Σελίδα 15 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 326

Θέμα: Γιατι δεν βλεπουμε mv agusta στους δρομους;

Μέλος Το avatar του/της aris19
    Αυτές οι ανούσιες "κόντρες" δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν, το ίδιο ακριβώς γίνεται και στους 4 τροχούς. Παιδιά, απλά σεβαστείτε τη γνώμη των άλλων όσο λανθασμένη και να σας φαίνεται, δεν σημαίνει ότι η δική σας είναι σωστή ή πιο σωστή. Αν απευθυνθείτε στον άλλον με ειρωνεία/εμπαιγμό επειδή πιστεύετε ότι είστε ειδικοί ή ότι αυτός στον οποίο απευθύνεστε είναι άσχετος θα λάβετε απάντηση σε ανάλογο ύφος, η κουβέντα θα ξεφύγει και δεν θα καταλήξει πουθενά. Ακόμα και να εκφραστεί κάποιος σε τέτοιο ύφος δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαντήσετε και εσείς με αυτό τον τρόπο, στην τελική κάποιος που θα το κάνει αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη ό,τι και να του πείτε, οπότε για μένα απλά μην ασχολείστε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να διαλέγει κάτι που θα αγοράσει
    λόγω καταγωγής.
    Ο καθένας έχει τις ανάγκες του άσχετα από το χρήμα.
    ΄Αλλος καθημερινή άλλος για βόλτες άλλος για ταξίδια άλλος για χώμα άλλος για άσφαλτο άλλος για ΜΟΣΤΡΑ και άλλος για ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ και άλλος ΦΤΗΝΗ και άλλος μια ΟΜΟΡΦΗ.
    Όλες οι ανάγκες σεβαστές.
    Το τσουβάλιασμα Ευρώπη japan μόνο ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ δείχνει.
    Δεν είναι κριτήριο η καταγωγή ούτε η φίρμα.
    ΚΑΠΟΤΕ ήταν.Το 70 και το 80.
    Τώρα όχι.
    Κύριε, κύριε, ΕΓΩ. Εγώ είμαι ο άσχετος που περιγράφεις.
    Έχουν περάσει από τα χέρια μου 30 μηχανάκια, μόνο ένα σκούτερ ήταν ιταλικό, που το επισκεύασα και το έδιωξα στους 2 μήνες.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ναι, επειδή το κόστος είναι το πρόβλημα. Το να μένεις χωρίς όχημα 2 φορές τον μήνα είναι οκ. Βέβαια, για κατόχους ευρωπαϊκών αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά κάποιοι έχουν τις μοτοσικλέτες τους για να τις χρησιμοποιούν.
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Το πρόγραμμα χρηματοδότησης αγοράς κάνει άριστα την δουλειά του...
    Αυτό νομίζω ότι δεν έχει τόσο μεγάλη βαρύτητα όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Αν ασχοληθείς σοβαρά θα δεις ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι καλό μόνο για όσους ενώ έχουν μετρητά να αγοράσουν μια μοτό, τελικά την αγοράζουν με δόσεις (προκειμένου να μεταθέσουν τον χρόνο εξόφλησης 33 μήνες μετά). Ουσιαστικά όμως... πρέπει να έχεις το 66% της προκαταβολής στη διάθεση σου.. και αυτό για μοτοσυκλέτες που έχουν αλμυρή τιμή (απλά δίνεις το 33% μπροστά και το υπόλοιπο 33% στην ξόφληση). Συν ότι σε υποχρεώνουν σε ασφάλεια κλοπής το α' εξάμηνο θες δε θες (επιπλέον κόστος που πρέπει να αντέχεις).
    Δεν έχει πλεονεκτήματα για όλους μια τέτοια δανειακή συμφωνία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aris19 Προβολή μηνύματος
    Αυτές οι ανούσιες "κόντρες" δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν, το ίδιο ακριβώς γίνεται και στους 4 τροχούς. Παιδιά, απλά σεβαστείτε τη γνώμη των άλλων όσο λανθασμένη και να σας φαίνεται, δεν σημαίνει ότι η δική σας είναι σωστή ή πιο σωστή. Αν απευθυνθείτε στον άλλον με ειρωνεία/εμπαιγμό επειδή πιστεύετε ότι είστε ειδικοί ή ότι αυτός στον οποίο απευθύνεστε είναι άσχετος θα λάβετε απάντηση σε ανάλογο ύφος, η κουβέντα θα ξεφύγει και δεν θα καταλήξει πουθενά. Ακόμα και να εκφραστεί κάποιος σε τέτοιο ύφος δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαντήσετε και εσείς με αυτό τον τρόπο, στην τελική κάποιος που θα το κάνει αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη ό,τι και να του πείτε, οπότε για μένα απλά μην ασχολείστε.
    Ακριβώς έτσι.
    Εγώ κάνω μια διάκριση στη φιλοσοφία μεταξύ μοτοσυκλετών εξ Ανατολών και Ευρωπαϊκών. Φιλοσοφία που αφορά τους πελάτες (εμάς) αλλά και τους κατασκευαστές. Αυτά υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και σε τοπικό. Το έχω απομυθοποιήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει σημασία όμως μόνο για τις εταιρείες και όχι για εμάς τους αναβάτες. Εγώ Yamaha ο διπλανός μου KTM και όλα καλά.

