...... καθημερινά βρησκομαι με παραπολυ νεαρο κοσμο. graffitαδες, skate, street ,hip hop,punk κτλ....
τα παιδιά δεν εχουν όνειρα πια δεν εχουν θέληση δεν ειναι φιλόδοξα,,,,,,και γιαυτο φταίμε εμεις.
ΑΛΛΑ τι λεω κ εγω σαν επαγγελματιας με την οικονομικη κριση που υπαρχει εχω βλεψεις? φιλοδοξια οπως ειχα περυση? οχι ....... τι θα κανω?
ολα δεν ειναι παράξενο που συμβαίνουν την στιγμη που καταρρέουν τα παντα.
και ακομα δεν ειδατε τπτ.... ακομα.
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
http://troktiko.blogspot.com/2008/12...post_6980.html
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Κατά το σύνταγμα μας έχουμε δημοκρατία!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Λες και σημερα εχουμε δημοκρατια.
Αλλά αν δημοκρατία είναι η εκκλησία να έχει καταπατήσει τη μισή και πλέον Ελλάδα, αν δημοκρατία
είναι το καθεστώς των ''κουμπάρων'', αν δημοκρατία είναι ένα παιδί 16 χρόνων να πυροβολείται από
αστυνομικό, αν δημοκρατία είναι κάθε μερίδα ανθρώπων αντιεξουσιαστών και καλά να σπάνε και να
καίνε τα μαγαζιά των συνανθρώπων μας τότε εγώ ΔΕΝ θα πάρω από αυτή τη δημοκρατία!
Τέσπα έπρεπε να τους ''πυροβολήσουμε'' όταν είχαμε το ''πιστόλι'' της ψήφου στα χέρια μας τώρα μας
το πήρανε οπότε θα τους υποστούμε κι άλλο!
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Αναμενώμενο εδώ και καιρό ήταν να γίνει κάποιο τέτοιο περιστατικό.Λογικό δεν είναι σε αυτή την διαρκή διελκυστίνδα "μπάτσοι" vs "αναρχογνωστοιαγνωστοι"(ή δεν ξέρω κι εγώ πως διάολο αυτοπροσδιορίζονται..) κάποιος από τους "μπάτσοι" να νιώσει ότι απειλείται η ζωή του/να χάσει την ψυχραιμία του και να τραβήξει όπλο...?
Ήθελα να ξερα αυτοί που θα κατηγορήσουν τον μπάτσο , αν βρίσκονταν στη θέση του τί θα έκαναν...εν μέσω 20 τραμπούκων ??
Διαβάζοντας όσα γράφηκαν και κάποια λινκ...τελικά το περιστατικό δεν έγινε όπως αρχικά φαντάστηκα( και όπως αρχικά παρουσιάστηκε)![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Επίσης ο πατέρας του ήταν πολιτικός μηχανικός και διευθυντής τράπεζας. (Τίποτα το μεπτόν)
-------
Πoλύ κρίμα για το παιδί ότι και ναγινε. Είναι πολύ κακό όμως στο πτώμα του, να μαλώνουν τα πολιτικά κοράκια.
Θα μου επιτρέψετε όμως, σα φτωχόπαιδο να συμπονώ περισσότερο τα φτωχόπαιδα.Που, σκοτώνονται και κανείς δεν φωνάζει γι αυτους...
Που οι ψευτοδιανοούμενοι/δημοκράτες κρίνουν ως πτωχά τω πνεύματι,πιόνια,πρόβατα και σαν ανθρωπάκια που δεν σηκώνουν το κεφάλι.
Μακάρι να είχα χρήματα να είχα το χρόνο για 2-3 επαναστάσεις !!!
Μόνο που ο κόσμος δεν είναι μόνο το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Άμα θέτε πετεμ φασίστα.
Y.Γ. Όλοι έχουμε χάσει δικούς μας ανθρώπους, η ζωή συνεχίζεται..!
Roinidis
Καλά ρε δεν ντρέπεστε λίγο? έφταιγε το παιδί έ? ήταν σε άμυνα ο μπάτσος? Πάτε καλα?
Ποια αυτοάμυνα ρε λέτε? εν βρασμό ψυχής έγινε το έγκλημα, πήγαν παρακάτω άφησαν το περιπολικό και γύρισαν να κάνουν προσαγωγές ? σε 30 άτομα? χωρίς να καλέσουν ενισχύσεις κλούβες? έλεος ρε με τον στόκο που έχετε στα μυαλά σας.....
Αγανακτισμένοι πολίτες με γαλάζιες παρωπίδες... που ήταν ρε η αγανάκτηση σας όταν κάηκαν περιουσίες 100δςν ανθρώπων στην Πελ/σο? 60+ νεκρούς είχε ρε ζώα, αλλά τότε ήταν ασύμμετρη απειλή και φυσική καταστροφή ε? την ανικανότητα την προσπεράσατε πλήρως ε?
Τα εκατομμύρια που φάγανε απο το βατοπέδι και απο τα ομόλογα και την ζιμενς δεν είναι λεφτά ε? δεν είναι περιουσία? περιουσία είναι μόνο οι βιτρίνες? εκεί δεν αγανακτήσατε καθόλου όμως... είναι η πατρίς-θρησκεία που κάνει μπιζνες ε????
υ.γ ξεφτύλα οι ζημιές που έγιναν, δεν φταίνε σε τίποτα η περιουσία του καθενός. Ας έσπαγαν τράπεζες - βουλή - υπουργεία - την Γαδα... όχι περιουσίες ανθρώπων, έλεος πια...
Τα φτωχοπαιδα φιλε μου, τρεχουν για το μεροκαματο.
Δεν γυρνανε στα εξαρχεια να το παιζουν αντιεξουσιαστες
Κύριοι η καταστασης στο κέντρο ειναι τραγική και εκτος ελεγχου . Ελείπα απο νωρις το μεσημέρι και δεν ειχα καταλάβει τι έγινε . Οταν εφυγα απο το σπίτι κατα τις 2 είδα καμποσο κόσμο στο πολυτεχνειο επι της πατησιών αλλά δεν φάνταστηκα τι θα ακολουθουσε . Γυριζώντας απο βαρκιζα πριν καμια ωρα επεσε σε αποκλείσμενη Πανεπιστημίου στο υψος του Συντάγματος και ομοιώς όλοι οι δρομοι που οδηγουσαν προς το κέντρο . Εκοψα απο λυκαβητό και φτανωντας στην Ιπποκράτους δεν πιστευα τα μάτια μου . Καμμενοι κάδοι , σπασμένα αυτοκήντα και παντου μυρωδια καπνογόνου . Τα ίδια και από κάτω στην Χαρ. τρικουπη . Σπάσανε τον Σκλαβενίτη και καψανε κατι κάδους και αυτοκίνητα . Η κινηση ειναι κομμένη και στους 2 αυτούς δρόμους και πολλά κομματια ειναι παραδώμενα στα σκοταδια γιατι προφανως σπασανε τις λάμπες . Παντου υπαρχουν πέτρες διάσπαρτές . Στον δρόμο που μένω κάψανε μια Τράπεζα που είναι γώνια με Αλέξανδρας και κατι αυτοκίνητα στον απο πάνω δρόμο ... Αν ήταν το μηχανάκι μου εκεί που συνήθως το αφήνω δεν ξέρω αν θα το εβρίσκα όπως το άφησα .
Και τώρα η αποριά μου .... Ολές αυτές οι διμοιρίες των ΜΑΤ και λοιπα που στρατοπεδέυουν επι της Ιπποκράτους και επι της Χαρ .Τρικούπη επιβαρύνωντας την κίνηση , καθώς και ολοι εκεινοι που κανουν βόλτες πανω κατω την Μαυρομίχαλη ασκόπα για να περασει το 8ωρο και να παρουνε το παράδακι που ειναι να προστατέυσουν την περίουσια του κόσμου ??? Ξεράνε να κατεβάσουνε 10 διμοιρίες στο χωριο μου στην Λευκιμμή για να προστατεύσουνε τον εκει εργολαβο που φτιαχνει τον παρανόμο ΧΥΤΑ , εδω δεν ξερανε να παρουνε τα μέτρα τους ???? Οσό για τον πυροβόλισμο του 16χρόνου δεν βλέπω κατι παράλογο . Ας μην γελιομαστε , ειδίκοί φρουροι πάνε και γινονται ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ατομά που δεν εχουνε στον ήλιο μοιρα και κατατασσονται στην αστυνομία για την εξασφάλιση του δημοσίου .Οτάν λοίπον το Κρατος οπλίζει το χέρι και δίνει εξουσία στον κάθε, κοινωνικά και εκπαιδευτικά αμορφωτο , μην περιμένετε κάτι καλυτερο.Ασφαλώς και υπαρχούν και εξαίρεσεις , που είναι ομώς πολύ λίγες κατα τη γνώμη μου ....
Modenas Kriss 125
Τοχεις διαβασει το συνταγμα?Που εχουμε δημοκρατια?Χουντα ειχαμε εχουμε και θα εχουμε οσο ψηφιζουν καποιοι τα δυο "μεγαλ" κομματα.Αν καποια απ αυτες τις κυβερνησεις εφαρμοζε το συνταγμα δεν θα ειχαμε τιποτα απ αυτα που αναφερεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Κατά το σύνταγμα μας έχουμε δημοκρατία!
Αλλά αν δημοκρατία είναι η εκκλησία να έχει καταπατήσει τη μισή και πλέον Ελλάδα, αν δημοκρατία
είναι το καθεστώς των ''κουμπάρων'', αν δημοκρατία είναι ένα παιδί 16 χρόνων να πυροβολείται από
αστυνομικό, αν δημοκρατία είναι κάθε μερίδα ανθρώπων αντιεξουσιαστών και καλά να σπάνε και να
καίνε τα μαγαζιά των συνανθρώπων μας τότε εγώ ΔΕΝ θα πάρω από αυτή τη δημοκρατία!
Τέσπα έπρεπε να τους ''πυροβολήσουμε'' όταν είχαμε το ''πιστόλι'' της ψήφου στα χέρια μας τώρα μας
το πήρανε οπότε θα τους υποστούμε κι άλλο!
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ρε πάτε καλά?????????????????
Εξισώνετε την ζωή ενός ανθρώπου με την περιουσία ?????????
Εκτός κ αν βασίζεστε στο γεγονός ότι για να κάνεις μια περιουσία πρέπει να δουλέψεις, ενώ όταν δημιουργείς έναν άνθρωπο το διασκεδάζεις!!!!!!!!!!!!!
Όποιος κ να φταίει το βασικό είναι ότι μια ζωή χάθηκε…… κ χάθηκε άδικα…….. κ για αντιπαράθεση κ μόνο μου λέτε για το αυτοκίνητο – μηχανή – κατάστημα του όποιου που καταστράφηκε……….
Έκανα το λάθος κ τα διάβασα όλα….. Δεν ξέρω αν θέλω να κλάψω η να γελάσω με την μαλακία ορισμένων……..
Κ εσύ ρε elle πάλι τον Παπαδόπουλο ανάστησες??????
Εδώ ρε φίλε μου είναι Ελλάδα, εδώ γενήθηκε η δημοκρατία…. Κ όσο κ αν δεν την αξίζουμε τώρα πια, κάποιοι από εμάς δώσανε την ζωή τους για αυτή κ κάποιοι από εμάς την αγαπάμε……. Δεν έχεις το δικαίωμα να σκυλεύεις αυτούς που δώσανε την ζωή τους για να κάθεσαι εσύ πίσω από ένα πληκτρολόγιο κ να γράφεις ότι σου κατέβει……..
Έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις τις απόψεις σου, αλλά κάθε αναφορά σε αυτά τα άτομα κ τις πρακτικές τους είναι ύβρις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φεύγωωωωωωωω
img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]
φιλε δεν θελω μπω σε αντιπαραθεση με το πιος εχει το δικαιο κ ο καθενας απανταει χωρις σκεψη κ προβληματισμο για την κατασταση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
http://www.moto.gr/forums/showthread...19#post1321119
ηθελα απλα να πω οτι το θεμα ειναι γενικό......
οπως πχ νοτια γαλλια.... τωρα ελλαδα,,, εχει χαθει ο έλεγχος κ όσο παει μεγαλώνει το προβλημα.
(πριν 1 εβδομαδα εβαλα ενα ποστ με θεμα ψάχνω καραμπινα για αγωρα......... ) οπιως καταλαβε καταλαβε.
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Eισαι φασίστας!Αρχικά δημιουργήθηκε από sprint
Ρε πάτε καλά?????????????????
Εξισώνετε την ζωή ενός ανθρώπου με την περιουσία ?????????
Εκτός κ αν βασίζεστε στο γεγονός ότι για να κάνεις μια περιουσία πρέπει να δουλέψεις, ενώ όταν δημιουργείς έναν άνθρωπο το διασκεδάζεις!!!!!!!!!!!!!
Όποιος κ να φταίει το βασικό είναι ότι μια ζωή χάθηκε…… κ χάθηκε άδικα…….. κ για αντιπαράθεση κ μόνο μου λέτε για το αυτοκίνητο – μηχανή – κατάστημα του όποιου που καταστράφηκε……….
Έκανα το λάθος κ τα διάβασα όλα….. Δεν ξέρω αν θέλω να κλάψω η να γελάσω με την μαλακία ορισμένων……..
Κ εσύ ρε elle πάλι τον Παπαδόπουλο ανάστησες??????
Εδώ ρε φίλε μου είναι Ελλάδα, εδώ γενήθηκε η δημοκρατία…. Κ όσο κ αν δεν την αξίζουμε τώρα πια, κάποιοι από εμάς δώσανε την ζωή τους για αυτή κ κάποιοι από εμάς την αγαπάμε……. Δεν έχεις το δικαίωμα να σκυλεύεις αυτούς που δώσανε την ζωή τους για να κάθεσαι εσύ πίσω από ένα πληκτρολόγιο κ να γράφεις ότι σου κατέβει……..
Έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις τις απόψεις σου, αλλά κάθε αναφορά σε αυτά τα άτομα κ τις πρακτικές τους είναι ύβρις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roinidis