Παιδιά στη καλοσκοπή δεν έχει μπετζινάδικο. Ε Θεόφιλε;
Να ναι καλά ο ζιζου που εξερευνησε τη περιοχή για μπιτζίνα.
Παιδιά στη καλοσκοπή δεν έχει μπετζινάδικο. Ε Θεόφιλε;
Να ναι καλά ο ζιζου που εξερευνησε τη περιοχή για μπιτζίνα.
Άλλο θέμα η βενζίνη... Το μηχανάκι μου βγάζει 135-140 χλμ. εντός πόλης μέχρι ρεζέρβα (10 λίτρα γαρ). Στο πήγαινε μου έβγαλε 120 γιατί του ήπια το αίμα. Στον γυρισμό και ενώ είμαι με τα άγνωστα (μέχρι τότε) παιδιά, κάπου στα 95 χλμ. τους ειδοποιώ ότι θα χρειαστώ βενζίνη. - "Στο πρώτο που θα βρούμε ε;" - "Ναι." Τέλεια. Το πρώτο που βρήκαμε ήταν 40 χιλιόμετρα μετά και ενώ ήμουν ήδη γυρισμένος σε ρεζέρβα. Στα τελευταία χιλιόμετρα προετοίμαζα τον λόγο που θα έβγαζα στα ξένα παιδιά για να με πάνε πατάκι.
Life begins at 45°.
Το παιδί στο καταφύγιο είπε ότι έχει γραβιά και μπράλο (αλλά καλύτερα μπράλο, είπε). Εγώ θυμόμουν της Παύλιανης, αλλά έκλεισε προ διετίας.
Σε κάθε περίπτωση, όταν είμαστε σε χουργιά κυρ Τόλη, με μηχανάκι φαγάνα και ντεπόζιτο χωρητικότητας SS, βάζουμε μαζί με τα DRZ για σιγουριά![]()
Nαι, αλλά 1ον δεν τους γνώριζα και 2ον είμαι αυτός ο περίεργος τύπος με τα τατού και τα σκουλαρίκια
Στο κατέβα, κυνηγώντας τον τάι. Λάθος άτομο κυνηγούσα, όπως διαπίστωσα μετά, αφού εκείνος έπρεπε να κάνει αριστερά για Λαμία, ενώ εγώ δεξιά![]()
Life begins at 45°.
Όταν φοράς μπουφάν είσαι ο γαλανομάτης ξανθούλης cutie pie αγκαλίτσας, τα τατού δεν φαίνονται
Άρα η μουχρίτσα η λαμιώτικη την έκανε την στραβή. ΚΑΙ χαθήκαμε ΚΑΙ δεν σου έδειξε που να στρίψεις. Την φέτα έπρεπε να την φάει από στοίχημα, θα του την δώσουμε την επόμενη φορά τιμωρία.
Όχι, δεν έχω παράπονο από τάι. Περίμενε στη διασταύρωση και συνεννοήθηκε με est να με πάρουν μαζί. Το καλύτερο παιδί!
Ωστόσο, ναι, αυτό με τη φέτα θα γίνει.
Life begins at 45°.
Ήμανε κι εγώ εκεί...ή μαλλον ,κάπου εκεί γύρω
...και σας παρακολουθούσα γυρνώντας γύρω σας..."δορυφορικά".
Η αλήθεια είναι οτι ,δεν την είχα εντοπίσει αυτή την βόλτα ,στο φόρουμ.(στραβομάρα)
Είχα βέβαια κανονίσει ήδη βόλτα για χθές (μ'αυτούς που δεν γουστάρει ο MyTai),κ ίσως γι'αυτό δεν άνοιξα καν το θρέντ(αν το είδα).
Οπως κ να'χει ,χάρηκα που σας είδα στον Αθ.Διάκο ,που είπαμε 2 κουβέντες ,κ τσουγκρίσαμε ένα κρασάκι.
Ρε σεις όμως...αφού θέλατε λουκανικάκι ,γιατί δεν μου λέγατε να μεριμνήσω;
Αφού είδατε οτι ,μόλις έδωσα εντολή ,σερβιριστήκατε.
Οπως κ να'χει ,καλά να είμαστε ΟΛΟΙ ,κ να μοτο-βολτάρουμε.
Ρε Αμυρού...αφού....όταν σου μίλησα στην Δαύλεια ,σε ρωτάω:
Τι έγινε φίλε...την παλεύεις...όλα καλά...;
Και μου απάντησες με μάτια γουρλωμένα κ πρόσωπο ρυτιδιασμένο απο ένταση κ κούραση:
"Γ@Μσέτα!!!!"
Ε...τι να κάνω....σας πέρναγα...αλλά λίγο πιό κάτω ,ένιωθα τύψεις ,είχα την έγνοια σας...και γύρναγα πίσω ,να δω αν? ΤΗΝ παλεύετε ακόμα.
Για τον Αμυρού τον Πηγασόβιο ρε γμτο!![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "