Θέλω να ελπίζω ότι ο καιρός δεν θα μας τα κάνει μούσκεμα μιας και για τις επόμενες μέρες θα είναι ολίγον άστατος
Θέλω να ελπίζω ότι ο καιρός δεν θα μας τα κάνει μούσκεμα μιας και για τις επόμενες μέρες θα είναι ολίγον άστατος
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Παιδάκια ένα update μιας και πλησιάζουμε
Κλείστε τις συμμετοχές όσοι έχετε εκκρεμότητα στην πίστα θα γίνει head count..
Ο χώρος μας είναι μόλις μπορείς στην πιστα δεξιά θα δείτε το μπανερ μας..όλα τα περίπτερα εκεί είναι δικά μας θα έχει τραπεζάκια και μια μπαλαντεζα με ρεύμα για όποιον έχει κουβέρτες..
Οι αρχάριοι θα παρακολουθήσουν και τις δύο ενημερώσεις ασυζητητί και θα γίνει ένα τσεκ στις πιέσεις όλων όταν έρθετε από μένα και το χάρη..
Όσοι έχετε ζητήσει εξοπλισμό, να έρθετε νωρίτερα για να ντυθείτε κ.λπ..
Με βάση όλα τα από πάνω ελάτε λίγο νωρίτερα απ την έναρξη στις 10 μην γίνει μπάχαλο ειδικά οι αρχάριοι και πρωτάρηδες...καλο θα ήταν 8.00 με 8.15 να ειστε στην πίστα..
Η καντινα θα να ανοιχτά θα υπάρχει λάστιχας στην πίστα και 3 πλοηγοί για πάρτη σας..
Δε νομίζω να ξεχνάω κάτι..με το καλο να περάσουμε τέλεια...όποιος έχει κάποια απορία για οτιδήποτε στην πίστα εντός εκτός ρωτάει εμένα η το χάρη για οτιδήποτε δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις παιδες...
Με το καλο να περάσουμε γαμω..![]()
Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 23/04/2025 στις 12:14.
Throttle that mysterious friend of ours
Από χαρτιά τι πρέπει να εχουμε μαζι μας;
Ρωτάω γιατί έχω μία συνηθεια να μην κουβαλάω τίποτα αλλά μπορώ να κάνω μία εξαίρεση για το Σάββατο![]()
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Το δίπλωμα σου και να θυμάσαι τα στοιχεία σου![]()
Σε περίπτωση που χρειαστεί ή θέλουμε να αλλάξουμε γκρουπ τι γίνεται;
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Αυτό θα συζητηθεί εκεί εφόσον ο εκάστοτε αναβάτης πληρεί το ρυθμό του γκρουπ...αν εγώ θέλω να πάω προχωρημενους γιατί νομίζω είμαι γρήγορος αλλά δεν είμαι δε θα πάω ότι και αν λέω...
Το τρακντει έχει μέσα κριτές θα βλέπει και ο διοργανωτής και εμείς φυσικά οπότε όποιος είναι όντως πιο σβελτος θα πάει στους ενδιάμεσους κλπ...
Τελικά θα γίνει αυτό που φοβόμουν. Αν δεν ρίξει καμιά καλή μπόρα το σαββατο, ακυρο από μένα.
Αν μπορεί κανείς να μπει στη θέση μου καλώς.
Χρειάζεται να το αναφέρω στο άλλο θρεντ;
Γιατί χρειάζεται δίπλωμα για να μπει κάποιος στην πίστα;
Life begins at 45°.