Σελίδα 16 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 260

Θέμα: Οι προβληματισμοι του rezequet

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Ρε μπαγασα λαθευεις.Ειναι το πρωτο πραγμα που σου καταλογιζω.Το χειροτερο ειναι οτι λαθευεις ενω εχεις δικιο.Οταν λες οτι αυτο εχω στο μυαλο μου εχεις ηδη χασει το νοημα,γιατι ενω εσυ λες οτι τα κεφαλια πρεπει να ειναι ανοιχτα,θεωρεις ηδη δεδομενο οτι το δικο μου δεν μπορει να ειναι.Αλλα ενω σου ειπα καποια πραγματα,χωρις στην ουσια να σου πω απολυτως τιποτα,επιτηδες,.. εσυ θεωρησες οτι ενοουσα το Α η το Β.Ξερω πολυ καλα τι εννοω και δεν θα το αφησω να διαρευσει ετσι ευκολα.

2.Λες οτι :"Βλεπεις υπαρχει ενας φαυλος κυκλος που δεν ολοκληρωνεται ποτε και δεν καταληγει πουθενα. Αλλα αυτο ειναι και το ζητουμενο φιλε σταυρο"Stavrogin παρακαλω.

Αυτα που λες ειναι τα προφανη.Μια κατασταση την οποια τυνχανει να απολαμβανω.Υπαρχει ομως και ενα αποτελεσμα.Το γνωριζεις;

1.Το δευτερο τα πηγες καλουτσικα.Το πρωτο ουτε κατα διανεια.Φανταζομαι οτι αναφερεσαι στον σωκρατη.Ενα ειδα οτι τιποτα δεν ειδα,και τριχες κατσαρες.
    Ενταξει τα ξερουμε αυτα,παρακατω, δηλαδη εσυ τωρα με αυτο καλυφτικες;
    Power o Σωκρατης αλλα κατι ηξερε ο Νιτσε και δεν τον πολυγουσταριζε

Ο Σωκρατης επελεξε να πιει το κονιο και ζητησε να κανουν μια κοτα δωρο στον θεο Ασκληπιο γιατι τον γιατρεψε απο......
    Αληθεια ξερεις απο τι τον γιατρεψε ο Ασκληπιος τον Σωκρατη;
    .
    πιστευω εχεις μπερδευτει. Ειτε αυτο ειτε απλα δεν μπορεις να εκφρασεις σωστα τις σκεψεις σου, οπως και εγω. Εν παση περιπτωσει θελεις να μαντεψω το τι σκεφτεσαι. Δεν σε ξερω και γιαυτο δεν μπορω να μαντεψω τι σκεφτεσαι.
    Παντως κανεις ενα λαθος, δεν υπαρχει μονο ενα αποτελεσμα. Εδω παλι επιβεβαιωνεται αυτο που σου ανεφερα παραπανω. Περιμενεις μια συγκεκριμενη απανηση την οποια εσυ με τον δικο σου τροπο εχεις σκεφτει. Υπαρχουν απειρα αποτελεσμετα. Μπορω να σου βρω δεκαδες αποτελεσματα που εσυ ουτε κατα διανοια θα σκεφτοσουνα, αλλα εσυ θα τα θεωρουσες ολα ''λαθος'' λογω της δικης σου ιδιοτροπης σκεψης (οχι μονο η δικη σου συγκεκριμενα, υπαρχουν απειροι διαφορετικοι τροποι σκεψης)
    Γιαυτο φιλε σταυρογιν (η -τζιν, δεν ξερω) δεν μπορω να βρω την απαντηση που θεωρεις σωστη. Ισως να την εβρισκα αλλα σιγουρα μονο μετα απο πολλες απαντησεις που δεν θα ηταν λαθος ουσιαστικα αλλα δεν ηταν αυτο που ψαχνεις. Αυτο ειναι που δεν εχεις καταλαβει, το ποσα πολλα πραγματα μπορεις να κανεις με κατι πολυ απλο, αρκει να εχεις την ελευθερια πνευματος και την φαντασια για κατι τετοιο. Παντως ενδεικτικα σου λεω οτι ενα αποτελεσμα το εχω ηδη αναφερει, και μαλιστα το εχεις κανει και quote

Στο δευτερο θα απαντησω καταρχας στην ερωτηση σου. Δεν ξερω την συγκεκριμενη ιστορια αλλα υποθετω οτι δεν εχει εξακριβωθει σε κανενα γραπτο του πλατωνα η του ξενοφωντα. Τωρα το οτι αναφερεις δυο μυθολογικα (η εστω οχι ιστορικα αποδεδειγμενα) προσωπα δεν το ξερω γιατι το κανεις, πρεπει να εχεις τους λογους σου.
    Στην ερωτηση το οτι αν καλυφτηκα απο αυτο, υποθετω ειναι ρητορικη ερωτηση και δεν θα την απαντησω. Πιστευω μπορεις να σκεφτεις γιατι.

Για τον νιτσε θα μιλησουμε αυριο οταν εχω παλι χρονο γιατι ειναι μεγαλη υποθεση.

Καληνυχτα.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ....afro δοκιμασα με την μαλακια και το γαλα(μαλλον αγαπημενες σου συνηθειες για να τις προτινεις) αλλα εξακολουθεις να εισαι εκνευριστικος , και ευχαριστος οσο η γαστρεντεριτιδα.
    οπως και η υποδειξη (λασκα!!!) του τροπου εκφρασης μου....
    ep na alos ena lakamas 31 xronon?
    pou to pezi magkas ke ksipnios...

arage posi iparxoun akoma?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

filarako ise proton enas asimantos
    oloi imaste kaliteri ke anoteri apo sena

ke entelos filika
    i malakia sou tripai asfalto....:rotflmao: :rotflmao:

siga min katso na kano antipara8esi me ton vlaka ton 7 ipiron...
    se tifloni to pa8os
    ke den kseris ti les....

Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    Καποιος σοφος ανθρωπος ειπε καποτε ''να αμφισβητεις τα παντα''
    Άλλο αυτό και άλλο το "να αμφισβητείς τους πάντες πλην του εαυτού σου" που εφαρμόζεις ως ευαγγέλιο.

Αλήθεια μπορεί να μου συνοψίσει κάποιος για τι ακριβώς μιλάμε σε αυτό το thread, γιατί είμαι και λίγο χαζούλης και δεν καταλαβαίνω. :ZZZ:
    Triple 1050

MA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΖΕΓΚΕ .... ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ??????ΣΩΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ... ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ..........
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Εγω αμφισβητω αυτα που μου εμαθαν, αλλα αμφισβητω και αυτα που λεω. Τα δυο αυτα σε μερικες περιπτωσεις ειναι αντιθετα, δηλαδη αμφισβητω την αμφισβητηση μου, αλλα αυτο θα σημανε οτι θα κατεληγα ξανα σε αυτο που μου εμαθαν, πραγμα ομως που παλι αμφισβητω. Βλεπεις υπαρχει ενας φαυλος κυκλος που δεν ολοκληρωνεται ποτε και δεν καταληγει πουθενα.
    Δεν πρεπει να καταληγεις πουθενα.
    :hypnotize

τον κοβω τον ρεζεκε να ειναι μεσα στο δωαμτιο και να περιστρεφετε γυρο απο το δεξι ή το αριστερο ποδι προσπαθοντας να αποφασισει αν θα παει για κατουρημα ή για υπνο...:rotflmao:
    και τελικα για το αν θα παει για κατουρημα (γιατι με την φυση δεν παιζουμε*) στο μπανιο ή (αντιθετα απο οτι του εμαθανε) στην βεραντα :rotflmao: :rotflmao:

*i don't mesh with mοther nature, mοther in law and mother fucking bikers..:rotflmao: :rotflmao:

