Λέμε να πάμε να "λερωθούμε".... θα'ρθεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Ωραία η αφίσσα παίδες. Θα ερχόμουν και εγώ αν δεν είχα υποσχεθεί να πάω για Αμφιλοχία μεριά. Καλά να περάσετε. Κάτι άκουσα για Βαρυμπόμπη. ..... Καλά ναπεράσετε.![]()
...έτσι κι αλλοιώς θα τα ξαναπούμε Μορφέα.
Να'χεις καλό ταξίδι και να περάσεις καλά![]()
Ετσι κι αλλιως θα λερωθουμε απο τα αιματα οταν γυρισουμε στο σπιτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Λέμε να πάμε να "λερωθούμε".... θα'ρθεις?...έτσι κι αλλοιώς θα τα ξαναπούμε Μορφέα.
Να'χεις καλό ταξίδι και να περάσεις καλά![]()
Εγω..Αγαπη μου την Κυριακη μπορω να λειψω για καμια ωριτσα που θα παω για καφε με κατι φιλαρακια με τις μηχανες???![]()
Αυτη..Ναι, καθε φορα ετσι μου λες και λειπεις 3 ωρες τουλαχιστον.(με αγριεμενο υφος)
Εγω..Ε, ενταξει θα παμε λιγουλακι πιο μακρυα τωρα και γιαυτο σου το λεω απο τωρα για να σε προετοιμασω...![]()
Αυτη..Τι λες ρε αχαϊρευτε-ανεπροκοπε που μας παρατας καθε φορα που θα σου πουν αυτοι οι παλιομηχανοβιοι αλητες και ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ!!!
Εγω..Οοοοοοχι μωρο μου σου υποσχομαι οτι εκτος απο το μαγειρεμα και το απλωμα των ρουχων, θα αναλαβω και την καθαριοτητα του σπιτιου για το επομενο 2μηνο![]()
![]()
![]()
:hypnotize
Αυτη..Και το πλυσιμο των πιατων???
Εγω.. Νταξ.![]()
Αυτη..Καλα αλλα τελευταια φορα που ειμαι τοσο ελαστικη μαζι σου.![]()
Εγω..Μωρο μου εσυ, τι καλη που εισαι μαζι μου!!!
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ετσι κι αλλιως θα λερωθουμε απο τα αιματα οταν γυρισουμε στο σπιτι.
Εγω..Αγαπη μου την Κυριακη μπορω να λειψω για καμια ωριτσα που θα παω για καφε με κατι φιλαρακια με τις μηχανες???![]()
Αυτη..Ναι, καθε φορα ετσι μου λες και λειπεις 3 ωρες τουλαχιστον.(με αγριεμενο υφος)
Εγω..Ε, ενταξει θα παμε λιγουλακι πιο μακρυα τωρα και γιαυτο σου το λεω απο τωρα για να σε προετοιμασω...![]()
Αυτη..Τι λες ρε αχαϊρευτε-ανεπροκοπε που μας παρατας καθε φορα που θα σου πουν αυτοι οι παλιομηχανοβιοι αλητες και ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ!!!
Εγω..Οοοοοοχι μωρο μου σου υποσχομαι οτι εκτος απο το μαγειρεμα και το απλωμα των ρουχων, θα αναλαβω και την καθαριοτητα του σπιτιου για το επομενο 2μηνο![]()
![]()
![]()
:hypnotize
Αυτη..Και το πλυσιμο των πιατων???
Εγω.. Νταξ.![]()
Αυτη..Καλα αλλα τελευταια φορα που ειμαι τοσο ελαστικη μαζι σου.![]()
Εγω..Μωρο μου εσυ, τι καλη που εισαι μαζι μου!!!
Γελάω, αλλά...
Σύντροφε, συναγωνιστή, ομοιοπαθής ...![]()
Εγώ όλα αυτά, + που έρχεται και μαζί μου...![]()
"Α, ώστε έτρεχες, για να με τρομάξεις... Όταν φτάσουμε σπίτι θα δεις..."
"Μααααα... με 110 πηγαίναμε..."
"Είδα εγώ... πήγες με 128!!"
"Μαααα.... έπρεπε να περάσω τον νταλικιέρη και..."
ΠΑΑΑΑΤΤΤ !!!!! ΣΜΑΑΑΚΚ !!!!!! ΣΟΚΚΚ !!!!!
"........................ ωχ....."
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
[B]Καλά να περάσεις Μάνο...![]()
![]()
![]()
Ρε ο Θάνος που είναι?![]()
Μέτα την βόλτα στον Αι Γιάννη πρέπει να έπεσε τρελή τηγανιά λέμε
Γεια σας παλιοπαιδα εδω ειμαι κ'εγω.....οχι τιποτα απο αυτα δεν συμβενη φιλε μου εξαλου το κεφαλι μου το εβαλα σιδηρο για να αντεχει τετοιο ιδος χτυπιματα χαχαχα...
Απλος ετρεχα με την μεγαλη μου τιποτα το ανισηχητικο ολα ενταξει μια μικρη αντιβιοση..![]()
Κατα πασα πιθανοτιτα ειμαι μεσα για την βολτα αμα ολα πανε καλα φυσικα>>???![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
[B]Θάνο περαστικά ρε φιλαράκι... την καημένη...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Καλά να περάσεις Μάνο...![]()
![]()
![]()
Ρε ο Θάνος που είναι?![]()
Μέτα την βόλτα στον Αι Γιάννη πρέπει να έπεσε τρελή τηγανιά λέμε
Γεια σας παλιοπαιδα εδω ειμαι κ'εγω.....οχι τιποτα απο αυτα δεν συμβενη φιλε μου εξαλου το κεφαλι μου το εβαλα σιδηρο για να αντεχει τετοιο ιδος χτυπιματα χαχαχα...
Απλος ετρεχα με την μεγαλη μου τιποτα το ανισηχητικο ολα ενταξει μια μικρη αντιβιοση..![]()
Κατα πασα πιθανοτιτα ειμαι μεσα για την βολτα αμα ολα πανε καλα φυσικα>>???![]()
Όταν λές "μεγάλη" ποιά από τις δίδυμες εννοείς?![]()
Για λέγε για το σίδερο στο κεφάλι ..... γιατί..... Βαρύ χέρι οι Βουλγάρες...![]()
Μορφέα, no worries buddy!!
Θα αντιπροσωπεύσω εγώ τα πολεμικά εργαλεία της Yamaha...![]()
![]()
Την επόμενη φορά φίλε!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αν εχεις την γυναικα απο πισω σιγουρα θα εισαι σε πολεμο...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Βαρύ χέρι οι Βουλγάρες...![]()
Μορφέα, no worries buddy!!
Θα αντιπροσωπεύσω εγώ τα πολεμικά εργαλεία της Yamaha...![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Θανούλη: τα περαστικά μου για την μεγάλη![]()
![]()
![]()
Θα χαρούμε να σε δούμε![]()
XT_Billy: Να πάρω μαζί μου το φαρμακείο?
Peskandritso: Μετά από όλα αυτά που έγραψες περιμένετε εγώ να παντρευτώ ε?
Blueangel: Τα βλέπεις τι τραβάνε? Ήθελες να παντρευτείς...καλά να πάθεις νιόπαντρε. ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Βόλτα ακούω... για Άργος ακούω.. κάποιοι θα έχουν φαρμακεία, κάποιοι θα έχουν κάνει και νοσοκομειακή ασφάλεια για παν ενδεχόμενο (κυρίως εταίρου ήμιση αντιδράσεις).
Θα πείτε κάτι συγκεκριμένο βρε μπουρζουάδες της παντόφλας;
Είχα και μια πρωινή συνάντηση με τον Binzis (Γιάννη) και μου κέντρισε το ενδιαφέρον παραπάνω να δώ φάτσες απο κοντά... γιατί απο φωτό σας έχουν προλάβει οι paparazzi.
Αίντε βρε .. πείτε λεπτομέρειες...
Εκτός και αν ώς νέοι Καθολικοί έχετε "βαφτίσει" το Σούνιο ώς Άργος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Εντάξει Billy άμα έρθει μαζί σου ο Μάγος μην φοβάσαι τίποτα μπρε...
Θα κάνει τα μαγικά του και κάθε φορά που θα σε κοπανάει στο δρόμο η γυναικά σου θα σου δίνει αυτός τους μαγικούς του ζωμούς και θα συνέρχεσαι αμέσως!
Τι κ@λοφαρδος είσαι ρπμ?????
Για να έρθω βρε κεφαλαιούχοι της οικογενειακής χύτρας , πρέπει να μάθω το πως, που, γιατί.
Εκτός και αν διαβάζει καμιά γυναίκα-σύντροφος εδώ μέσα και δεν δίνεται στοιχεία και τα μοιράζετα απο pm...![]()
![]()
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
@GandalfΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Για να έρθω βρε κεφαλαιούχοι της οικογενειακής χύτρας , πρέπει να μάθω το πως, που, γιατί.
Εκτός και αν διαβάζει καμιά γυναίκα-σύντροφος εδώ μέσα και δεν δίνεται στοιχεία και τα μοιράζετα απο pm...![]()
![]()
Gandalf
Ραντεβού στο περίπτερο του Δήμου Χαιδαρίου Κυριακή στις 8:15 το πρωί.
Αναχώρηση κατά τις 8:30.
Η διαδρομή προς Άργος-Ναύπλιο μέσω παλαιάς Εθνικής.
Θα χαρώ πολύ να σε έχουμε μαζί μας φιλαράκι !!![]()
![]()
@Τζιμάκος Ταρατατάς
Έχω αποκτήσει ανοσία φαίνεται στις παντοφλιές-εν-καβάλα.
Αφού το καλοκαίρι γυρίσαμε μαζί από Βουλγαρία...
Άντεξα παντοφλο-μουρμούρα για 1200+ χιλιόμετρα. Θα κολλήσω στα 200-300?:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Θα έχω και το πλαγιόκαννο μαζί να το χαρούμε... βρε μπαγάσες... ούτε για μπεκάτσες να πηγαίναμε τέτοια ώρα.Ραντεβού στο περίπτερο του Δήμου Χαιδαρίου Κυριακή στις 8:15 το πρωί....κάτι μου λέει οτι την κοπανάτε πρωί πρωί πριν ξυπνήσει η σύμβια και η υπόλοιπη οικογένεια...χαχαχαχα
Θα το προσπαθήσω πάντως μιας και έχω ψιλο-πήξει τελευταία και μια τέτοια βόλτα είναι οτι χρειάζεται.
Gandalf
Ναι ρε φίλε αλλά αλλιώς είναι να έχεις ένα Μάγο μαζί σου και αλλιώς να πηγαίνεις μόνο με την γυναίκα σου και την μουρμούρα της![]()
Άσε που άμα τον καλοπιάσεις( ξέρεις εσύ)θα της κάνει τίποτα μαγικά και δεν θα μουρμουράει άλλα ούτε θα κοπανάει....
Ταμία...στον Μάγο έχουμε κόψει συνδρομή![]()
![]()
![]()