Φίλτατοι, τα ντραγκς τα έχω κόψει 14 χρόνια, το αλκοόλ 12, το τσιγάρο 3, τον καφέ 1, και παρατρίχα και τις γυναίκες (αυτές δε μ'αφήνουν σε ησυχία, χλωμό το βλέπω).
Δεν τρέχει και τίποτα όμως... Όπως λέω συχνά σε φίλους νέους μουσικούς που νομίζουν ότι με ένα καλό γάρο παίζουν καλύτερα, αυτό είναι μέγας μύθος, απλά μαθαίνεις κανα δυο πράματα επειδή κολλάς και τα παίζεις ώρες -η απλή εξάσκηση είναι καλύτερη και βάζεις περισσότερα στον αυτοσχεδιασμό σου.
Όλα είναι στο κεφάλι σου, και επειδή έχω κι εγώ ένα φιλαράκι που έχει κόλλημα με τα ψυχεδελικά, θα σου πω αυτό που παροτρύνανε οι πρώτοι γκουρού τους χίππηδες με ανάλογα κολλήματα σαν λύση (ίσως είναι αργά). Διαλογισμός, για πολύ λιγότερα αδιέξοδα, και ισορροπία αντί για συμπεριφορές ασανσέρ, και να σε μαζεύουνε κάθε τόσο (άσε που όπως και να το δεις, δεν ωφελεί να νοιώθεις τους παλμούς ενός δέντρου, τουλάχιστον σε σημείο να χρειάζεσαι τακτικά πότισμα).![]()
Φυσικά είναι εκνευριστικά δύσκολο (ως ακατόρθωτο) να πείσεις κάποιον ότι δεν είναι δέντρο, αλλά κάτι πιο ελαφρύ είναι αυτό που περιγράφω σε αυτό το thread.
Τα ανοιχτά μυαλά κλείνουν με τα drugs, και το αλκοόλ, πιστέψτε το.
Εγώ πάντως όσο και αν μου τη λέει ο kostisthegreek, καταχρήσεις κάνω (σπάνια πια) μόνο στα computer games, και στις μουσικές μου (συχνότερα).
Εννοείται ότι μια φορά το χρόνο πίνω μια μαύρη Guinness έτσι για τη γεύση, έτσι;![]()