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke

Αλήθεια μπορεί να μου συνοψίσει κάποιος για τι ακριβώς μιλάμε σε αυτό το thread, γιατί είμαι και λίγο χαζούλης και δεν καταλαβαίνω. :ZZZ:
    Μιλάμε για το που θα κλείσουμε πρώτο τραπέζι πίστα

Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

hi

kala eseis akoma me ta provlimata tou trezege
    asxoleistai;;;;
    einai fanero i apantisi vriskete selides piso.
    fyle oi lyseis sta provlimata sou den einai se ayto to site.
    i kalhteri protasi pou mporei na sou ginei edo einai i exis.
    pare mia motosykleta kai xekina na gyrnas ton kosmo.
    otan vreis ena meros poy na sou aresei toso oste na to agapiseis.onomase to patrida kai tote ta eggonia sou pou tha exoun parei oli tin agapi sou kai profanos kai kapoia apo tin agapi gia to meros sto opoio tha zeite tha sou lene oti eisai enas ellinogermanokati apo ayto ton kosmo kai oti den yparxei tipota allo pera apo ayto.
    mexri tote ase emas poy isos na to exoume vrei ayto to meros
    kai kapoioys allous pou ekanan thisies gia ayto na einai perifanoi
    kai na elpizoun oti kati vgike apo tis thisies tous asxeta me to apotelesma ayton.
    ayto pou tis kanei pragmatika anousies kai xoris apotelesma einai o provlimatismos sou kai mono.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Rezequet τον χαβα σου.
    Θα συμφωνησω με τον sonic22

Αμφισβητησε οσο θελεις και οτι θελεις αλλα οφειλεις να αποφασισεις την θεση σου απεναντι στην Ζωη.Αν ειναι καταφατικη ,θα ειναι καλο οτι λες και κανεις να προαγει την ζωη.
    Αν εισαι κατα της Ζωης θα πρεπει να την καταβαραθρωνεις.αυτο ειναι το μεγιστο κρητιριο ,και αντε πες μου εσυ οτι υπαρχουν μυρια αλλα.Αυτο κρινει και την αξια της φιλοσοφιας κατα την γνωμη μου.Επισης να πω οτι τετοιες αξιες ειναι ενστικτωδεις.

Οσο για τα δυο "μυθικα προσωπα"Ο Ασκληπιος γιατρεψε τον Σωκρατη απο την Ζωη που ηταν νοσηρη για αυτο και πηρε την κοτα δωρο.Αυτο δεν το διαβασα απο την πηγη αλλα το εχω συναντησει σε δυο διαφορετικα συγγραματα και το βρισκω σωστο ακομα κιαν δεν ειναι γιατι,ταιριαζει γαντι στον σωκρατη και κυριως στην εποχη του.

Αυτη η κατασταση της αμφισβητησης της αμφισβητισης ειναι γνωστη και πολυσηζητημενη στην φιλοσοφια
    Ειναι παλιοτερη απο την φιλοσοφια.Την συνανταμε στην μυθολογια ακομα

"ο Μυθος του Συσηφου" λεγεται.Ηπαρχει και βιβλιο του Καμυ με αυτον τον τιτλο και αυτο το αντικειμενο.

Την συνανταμε και στην Φυσικη.Και εκει λεγεται η "θεωρια της απροσδιοριστιας"με την σταθερα του Plank.Εχει πιο συνγκεκριμενη μορφη,αλλα το πνευμα ειναι το ιδιο.

Αυτα.
    Και να αφησω την λεπτοτητα στην ακρη και να σου δωσω δυο συμβουλες απο στοματος William Blake

"Κανεις δεν εφτασε ψηλα πετωντας μοναχα με τα δικα του φτερα"

και
    "Η υπερβολη ειναι ο δρομος προς την σοφια"
    εσυ καλα τα πας ,εισαι υπερβολικος.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

λοιπων πιστευω οτι ο πιο σωστος ειναι ο μαρον μεχρι τωρα, γιατι αυτο που λεει ειναι απολυτα αντικειμενικο. Οχι η ουσια του τι ειπε αλλα για το συμπερασμα του. Οντως εδω δεν ειναι ο σωστος τοπος για τετοια συζητηση, και η καλυτερη συμβουλη που θα ακουσω εδω ειναι αυτη.

Θα κανω μια συντομη σταση για να αναφερθω στον μαικ. Αποτι θυμαμαι εχεις πει τουλαχιστον 3-4 φορες ποσο αχρηστο ειναι το ζητημα και οτι ειμαι ηλιθιος και αλλα πολλα που καλυτερα να μην τα ελεγες. Πραγματικα δεν ξερω τι σε ωθει ακομα να γραφεις εδω και να διαβαζεις τα παντα εδωπερα τη στιγμη που τα λες αυτα. Τελος παντων κανε οτι θες ελευθερο φορουμ ειναι.

Τωρα στον σονικ θα πω οτι εχει περιεργο χιουμορ αλλα και σωστη σκεψη. Εχει μεν ακποιο δικιο αλλα υπερβαλει λιγο. Ηθελα να το αναφερω και πιο πριν αλλα δεν το θεωρουσα απαραιτητο. Δεν πρεπει να εισαι αναποφασιστος με την εννοια οτι δεν κανεις τιποτα. Γιατι ετσι πολυ απλα θα πεθανεις το αργοτερο μετα απο δυο μερες απο αφυδατωση η κατι χειροτερο. Εννοειται οτι πολλα πραγματα πρεπει να τα κανεις απλα, για πολλους λογους που εχεις σκεφτει πιο πριν η ερχονται αυτοματα η απο ενστικτο. Πχ δεν θα φλσοσοφησω το θεμα οταν καποιος μπροστα μου φρεναρει αποτομα για το αν θα φρεναρω εγω, το κανω αυτοματα γιατι απο πριν ξερω οτι αμα δεν το κανω θα γινω χαλκομανια. Απλατο θεμα ειναι να μην κολας σε ιδεολογιες θρησκειες ιστοριες φιλοσοφιες και θεωριες αλλα και γενικα σε πολλα θεματα στη ζωη σου, σημαντικα αλλα και μικρα ασημαντα ζητηματα πχ δοκιμες καινουργιων γευσεων η συγκεκριμενης μαρκας φαγητου/ρουχων/μηχανων η οτιδηποτε αλλο.

Τωρα παμε στον σταυρογιν ο οποιος με εχει εντυπωσιασει μπορω να πω και ειναι ο μονος εδωμεσα που εκανα τον κοπο να κοιταξω το προφιλ του, οχι για αλλο λογο, απλα απο περιεργεια για την ηλικια του (την οποια παραδοξως δεν αναφερει στο προφιλ του). Τελος παντων, ας παμε στο θεμα σου.
    Ο μυθος του συσιφου ειναι γνωστοτατος και διασημος για την ασκοπη επαναληψη του ιδιου γεγονοτως. Αλλα δεν ξερω γιατι τον συσχετιζεις με την αμφισβητηση και την αναποφασιστη περιπλανηση, γιατι πολυ απλα δεν ειναι ασκοπη, ουτε και επαναλμβανεται συνεχεια. Γιατι μπορει λογικα αφου αμφισβητεις την αμφισβητηση να κανεις συνεχεια κυκλους, αλλα βασικα εφοσων κατ το εχεις ηδη αμφισβητησει δεν χρειαζεται να γυρισεις πισω για να το ξαναμφισβητησεις, αλλα αντιθετως προχωρας παραπερ και βρικσεις αλλες λυσεις η σκεψεις για το προβλημα σου, τις οποιες μπορεις παλι να αμφισβητησεις ωστε να πας παραπερα. Αμα δεν γινοτανε αυτο φιλε κωνσταντινε πολυ απλα δεν θα υπηρχε εξελιξη πνευματικη αλλα και τεχνολογικη στην παροδο των χιλιετιων. Οι μεγαλοι ερευνητες, ανακαλυπτες και επιστημονες παντα αμφισβητησαν κατι η/και καποιους και προχωρησαν την ανθρωποτητα ενα βημα παραπερα.

Ενας απο αυτους ηταν και ο Max Planck δημιουργος της ομονυμης σταθερας Planck h που δεν θυμαμαι ποσο ειναι παντως ειναι εξαιρετικα μικρη (μου φαινεται κατι επι δεκα εις την -35 η κατι τετοιο). Αλλα εκει που κανεις λαθος ειναι στο οτι η θεωρια της απροσδιοριστιας ειναι του Heisenberg, oχι του Planck, απλα η σταθερα του πλανκ χρησημοποιειται εκει μεσα. Και παλι ομως σου λεω οτι δεν κολαει και πολυ με αυτα που πιστευω.

Για τον Σωκρατη θα σου πω μονο οτι δεν πιστευω οτι εννοουσε αυτο οταν το ειπε. Βασικα απλα δνε βγαζει νοημα γιατι ο ασκληπιος δεν ειχε καμια σχεση με το να πιει ο σωκρατης το κονιο, οποτε δεν εχει λογο να ευχαριστησει εκεινον συγκεκριμενα. Θα μπορουσε καλλιστα να ευχαριστησει αυτους που διαταξανε τον θανατο του. Σε αυτο που συμφωνω παντως ειναι στο οτι η σταση ζωης του ητανε γενικα τετοια, (μιλωντας παντα θεωρητικα και παντα συμφωνα με αυτα που μας λενε ο Πλατων και ο ξενοφωντας) απαισιοδοξη. Θεωρουσε τους υπολοιπους κατωτερους και τον εαυτο του υπερανω της εποχης του, γιαυτο δεν ειχε νοημα να ζησει αλλο...

Οσων αφορα τη σταση ζωης σε παραπεμπω στις εφτα θανασιμες αμαρτιες του Γκαντι και ειδικα στην τεταρτη
    * Wealth without Work
    * Pleasure without Conscience
    * Science without Humanity
    * Knowledge without Character
    * Politics without Principle
    * Commerce without Morality
    * Worship without Sacrifice

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Tο ονομα μου ειναι Φρανσουα
    πολυ τουτη η εγνοια με ταραζει
    ειμαι παιδι του παρισιου
    κοντα απο την Μπορντουαζη
    και σημερα
    απο το σχοινι του μπογια κρεμασμενος
    θα μαθει ο λαιμος μου
    ποσο ο κωλος μου ζυγιαζει
    Φρανσουα Βιγιον 1456
    παντως θα ηθελα να μου πεις και γιαυτο εδω, οχι για τιποτα αλλο παρα την περιεργεια. Λοιπον αποτι ξερω ο Francois Villon (ελπιζω να το εγραψα σωστα) δεν πεθανε ποτε απο αγχωνη αλλα εξοριστηκε αρκετα αργοτερα απο το 1456. Ουτε βασικα τον κρεμασανε ποτε τον κακομοιρο ποιητη αλλα την γλυτωσε μια φορα απο την αγχωνη λογω ελλειψης στοιχειων εναντια του, τοτε που τον εμπλεξε μια γκομενα . Πιστευω δηλαδη, δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο ρωταω.

Θα κανω μια συντομη σταση για να αναφερθω στον μαικ. Αποτι θυμαμαι εχεις πει τουλαχιστον 3-4 φορες ποσο αχρηστο ειναι το ζητημα και οτι ειμαι ηλιθιος και αλλα πολλα που καλυτερα να μην τα ελεγες. Πραγματικα δεν ξερω τι σε ωθει ακομα να γραφεις εδω και να διαβαζεις τα παντα εδωπερα τη στιγμη που τα λες αυτα. Τελος παντων κανε οτι θες ελευθερο φορουμ ειναι
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΕΙΠΑ ΗΛΙΘΙΟ;

ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!!!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ;
    Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΩ ΛΕΕΙ ΣΟΦΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
    Triple 1050

παντως θα ηθελα να μου πεις και γιαυτο εδω, οχι για τιποτα αλλο παρα την περιεργεια. Λοιπον αποτι ξερω ο Francois Villon (ελπιζω να το εγραψα σωστα) δεν πεθανε ποτε απο αγχωνη αλλα εξοριστηκε αρκετα αργοτερα απο το 1456. Ουτε βασικα τον κρεμασανε ποτε τον κακομοιρο ποιητη αλλα την γλυτωσε μια φορα απο την αγχωνη λογω ελλειψης στοιχειων εναντια του, τοτε που τον εμπλεξε μια γκομενα . Πιστευω δηλαδη, δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο ρωταω.
    Την γκομενα την λεγανε Κατερινα ντε βοσελλ,δεν τον εμπλεξε αυτη,απλα ειχε φαει πολυ ξυλο για χαρη της οταν την ξεφτιλισε με ενα ποιημα του.Στην φυλακη μπηκε επειδη εσφαξε ενα παπα, κουμασι.

Την γλητωσε επειδη ειχε κανει δυο αιτησεις χαρητος με δυο διαφορετικα ονοματα σε δυο διαφορετικες αρχες.
    και οι δυο του δοθηκαν.

Τωρα ,Χαιζενμπεργκ σωστα.Οταν την παρατηρησε στο εργαστηριο χαζεψε,δεν μπορουσε να χωνεψει οτι δεν υπαρχει μια αληθεια μονο αλλα δυο εν'μερει αληθιες η μαλλον δυο ψεμματα που συνθετουν μοναχα την εντυπωση της μιας αληθιας.Ο Παουλι,νομιζω ηταν δασκαλος του ,του ειπε το εξης.
    "Βλεπω με το δεξι ματι και βλεπω μια αληθεια.Κλεινω το δεξι , βλεπω με το αριστερο και βλεπω μια αλλη αληθεια.ανοιγω και τα δυο ματια και αυτο που βλεπω ειναι ενα ψεμα"
    Ναι αλλα αυτο το ψεμα ειναι η πραγματικοτητα μας,θα προσθεσω.

αυτη ειναι η μη φανερωμενη φυση μας.

Η δικη μου θεση:
    * Wealth without Work
    Καποιες δουλειες εστω και ανηθικες ,αποδηδουν περισσοτερο απο καποιες αλλες,αυτο δεν σημαινει οτι και η κερδοσκοπια δεν εχει μοχθο.

* Pleasure without Conscience
    Η Απολαυση πρεπει να ειναι ασεινηδη
    * Science without Humanity
    Ειναι στην φυση της επιστημης η απανθρωπια

* Knowledge without Character
    Η γνωση παντα εχει καποιο χαρακτηρα
    * Politics without Principle
    Ζητω ο Μακιαβελι,ειχε αρχες.
    * Commerce without Morality
    Ειναι στην φυση του εμποριου η ανηθικοτητα
    * Worship without Sacrifice
    Ναι,δεν γινεται λατρεια χωρις θυσια

Αν πετυχεις ενα πραγματικα ανηθικο ανθρωπο ,κατσε κοντα του θα μαθεις παρα πολλα,για την ηθικη της ηθικης.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

ante re diamaxiste ligo mas epire o ipnos
    :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ante re diamaxiste ligo mas epire o ipnos
    :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
    Μήπως να ξιφουλκήσουμε καλύτερα; :a29:

Θα κρατάς το σκορ; :a017:
    Triple 1050

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Μήπως να ξιφουλκήσουμε καλύτερα; :a29:

Θα κρατάς το σκορ; :a017:
    ne ala me ta ksifi mpori na tripisete ton explorer...:rotflmao:

giati den pezete poutsoskampila?

Σελίδα 16 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Που πάνε οι βίδες του Sv μου;
    από pksv στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 00:58
  2. Afro και οι γυναίκες του...
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2005, 15:09
  3. Οι γελοίοι του υπουργείου
    από toyota στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2005, 12:56
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2005, 23:07
  5. O ANEMOΣ και οι φίλοι του πάνε στην Δημητσάνα...
    από ΑΝΕΜΟΣ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 07:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF