Σελίδα 15 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 713

Θέμα: πάει...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulGR Προβολή μηνύματος
    αν ειδες χτες τα ξημερωματα τη μεταδοση της ερτ μεσω ιντερνετ,κατι τετοιο γινοταν,σε μικροτερη κλιμακα βεβαια
    Είδα λίγο και ήταν περιέργο ο ατσαλάκωτος clean cut παρουσιαστής ειδήσεων (δεν ξέρω όνομα μόνο φατσικά τον αναγνωρίζω) που μέχρι εχθές έλεγε το ποιήμα, να πετάει κάτι "την Καγκελάριο την ρωτήσανε; Όχι να ξέρουμε αν την έχουν ρωτήσει και πήραν την άδεια της..." για φαντάσου να ήταν έτσι η τηλεόραση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως, θα ήθελα να υπερασπιστεί κάποιος εμένα, τους συναδέλφους και τη δουλειά μου, όταν έρθει η ώρα
    Αν δουλεύεις στο ΣΔΟΕ δεν έχεις καμιά ελπίδα.

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Είδα λίγο και ήταν περιέργο ο ατσαλάκωτος clean cut παρουσιαστής ειδήσεων (δεν ξέρω όνομα μόνο φατσικά τον αναγνωρίζω) που μέχρι εχθές έλεγε το ποιήμα, να πετάει κάτι "την Καγκελάριο την ρωτήσανε; Όχι να ξέρουμε αν την έχουν ρωτήσει και πήραν την άδεια της..." για φαντάσου να ήταν έτσι η τηλεόραση...
    ναι ειπανε και αλλα μετα...ελεγε ενας,δεν ξερω πως τον λενε "εχουμε κατοχη,εχουμε μια κυβερνηση που ουτε το φπα στην εστιαση δε μπορει να αλλαξει μονης της χωρις να παρει αδεια απο πανω" καποιοι αλλοι ελεγα"ειναι ακροδεξια η κυβερνηση" ,"πρεπει να πεσει" κτλπ κτλπ
    κατα τις 5 και κατι επεσε και αντολη απο ματ να εκενωθει το κτηριο,οποτε αρχησαν και αυτοι να καλουν κοσμο στην ερτ.....σουρεαλ φαση
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Αίσχος.
    Τηλεόραση βλέπουμε για να ξεφεύγουμε λίγο από την πραγματικότητα.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Εμένα κάτι μου λέει ότι αυτού του τύπου οι πρακτικές (διατάσσουμε πριν αποφασίσουμε και υλοποιούμε αυθωρεί και παραχρήμα..) δεν θα μας (τους) βγουν σε καλό ...

Αυτο ακριβως...!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Σημερα το πρωι ενω καθομουν για καφε εκατσε στο διπλα τραπεζι ενας τυπος πρωην υπαλληλος της ΕΡΤ.
    Που ηταν τοτε ολοι αυτοι οι υπαλληλοι της ερτ οι οποιοι ωρυονται τωρα πως μενουν στο δρομο κλεινει η ερτ κλπ κλπ, για να φωναξουν κατα οσων τα αρπαζουν (και εκει) εις βαρος του ελληνικου λαου;

