Σςςςςςςςς !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
...κάτι μου λέει οτι την κοπανάτε πρωί πρωί πριν ξυπνήσει η σύμβια και η υπόλοιπη οικογένεια...χαχαχαχα
![]()
Μη λες τέτοια !!!
Μα..... πως σου μπήκε αυτή η ιδέα?:a13::o
![]()
Σςςςςςςςς !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
...κάτι μου λέει οτι την κοπανάτε πρωί πρωί πριν ξυπνήσει η σύμβια και η υπόλοιπη οικογένεια...χαχαχαχα
![]()
Μη λες τέτοια !!!
Μα..... πως σου μπήκε αυτή η ιδέα?:a13::o
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Μια υπόσχεση οτι θα την αφήσετε να πάει με τις φίλες της για καφέ ή δεν ξέρω τι άλλο θέλει να κάνει και οτι θα κρατήσετε εσείς τα παιδιά το απόγευμα ή όποτε θέλει να πάει , συν και ενα κοπλιμέντο... "αγάπη μου, μου φαίνεται ή έχεις φτιάξει σωματάκι τελευταία; " (σ.σ. ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΙΛΑ Ή ΒΑΡΟΣ ..![]()
).. θα δείτε οτι θα σας δώσει αρκετό περιθώριο κινήσεων.
Επίσης αποφεύγουμε συστηματικά να λέμε οτι περάσαμε ωραία εκεί που πήγαμε, ούτε ΄φέρνουμε αναμνηστικά πίσω.
Η ατάκα είναι... " ε είδα κάτι τύπους που ψιλο-βαριέμαι κιόλας, αλλά έπρεπε να το κάνω... ) είναι οτι πρέπει για να μην ξυπνήσετε το πράσινο τερατάκι της ζήλιας και το στύλ...
- Πέρασες καλά;
- Μια χαρά.. ήταν ωραία, είχε ήλιο στο Ναύπλιο , καλό φαγητό κοκ...(σ.σ. εκείνη την ώρα ακούει σιωπηλή και κοκκινισμένη)...
- Έχεις κάτι αγάπη μου;...
-Εγώ;... ΟΧΙ!... συνεχίζει και είναι σιωπηλή και γυρνάει πλάτη ή φεύγει απο το δωμάτιο.
Σε τέτοια περίπτωση για το υπόλοιπο της μέρας ούτε μπάλα βλέπουμε, ούτε κάνουμε κάτι άλλο , πέρα απο το να ασχοληθούμε με τα παιδιά ή να προσπαθήσουμε να την βοηθήσουμε σε δουλειές του σπιτιού. Αλλιώς θα δείτε την μύνη της θεάς Ηρας να πραγματοποιείται στα κεφάλια σας.
Ο Δίας χαζός ήταν που την έκανε απο το σπίτι όταν θύμωνε η Ήρα;... μόνο που εσείς μην το δοκιμάσετε γιατί δεν είστε ούτε Θεοί , ούτε άτρωτοι... και η παντόφλα παρόλες τις επιστημονικές αντιρρήσεις , μπορεί και πετάει...![]()
![]()
![]()
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Τρελλος εισαι???Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ταμία...στον Μάγο έχουμε κόψει συνδρομή![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να μας φτιαξει τιποτα περιεργα μαντζουνια και να μας τα ποτισει???![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Μόνο πιπίνια ποτίζω εγώ... δεν λέει τώρα , ολόκληροι άντρες να πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Τι και θα την βγάλει έτσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τρελλος εισαι???![]()
![]()
Να μας φτιαξει τιποτα περιεργα μαντζουνια και να μας τα ποτισει???![]()
![]()
![]()
Εγώ λέω να τον βάλουμε να υπνωτίσει τον Billy και μετά να του πούμε να πάει μας πάρει από ένα 1200 Tenere στο καθένα![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Α παίρνεις και εσύ το "Π20Ε":rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μόνο πιπίνια ποτίζω εγώ...
Gandalf
αν είναι αυτό που νομίζω , τότε πάω για Π20Ε μέχρι Π25Ε.. μετά χαλάει το πράγμα...χαχαχα...
Ελπίζω άλλωστε να έχεις διαβάσει περισυνή ιστορία μου , έτσι;....
http://www.moto.gr/forums/showthread...E3%EC%E1%F4%E1
Gandalf
ΧΑΧΑΧΑ !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
αν είναι αυτό που νομίζω , τότε πάω για Π20Ε μέχρι Π25Ε.. μετά χαλάει το πράγμα...χαχαχα...
Gandalf![]()
![]()
Το θυμάμαι !! Πολύ γέλιο !!![]()
:rotflmao:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Δεν το είχα δει...
Αυτά κάνεις στα μικρά κοριτσάκια ε???
Και μετά λέει για μένα ο blueangel...![]()
Ο καιρός για την Κυριακή δείχνει "Τζετ"![]()
http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_...php?area_id=gr
http://freemeteo.com/default.asp?pid...256637&nDate=3
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μια υπόσχεση οτι θα την αφήσετε να πάει με τις φίλες της για καφέ ή δεν ξέρω τι άλλο θέλει να κάνει και οτι θα κρατήσετε εσείς τα παιδιά το απόγευμα ή όποτε θέλει να πάει , συν και ενα κοπλιμέντο... "αγάπη μου, μου φαίνεται ή έχεις φτιάξει σωματάκι τελευταία; " (σ.σ. ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΙΛΑ Ή ΒΑΡΟΣ ..![]()
).. θα δείτε οτι θα σας δώσει αρκετό περιθώριο κινήσεων.
Επίσης αποφεύγουμε συστηματικά να λέμε οτι περάσαμε ωραία εκεί που πήγαμε, ούτε ΄φέρνουμε αναμνηστικά πίσω.
Η ατάκα είναι... " ε είδα κάτι τύπους που ψιλο-βαριέμαι κιόλας, αλλά έπρεπε να το κάνω... ) είναι οτι πρέπει για να μην ξυπνήσετε το πράσινο τερατάκι της ζήλιας και το στύλ...
- Πέρασες καλά;
- Μια χαρά.. ήταν ωραία, είχε ήλιο στο Ναύπλιο , καλό φαγητό κοκ...(σ.σ. εκείνη την ώρα ακούει σιωπηλή και κοκκινισμένη)...
- Έχεις κάτι αγάπη μου;...
-Εγώ;... ΟΧΙ!... συνεχίζει και είναι σιωπηλή και γυρνάει πλάτη ή φεύγει απο το δωμάτιο.
Σε τέτοια περίπτωση για το υπόλοιπο της μέρας ούτε μπάλα βλέπουμε, ούτε κάνουμε κάτι άλλο , πέρα απο το να ασχοληθούμε με τα παιδιά ή να προσπαθήσουμε να την βοηθήσουμε σε δουλειές του σπιτιού. Αλλιώς θα δείτε την μύνη της θεάς Ηρας να πραγματοποιείται στα κεφάλια σας.
Ο Δίας χαζός ήταν που την έκανε απο το σπίτι όταν θύμωνε η Ήρα;... μόνο που εσείς μην το δοκιμάσετε γιατί δεν είστε ούτε Θεοί , ούτε άτρωτοι... και η παντόφλα παρόλες τις επιστημονικές αντιρρήσεις , μπορεί και πετάει...![]()
![]()
![]()
Gandalf
Τι ζωάρα.........μα τι ζωάρα κάνω ο π@@στης.....εύγε μου.......:rotflmao: :rotflmao:
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Τι κακός..............μα τι κακός που είσαι ρε πστμ !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Τι ζωάρα.........μα τι ζωάρα κάνω ο π@@στης.....εύγε μου.......:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
em....είδες;... εγώ τα πέρασα και πλέον δεν μου χρειάζονται οπότε τα μεταβιβάζω ώς εμπειρίες...χαχαχαχα... τα πιπινια σπάνια γκρινιάζουν.
Gandalf
Βρε άμα είναι τσιμπημένο το πιπίνι, να δεις πως ανεβαίνει πάνω στο XR με τα πόδια να κρέμονται κάτω...![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Παλιότερα φίλε... σήμερα θέλει ανέσεις. Είπαμε.. έχουν αλλάξει οι απαιτήσεις..![]()
Αλλά το γκαζάκι το γουστάρουν, αυτό είναι αλήθεια.
Κοίταζα τώρα πάντως για Κυριακή καιρό και αναγράφει 19° και ήλιο-αίθριο απο Αθήνα μέχρι και Ναύπλιο για όλη την μέρα. Κάτι μου λέει πως θα κάνω ενα "στρατιωτικό εγερτήριο" και θα σας δώ και απο κοντά.
Αρκεί να μην προκύψει κανά καλό ξενύχτι σαν το περσινό... ευτυχώς ο κολητός είναι UK , οπότε οι πιθανότητες μειώνονται...![]()
![]()
Gandalf