Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.
Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.
Βγες και στο μπαλκόνι και ρίξε με αβολίδωτα μπας και φοβηθεί ότι θα τον πάρει καμιά αδέσποτη.
Α και που'σαι. Εκεί που θα μοιράζεις τους fake κιοφτέδες έχε το νου σου μή σε πετύχει κανάς νοματαίος που βγάζει το "ράτσας" του για περίπατο, γιατί μέχρι να του εξηγήσεις ότι αντί για ποντικοφάρμακο έχεις βάλει μέσα ζάχαρη, θα έχεις γίνει το επόμενο γεύμα του σκύλου![]()
ωραι κοινης ησυχιας συμφωνως
τας αστυνομικας αρχας (και γαμω την καθαρευουσα)
http://www.astynomia.gr/index.php?op...Itemid=0&lang=
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Ασφαλώς και δεν γίνονται παλικάρι μου.
Γιατί μένουμε στο κικιρικου του πληκτρολογίου και στην ζωή κάνουμε κοκοκο.
Υγ.
Άσχετο βέβαια.
Τα ίδια έλεγε και ένα παλικάρι που παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις μου μετακινούσε το μηχανάκι μου για να παρκάρει το αμάξι του, και τώρα πηγαίνει με το λεωφορείο στη δουλειά.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Τι λες μωρε Στελιο πρωινιατικα,θα γεμισω τη γειτονια αχνη-στους κεφτεδες και θα με παρουνε στα σοβαρα?
Κανεις μια καταγγελια στη φιλοζωικη,μιας και συνηθως οι ψευτοφιλοζωοι παραβαινουνε πολλους νομους και το αναλαμβανουνε αυτοι.Σου μενουνε και οι κιοφτεδες διαφορο.
Οχ μας την έπεσαν από ψηλά.
Ένα αστείο γράψαμε φιλαράκο.
Δεν γίνονται αυτά τα πράματα.
Μια καταγγελία και καθάρισες.
Σωστά πράματα.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Ενημέρωση για το δικό μου περιστατικό:
Πήγα πρώτα στο μαγαζί της μιας γειτόνισσας που τα βγάζει στη βεράντα και μου το έπαιξε τρελίτσα "εμενα τα δικά μου είναι μέσα το βράδυ και κάθονται παναγίες", ένα άλλο είναι που γαυγίζει στην πίσω αυλή (τα χέρια της τρέμανε από την ταραχή όμως).
Ο άλλος που έχει το πιτμπουλ δεν είναι σπίτι, θα τον βρω τα μεσάνυχτα που θα σχολάσω.
μετά πήγα στο τμήμα όπου μου είπαν να βρώ ποιανού είναι τα σκυλιά και να ζητησουμε εισαγγελική εντολή για να μπορέσουν να κάνουν συστάσεις, παρατηρήσεις κλπ
ή να πάρω τηλέφωνο την ώρα που γίνεται η φασαρία (ώρα κοινής ησυχίας) (αυτό που έκανα χτες δλδ).
Μόλις τους έκραξα για το χτεσινό με τον Αξ.Υπ. και μίλησα για παράβαση καθήκοντος μου άρχισαν τα εεε να και δεν είχαμε περιπολικό χτες και να πάρετε ξανά τηλέφωνο σήμερα αν θα κάνουν φασαρία που θα έχουμε περιπολικό.
Θα αρχίσω τις βραδυνές περιπολίες στη γειτονιά να εντοπίσω ποιά σκυλιά είναι ακριβώς.
Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μείνετε συντονισμένοι
Και εσύ μικρό πουλί?
Συγνώμη ξέρεις πόσο έχει ο κιμάς ρε φίλε? Εδώ δεν μπορούμε να φάμε εμείς κεφτεδάκια τα αδέσποτα θα ταίσουμε?![]()
Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί με μισό κιλό δυναμίτη, σωστά?![]()
Sent from me using a computer.
Προσωπικά, αν και με ενοχλούν και εμένα φυσικά τα μεταμεσονύκτια γαυγουρλιαχτά, όταν χαλαρώσω και το σκεφτώ λίγο, μου θυμίζουν ότι είμαι φτιαγμένος
από σάρκα και αίμα και όχι από μέταλο και τσιμέντο.