επειδή μάλλον έκανες επεξεργασία
Αφού όλα είναι για ένα μαμημένο υποτίθεται και ένα δήθεν, γιατί σκοτώνονται όλοι να περάσουν στην Κάτω Κωλοπετινίτσα; Δεν σου αρέσει καμάριμ'; Τα μαζεύεις και πίσω στο χωριό σου. Γιατί να πιάνεις μία θέση από τον άλλον που θέλει να πάει να μάθει 3 γράμματα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
θα λιωσεις στην καρεκλα, επειδη υποτιθεται σαρεσει η επιστημη σου
Πτυχία δεν χαρίζονται. Σχολές που είναι εύκολες, ναι. Πάλι δεν το έγραψα παραπάνω, αλλά αυτά εννοούνται, για την Ελλάδα μιλάμε, με την παραοικονομία της, τα σέα της, τα μέα της.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτο που γραφεις παρακατω για την βαση του 10 και πτυχιο που στο χαριζουν, ΑΚΡΙΒΩς αυτο συμβαινει σημερα
Δεν έγραψα το αντίθετο. Δεν υπάρχουν δουλειές, και εάν τα κοριτσόπουλα γεννούσαν όπως παλιά, εκεί να δεις κλάμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δεν υπαρχουν πολλα επαγγελματα στην ελλαδα
Γιατί να πρέπει να γίνουμε κάτι; Τίποτα να μην γίνουμε, να βοσκάμε προβατά και να παίζουμε pro. Τι κακό είναι αυτό να θέλουμε να περάσει το εγώ μας πάνω από όλα; Όχι, εγώ θα γίνω γιατρός! Μα καμάριμ' δεν χρειαζόμαστε γιατρούς σε τούτο τον τόπο! Όχι, εγώ θα γίνω γιατρός!Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τι θα γινουμε ολοι?? τραγουδιστες και βιζητουδες?
Ελπίζω αυτό να το έγραψες αφού αναλογίστηκες ότι είναι προσωπική επιλογή μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Ακατομαστος δεν θα γινεις ποτε