Σελίδα 15 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Το είπα και πρίν.
    Το μνημόνιο τελειώνει σε 2 μέρες
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ η οτιδήποτε άλλο τέτοιο.
    Αλλιώς είχα να ψηφίσω και άλλους.
    νομιζω οτι ακουσες τα μισα απ οτι ελεγε ο συριζα και αυτα οχι ολοκληρωμενα και οχι προσφατα (ενα μηνα πριν τις εκλογες)
    κκε ηθελες να ψηφισεις και μπερδευτηκες (σεβαστη γνωμη)
    φιλικα παντα εεεε;

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viking Προβολή μηνύματος
    Οι προτάσεις της κυβέρνησης (GR PROPOSAL.pdf) και οι προτάσεις των εταίρων/δανειστών (EU.pdf).
    Προέρχονται από εδώ ---> http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=716477

Διαβάστε, αναλύστε, κρίνετε. Το ναι ή το όχι (όπως και κάθε επιλογή που κάνουμε) δεν έχει -τελικά- σημασία.
    Αρκεί σαν λαός να ξέρουμε γιατί επιλέξαμε να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε.

Διαβάστε! Μην κάνετε σαν κάποιους που κάποτε ψήφισαν και δεν διάβασαν ούτε σελίδα. Κουράγιο και δύναμη σε όλους
    Διάβασα προσεκτικά και τις δύο προτάσεις:

Ελ.πρόταση: αύξηση της φορολογίας των εταιριών από 26 στο 28%.
    Ε.Ε. : αύξηση της φορολογίας των εταιριών ΚΑΙ των ατομικών επιχειρήσεων από 26 στο 28%

Ελ.πρόταση: μείωση αμυντικών δαπανών κατά 200 εκ.
    Ε.Ε. : μείωση αμυντικών δαπανών κατά 400 εκ.

Ελ.πρόταση: μείωση του ΕΚΑΣ κατά κάποιες μονάδες και αύξηση των εισφορών των συνταξιούχων απο 4 στο 5%
    Ε.Ε. : κατάργηση τελείως του ΕΚΑΣ και αύξηση των εισφορών των συνταξιούχων από 4 σε 6%

Ε.Ε. : αλλαγη υπολογισμου φόρου εισοδήματος σε αγρότες και αυτό-απασχολούμενους.
    Ε.Ε. : απαίτηση του 100% προκαταβολής φόρου για εταιρίες και ατομικές επιχειρήσεις!!!!!!
    ( δηλαδή αν προκαταβάλει 2000 ευρώ, να δίνεις αλλά 2000 νταβατζιλικι)

Ε.Ε. : ενιαίος ΦΠΑ 23% για εστιατόρια, ξενοδοχεία, μειωμένος 13% μόνο για είδη πρώτης ανάγκης κλπ, κλπ

Μιλάμε λοιπον για μείωση των συντάξεων, αύξηση της φορολογίας εισοδήματος, αύξηση προκαταβολής φόρου, αύξηση εισφορών, εξάλειψη προνομιακων τιμών πετρελαίου κίνησης για αγρότες και εξάλειψη προνομιακων τιμών πετρελαίου θερμανσης. κ.α. Δεν νομίζω οτι αυτές οι απαιτήσεις θα μπορούσαν να γίνουν δεκτές από την συγκεκριμένη κυβέρνηση.

Διαβασα, ενημερωθηκα και βλεπω οτι ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Και μεταξύ μας, προτιμώ το ρέμα, άσχετα αν δεν ξέρω που θα με ξεβράσει, από το να πέσω στο γκρεμό και να τσακιστω στα σίγουρα. Καλό κουράγιο μοταιοι!
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παμε ρε!! Μη μασατε!! Αλλοι ζησανε πολεμους και 'μεις θα φοβηθουμε μια απλη χρεωκοπια...;;

Και 'μενα που εξαρτομαι απο τον τουρισμο παει η χρονια μου. Φραγκο δε θα βγαλω και θα μπω και μεσα 100%. Ποιος θα ερθει με την κατασταση ετσι και χωρις να ξερει αν θα μπορει να βγαλει λεφτα απο την τραπεζα και αν θα ειναι ανοικτη;;

Αλλα χαιρομαι που επιτελους τα πραγματα κινουνται και ας μην εχουμε φραγκο στην τσεπη. Και μακαρι να κινηθουν πιο γρηγορα και πιο δραστικα!
    Πουλο Γερμανοι και λοιποι τσιρακες! Ετσι οπως την κανατε την ΕΕ να την βαλετε στο ξανθο σας πωπουδακι. (δεν μιλαω για τους λαους αλλα για τα κατεστημενα των εκαστοτε χωρων)
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Εκτιμω οτι δεν μας εχουν στειλει στο γερο διαολο μεχρι τωρα γιατι πρωτον ειναι καλυτερα να μας αρμεγουν και να παιρνουν τους τοκους και τα πανοτοκια τους και δευτερον γιατι δεν μπορουν να υπολογισουν 100% το αντικτυπο που θα ειχε μια τετοια κινηση οικονομικο αλλα και κοινωνικο...

Απο την αλλη αν μας "περασει" και κανουμε το δικο μας, ειναι επιφοβο μηνυμα για τους αριστεριζοντες ισπανους, ιταλους κτλ κτλ που μπορει να παρουν τα πανω τους και αυτοι και σιγουρα δεν το θελουν αυτο να γενικευεται...

Αληθεια δεν εχω ιδεα τι θα πρεπει να ψηφισει καποιος...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    ...ενώ καραβιές μεταναστών έρχονται να διογκώσουν το ήδη μεγάλο ανθρωπιστικό πρόβλημα στο Νότο. Και σιγά σιγά ίσως καλλιεργούμε και τον ISIS.
    Το χρήμα έχει ένα χαρακτηριστικό:

Κινείται πολύ γρήγορα.

Αν διαβλέψει αστάθεια μετακινείται.

Οι Ευρωπαίοι "εταίροι" μας (και όχι σύμμαχοί μας), αν γλυκονειρεύονται ότι οι επενδύσεις θα παραμένουν στη χώρα τους ενώ νοτιανατολικά το περιβάλλον βράζει...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Πάνο εγώ είμαι υπέρ του Δημοψηφίσματος σαν έννοια και εννοείται ότι την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψω 600 χλμ πηγαινελα
    να κάνω το καθήκον μου σαν ελλην πολίτης

ΑΛΛΑ ο Τσίπρας δεν σου δίνει το δικαίωμα να αποφασίσεις με ψυχραιμία. Δεν ζήτησε δημοψήφισμα το Φλεβάρη μετά τις
    πρώτες διαπραγματεύσεις. Έρχεται τώρα που τελειώσαν τα λεφτά του κράτους και σου βάζει το μαχαίρι στην καρωτίδα και σου λέει:
    "Διάλεξε παλιομαλάκα τώρα που είσαι στριμωγμένος στη γωνία"

Κανονικά ο Τσίπρας θα έπρεπε να σκίσει τα μνημόνια αφού αυτό υποσχέθηκε και γι'αυτό το λόγο έγινε πρωθυπουργός και ο Καμμένος ΥΕΘΑ.
    Αλλά όχι, μέχρι τελευταία στιγμή ήθελε να υπογράψει καινούριο "βολικό" μνημόνιο και αφού δεν τα κατάφερε τότε την τελευταί
    ξαναλέω στιγμή κατέφυγε στον ελληνικό λαό και ως άλλος Πόντιος Πιλάτος θέλει να πλύνει τα χέρια του. κλαπ κλαπ κλαπ.

Ο Τσίπρας έχει τόση σχέση με την ηγεσία όσο ο πρωτοετής φοιτητής ιατρικής με την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.
    Εάν σιχαινόμουν μια φορά τη κεντροδεξιά για τα δεινά που έφερε στη χώρα, τον τσίπρα τον σιχαίνομαι δεκα
    γιατι μας πηγαίνει κατευθείαν στο γκρεμό χωρίς φρένα. εύχομαι πάλι η Αριστερά να βγει κυβέρνηση το 2050
    για ένα εξάμηνο πάλι και πολύ της είναι.

Μπαμπίνο αυτο και τελος...τα λέφτα μας τα έδιναν οι έξω και ανα πάσα στιγμή θα μπορούσαν να κλείσουν την κάνουλα...ολες οι προηγούμενες αποφάσεις ηταν στο παρα 1 με το μαχαίρι στο λαιμό...βρίσκω δημοκρατικό απο μια κυβέρνηση, που κανείς μας δεν ψήφισε, να σου ζητάει να αποφασίσεις για τι μελλον θέλεις...αν οχι δημοκρατικό έστω έντιμο...δικαιολογίες του δεν μας λένε τι θα γίνει δεν τις δέχομαι γιατι τα τελευταία 6 χρόνια έχουμε πλήρη πληροφόρηση...τα υπερ τα ζούμε κάθε μέρα τα κατά μας τα εξηγουνε και μέσω τρομοκρατίας...αν εσυ εγω ο φούφουτος δεν ξέραμε τι μας γίνετε φταίμε έμεις που δεν ψαχτήκαμε να δούμε τι σκατα γίνετε αλλα περιμέναμε απο κάθε Ανατολάκη, Σέληνη, Μπουμπουκο κλπ να αποφασίσουν για τις ζώες μας...
    δεν ξέρω ποσο σχέση εχει ο Τσίπρας με την πολιτική αλλα αν λιγότερο απο μήνα στην κυβερνήση σου ζήταγε δημοψήφισμα τα ίδια δεν θα έλεγες???οταν το ζήτησε ο ΓΑΠ το 2011 ,μετα απο διαπραγματέυσης και συμφωνίας για νέο Μνημόνιο, με χρονικό περιθώριο 2 μήνες θυμάσε τι έγινε???ρητορικές ερωτήσεις ειναι...

τέσπα...οπως ξαναείπα δεν ξέρω κατα πόσο εχει νόημα η μπόρει να αλλάξει κατι...έστω εχω την ψευδαίσθηση οτι μού ζητάνε πως θέλω το μέλλον μου..έμενα προσωπικά λιγότερο με φοβίζει το άγνωστο παρά το αρνητικά προδιαγεγραμμένο...καλο βόλι...

over and out...

Μέλος Το avatar του/της simoril
    Για να ξέρουμε και λίγο πού πατάμε και να μη τρώμε αμάσητη τη παραμύθα.

Ας ξεδιπλώσω σεντόνι.

Ζούμε σε Αστική Δημοκρατία. Το οικονομικό σύστημα που κυριαρχεί είναι ο Καπιταλισμός με συνθήκες ελεύθερης αγοράς. Δηλαδή η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και η ελαχιστοποίηση του κόστους εργασίας για μεγιστοποίηση των κερδών. Τα παραπάνω καλύπτουν περίπου τα 4,5-5 από τα 7 δις του παγκόσμιου πληθυσμού.

Έκατσα και διάβασα όλο το θέμα. Θα περίμενε κανείς πως πλέον θα ήταν κοινός τόπος πως με τα παραπάνω δεδομένα, έχουμε σαν άτομα ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ σε οτιδήποτε καθορίζει τη ζωή μας. Απόλυτη. Δεν έχουμε καμία εξουσία σαν άνθρωποι. Δεν ελέγχουμε τίποτα. Οι αποφάσεις που μας επιτρέπονται έχουν απολύτως επιδερμικό χαρακτήρα, γι' αυτό κι ακόμα μας δίνεται το δικαίωμα να τις λάβουμε.

Τα εθνικά κράτη είναι διακοσμητικά τα τελευταία 150 χρόνια. Δεν υπάρχει καμία έννοια εγχώριας κυριαρχίας, γιατί ο έλεγχος του πλούτου υπερβαίνει τα κράτη. Αυτό που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει είναι η τάξη που ελέγχει τα μέσα παραγωγής και η τάξη που τα χρησιμοποιεί έμμισθα για να παράξει τον πλούτο της πρώτης.

Αυτή τη στιγμή συζητάμε αν θα σώσουμε τον καρκινοπαθή με ντεπόν ή με χάνσαπλαστ. Τόση βαρύτητα έχουν οι παρεμβάσεις που μπορούν να συμβούν σε διακρατικό επίπεδο από μεριάς των πολιτών. Οι οποίοι και είναι πολίτες μόνο στα χαρτιά, διότι στην πλειοψηφία μιλάμε για κινούμενους σάκους με αίμα, κρέας και κόκκαλα με κριτική ικανότητα πέστροφας και αντανακλαστικά βραδύπου. Αν ήμασταν πραγματικά πολίτες, όπως νοηματοδοτείται ο όρος, θα γνωρίζαμε τι συμβαίνει γύρω μας, γιατί συμβαίνει και πώς θα μπορούσαμε να αποτρέψουμε πιθανές αρνητικές εκβάσεις. Αλλά δεν είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε καν για ότι διαμορφώνει τη ζωή και καθημερινότητά μας.

Και για να τελειώνω, πριν μου περαστεί και το τελευταίο μελάνι στην ταμπέλα του κνίτη:

Αποδεχτείτε ότι στην Αστική Δημοκρατία και τον Καπιταλισμό, είμαστε απλοί θεατές που επιλέγουν μια φορά στα τέσσερα χρόνια ποιοι θα διαχειρίζονται δρομολογημένες καταστάσεις από τους ελέγχοντες τα μέσα παραγωγής. Αν είστε δυσαρεστημένοι με αυτό, τότε επιδιώξτε ενεργά τη μεταβολή του πολιτεύματος και του οικονομικού συστήματος. Ειδάλλως, απλά θα κάνουμε ευχάριστη μεν, ατελέσφορη δε, κουβέντα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από simoril Προβολή μηνύματος

Ας ξεδιπλώσω σεντόνι.

Ζούμε σε Αστική Δημοκρατία. Το οικονομικό σύστημα που κυριαρχεί είναι ο Καπιταλισμός με συνθήκες ελεύθερης αγοράς. Δηλαδή η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και η ελαχιστοποίηση του κόστους εργασίας για μεγιστοποίηση των κερδών. Τα παραπάνω καλύπτουν περίπου τα 4,5-5 από τα 7 δις του παγκόσμιου πληθυσμού.

Έκατσα και διάβασα όλο το θέμα. Θα περίμενε κανείς πως πλέον θα ήταν κοινός τόπος πως με τα παραπάνω δεδομένα, έχουμε σαν άτομα ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ σε οτιδήποτε καθορίζει τη ζωή μας. Απόλυτη. Δεν έχουμε καμία εξουσία σαν άνθρωποι. Δεν ελέγχουμε τίποτα. Οι αποφάσεις που μας επιτρέπονται έχουν απολύτως επιδερμικό χαρακτήρα, γι' αυτό κι ακόμα μας δίνεται το δικαίωμα να τις λάβουμε.

Τα εθνικά κράτη είναι διακοσμητικά τα τελευταία 150 χρόνια. Δεν υπάρχει καμία έννοια εγχώριας κυριαρχίας, γιατί ο έλεγχος του πλούτου υπερβαίνει τα κράτη. Αυτό που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει είναι η τάξη που ελέγχει τα μέσα παραγωγής και η τάξη που τα χρησιμοποιεί έμμισθα για να παράξει τον πλούτο της πρώτης.

Αυτή τη στιγμή συζητάμε αν θα σώσουμε τον καρκινοπαθή με ντεπόν ή με χάνσαπλαστ. Τόση βαρύτητα έχουν οι παρεμβάσεις που μπορούν να συμβούν σε διακρατικό επίπεδο από μεριάς των πολιτών. Οι οποίοι και είναι πολίτες μόνο στα χαρτιά, διότι στην πλειοψηφία μιλάμε για κινούμενους σάκους με αίμα, κρέας και κόκκαλα με κριτική ικανότητα πέστροφας και αντανακλαστικά βραδύπου. Αν ήμασταν πραγματικά πολίτες, όπως νοηματοδοτείται ο όρος, θα γνωρίζαμε τι συμβαίνει γύρω μας, γιατί συμβαίνει και πώς θα μπορούσαμε να αποτρέψουμε πιθανές αρνητικές εκβάσεις. Αλλά δεν είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε καν για ότι διαμορφώνει τη ζωή και καθημερινότητά μας.

Και για να τελειώνω, πριν μου περαστεί και το τελευταίο μελάνι στην ταμπέλα του κνίτη:

Αποδεχτείτε ότι στην Αστική Δημοκρατία και τον Καπιταλισμό, είμαστε απλοί θεατές που επιλέγουν μια φορά στα τέσσερα χρόνια ποιοι θα διαχειρίζονται δρομολογημένες καταστάσεις από τους ελέγχοντες τα μέσα παραγωγής. Αν είστε δυσαρεστημένοι με αυτό, τότε επιδιώξτε ενεργά τη μεταβολή του πολιτεύματος και του οικονομικού συστήματος. Ειδάλλως, απλά θα κάνουμε ευχάριστη μεν, ατελέσφορη δε, κουβέντα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Αν καταλαβα καλα, κλαιν μαιν.
    Και την δικη μας προταση δλδ. να κανανε δεκτη,παλι γ@μησι και στρατιωτικος περιπατος θα ηταν.
    Οποτε παμε με την ψευδαισθηση της δημοκρατιας και της ελευθεριας να βγαλουμε μονοι μας τα ματακια μας.
    Ρε δεν παιζουμε κανα τζοκερ την αλλη κυριακη , περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε να αποφασισουμε σωστα.
    Ρε καλώστονα
    Χρόνια και ζαμάνια ρε ψυχή...

-----------------------------------
    Τους κάναμε μια πρόταση η οποία είναι και πάνω από τις δυνατότητες μας. Μιλάμε για αίμα.
    Μας είπαν όχι
    Έγινε και σαφές ότι προστατεύουν τις δικές τους εταιρίες συμφέρονταν μετατοπίζοντας το βάρος προς τα κάτω.
    (πχ δεν επιτρέπουν τη φορολόγηση του Τζόγου)
    Τους είπαμε οκ θα κάνουμε τη θυσία ώστε να ρυθμιστεί το χρέος και να γυρίσουμε στην ανάπτυξη.
    Μας είπαν και σ αυτό όχι.

Στο μεταξύ διάστημα οι επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο η μία πίσω από την άλλη χάσαμε και τις εξαγωγές στη Ρωσία αφού κάνουμε και εμπάργκο -τρομάρα μας- και ζητούν ΦΠΑ στα ξενοδοχεία (αφού στην Τουρκία έχουν δικά τους) και λουκέτο στη βιομηχανία φαρμάκου.
    Κατά τ άλλα το 20 θα έχουμε ανάπτυξη αν κάνουμε όλα αυτά...
    Πως θα γίνει αυτό?
    Ακόμα δεν έχω καταλάβει.
    Το που μας πάνε όμως το έχω καταλάβει μια χαρά...
    ανανήψαντας

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Καμμιά καλή ιδέα για το τι ακριβώς μεταβολές πρέπει να επιδιώξουμε;

Διότι ακόμα και αν είναι έτσι όπως τα λες, ακόμα και έτσι είμαστε λιγότερο θεατές από ότι όταν είχαμε βασιλιάδες, ολιγαρχίες και δικτατορίες και από ότι όταν είχαμε κομμουνισμό και φεουδαρχία (όπου εφαρμόστηκαν). Αστική Δημοκρατία και Καπιταλισμό έχουν τα κράτη με το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στον πλανήτη.

Χώρια που τουλάχιστον μπορούμε να κάνουμε έστω και την ατελέσφορη κουβεντούλα. Αλλού μπορεί να μας έστελναν και καμμιά εξορία...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Καμμιά καλή ιδέα για το τι ακριβώς μεταβολές πρέπει να επιδιώξουμε;

Διότι ακόμα και αν είναι έτσι όπως τα λες, ακόμα και έτσι είμαστε λιγότερο θεατές από ότι όταν είχαμε βασιλιάδες, ολιγαρχίες και δικτατορίες και από ότι όταν είχαμε κομμουνισμό και φεουδαρχία (όπου εφαρμόστηκαν). Αστική Δημοκρατία και Καπιταλισμό έχουν τα κράτη με το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στον πλανήτη.

Χώρια που τουλάχιστον μπορούμε να κάνουμε έστω και την ατελέσφορη κουβεντούλα. Αλλού μπορεί να μας έστελναν και καμμιά εξορία...
    Εδω και αρκετα χρονια δεν χρειαζεται να μας στειλουν εξορια........ειμαστε τοσο,μα τοσο ακινδυνοι.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Μια και καλη...
    Για την ταπεινοτητα μου,οριζω την πορεια μου με την Αξιοπρεπεια.Αυτη δεν πωλειται,ουτε εξαρταται απο τα λεφτα,ειτε ειναι Ευρω ή δραχμες ή οβολοι.Προτιμω να πεινασω(εχω πεινασει),να περπατησω στο αγνωστο ή οτι αλλο γινει,αλλα με εναν ορο:Nα εχω αξιοπρεπεια και ησυχη την συνειδηση μου.
    Οταν εχουνε ξεσκισει τον τοπο μου τα αρπακτικα(εντος και εκτος χωρας) και ζητανε συνεχεια λοιδορωντας με να σκυψω κι αλλο το κεφαλι,μια κουβεντα θα πω.Ως εδω και μη παρεκει...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    A...τώρα τα δημοσιοποιούν κιόλας και ωωω τελικά το ΦΠΑ στα ξενοδοχεία το βάζουν στο 13%.. Ρε παιδιά έχουν ποτέ ξαναδημοσιοποιήσει επίσημα τις προτάσεις τους; Μήπως λίγο φοβούνται αυτό το δημοψήφισμα;

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-15-5270_el.htm

http://www.tovima.gr/files/1/2015/06/28/telpro.pdf

telpro.pdf
    Τελευταία τροποποίηση από MikeG; 28/06/2015 στις 17:38.

Ας ξεδιπλώσω σεντόνι.

δεν προκειται να το αποδεχτω ΠΟΤΕ,και οποια μικρη,ελαχιστη,τοσοδουλα ευκαιρια μου δινετε( για να αλλαξω το συστημα) εστω και απατηλη-φαιδρα........
    ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΖΩ ΑΠ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ

υ.γ προσωπικη μου σταση-ιδεα

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63