και ζυγισμα, δεν γουστερνω να δινω 11+ για μηχανη και καπακι αλλα 2μεγαλα για να με ικανοποιει ο τροπος που κινειται.

Οσο για το 800 της BMW οπως σου ειπε και ο νταζ ειναι αρκετα παραπανω κιλα και αρκετα παρακατω αλογα και πολυ παρακατω αναρτησιακως. Το ενα ειναι τραβελ μηχανακι, το αλλο ειναι και τραβελ και ζωον. Το 800 που θα βγει απο την ΚΤΜ θα ειναι ενα εξελιγμενο και πιο πολιτισμενο SE με φαιρινγκ.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Μακαρι να βγει ογκολιθε.......μακαρι....., αλλα με τις προυποθεσεις οτι θα ειναι 100 αλογατα, για να ταξιδευεις ανετα στο δρομο 160-180χλμ,.....να ζυγιζει το πολυ 180-190 κιλα, γεματο φυσικα......και να εχει μια αξιοπρεπεστατη αυτονομια περι τα 300χλμ.
    Υπο αυτες τις προυποθεσεις, που εμενα θα ικανοποιουσαν....... τοτε το πολυαγαπημενο μου 950, θα γινει ιστορια........
    Αυτα ακριβως κανει και το SE μου και κοστιζει τα μισα πλεον απ'οτι θα κανει το 800 καινουργιο....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    με το 950??
    Εχμμμ.. σόρυ δε θυμάμαι! Σίγουρα ήταν ελαφρύτερο αλλά το θέμα δεν είναι μόνο τι λένε τα χαρτιά. Λίγο ελαφρύτερο (λίγο όχι πολύ) να είναι το 800 και να έχει καλύτερα κατανεμημένο το βάρος η διαφορά θα είναι αρκετή. Δεν ξέρω όμως κατα πόσο θα είναι αρκετή για να μπεις στην διαδικασία να το αλλάξεις. Σίγουρα οι κάτοχοι θα τα βρουν σκούρα. Το σίγουρο είναι πως θα μείνετε αρκετά χρόνια ακόμα με αυτό που έχετε. Το 800 δεν παρουσιάστηκε ακόμα και επιπλέον δεν έχετε κανένα λόγο να το πάρετε πριν λυθούν οι παιδικές ασθένειες. Οπότε έχουμε καιρό ακόμα να σας πειράζουμε.

Κάτω απ' τα 200 κιλά στην κατηγορία είναι δύσκολο να δούμε. Αν δεν θεωρηθεί εσωτερικός ανταγωνισμός και παρουσιάσουν κανένα 690 adv στο μέλλον κάτω από 200 κιλά, αυτό θα είναι οριακό. Τα 180 τα ξεχνάμε, τα 190 είναι δύσκολα.
    Ελπίζω να κάνω λάθος και να έρθεις να μου την πεις. Θα το χαρώ περισσότερο από 'σένα.

Edit. Λέγοντας 950 ελπίζω και οι δύο να εννοούμε το adv.
    Sent from me using a computer.

Με το 950 αντε να ειναι 30 κιλα....
    Και????????
    Ειναι λογος αυτος???
    Καλα, καλα μην χτυπησεις...... σιγα μην ειναι και 50kgr η διαφορα τους, γεματα αντε να ειναι το πολυ 20kgr, γιατι στεγνα ειναι μολις 13kgr.....αλλα αυτο "το ειναι λογος" που κολλαει, σε ποιο πραγμα αναφερεσε??? Δεν σε καταλαναινω......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Το ενα ειναι τραβελ μηχανακι, το αλλο ειναι και τραβελ και ζωον.
    Μενω σε αυτο που μου ταιριαζει καλυτερα..

Αλλωστε για αυτο το διαλεξα με τα υπερ και τα κατα του..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Το 800 της bmw είναι καμιά 20αρια κιλά κάτω απ' το 990.
    με το 950??
    Καλα, καλα μην χτυπησεις...... σιγα μην ειναι και 50kgr η διαφορα τους, γεματα αντε να ειναι το πολυ 20kgr, γιατι στεγνα ειναι μολις 13kgr.....αλλα αυτο "το ειναι λογος" που κολλαει, σε ποιο πραγμα αναφερεσε??? Δεν σε καταλαναινω......
    Σε αυτο εναφερομουν..
    Βάρος άνευ φορτίου, έτοιμο για οδήγηση, με γεμάτο ρεζερβουάρ BMW 207 kg
    Βάρος άνευ φορτίου, έτοιμο για οδήγηση, με γεμάτο ρεζερβουάρ KTM 232kg

Σε αυτο εναφερομουν..
    Βάρος άνευ φορτίου, έτοιμο για οδήγηση, με γεμάτο ρεζερβουάρ BMW 207 kg
    Βάρος άνευ φορτίου, έτοιμο για οδήγηση, με γεμάτο ρεζερβουάρ KTM 232kg
    Νομιζω πιο ρεαλιστικα νουμερα ειναι 235-240 εναντι 217-223 depending on accessories, οπως abs, καγκελα, κεντρικο σταντ και ποδια (που στο ΚΤΜ ειναι στανταρ) κλπ.

Στο δρομο ομως που τελικα ειναι αυτο που μετραει, η διαφορα οσον αφορα την αισθηση μειωνεται και εκτος δρομου μεχρι που αντιστρεφεται, μιλωντας παντα για το χαμηλο ΚΤΜ γιατι το ψηλο για τον μεσο αναβατη ειναι αρκετα δυσχρηστο. Και αυτος ειναι και ο λογος που το 1190 χαμηλωσε. Απο προσωπικη εμπειρια εχοντας οδηγησει και το ψηλο και το χαμηλο ΚΤΜ (και οντας ο τυπικος μεσος αναβατης) θα ελεγα οτι οι 6 ποντοι πιο ψηλο κεντρο βαρους του ψηλου, αντιστοιχουν με καμια 20ρια κιλα πανω σε αισθηση, οσο ακραιο κι αν ακουγεται. Στο δικο μου για παραδειγμα που χανει περιπου 2.5 ποντους οταν βαζω 19/17 τροχους η διαφορα ειναι τεραστια. Το ψηλο κεντρο βαρους παντως το κανει πιο ευσταθες στο χωμα, αρκει να το λεει η καρδια σου και να γκαζωνεις εκει που θα εβαζες ποδι κατω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Νομιζω πιο ρεαλιστικα νουμερα ειναι 235-240 εναντι 217-223 depending on accessories, οπως abs, καγκελα, κεντρικο σταντ και ποδια (που στο ΚΤΜ ειναι στανταρ) κλπ.

Στο δρομο ομως που τελικα ειναι αυτο που μετραει, η διαφορα οσον αφορα την αισθηση μειωνεται και εκτος δρομου μεχρι που αντιστρεφεται, μιλωντας παντα για το χαμηλο ΚΤΜ γιατι το ψηλο για τον μεσο αναβατη ειναι αρκετα δυσχρηστο. Και αυτος ειναι και ο λογος που το 1190 χαμηλωσε. Απο προσωπικη εμπειρια εχοντας οδηγησει και το ψηλο και το χαμηλο ΚΤΜ (και οντας ο τυπικος μεσος αναβατης) θα ελεγα οτι οι 6 ποντοι πιο ψηλο κεντρο βαρους του ψηλου, αντιστοιχουν με καμια 20ρια κιλα πανω σε αισθηση, οσο ακραιο κι αν ακουγεται. Στο δικο μου για παραδειγμα που χανει περιπου 2.5 ποντους οταν βαζω 19/17 τροχους η διαφορα ειναι τεραστια. Το ψηλο κεντρο βαρους παντως το κανει πιο ευσταθες στο χωμα, αρκει να το λεει η καρδια σου και να γκαζωνεις εκει που θα εβαζες ποδι κατω.
    Συμφωνω με ολα τα παραπανω, αλλα η προσωπικη μου εκτιμηση για να κινηθει καποιος σβελτα στο χωμα με τα θηρια, εκτος του οτι πρεπει να το ¨κατεχει¨το πραγμα......., θεωρω οτι ειναι το βαρος και οι αναρτησεις. Γιαυτο κ επιμενω οτι αν τελικα ερθει στο φως το 800, καλοδεχουμενο θα ειναι, αρκει να εχει τα χαρακτηριστικα που εχω προαναφερει. Χαμηλο βαρος, 100 αλογακια, χαμηλη καταναλωση........αυτα!!!!

Αν δεν έχει τουλάχιστον τα χαρακτηριστικά αυτα δεν έχει και λόγο ύπαρξης και δεν υπάρχει λόγος να βγει στην αγορα κάτι το οποίο δεν έχει προοδεύσει πουθενά ...

Νομίζω οτι για να αντικαταθεί το 990Adv επάξια από ένα μικρότερο, αυτό θα πρέπει να έχει περίπου τα ίδια άλογα, όλα τα καλούδια που θεωρούνται πιά απαραίτητα όπως ABS και injection, μεγαλύτερη αξιοπιστία, χαμηλότερη κατανάλωση και βάρος, καλές αναρτήσεις. Αυτά θα του εξασφαλίσουν μία καλή εμπορική πορεία. Τώρα όσον αφορά το ευχολόγιο, εγώ θα ήθελα και καλύτερη ψύξη

Εγω εχω το 950adv.

Το 1190 Το ειδα στις φωτο και εφριξα. Μετα σταματησα να φριττω και απλα δεν μου αρεσει καθολου. Οπως και να χει, το δικο μου δεν το αλλαζω. Αμα ειχα λεφτα να το αλλαξω θα επρεπε να εβρισκα το ιδιο 20-30 κιλα ελαφρυτερο. Αλλα το ιδιο. Με τις δυο του τις ακραπες, τη στενη του σελα κλπ. Και αν δεν τους εκανε κοπο να ειχε και φωτα γιατι το σκουτερ μου εχει απειρως καλυτερα φωτα. Αυτα.

Εγω παντως λεω να μη συγκρινουμε τα 950-990 με το 1190. Δεν ειναι ιδια κατηγορια.
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Τι λες? Με το 800 το συγκρίνουμε ρε συ urban, που δεν έχει βγει ακόμα.
    Sent from me using a computer.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF