Σελίδα 15 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 266

Θέμα: Κυριακη 21 τουτουνου, Oιτη.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παιδιά στη καλοσκοπή δεν έχει μπετζινάδικο. Ε Θεόφιλε;
    Να ναι καλά ο ζιζου που εξερευνησε τη περιοχή για μπιτζίνα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Άλλο θέμα η βενζίνη... Το μηχανάκι μου βγάζει 135-140 χλμ. εντός πόλης μέχρι ρεζέρβα (10 λίτρα γαρ). Στο πήγαινε μου έβγαλε 120 γιατί του ήπια το αίμα. Στον γυρισμό και ενώ είμαι με τα άγνωστα (μέχρι τότε) παιδιά, κάπου στα 95 χλμ. τους ειδοποιώ ότι θα χρειαστώ βενζίνη. - "Στο πρώτο που θα βρούμε ε;" - "Ναι." Τέλεια. Το πρώτο που βρήκαμε ήταν 40 χιλιόμετρα μετά και ενώ ήμουν ήδη γυρισμένος σε ρεζέρβα. Στα τελευταία χιλιόμετρα προετοίμαζα τον λόγο που θα έβγαζα στα ξένα παιδιά για να με πάνε πατάκι.
    Life begins at 45°.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    ...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20160221_130313_resized.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	103,6 KB 
ID:	352793
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Άλλο θέμα η βενζίνη... Το μηχανάκι μου βγάζει 135-140 χλμ. εντός πόλης μέχρι ρεζέρβα (10 λίτρα γαρ). Στο πήγαινε μου έβγαλε 120 γιατί του ήπια το αίμα. Στον γυρισμό και ενώ είμαι με τα άγνωστα (μέχρι τότε) παιδιά, κάπου στα 95 χλμ. τους ειδοποιώ ότι θα χρειαστώ βενζίνη. - "Στο πρώτο που θα βρούμε ε;" - "Ναι." Τέλεια. Το πρώτο που βρήκαμε ήταν 40 χιλιόμετρα μετά και ενώ ήμουν ήδη γυρισμένος σε ρεζέρβα. Στα τελευταία χιλιόμετρα προετοίμαζα τον λόγο που θα έβγαζα στα ξένα παιδιά για να με πάνε πατάκι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    κι εγώ αηδιάζω μερικές φορές με τον αυτό μου αλλά όχι μ ένα γλυκάκι... μ ένα κουτί γλυκάκια...
    http://www.omigu.com/wp-content/uplo...Omigu.com_.gif

ανανήψαντας

Αν μιλάς για τον est και τον μπαμπά, είναι απίθανοι και οι δύο και δεν νομίζω να χρειαζόταν να πεις κουβέντα.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Που το πετυχατε το estέικο βρε παιδιά;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Το παιδί στο καταφύγιο είπε ότι έχει γραβιά και μπράλο (αλλά καλύτερα μπράλο, είπε). Εγώ θυμόμουν της Παύλιανης, αλλά έκλεισε προ διετίας.
    Σε κάθε περίπτωση, όταν είμαστε σε χουργιά κυρ Τόλη, με μηχανάκι φαγάνα και ντεπόζιτο χωρητικότητας SS, βάζουμε μαζί με τα DRZ για σιγουριά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αν μιλάς για τον est και τον μπαμπά, είναι απίθανοι και οι δύο και δεν νομίζω να χρειαζόταν να πεις κουβέντα.
    Nαι, αλλά 1ον δεν τους γνώριζα και 2ον είμαι αυτός ο περίεργος τύπος με τα τατού και τα σκουλαρίκια

Που το πετυχατε το estέικο βρε παιδιά;
    Στο κατέβα, κυνηγώντας τον τάι. Λάθος άτομο κυνηγούσα, όπως διαπίστωσα μετά, αφού εκείνος έπρεπε να κάνει αριστερά για Λαμία, ενώ εγώ δεξιά
    Life begins at 45°.

Nαι, αλλά 1ον δεν τους γνώριζα και 2ον είμαι αυτός ο περίεργος τύπος με τα τατού και τα σκουλαρίκια
    Όταν φοράς μπουφάν είσαι ο γαλανομάτης ξανθούλης cutie pie αγκαλίτσας, τα τατού δεν φαίνονται

Στο κατέβα, κυνηγώντας τον τάι. Λάθος άτομο κυνηγούσα, όπως διαπίστωσα μετά, αφού εκείνος έπρεπε να κάνει αριστερά για Λαμία, ενώ εγώ δεξιά
    Άρα η μουχρίτσα η λαμιώτικη την έκανε την στραβή. ΚΑΙ χαθήκαμε ΚΑΙ δεν σου έδειξε που να στρίψεις. Την φέτα έπρεπε να την φάει από στοίχημα, θα του την δώσουμε την επόμενη φορά τιμωρία.

Όχι, δεν έχω παράπονο από τάι. Περίμενε στη διασταύρωση και συνεννοήθηκε με est να με πάρουν μαζί. Το καλύτερο παιδί!

Ωστόσο, ναι, αυτό με τη φέτα θα γίνει.
    Life begins at 45°.

Ο ται δεν ειναι αντρας.-
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ο ται δεν ειναι αντρας.-
    Πςςςςς.

Τώρα δηλαδή επειδήΣ προτιμάει κάτι σε πιο ξανθό και με βυγζιά και όχι τον φαλακρό καπετάνιο στα αμπάρια της πίσω βαλίτσας του fjr, θα του την βγεις έτσι;

Banned
    Πςςςςς.

Τώρα δηλαδή επειδήΣ προτιμάει κάτι σε πιο ξανθό και με βυγζιά και όχι τον φαλακρό καπετάνιο στα αμπάρια της πίσω βαλίτσας του fjr, θα του την βγεις έτσι;
    Μην την βγαινειs στον Σπυρακο ετσι ρε....

ειναι straight friendly.!!!

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Ήμανε κι εγώ εκεί ...ή μαλλον ,κάπου εκεί γύρω ...και σας παρακολουθούσα γυρνώντας γύρω σας..."δορυφορικά".

Η αλήθεια είναι οτι ,δεν την είχα εντοπίσει αυτή την βόλτα ,στο φόρουμ.(στραβομάρα)
    Είχα βέβαια κανονίσει ήδη βόλτα για χθές (μ'αυτούς που δεν γουστάρει ο MyTai) ,κ ίσως γι'αυτό δεν άνοιξα καν το θρέντ(αν το είδα).

Οπως κ να'χει ,χάρηκα που σας είδα στον Αθ.Διάκο ,που είπαμε 2 κουβέντες ,κ τσουγκρίσαμε ένα κρασάκι.

Ρε σεις όμως...αφού θέλατε λουκανικάκι ,γιατί δεν μου λέγατε να μεριμνήσω;
    Αφού είδατε οτι ,μόλις έδωσα εντολή ,σερβιριστήκατε.

Οπως κ να'χει ,καλά να είμαστε ΟΛΟΙ ,κ να μοτο-βολτάρουμε.

...
    Περνάμε από Αμφίκλεια και είναι ο El-Gatto με παρέα στην άκρη, μας ακολουθεί. Κάπου που δεν θυμάμαι που, τσαίος μας στέλνει... Δαύλεια; Δεν βλέπω και τον El-Gatto πίσω μου πιά... Βρισκόμαστε με El-Gatto και μερικούς Adv ακόμα μέσα στο χωριό, μας πρόλαβαν γιατί προσπαθούμε να πούμε στον πεοΠέκτις ότι έχουν καεί ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ πίσω φώτα και είναι "φάντασμα" μέσα στην νύχτα αλλά ακούει Παντελίδη τέρμα οπότε έπρεπε να τον σταματήσουμε...
    Συνεχίζουμε στο δρόμο του πουθενά του τίποτα, ο Γαύρος έχει πάθει αμόκ, στριμώχνεται δώθε και κείθε, περνάει με μαεστρία και το τουριστικό λεωφορείο... Πάμε, πάμε, πάμε, κωλόδρομοι (τα μονοκύλινδρα με τα λυχναράκια δεν βοηθάνε το βράδι) τέλος πάντων φτάνουμε στον πολιτισμό (τον δρόμο που πάει προς Χαιρώνεια δηλαδή) αλλά έχουμε χάσει τον GAYρος... Ξαναμαναπετυχαινόμαστε με Gatto, που στο καλό πήγε αυτός και μας πέρασε και πάλι πίσω ήταν;
    Ρε Αμυρού...αφού....όταν σου μίλησα στην Δαύλεια ,σε ρωτάω:
    Τι έγινε φίλε...την παλεύεις...όλα καλά...;
    Και μου απάντησες με μάτια γουρλωμένα κ πρόσωπο ρυτιδιασμένο απο ένταση κ κούραση:
    "Γ@Μσέτα!!!!"
    Ε...τι να κάνω....σας πέρναγα...αλλά λίγο πιό κάτω ,ένιωθα τύψεις ,είχα την έγνοια σας...και γύρναγα πίσω ,να δω αν? ΤΗΝ παλεύετε ακόμα.
    Για τον Αμυρού τον Πηγασόβιο ρε γμτο!
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Δε φταιω εγω που φο ρημαδι σου με ρυθμους κουτσης μεθυσμενης χελωνας καιει ενα βυτιο στην καθισια του. Σε τοσα βενζιναδικα σταματησαμε. Μπορουσες να βαλεις, αν και νομιζω επιτηδες το εκανες. Ετσι για την εμπειρια!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακή 21/5/2006 Ν.Εύβοια
    από Λεωνίδας στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 19:31
  2. Καλημέρα Κυριακή 21 Αυγούστου 2005
    από ixnilatis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2005, 20:52
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  5. Κυριακή 21/12 Πάμε ΣΚΙ???????
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων