πιστευω εχεις μπερδευτει. Ειτε αυτο ειτε απλα δεν μπορεις να εκφρασεις σωστα τις σκεψεις σου, οπως και εγω. Εν παση περιπτωσει θελεις να μαντεψω το τι σκεφτεσαι. Δεν σε ξερω και γιαυτο δεν μπορω να μαντεψω τι σκεφτεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Ρε μπαγασα λαθευεις.Ειναι το πρωτο πραγμα που σου καταλογιζω.Το χειροτερο ειναι οτι λαθευεις ενω εχεις δικιο.Οταν λες οτι αυτο εχω στο μυαλο μου εχεις ηδη χασει το νοημα,γιατι ενω εσυ λες οτι τα κεφαλια πρεπει να ειναι ανοιχτα,θεωρεις ηδη δεδομενο οτι το δικο μου δεν μπορει να ειναι.Αλλα ενω σου ειπα καποια πραγματα,χωρις στην ουσια να σου πω απολυτως τιποτα,επιτηδες,.. εσυ θεωρησες οτι ενοουσα το Α η το Β.Ξερω πολυ καλα τι εννοω και δεν θα το αφησω να διαρευσει ετσι ευκολα.
2.Λες οτι :"Βλεπεις υπαρχει ενας φαυλος κυκλος που δεν ολοκληρωνεται ποτε και δεν καταληγει πουθενα. Αλλα αυτο ειναι και το ζητουμενο φιλε σταυρο"Stavrogin παρακαλω.
Αυτα που λες ειναι τα προφανη.Μια κατασταση την οποια τυνχανει να απολαμβανω.Υπαρχει ομως και ενα αποτελεσμα.Το γνωριζεις;
1.Το δευτερο τα πηγες καλουτσικα.Το πρωτο ουτε κατα διανεια.Φανταζομαι οτι αναφερεσαι στον σωκρατη.Ενα ειδα οτι τιποτα δεν ειδα,και τριχες κατσαρες.
Ενταξει τα ξερουμε αυτα,παρακατω, δηλαδη εσυ τωρα με αυτο καλυφτικες;
Power o Σωκρατης αλλα κατι ηξερε ο Νιτσε και δεν τον πολυγουσταριζε
Ο Σωκρατης επελεξε να πιει το κονιο και ζητησε να κανουν μια κοτα δωρο στον θεο Ασκληπιο γιατι τον γιατρεψε απο......
Αληθεια ξερεις απο τι τον γιατρεψε ο Ασκληπιος τον Σωκρατη;
.
Παντως κανεις ενα λαθος, δεν υπαρχει μονο ενα αποτελεσμα. Εδω παλι επιβεβαιωνεται αυτο που σου ανεφερα παραπανω. Περιμενεις μια συγκεκριμενη απανηση την οποια εσυ με τον δικο σου τροπο εχεις σκεφτει. Υπαρχουν απειρα αποτελεσμετα. Μπορω να σου βρω δεκαδες αποτελεσματα που εσυ ουτε κατα διανοια θα σκεφτοσουνα, αλλα εσυ θα τα θεωρουσες ολα ''λαθος'' λογω της δικης σου ιδιοτροπης σκεψης (οχι μονο η δικη σου συγκεκριμενα, υπαρχουν απειροι διαφορετικοι τροποι σκεψης)
Γιαυτο φιλε σταυρογιν (η -τζιν, δεν ξερω) δεν μπορω να βρω την απαντηση που θεωρεις σωστη. Ισως να την εβρισκα αλλα σιγουρα μονο μετα απο πολλες απαντησεις που δεν θα ηταν λαθος ουσιαστικα αλλα δεν ηταν αυτο που ψαχνεις. Αυτο ειναι που δεν εχεις καταλαβει, το ποσα πολλα πραγματα μπορεις να κανεις με κατι πολυ απλο, αρκει να εχεις την ελευθερια πνευματος και την φαντασια για κατι τετοιο. Παντως ενδεικτικα σου λεω οτι ενα αποτελεσμα το εχω ηδη αναφερει, και μαλιστα το εχεις κανει και quote![]()
Στο δευτερο θα απαντησω καταρχας στην ερωτηση σου. Δεν ξερω την συγκεκριμενη ιστορια αλλα υποθετω οτι δεν εχει εξακριβωθει σε κανενα γραπτο του πλατωνα η του ξενοφωντα. Τωρα το οτι αναφερεις δυο μυθολογικα (η εστω οχι ιστορικα αποδεδειγμενα) προσωπα δεν το ξερω γιατι το κανεις, πρεπει να εχεις τους λογους σου.
Στην ερωτηση το οτι αν καλυφτηκα απο αυτο, υποθετω ειναι ρητορικη ερωτηση και δεν θα την απαντησω. Πιστευω μπορεις να σκεφτεις γιατι.
Για τον νιτσε θα μιλησουμε αυριο οταν εχω παλι χρονο γιατι ειναι μεγαλη υποθεση.![]()
Καληνυχτα.
![]()