Σελίδα 15 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

crs-k
    Ειχαμε (πριν 2000 χρονια) μια απο τις ωραιες θρησκειες που περασαν ποτε απο αυτον τον πλανητη ως τωρα. Γιατι μας την κλεψανε γαμωτο. Οι Θεοι της ηταν πολυ κοντα στον ανθρωπο. Με ανθρωπινα ελατωματα και χαρες. Τι το ομορφο να βρω μετα στην Εβραϊκη? Τι παραπανω εχει που ΔΕΝ το ειχε η δικια μας?
    ΔΕΣ ΕΔΩ

http://www.apologitis.com/gr/arxaiatot.htm

το Βατικανο μολις πριν 1,5 χρονο παραδεχτηκε την εξελικτικη θεωρια του Δαρβινου, πραγμα το οποιο η Ορθοδοξια ΔΕΝ εχει κανει ακομα
    Γιατί χρηστάκο μου δεν διαφώνησε ποτέ. Ήξερε από την αρχή.

ο Αδάμ δεν είναι ένας απλός συμβολισμός, όπως θέλουν πολλοί να τον θεωρούν, αλλά ένα πραγματικό ΠΡΟΣΩΠΟ, το πρώτο ανθρώπινο πρόσωπο, και ο πρώτος άνθρωπος, με τη θεολογική έννοια των όρων αυτών. Είναι αυτός στον οποίον ο Θεός έδωσε για πρώτη φορά το Άγιο Πνεύμα Του, και δημιούργησε μαζί του ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ. Έτσι, ο Αδάμ καθίσταται ο πρώτος που έγινε ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ, και όχι «δυνάμει» που είναι κάθε άλλος που πλάστηκε «κατ’ εικόνα του Θεού». Με την ιδιότητα αυτή, ο Αδάμ καθίσταται επίσης ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΣ, και όχι με τη βιολογική έννοια που νομίζουν πολλοί.
    Δεν έχουμε λοιπόν καμία αντίφαση μεταξύ Αγίας Γραφής και επιστήμης. Ούτε θεολογική η ανθρωπολογική αντίφαση με τα πορίσματα της παλαιοντολογίας, που αποδεικνύει ότι υπήρχαν «δυνάμει» άνθρωποι πριν ακόμα από τον Αδάμ.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    crs-k
    .............................
    ο Αδάμ δεν είναι ένας απλός συμβολισμός, όπως θέλουν πολλοί να τον θεωρούν, αλλά ένα πραγματικό ΠΡΟΣΩΠΟ, το πρώτο ανθρώπινο πρόσωπο, και ο πρώτος άνθρωπος, με τη θεολογική έννοια των όρων αυτών. Είναι αυτός στον οποίον ο Θεός έδωσε για πρώτη φορά το Άγιο Πνεύμα Του, και δημιούργησε μαζί του ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ. Έτσι, ο Αδάμ καθίσταται ο πρώτος που έγινε ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ, και όχι «δυνάμει» που είναι κάθε άλλος που πλάστηκε «κατ’ εικόνα του Θεού». Με την ιδιότητα αυτή, ο Αδάμ καθίσταται επίσης ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΣ, και όχι με τη βιολογική έννοια που νομίζουν πολλοί.
    Δεν έχουμε λοιπόν καμία αντίφαση μεταξύ Αγίας Γραφής και επιστήμης. Ούτε θεολογική η ανθρωπολογική αντίφαση με τα πορίσματα της παλαιοντολογίας, που αποδεικνύει ότι υπήρχαν «δυνάμει» άνθρωποι πριν ακόμα από τον Αδάμ.

Κι ο Δαρβινος ???

Δεν πειραζει τον κανονιζουμε ....

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ !!!

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

moda banana Το avatar του/της monstermind
    crs-k
    ο Αδάμ δεν είναι ένας απλός συμβολισμός, όπως θέλουν πολλοί να τον θεωρούν, αλλά ένα πραγματικό ΠΡΟΣΩΠΟ, το πρώτο ανθρώπινο πρόσωπο, και ο πρώτος άνθρωπος, με τη θεολογική έννοια των όρων αυτών. Είναι αυτός στον οποίον ο Θεός έδωσε για πρώτη φορά το Άγιο Πνεύμα Του, και δημιούργησε μαζί του ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ. Έτσι, ο Αδάμ καθίσταται ο πρώτος που έγινε ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ, κτλ κτλ
    πάντως πρέπει να παραδεχτούμε τον αδάμ ώς τον μόνο άνθρωπο που κοροίδεψε τον θεό...

μεγάλη μαγκιά!

δεδομένου ότι όταν πέθανε (ο αδάμ) ξαναγύρισε στον παράδεισο, ήταν, εν τέλη, σαν να έκανε ένα ταξιδάκι στη (θνητή) γή...

η κουφάλα!

πιάστηκε κορόιδο ο θεός για αυτό μας φέρεται έτσι πλέον.

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Κι ο Δαρβινος ???

Δεν πειραζει τον κανονοζουμε ....

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ !!!

πάντως σύμφωνα με της τελευταίες επιστημονικές μελέτες, έχει αρχίσει να εγκαταλείπεται η άποψη ότι ο άνθρωπος είναι η φυσική εξέλιξη του πιθήκου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    πάντως σύμφωνα με της τελευταίες επιστημονικές μελέτες, έχει αρχίσει να εγκαταλείπεται η άποψη ότι ο άνθρωπος είναι η φυσική εξέλιξη του πιθήκου.
    Τουναντιον, μολις (πριν κανα δυο χρονια) το παραδεχτηκε κα το Βατικανο!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    το Βατικανό μπορεί να το παραδέχτηκε αλλά η επιστήμη προχωρεί....

Σύμφωνα λοιπόν πάντα με τις νέες ριζοσπαστικές ιδέες , η εξέλιξη αποκλείεται να αφορούσε μονομερώς ενα είδος πιθήκου και να εξελίχτηκε αυτό σε άνθρωπο ( για την ακρίβεια τον Αυστραλοπίθηκο και τους ουρακοτάγκους πριν απο αυτόν) ..στερήται λογικής συνέχειας....

Κάποιοι τώρα κινούνται σε πράγματα οχι απλά ριζοσπαστικά αλλά ανατρεπτικά που δείχνουν προς εξωγήινη προέλευση μας καθ΄ολοκλήρωση ..δηλαδή ήρθαμε σε αυτό τον πλανήτη "έτοιμοι" και οχι υπό μορφή εξέλιξης...

Άλλοι που κινούνται σε πιο στενά όρια , θεωρούν οτι ο άνθρωπος ναι μεν εξελίχθηκε αλλά απο ενα συγκεκριμένο είδος γορίλα που δεν υπάρχει πια και φυσικά οχι απο τον Αυστραλοπίθηκο...

Να υπενθυμίσω οτι όλες οι εκδοχές έχουν τεράστια κενά, συμπεριλαμβανομένης και αυτής τυ Δαρβίνου...

Οι θεωρίες είναι τόσες πολλές όσα και τα ανύσηχα επιστημονικά μυαλά... αποδείξεις όμως κανείς δεν έχει απτές που να συνδέουν ΟΛΟΥΣ τους κρίκους και οχι κομμάτια μόνο της ιστορίας του πλανήτη μας...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    .......................
    Σύμφωνα λοιπόν πάντα με τις νέες ριζοσπαστικές ιδέες , η εξέλιξη αποκλείεται να αφορούσε μονομερώς ενα είδος πιθήκου και να εξελίχτηκε αυτό σε άνθρωπο ( για την ακρίβεια τον Αυστραλοπίθηκο και τους ουρακοτάγκους πριν απο αυτόν) ..στερήται λογικής συνέχειας....

Κάποιοι τώρα κινούνται σε πράγματα οχι απλά ριζοσπαστικά αλλά ανατρεπτικά που δείχνουν προς εξωγήινη προέλευση μας καθ΄ολοκλήρωση ..δηλαδή ήρθαμε σε αυτό τον πλανήτη "έτοιμοι" και οχι υπό μορφή εξέλιξης...
    ............................

Απλως δεν εχουμε βρει, αρχαιολογικα, ολους τους κρικους της αλυσιδας.
    Το σιγουρο ειναι οτι στην Ευρωπη ο Homo Neaterdal και ο Homo Sapiens ηρθαν σε συγκρουση, με σαφη επικρατηση του δευτερου. Πραγμα που οφειλοταν στην καλυτερη "τεχνολογια" και την πιο προηγμενη σκεψη του.
    Δεν υπαρχουν ομως συνδετικοι κρικοι ακομα κι αναμεσα σ' αυτα τα δυο (πολυ διαφορετικα) ειδη ανθρωπου.
    Ποσο μαλλον στην μεταβαση απο τα πιθηκοειδη.
    Πανω σ' αυτα τα κενα βασιζομενοι καποιοι ανεπτυξαν την θεωρια της "εξωτερικης" επεμβασης ή επεμβασεων.
    Ειναι μια θεωρια για την οποια δεν εχουμε στοιχεια ουτε για να την αποδειξουμε αλλα ουτε και για να την απορριψουμε.

Εγω προσωπικα, αν και πιστευω οτι πρεπει να ισχυει η εξελικτικη θεωρια, θα ηθελα να ισχυει και να αποδειχτει η δευτερη!
    Κι αυτο γιατι πιστευω ακραδαντα οτι αυτη θα ειναι η "σωτηρια" του ανθρωπινου ειδους.
    Δηλαδη η επαφη με καποιον εξωγηινο πολιτισμο, που αναγκαστικα θα ωθηση τα πραγματα προς μια οικουμενικη κυβερνηση αυτου του πλανητη ...

Δεν προσέξατε ότι η βίβλος αποδέχεται την ύπαρξη ανθρώπου πριν τον Αδάμ.
    Σαν πρωτόπλαστο ονομάζει τον άνθρωπο που έχει επαφή με το θειο.
    Άρα ο Δαρβίνος ουδολος διαφωνεί με την ορθοδοξία. Απλός είναι γι αυτήν αδιάφορος μια και αναφέρεται για την προ Αδάμ εξέλιξη.

Δεν προσέξατε ότι η βίβλος αποδέχεται την ύπαρξη ανθρώπου πριν τον Αδάμ.
    Σαν πρωτόπλαστο ονομάζει τον άνθρωπο που έχει επαφή με το θειο.
    Άρα ο Δαρβίνος ουδολος διαφωνεί με την ορθοδοξία. Απλός είναι γι αυτήν αδιάφορος μια και αναφέρεται για την προ Αδάμ εξέλιξη.

Σοβαρα το λες ???

Δεν το γνωριζω το θεμα ....

Ρε συ μηπως μου κανεις πλακα για να με βαζεις να διαβαζω τη Βιβλο τωρα στα γεραματα ???

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    agapite idi efxome to post mou na se evri kala.....
    ti les re pontie pilate
    o sindiasmos egine giati milagame gia afton ton pousti ton 8eo:rotflmao: :rotflmao:
    ke meta ti provlima exis me ta omofilofila?
    den to kanoun me ton kolo sou
    me ton kolo tous to kanoun....
    ine dikeoma tou ka8ena i sexualiki tou epilogi
    opos safos ine ke i 8riskeftiki tou epilogi
    ala opos den 8es esi na sou tonizi o alos tin omofilofilia tou etsi ke meriki den 8eloume na mas tonizoun tin kolo8riskia tous pou exoun dikeoma na tin exoun ine elef8eri na tin exoun
    ala na tin valoun sto kolo tous:rotflmao:
    ke efoson tin vazoun ston kolo tous entasonte ke afti stous omofilofilous:rotflmao:
    ides pos ginonte alilendeta afta ta dio
    diladi or8odoksos=poustis:rotflmao:
    ke pos leme ante g@m1s0y ke esi ke i 8riskia sou
    to idio les ke esi gia tous poustides pou tous stelnis na pane na g@m180yne
    katalaves ine apla pragmatakia min zorizese

gia na sinopsiso
    den mas apasxoli ti kani o ka8e enas me ton prokto tou
    oute pos ntinete oute ti 8riskia exi arki na min mas ta prizi me afta
    ΠΟΝΤΙΟΣ ειμαι thanks! πιλατος.... ΟΧΙ
    τα υπολοιπα Λεο ειναι συζητηση του κωλου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    το Βατικανό μπορεί να το παραδέχτηκε αλλά η επιστήμη προχωρεί....

....................

Gandalf

Να προσθεσω ακομα κατι που μου ειχε διαφυγει ...
    Ενα ("θολο" ειναι αληθεια) ακομα κρικο στην αλυσιδα της ανθρωπινης εξελιξης ...
    Τον Ηomo aeserniensis που ειναι μακρινος μας προγονος. Τα ιχνη του εντοπιστηκαν στην περιοχή της Ιζέρνια, στο Μολίζε της Ιταλιας, και χρονολογειται εδω και 750 χιλιαδες χρονια.

Απ' αυτον δε βρεθηκαν οστα γιατι δε συνηθιζε να θαβει τους νεκρους του. Παρ' ολα αυτα, εχουμε πολλα ιχνη του πολιτισμου του, οπως εργαλεια και οστα σκοτωμενων ζωων.

Βασει αυτων των ευρηματων υποθετουμε οτι ζουσε σε ομαδες και κυνηγουσε ζωα. Τοσο τα ιχνη του οσο και το γεγονος οτι εζησε την ιδια εποχη με αλλες ανθρωπινες μορφες που εζησαν στην Ασια, στην Αφρικη και στην Ευρωπη, μας οδηγουν στο συμπερασμα οτι εμοιαζε με τον Ηomo erectus.

Μερικοι επιστημονες υποστηριζουν οτι ο Ηomo aeserniensis εξελιχθηκε και αποτελεσε το τελευταιο βημα προς τον ανθρωπο του Νεαντερταλ. Ομως ολα αυτα θα επαληθευτουν ή θα διαψευστουν μονο αν βρεθουν τα υπολειμματα του Ηomo aeserniensis.

Εν αναμονη ... :wacko:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Λοιπόν το πού κατέληξε αυτό το post είναι απίστευτο!
    Δεν έχετε σκεφτεί οτι τελικά ο άνθρωπος μπορεί να είναι εξέλιξη του Homo geoulidious, είδος το οποίο εξαφανίστηκε,..έλα μου ντε γιατί;

Σε περίπτωση που μάμησα μια σοβαρή συζήτηση, συγχωρέστε με
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Λοιπόν το πού κατέληξε αυτό το post είναι απίστευτο!
    Δεν έχετε σκεφτεί οτι τελικά ο άνθρωπος μπορεί να είναι εξέλιξη του Homo geoulidious, είδος το οποίο εξαφανίστηκε,..έλα μου ντε γιατί;

Σε περίπτωση που μάμησα μια σοβαρή συζήτηση, συγχωρέστε με
    Το μαμησι χρειαζεται που και που για να χαλαρωνουμε και να ....
    Κοιμομαστε μετα! :rotflmao:

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    [i]Α
    τα υπολοιπα Λεο ειναι συζητηση του κωλου! [/B]
    nomizo oti aftos o sxoliasmos teriazi ganti se oli tin sizitisi
    apo to proto post mexri to telefteo
    :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    Ρε τι χάνω τόσες μέρες! Απίστευτο...
    Από που ν'αρχίσω είναι το θέμα, έχουν γραφτεί τόσα πολλά, που δεν γίνεται, θα γράψω βιβλίο αν είναι να τα σχολιάσω όλα...
    Αλλά ξεκινάμε, και βλέπουμε...
    Πρώτα-πρώτα... και με αφορμή τις φωτογραφίες που επισύναψαν οι φίλοι φορουμίτες στιν πρώτη σελίδα του post, περίεργο δεν είναι ρε παιδιά να φοβόμαστε λιγότερο το Χριστόδουλο από τους gay;
    Ναι, ναι πραγματικά το εννοώ αυτό που γράφω. Ο τύπος είναι επικίνδυνος και απορώ πως δεν τον έχει γιαουρτώσει ακόμα κανείς με τις μαλακίες που βγαίνει και λέει. (Έφαγε χθες μια καταγγελία για ρατσισμό, απ' το παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό κατα τη γνώμη μου).
    Το πρόβλημα μου είναι ότι έχει αυτοανακυρηχθεί σε θεματοφύλακα των ηθικών αξιών της ελληνικής κοινωνίας και ως τέτοιος έχει γνώμη επί παντώς θέματος, και βρίσκει εδώ και χρόνια βήμα στα κωλοκανάλια να κρίνει πχ την εξωτερική πολιτική της χώρας, ή το σύστημα παιδείας, ή δεν ξέρω 'γω τι άλλο.
    Η δουλειά του όμως είναι να ασχολείται με τη σωτηρία της ψυχής αυτών που τον πιστεύουν, έτσι δεν είναι; Αν θέλει να έχει πολιτικό λόγο και επιρροή, δεν τον εμποδίζει κανείς να κατέβει στις επόμενες εκλογές, και αν ψηφιστεί, εντάξι, μας τα λέει αυτά που θέλει.
    Αλλά όχι έτσι! Αν θέλεις να ελέγχεις τα του δημόσιου βίου, πρέπει τουλάχιστον να είσαι ερετός, ώστε να δώσεις στην κοινωνία τη δυνατότητα να σε καταψηφίσει σε περίπτωση που κάνεις μαλακίες. Αυτός εδώ αναρριχήθηκε μέσα στην ιεραρχία της εκκλησίας, έφτασε στο ανώτατο αξίωμα, απ' όπου δεν τον κουνάει κανείς, και τώρα μπορεί να πετάει ότι παπάρα του κατέβει. Δεν είναι αυτό υπονομευτικό για αυτήν την (ληψή, κουτσή, στραβή, αλλά τέλος πάντων αυτήν έχουμε τώρα) δημοκρατία μας;
    Έχει εξουσία. Πολλή εξουσία... την οποία δεν του δώσαμε εμείς. Κάπου στο post γράφτηκε ότι ευτυχώς η ορθοδοξία δεν έχει φανατικούς όπως το ισλάμ, η ο προτεσταντισμός. Πολύ θα ήθελα να το πιστέψω... Και αυτές οι ορδές των ημιαγράμματων, οι δεκάδες χιλιάδες θεούσοι/ες που κατέβηκαν στους δρόμους πριν λίγα χρόνια για το θέμα των ταυτοτήτων, τι ήταν; (πραγματικά, ήταν η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ έθαψαν πορεία και εγώ χάρηκα
    )
    Ορίστε από που αντλεί τη δύναμή του: από μια άβουλη πραγματικά μάζα, που έχει χάσει (αν την είχε ποτέ) την ικανότητα να κρίνει αυτά που ακούει και μάλιστα, σε μιά εποχή που -κατά την ταπεινή μου άποψη- είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε, οι κοινωνικές άμυνες ξεκινούν από την κριτική.
    Ε, τώρα αυτός ο τύπος θα μας πεί, ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία και μάλιστα "κράζουσα"... Ρε δεν κοιτάει λιγάκι τις αγάμητες που τον ακολουθούνε, λέω εγώ;

Όσο για τον Ιωαννίδη....
    Καλός προπονητής είναι, δε λέω...
    Λαοφιλής επίσης, με τόσες επιτυχίες...
    Αλλά τον πολιτικό του λόγο, δεν τον έχουμε ακούσει ακόμα. Τι πρεσβεύεις ρε φίλε; Το να κατακρίνεις τα κανάλια και τις αδερφές που προβάλουν, είναι εύκολος στόχος και βρίσκει και εύκολα αποδέκτες. Παρακάτω; Οικονομία, εξωτερικά, εργασιακά, θέματα ανάπτυξης, ασφαλιστικό....έχεις τίποτα να μας πεις; Ή μήπως έιναι όλα λυμένα και το μόνο μας πρόβλημα είναι οι αδερφές στα κανάλια;

Πάμε παρακάτω...
    Εντάξι, το ότι οι αρχαίοι έλληνες επιδίδονταν σε κάποιες πρακτικές, τις οποίες η χριστιανική πίστη καταδικάζει, είναι νομίζω αδιαμφισβήτητο, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας! Αυτά συνέβαιναν σε μια κοινωνία η οποία αξιολογούσε διαφορετικά τα πράγματα και τα έκανε κατα κάποιον τρόπο αποδεκτά. Τι μας πειράζει τόσο πολύ αυτό; Μήν ξεχνάμε, ότι αυτή η κοινωνία (και κυρίως οι ιδέες της) πολεμήθηκαν μέχρις αφανισμού από τους χριστιανούς (να 'ναι καλά οι Άραβες που διέσωσαν και μας κληρονόμησαν τις κατακτήσεις της) Άρα πως μπορούμε εμείς ως χριστιανοί (τάχα μου-τάχα μου) να την κρίνουμε, αφού εξ' ορισμού την απορρίπτουμε;

Άλλο...
    Τι μας λέει η φύση; Εδώ έχω κάτι ενδιαφέρον να παραθέσω: Οι παρατηρήσεις του Levi-Strauss στις φυλές του Αμαζονίου ("Θλιβεροί τροπικοί", στο κεφάλαιο για τους "Ναμπικάρα", μια ομάδα-φυλή που βρισκόταν στην εποχή του λίθου, άρα πολύ πιό κοντά στη φύση από οποιοδήποτε άλλη σύγχρονη κοινωνία) μάλλον στηρίζουν την άποψη ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια φυσική διέξοδος που εκδηλώνεται κάτω από ορισμένες συνθήκες, όπως και σε πολλά είδη του ζωϊκού βασιλείου, παρά μια παρέκκλιση.
    Η φύση τη δέχεται, η ηθική την απορρίπτει.
    Ειλικρίνα, πιό απ' τα δύο κατά τη γνώμη σας χρήζει επανεξέτασης;

Τεσπά, έχω και άλλα πολλά, θα φάω όμως το βράδυ μου. Αύριο πάλι.
    Να ακούτε τον crs-k, ξέρει τι γράφει! Και με χιούμορ ρε παιδί μου, απορώ που βρίσκεις τη διάθεση
    Όπως είπε και ο μακαρίτης ο Cobain: Δεν είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά δε θα με πείραζε να ήμουν, γιατί θα την έσπαγα στους ομοφοβικούς!:
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2009, 10:37
  3. Γίναμε και... γλυκά αγόρια!