Κάποτε στη χώρα μας ήταν γενική παραδοχή πως η καλύτερη αντιπροσωπεία από άποψη υποστήριξης ήταν η Yamaha. Αυτό δεν είχε να κάνει με την καταγωγή αλλά με τον αντιπρόσωπο. Σήμερα αυτό δεν ισχύει πλέον και όχι γιατί ανέβηκe τόσο το επίπεδο άλλων αντιπροσώπων όσο επειδή έπεσε το επίπεδο της Yamaha. Αλλάξαν πολλά. Άλλαξε ο τρόπος προώθησης της βιομηχανίας της μοτοσυκλέτας, άλλαξαν πολλοί νόμοι και άλλαξε η οικονομική κατάσταση σε πολλές χώρες όπως και σε πολλές εταιρείες. Ο όρος στοκ ανταλλακτικά τείνει να εξαφανιστεί από τη παγκόσμια αγορά. Λίγα από αυτά υπάρχουν και τα οποία είναι κυρίως τα στατιστικά κινήσιμα. Κάποτε ήταν απίστευτο το τι ανταλλακτικό μπορούσες να βρεις ετοιμοπαράδοτό.

Προσωπικά στα 32 χρόνια που ασχολούμαι με τη μοτοσυκλέτα έχω υπάρξει ιδιοκτήτης κυρίως Ιαπωνικών μοτοσυκλετών. Αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο κάποιων στερεότυπων που είτε είχαν... είτε δεν είχαν βάσει. Ο κυριότερος λόγος ήταν ότι είχα συνδεθεί στενά με ανθρώπους μιας συγκεκριμένης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Έτσι αν μου άρεσαν δυο μοτοσυκλέτες και η μία ήταν Honda και η άλλη Yamaha... θα έπαιρνα τη Yamaha. Αν η μια ήταν BMW και η άλλη Yamaha θα έπαιρνα Yamaha. Αυτό συνέβαινε γιατί είχε για μένα μεγάλη σημασία η ευκολία με την οποία αντιμετώπιζα κάθε πρόβλημα -αν προέκυπτε- μέσω των γνωριμιών μου. Γενικότερα ήταν ένα επιπλέον αίσθημα ασφάλειας που ένιωθα μεταξύ μοτοσυκλετών που στη σύγκριση μπορεί να μου αρέσαν εξίσου.

Αυτό δε με εμπόδιζε να αγοράσω και άλλες μοτοσυκλέτες που μου αρέσαν, αφού... όπως γράφω "μου αρέσαν περισσότερο". Έτσι και δυο Honda περάσαν από τα χέρια μου και δυο Kawasaki και δυο Husqvarna (μιλάμε πάντα για μοτοσυκλέτες, όχι παπιά και σκούτερ). Κανένα παράπονο δεν είχα από τα δυο Ιταλικά Husqvarna (τώρα συνειδητοποιώ ότι έχω αγοράσει MV Agusta και δυο φορές μάλιστα )
    Το σημαντικό είναι ότι όλες οι μου οι μοτοσυκλέτες ήταν συνειδητοποιημένες αγορές με βασικό χαρακτηριστικό ότι μου άρεσαν και ταίριαζαν στη πραγματική χρήση που ήθελα να κάνω.

Ναι μάλλον "κουμπώνω" καλύτερα με προτάσεις των Ιαπωνικών εταιρειών αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν με εμποδίζει να θαυμάζω πολλές μοτοσυκλέτες Ευρωπαϊκής καταγωγής. Αλλιώς ο ισχυρισμός ότι αγαπώ τον μοτοσυκλετισμό δε θα είχε βάση. Μάλιστα στη κορυφή της λίστας των επιθυμιών μου είναι μια Ευρωπαϊκή μοτό που δεν υπάρχει πια ως καινούρια και η απόκτηση της δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως εκτός από οδηγική απόλαυση. Οπότε... μακάρι να βοηθήσουν οι συνθήκες και να μπορώ να κάνω αυτή τη τρέλα. Μέχρι τότε...
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 28/03/2021 στις 18:57.

Μέλος
    https://youtu.be/EdZvF38D_vc
    Ξέρω ναι τα Ferrari παίρνουν φωτιά..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς έτσι.
    Εγώ κάνω μια διάκριση στη φιλοσοφία μεταξύ μοτοσυκλετών εξ Ανατολών και Ευρωπαϊκών. Φιλοσοφία που αφορά τους πελάτες (εμάς) αλλά και τους κατασκευαστές. Αυτά υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και σε τοπικό. Το έχω απομυθοποιήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει σημασία όμως μόνο για τις εταιρείες και όχι για εμάς τους αναβάτες. Εγώ Yamaha ο διπλανός μου KTM και όλα καλά.

Κάποτε στη χώρα μας ήταν γενική παραδοχή πως η καλύτερη αντιπροσωπεία από άποψη υποστήριξης ήταν η Yamaha. Αυτό δεν είχε να κάνει με την καταγωγή αλλά με τον αντιπρόσωπο. Σήμερα αυτό δεν ισχύει πλέον και όχι γιατί ανέβηκe τόσο το επίπεδο άλλων αντιπροσώπων όσο επειδή έπεσε το επίπεδο της Yamaha. Αλλάξαν πολλά. Άλλαξε ο τρόπος προώθησης της βιομηχανίας της μοτοσυκλέτας, άλλαξαν πολλοί νόμοι και άλλαξε η οικονομική κατάσταση σε πολλές χώρες όπως και σε πολλές εταιρείες. Ο όρος στοκ ανταλλακτικά τείνει να εξαφανιστεί από τη παγκόσμια αγορά. Λίγα από αυτά υπάρχουν και τα οποία είναι κυρίως τα στατιστικά κινήσιμα. Κάποτε ήταν απίστευτο το τι ανταλλακτικό μπορούσες να βρεις ετοιμοπαράδοτό.

Προσωπικά στα 32 χρόνια που ασχολούμαι με τη μοτοσυκλέτα έχω υπάρξει ιδιοκτήτης κυρίως Ιαπωνικών μοτοσυκλετών. Αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο κάποιων στερεότυπων που είτε είχαν... είτε δεν είχαν βάσει. Ο κυριότερος λόγος ήταν ότι είχα συνδεθεί στενά με ανθρώπους μιας συγκεκριμένης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Έτσι αν μου άρεσαν δυο μοτοσυκλέτες και η μία ήταν Honda και η άλλη Yamaha... θα έπαιρνα τη Yamaha. Αν η μια ήταν BMW και η άλλη Yamaha θα έπαιρνα Yamaha, γιατί είχε για μένα μεγάλη σημασία η ευκολία με την οποία αντιμετώπιζα κάθε πρόβλημα -αν προέκυπτε- μέσω των γνωριμιών μου. Γενικότερα ήταν ένα επιπλέον αίσθημα ασφάλειας που ένιωθα μεταξύ μοτοσυκλετών που στη σύγκριση μπορεί να μου αρέσαν εξίσου.

Αυτό δε με εμπόδιζε να αγοράσω και άλλες μοτοσυκλέτες που μου αρέσαν, αφού... όπως γράφω "μου αρέσαν περισσότερο". Έτσι και δυο Honda περάσαν από τα χέρια μου και δυο Kawasaki και δυο Husqvarna (μιλάμε πάντα για μοτοσυκλέτες, όχι παπιά και σκούτερ). Το σημαντικό είναι ότι όλες οι αγορές ήταν συνειδητοποιημένες αγορές με βασικό χαρακτηριστικό ότι μου άρεσαν και ταίριαζαν στη πραγματική χρήση που ήθελα να κάνω.

Ναι μάλλον "κουμπώνω" καλύτερα με προτάσεις των Ιαπωνικών εταιρειών αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν με εμποδίζει να θαυμάζω πολλές μοτοσυκλέτες Ευρωπαϊκής καταγωγής. Αλλιώς ο ισχυρισμός ότι αγαπώ τον μοτοσυκλετισμό δε θα είχε βάση. Μάλιστα στη κορυφή της λίστας των επιθυμιών μου είναι μια Ευρωπαϊκή μοτό που δεν υπάρχει πια ως καινούρια και η απόκτηση της δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως εκτός από οδηγική απόλαυση. Οπότε... μακάρι να βοηθήσουν οι συνθήκες και να μπορώ να κάνω αυτή τη τρέλα. Μέχρι τότε...
    Είμαι νέος στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω βασιζόμενος στη δική μου εμπειρία, αλλά απ' όσο έχω συζητήσει με φίλους και γνώστες μπορώ να πω ότι συμφωνώ! Στην τελική εσύ παίρνεις κάτι που σου αρέσει και σε ικανοποιεί και κάνω και εγώ το ίδιο! Γιατί πρέπει να τρωγόμαστε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη; Για παράδειγμα εγώ περιμένω από βδομάδα να παραλάβω το F900R, στην ίδια κατηγορία και χρήματα είναι το MT09 και το Ζ900 το οποίο είναι λίγο πιο ακριβό. Είναι πιο δυνατά και πιο "καθαρόαιμα" μηχανάκια; Ναι. Έχουν κατά πάσα πιθανότητα μικρότερο κόστος συντήρησης; Ναι. Εμένα όμως ρε φίλε δεν μου αρέσουν καθόλου οπτικά τα άλλα δυο (ειδικά το καινούργιο ΜΤ09), θέλω όταν το παρκάρω να γυρνάω πίσω να το κοιτάω και να καυλώνω! Επίσης θεωρώ ότι το 2κυλινδρο και πιο εξευγενισμένο-προβλέψιμο F900R ταιριάζει πιο πολύ στη χρήση που θέλω να κάνω αλλά και στην οδηγική μου εμπειρία. Το να σε κοροϊδεύει και να σε ειρωνεύεται όμως κάποιος επειδή θεωρεί ότι σε έπιασαν κότσο επειδή με τα ίδια λεφτά θα έπαιρνες καλύτερο -για τον ίδιο- μηχανάκι, ε εκεί δείχνει λίγο το επίπεδό του. Όταν θα αγοράσεις εσύ φίλε μου πάρε ό,τι θες και παράτα με. Άλλο πράγμα το καλοπροαίρετο πείραγμα και άλλο το να θέλεις να μειώσεις κάποιον.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Είμαι νέος στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω βασιζόμενος στη δική μου εμπειρία, αλλά απ' όσο έχω συζητήσει με φίλους και γνώστες μπορώ να πω ότι συμφωνώ! Στην τελική εσύ παίρνεις κάτι που σου αρέσει και σε ικανοποιεί και κάνω και εγώ το ίδιο! Γιατί πρέπει να τρωγόμαστε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη; Για παράδειγμα εγώ περιμένω από βδομάδα να παραλάβω το F900R, στην ίδια κατηγορία και χρήματα είναι το MT09 και το Ζ900 το οποίο είναι λίγο πιο ακριβό. Είναι πιο δυνατά και πιο "καθαρόαιμα" μηχανάκια; Ναι. Έχουν κατά πάσα πιθανότητα μικρότερο κόστος συντήρησης; Ναι. Εμένα όμως ρε φίλε δεν μου αρέσουν καθόλου οπτικά τα άλλα δυο (ειδικά το καινούργιο ΜΤ09), θέλω όταν το παρκάρω να γυρνάω πίσω να το κοιτάω και να καυλώνω! Επίσης θεωρώ ότι το 2κυλινδρο και πιο εξευγενισμένο-προβλέψιμο F900R ταιριάζει πιο πολύ στη χρήση που θέλω να κάνω αλλά και στην οδηγική μου εμπειρία. Το να σε κοροϊδεύει και να σε ειρωνεύεται όμως κάποιος επειδή θεωρεί ότι σε έπιασαν κότσο επειδή με τα ίδια λεφτά θα έπαιρνες καλύτερο -για τον ίδιο- μηχανάκι, ε εκεί δείχνει λίγο το επίπεδό του. Όταν θα αγοράσεις εσύ φίλε μου πάρε ό,τι θες και παράτα με. Άλλο πράγμα το καλοπροαίρετο πείραγμα και άλλο το να θέλεις να μειώσεις κάποιον.
    Αν και μικρός, ωραίος.

Όμως ρε φίλε, αν δεν την βγάζουμε έξω να την μετρήσουμε μια στο τόσο, τι φόρουμ είμαστε; Που πάμε; Τι κάνουμε;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βλέπεις διαφορετικές ταμπέλες και χρώματα σε μια παρέα. Αυτή είναι η άποψη μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Αν και μικρός, ωραίος.

Όμως ρε φίλε, αν δεν την βγάζουμε έξω να την μετρήσουμε μια στο τόσο, τι φόρουμ είμαστε; Που πάμε; Τι κάνουμε;
    Για αυτό έχω στο τέλος του nickname το μήκος, για να μην μπαίνω κάθε φορά στη διαδικασία! Πέρα από την πλάκα, να 'σαι καλά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βλέπεις διαφορετικές ταμπέλες και χρώματα σε μια παρέα. Αυτή είναι η άποψη μου.
    Αυτές είναι οι καλύτερες παρέες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikonian Προβολή μηνύματος
    Κύριε, κύριε, ΕΓΩ. Εγώ είμαι ο άσχετος που περιγράφεις.
    Έχουν περάσει από τα χέρια μου 30 μηχανάκια, μόνο ένα σκούτερ ήταν ιταλικό, που το επισκεύασα και το έδιωξα στους 2 μήνες.
    Καλά μη στεναχωριέσαι ...στο τέλος θα βρείς μια να σου αρέσει.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Για αυτό έχω στο τέλος του nickname το μήκος, για να μην μπαίνω κάθε φορά στη διαδικασία! Πέρα από την πλάκα, να 'σαι καλά
    Τον παλιο καιρο που οι αντρες ηταν αντρες, οσοι την ειχαν μικρη το εκρυβαν!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    Η σύγκριση καταναλωτικών προϊόντων βγάζοντας εκτός τα έξοδα αγοράς και συντήρησης είναι πρωτοποριακη
    Δηλώνω κι εγώ κομπλεξικός!!
    Αν κράζεις αυτά που δεν μπορείς να αγοράσεις κ συντήρησης για να νιώθεις καλύτερα,ναι είσαι κομπλεξικος..Αν ξέρεις τι έχεις και γιατί,δεν είσαι.. Κρίναι μόνος σου..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Καλά μη στεναχωριέσαι ...στο τέλος θα βρείς μια να σου αρέσει.
    Κι αν αυτή είναι στο λάθος στρατόπεδο; Δεν θα την βρω ποτέ. Θα παραμείνω άσχετος. Δεν βοηθάς κι εσύ... Ducati, Morini, ή να μην κοιτάξω καθόλου μάρκα, όπως είπες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Αν κράζεις αυτά που δεν μπορείς να αγοράσεις κ συντήρησης για να νιώθεις καλύτερα,ναι είσαι κομπλεξικος..Αν ξέρεις τι έχεις και γιατί,δεν είσαι.. Κρίναι μόνος σου..
    Να κάνω μια παρατήρηση. Βλέπεις ότι το ύφος της συζήτησης έχει αλλάξει. Γιατί συνεχίζεις να τρώγεσαι; Στο λέω γιατί βλέπω ότι προσπερνάς τις τελευταίες απαντήσεις και επανέρχεσαι στη διαδικασία μιας κόντρας. Έχεις πραγματικό λόγο να αποδείξεις κάτι; Νομίζω πως όχι.
    Για σκέψου το και εσύ λίγο.

Σελίδα 15 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  2. Γιατί τέτοια καφρίλα στους δρόμους ;
    από BELZEBOYLIS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 09:49
  3. Απαντήσεις: 22