Και στο κατω κατω δεν ειναι ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι που χανουν την δουλεια τους, τα χρονια που το δημοσιο εξισωνοταν με αραλικι, ξυσιμο και μηνας μπει μηνας βγει το μηνιατικο μπαινει στην τσεπη τελειωσαν. Ας ξεβρωμισουμε επιτελους απο τους νεοελληνες βολεψακιδες που ονειρο ζωης εχουν να καθονται και να πληρωνονται.
    Που ήταν όλοι αυτοί; Όπου είμασταν όλοι εμείς όταν αποφάσιζαν για εμάς, χωρίς εμάς... και όπου είμασταν τις δυο Κυριακές των εκλογών... δεν σε ξέρω αλλά αύριο μεθάυριο όταν θιγούν τα δικά σου συμφέροντα ακόμη περισσότερο (γιατί κατά 99% έχουν ήδη θιχτεί), θα είσαι το ίδιο θυμωμένος με τον υπάλληλο της ΕΡΤ και θα θες συμπαράσταση, αλλά τότε θα γυρίσει αυτός και θα σου πει "που ήσουν όταν με πέταγαν στο δρόμο; Παρε τα @@δια μου τώρα...". Το στερεότυπο του αραχτού δημόσιου υπάλληλου που τα ξύνει όλη μερά μας το έχουν μπολιάσει καλά μέσα μας... δεν λέω ότι δεν ισχύει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά γνωρίζω και άλλους τόσους που και τη δουλειά τους κάνουνε και τους βρίζει όλος ο κόσμος από το πρωί μέχρι το βράδυ λόγω προκατάληψης. Ίσως από κάπου θα πρέπει να κάνουμε την αρχή... δυστυχώς συνειδητοποιώ ότι οι περισσότεροι από εμάς, αισθανόμαστε αδικημένοι μόνο για το δικό μας κλάδο, οπθιοσδήποτε και αν είναι αυτός και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθουν, καθότι ήτανε δημόσιοι, ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν κόβαν αποδείξεις, λαμόγια, διαπλεκόμενοι, καλομαθημένοι κτλ-κτλ... διαίρε και βασίλευε. Οσονουπω ακολουθούν και άλλοι προβληματικοί οργανισμοί και φορείς... παιδεία, περίθαλψη... λουκέτο και σε αυτούς, καθότι τα μουν*π@ν@ οι εκπαιδευτικοί που ξύνουν τ΄@@δια τους και τα κ@ριολι@ οι γιατροί και οι νοσηλευτές με τα φακελάκια... και σε κάποια φάση όλα θα είναι ιδιωτικά και θα ψοφάς αμόρφωτος στο δρόμο... όπως αμερική. Long Live Capitalism!

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Που ήταν όλοι αυτοί; Όπου είμασταν όλοι εμείς όταν αποφάσιζαν για εμάς, χωρίς εμάς... και όπου είμασταν τις δυο Κυριακές των εκλογών... δεν σε ξέρω αλλά αύριο μεθάυριο όταν θιγούν τα δικά σου συμφέροντα ακόμη περισσότερο (γιατί κατά 99% έχουν ήδη θιχτεί), θα είσαι το ίδιο θυμωμένος με τον υπάλληλο της ΕΡΤ και θα θες συμπαράσταση, αλλά τότε θα γυρίσει αυτός και θα σου πει "που ήσουν όταν με πέταγαν στο δρόμο; Παρε τα @@δια μου τώρα...". Το στερεότυπο του αραχτού δημόσιου υπάλληλου που τα ξύνει όλη μερά μας το έχουν μπολιάσει καλά μέσα μας... δεν λέω ότι δεν ισχύει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά γνωρίζω και άλλους τόσους που και τη δουλειά τους κάνουνε και τους βρίζει όλος ο κόσμος από το πρωί μέχρι το βράδυ λόγω προκατάληψης. Ίσως από κάπου θα πρέπει να κάνουμε την αρχή... δυστυχώς συνειδητοποιώ ότι οι περισσότεροι από εμάς, αισθανόμαστε αδικημένοι μόνο για το δικό μας κλάδο, οπθιοσδήποτε και αν είναι αυτός και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθουν, καθότι ήτανε δημόσιοι, ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν κόβαν αποδείξεις, λαμόγια, διαπλεκόμενοι, καλομαθημένοι κτλ-κτλ... διαίρε και βασίλευε. Οσονουπω ακολουθούν και άλλοι προβληματικοί οργανισμοί και φορείς... παιδεία, περίθαλψη... λουκέτο και σε αυτούς, καθότι τα μουν*π@ν@ οι εκπαιδευτικοί που ξύνουν τ΄@@δια τους και τα κ@ριολι@ οι γιατροί και οι νοσηλευτές με τα φακελάκια... και σε κάποια φάση όλα θα είναι ιδιωτικά και θα ψοφάς αμόρφωτος στο δρόμο... όπως αμερική. Long Live Capitalism!
    Δεν λεω οτι καλα επαθαν που πηραν ποδι ή οτι τους αξιζε, αλλα ειναι και οι 2600κατι υπευθυνοι για την καταληξη της ερτ. Οπως ειναι και οι 10Μ Ελληνες υπευθυνοι για την καταντια του κρατους. Αυτο που αλλαζει ειναι το ποσοστο της ευθυνης που εχει ο καθε ενας.

Δυστυχως ομως γινεται αυτο που λες.
    Οτι ολοι μας οταν θιγεται ο δικος μας κλαδος/τα δικα μας συμφεροντα και παιρνοντε αποφασεις για να αλλαξουν καποια πραγματα ολοι ειμαστε αντιθετοι σε αυτο, ακομη και αν μεσα μας ξερουμε οτι αυτο ειναι το σωστο, οτι αυτο θα επρεπε να ισχυει ανεκαθεν.
    Μας εχουν βαλει στο τρυπακι των απεργιων, των καταληψεων και των στασεων εργασιας και για ψηλου πηδημα απεργουμε και κλεινουμε δημοσιους φορεις, δρομους και υπηρεσιες.

Α! και δεν θυμαμαι την ερτ να στηριζει τον κοσμο που εδιωχναν αβερτα απο ιδιωτικο ή και δημοσιο τομεα, τωρα γιατι πιστευουν οτι το αντιθετο πρεπει να γινει;

και σε κάποια φάση όλα θα είναι ιδιωτικά και θα ψοφάς αμόρφωτος στο δρόμο... όπως αμερική. Long Live Capitalism!
    Ενώ τώρα δουλεύει το κορόιδο για να καλοπερνάει το λαμόγιο, και οι μ@λ@κες πληρώνουνε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ενώ τώρα δουλεύει το κορόιδο για να καλοπερνάει το λαμόγιο, και οι μ@λ@κες πληρώνουνε
    True, αλλά εμείς το έχουμε επιλέξει έτσι με την απάθεια μας και το "ωχ αδερφέ"... αν θέλουμε, το ανατρέπουμε σε χρόνο dt...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όπως;

Σόρρυ, αλλά πλήν του Αρχονταρικίου δεν βλέπω και πολύ τιβί.
    "Με Αρετη και Τόλμη"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

τωρα που θα κλεισει η ελληνικη αμυντικη βιομηχανια εκει να δεις γελιο,ουτε σφαιρες δικες μας θα εχουμε.
    τα εχουν ξεφτυλισει ολα τα πουλανε ολα.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    τωρα που θα κλεισει η ελληνικη αμυντικη βιομηχανια εκει να δεις γελιο,ουτε σφαιρες δικες μας θα εχουμε.
    Ενω τώρα που είχαμε....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ενω τώρα που είχαμε....
    καλα κατσε να γινει κανενα ντου και θα παρακαλας απο τον καθε αμερικανο να σου δωσει,μην σου πω μπορει να μας δωσουν οι τουρκοι φιλοι μας ειναι.
    α οχι μωρε εχει αποθεμα η χρυση αυγη θα μας δωσει
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    καλα κατσε να γινει κανενα ντου και θα παρακαλας απο τον καθε αμερικανο να σου δωσει,μην σου πω μπορει να μας δωσουν οι τουρκοι φιλοι μας ειναι.
    α οχι μωρε εχει αποθεμα η χρυση αυγη θα μας δωσει
    Κρήτη πότε πήγες τελευταία φορά;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Θα σε στεναχωρήσω αλλά αμυντική βιομηχανία ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...αμυντική βιοτεχνία μπορείς να την πεις, ανύπαρκτη βέβαια μέσα στην κρατική της οντότητα. Δεν θες να μάθεις τί ποσοστό απαρτίων των ελληνικών F-16 είναι Made in Turkey...

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας