Γονεις δεν έχουν;![]()
Γονεις δεν έχουν;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ευτυχώς που είχα την έμπνευση να ανέβω να σας συναντήσω στη Νεμέα και όχι να έρθω μονοκούκι στο Πλανητέρο, αφού έτσι μπόρεσα στην πορεία να γνωρίσω αρκετά παλληκάρια από δω που μόνο γραπτά μιλούσαμε.
Το κέφι και ο χαβαλές ήταν μπόλικα στην παρέα και ένοιωσα σαν να γνωριζόμαστε από παλιά.
Ευχαριστώ όλους και το γκρουπ Δ-που συνταξιδέψαμε- για την ωραία εκδρομή.
Ένα συγγνώμη στους συνοδοιπόρους μου που τους καθυστέρησα όταν ξεστράτησα σε άλλο παράδρομο μετά τη λίμνη Δόξας.
Ο Road spirit, άψογος στο ρόλο της σκούπας, με κυνηγούσε,μου κορνάριζε αλλά στο walkman έπαιζε Slaybo day και δεν καταλάβαινα Χριστό...:a13:
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ελα ρε φιλε,λιγο ποδαρακι επιανα!!!πως κανεις ετσι;
εσυ,ησουν τελευταιος "σκουπα"με την δεσποινιδα να σε κραταει αγκαλιτσα και δεν ξεραμε τι κανατε.ολο απομακρυνοσασταν....
ειχες και τον camen μπροστα σου,σκυφτο πανω στο ιταλικο μοτοσακο του (οπου εχω να δηλωσω προς ολους οτι:ουτε εσβησε,ουτε λαδια εχασε,μπροστα επαιρνε με την μια ζεστο-κρυο και εβαλε τα γυαλια σε ολα τα ξαδερφακια του)και χαζευες το κωλαρακι του...δεν ξερω τι διαστροφες εχετε ....
ο βασκας πρωι πρωι στο καφεδακι,ελεγε κατι για γλυψιματα....που εμπλεξα;;;;;;;;;;
ο λευτερακης μπροστα,την εβγαλε την μιση διαδρομη στο ορθιο ο καψερος με την σανιδα που εχει για σελα τ ο ktm του!!
σοβαρα τωρα...ησασταν ολοι γ@μ@τοι...περασαμε παρα πολυ καλα,τρελο γελιο!!ο nio και ο vaskas,ανετα κανουνε stand up comedy!!!καποια στιγμη,ισως και σημερα,να ανεβασω κ εγω φωτο...![]()
Τελευταία τροποποίηση από akis_trevor; 21/05/2012 στις 16:19.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Λοιπόν είναι καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Την προηγούμενη φωτό με μένα χωρίς γκρούπ στη λίμνη την ανέχτηκα ασχολίαστη, αλλά τα πικρά σου λόγια κυρά μου εεεεε όχι δεν θα τ' αφήσω έτσι.
Για όλα "Φταίει" ένα παλικάρι με ΚΤΜ, (που άργησε να ξεκινήσει από Αθήνα, που έχει μεν ακάουντ στο μοτό αλλά δεν πολυγράφει , που ξέρει τον καπετάνιο από άλλο φόρουμ που γράφουν) που μαζέψαμε στο Καρτέρι και αυτομόλησε στη λίμνη με αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή του γκρούπ. Ξαφνικά στους καθρέφτες
μου έβλεπα μόνο άλλα 2 μηχανάκια. Έτσι σταμάτησα ως όφειλα και ρώτησα τον τελευταίο που είναι οι υπόλοιποι. Επειδή κανείς δεν ήξερε άφησα τους δύο άλλους να περιμένουν το γρούπ αν ερχόταν κι εγώ ανέβηκα στη λίμνη σε περίπτωση που οι υπόλοιποι είδαν το ΚΤΜ και το ακολούθησαν. Σε 5 λεπτά ήμουν πίσω και βρήκα όλο το γκρούπ μαζεμένο στις σκιές να με περιμένει. Όλα έγιναν όπως έπρεπε. Από κει και μετά μερικοί ανεβήκαμε στη λίμνη για φωτό ενώ οι υπόλοιποι (αφού δεν ήθελαν να έρθουν στη λίμνη) μας περίμεναν στη διασταύρωση να τελειώσουμε κάνοντας τσιγάρο. Ήταν χαζό να μην περάσω από τη λίμνη, η Χρύσα δεν είχε ξαναπάει κι έμεινε με το στόμα ανοιχτό από την ομορφιά που είδε.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, όχι πως με πειράζει δλδ, μόνος μου λέω ότι χάνομαι ακόμα και στο σπίτι μου, αλλά ρε πστ μου μία φορά έγινε το θαύμα και να κάνετε όλοι σα να μην συνέβη???
Υ.Γ. 1. Πολύ κουραστικό να διαβάζεις τις σημειώσεις σου, να προσπαθείς να βλέπεις το GPS που το χτυπούσε ο ήλιος και ίσα ίσα έβλεπα, να κοιτάς το δρόμο μπροστά σου μη φύγεις σε κανένα γκρέμι, να κοιτάς τους καθρέφτες σου συνέχεια για τους πίσω και να προσπαθείς να διατηρείς έναν ικανοποιητικό ρυθμό χωρίς περιττές στάσεις για να καταλάβεις που είσαι.
Υ.Γ. 2. Δεν άκουσα σχόλια για το εργαλείο του vaska από όσους το δοκίμασαν.![]()
Πολύ καλά ήταν τελικά, όλος ο κόσμος είχε ανάγκη μια καλή βόλτα με μπόλικα χλμ και καλή παρέα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ο ΝΙΟ από σήμερα αλλάζει νικ. Θα τον λέμε ο Κουταλιανός, όλο άπλωνε τα κουλά του κι έπαιρνε τις "κουταλιές" του από το κοριτσάκι που δεν μπορούσε ν' αντιδράσει πάνω στη μηχανή. Που να πήγαινε η καψερή???? Να πηδούσε κάτω????
Τες πα κι εσύ δεν πας πίσω αν και θα 'πρεπε να προσέχεις τη δικιά σου που με πολύ χαρά ήρθε να μου κάνει μασάζ. Φιλαράκι στη θέση σου δε θα ήμουν και πολύ ήσυχος.............
:rotflmao::rotflmao:
Λοιπον, ενα θα πω και τελος...Οποιος ξαναπει κουβεντα για το Ντουκο να του μαμηθει η γκομενα ...
Παιδες,χαρηκα που σας ειδα ολους...
Χαρηκα που ολα κυλησαν ομαλοτατα και χωρις απροοπτα...
Μπραβο σε οσους "ετρεξαν" το project...
Μπραβο στο vaska για την αψογη πλοηγηση,εστω και με τεχνολογικη βοηθεια...
Μπραβο στο μλκ τον αλουμινα που δεν γλιστρησε στα λαδια που του εριχνα...
Μπραβο στη μιλφαρα και στις δεσποινιδες την παρεας μου μας ανεχτηκαν...
Μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες και...
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ρε μουνιαααααα
ΥΓ:Ριχτε καμια φωτο απο πατρινο κλιμακιο οσοι εχετε ρε...!!!
καταρχην φιλε,εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου!!!ποιος να συγκριθει μαζι σου βασκα!!!
δευτερον,λεγαμε για τα αυτοκολλητα εκεινη την ωρα και εφοσον της ειπες να σου κανει λιγο μασαζ για να παρει α υτοκολλητα στο τσαμπα...τι νομιζεις;με δολο εγινε!!χαχαχαχαχαχα
τριτον,ησουν ο leader μας,κουρασμενος.επρεπε να σε χαλαρωσουμε λιγο,να ξεκουραστεις για να βγει η επιστροφη γρηγορα και απροβληματιστα!!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Έκανα πάλι το ακατόρθωτο, έβγαλα ίσα με 3 φωτό. Πάντα το είχα απορία πως οι άλλοι σε εκδρομές βγάζουν τόνους φωτό. Εκείνος ο αλήτης που συνηθίζει ν' ακολουθεί το Πατρινό κλιμάκι αλλά φέτο την έκανε και δεν ήρθε - ο Σουπιάς ντε - βγάζει ένα σκασμό φωτό κι εμείς τπτ.
Βέβαια να πω ότι θα μπορούσε η Χρύσα να βγάλει ακόμα κι εν κινήσει αλλά είναι φυσιολάτρης το μωρό μου και μονίμως αγναντεύει δεξιά κι αριστερά. Σε ερώτηση που της έκανα (από εδώ έχουμε ξαναπεράσει θυμάσαι??) η απάντηση ήταν .............ναι??? πότε???? χμχμ μπορεί, ίσως.
Θωμά πολλά μπράβο στα παρτάλι σου που δε σκόρπισε αν και να ξέρεις είχα πάρει του κόσμου τα εργαλεία μαζί μου για πάρτη σου. Ακόμα και μονωτική ταινία είχα ρε φίλε γιατί τα ηλεκτρικά σου δουλεύουν μόνο με ηλιοφάνεια. :rotflmao::rotflmao:
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!