εχω τοσο υλικο για το τενερε (+ τα Αγγελοπουλικα πλανα) και με εχουν πήξει στην δουλειά και δεν εχω σηκώσει κεφαλι...
Αλλα θα χτυπήσω οταν χαλαρωσω λιγο... (μαλλον μετα τον 15 αυγουστο για να έχω και κοινό)![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Και ένα κουιζ για το τελος... Βρειτε το τενερε στην παρακατω φώτο και κερδίστε φουλ πακετο για 3μερο σεμιναριο καθαρισμου καρμπυρατερ φορητής γεννητριας.
Ενα μεγαλο ρισπεκτ στον Τακη (μανιατη) και στον φίλο του που μας δωσαν τα "φωτα" τους την Παρασκευη το βραδυ και φυσικά ευχαριστούμε τον Μπαμπη και την Πολα (μαζι με την 7 ημερών κόρη τους) που μας φιλοξενησαν με την καλύτερη διάθεση. Ο Δημητρης έδωσε ρεστα στην διοργάνωση!
Τέλος μεγαλη συγκίνηση που γνώρισα όλα τα ρεμαλια του Μοτο που ηταν ο καθενας τους και γαμώ τις περιπτώσεις. Απαλύνανε το βαρύ φορτίο κανακέματος του ραμολιμεντου.![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Τελικά σε όλους κάναν κάτι τα χαριτωμένα αυτά άλογα γιατί αναρωτιόμασταν το βράδυ μετά την παρουσίαση με τον Qspec και τον ggs.
Συγκεκριμένα ο Qspec δήλωσε ευθαρσώς στον ggs από την πρώτη στιγμή ότι κάτι σκίρτησε μέσα του. Ας είναι...
Mariner η αυταπάρνηση και η αυτοθυσία σου με συγκινούν...
Είσαι ανωμαλάρα φίλε!!!
Γειααα!
Τώρα κατάφερα να απαντήσω. Με έχουν τεντώσει από την Δευτέρα...
Ήταν υπέροχα. Ελιωσα στο γέλιο, ταξίδεψα, έπαιξα με την Μάρα, ήπια καλά, έφαγα καλά, γέμισα γρατσουνιές, προσγειώθηκα σε έναν θάμνο με αγκάθια με τον κώλο (πραγματικά αυτό πίστευα πως γίνεται μόνο στα καρτούν) μα πάνω απ' όλα είδα πάλι γνωστές φάτσες και γνώρισα και άλλους τόσους βλαμμένους σαν κι εμένα. Χάρηκα που είδα όσους ήξερα ήδη και χάρηκα που γνώρισα και τους υπόλοιπους.
Ευχαριστώ τους Δημήτρηδες για την διοργάνωση, τα παιδιά που κάνανε τις παρουσιάσεις για τον κόπο τους να μας τις παρουσιάσουν, τον Hano και τον Αντρέα για τα σεμιναριάκια, τον Τάκη Μανιάτη για τις συμβουλές, τον Βασίλη Ορφανό για την παρουσία του, την όλη παρέα για τον χαβαλέ, την Μάρα που δεν έσπασε και φυσικά τον κώλο μου που άντεξε αυτήν την σέλα για 12 ώρες και 500 χιλιόμετρα την φορά. Ζήτω!
ΥΓ1: Αλέξανδρε καλώς ήρθες στο moto.gr. Δες το section των ταξιδιωτικών, μάλλον θα σου αρέσει.
ΥΓ2: Μαλάκες δείτε τις φωτό του Αλέξανδρου σχετικά με τον καταρράκτη, σας το έλεγα πως πάμε λάθος!
ΥΓ3: Τα gay άλογα θα με στοιχειώσουν για πάντα. Όπως και η Τζένη η πάπια...
ΥΓ4: MikeG, η ρακή που μου είχες δώσει τον χειμώνα κεράστηκε στο καταλληλότερο μέρος!
ΥΓ5: Άντε και του χρόνου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τόσο καλά περάσατε τελικά ε,ε?
θα το ξανακάνετε να έρθουμε + εμείς ε,ε?
σας παρακαλωωωωωωώ!!!!
άντε + του χρόνου,
![]()
''στην αρχη ηταν ενας ποταμος.ο ποταμος εγινε δρομος κι ο δρομος απλωσε παρακλαδια σ'ολοκληρο τον κοσμο.κι επειδη ο δρομος ηταν καποτε ποταμος,ηταν συνεχεια πεινασμενος...''
Ben Okri
Άμα είστε καλά παιδιά όλη τη χρονια κάτι μπορεί να γίνει..![]()
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett