Σελίδα 16 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 277

Θέμα: 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Γονεις δεν έχουν;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

με αφορμή τα ανωτέρω.......

γέρνουν τα καράβια?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από k0panos Προβολή μηνύματος
    και μ'αρέσει πως το πας το ΚΤΜάκι...
    Εσύ φταις που με προκαλούσες :P Εκεί που πηγαίναμε μια χαρά, βλέπω ένα μαλάκα με βεστρώμ να μας προσπερνάει όλους άνετα ΚΑΙ τον λήντερ και μετά να ανοίγει. Ε δε μπορούσα να το ανεχτώ από ένα βεστρώμ αυτό ε, καταλαβαίνεις. Πολύ καλός, εύγε
    Life begins at 45°.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Ευτυχώς που είχα την έμπνευση να ανέβω να σας συναντήσω στη Νεμέα και όχι να έρθω μονοκούκι στο Πλανητέρο, αφού έτσι μπόρεσα στην πορεία να γνωρίσω αρκετά παλληκάρια από δω που μόνο γραπτά μιλούσαμε.
    Το κέφι και ο χαβαλές ήταν μπόλικα στην παρέα και ένοιωσα σαν να γνωριζόμαστε από παλιά.
    Ευχαριστώ όλους και το γκρουπ Δ-που συνταξιδέψαμε- για την ωραία εκδρομή.

Ένα συγγνώμη στους συνοδοιπόρους μου που τους καθυστέρησα όταν ξεστράτησα σε άλλο παράδρομο μετά τη λίμνη Δόξας.
    Ο Road spirit, άψογος στο ρόλο της σκούπας, με κυνηγούσε,μου κορνάριζε αλλά στο walkman έπαιζε Slaybo day και δεν καταλάβαινα Χριστό...:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    ... Πολλά θενξ και στη σκούπα μας που αρχικά με παράτησε στην τύχη μου, μετά το Σπαθοβούνι (και ακολούθησα λίγο τα ΚΤΜ, λίγο τα λουλούδια, γιατί δεν είχα ιδέα αν το γκρουπ μου είναι μπρος ή πίσω) και μετά τον περιμέναμε κανά μισάωρο και μας πέρασαν όλοι, με τον Κόπανο να σπαρταράει. Μετά του κρατούσα μούτρα και δεν έφαγα τα σαντουιτσάκια του για να μάθει.
    σόρυ μαν, αλλά θα ορκιζόμουν ότι στο σπαθοβούνι είδα ΚΤΜ να φεύγει στο κατόπι του νπατ. Αλλά μη παραπονιέσαι, απέκτησες εμπειρίες (αλλαξωκολιές και έτσ' με τα γκρουπ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    ..
    Ένα συγγνώμη στους συνοδοιπόρους μου που τους καθυστέρησα όταν ξεστράτησα σε άλλο παράδρομο μετά τη λίμνη Δόξας.
    Ο Road spirit, άψογος στο ρόλο της σκούπας, με κυνηγούσε,μου κορνάριζε αλλά στο walkman έπαιζε Slaybo day και δεν καταλάβαινα Χριστό...:a13:
    Νίκο δεν φταίς εσύ

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nio1981 Προβολή μηνύματος
    akistrevor?με φιλακια και αγκαλιτσες στο τραπεζι?

τιμη και δοξα στον leader μας που δεν εχασε ουτε στροφη
    ελα ρε φιλε,λιγο ποδαρακι επιανα!!!πως κανεις ετσι;
    εσυ,ησουν τελευταιος "σκουπα"με την δεσποινιδα να σε κραταει αγκαλιτσα και δεν ξεραμε τι κανατε.ολο απομακρυνοσασταν....
    ειχες και τον camen μπροστα σου,σκυφτο πανω στο ιταλικο μοτοσακο του (οπου εχω να δηλωσω προς ολους οτι:ουτε εσβησε,ουτε λαδια εχασε,μπροστα επαιρνε με την μια ζεστο-κρυο και εβαλε τα γυαλια σε ολα τα ξαδερφακια του)και χαζευες το κωλαρακι του...δεν ξερω τι διαστροφες εχετε ....
    ο βασκας πρωι πρωι στο καφεδακι,ελεγε κατι για γλυψιματα....που εμπλεξα;;;;;;;;;;
    ο λευτερακης μπροστα,την εβγαλε την μιση διαδρομη στο ορθιο ο καψερος με την σανιδα που εχει για σελα τ ο ktm του!!
    σοβαρα τωρα...ησασταν ολοι γ@μ@τοι...περασαμε παρα πολυ καλα,τρελο γελιο!!ο nio και ο vaskas,ανετα κανουνε stand up comedy!!!καποια στιγμη,ισως και σημερα,να ανεβασω κ εγω φωτο...
    Τελευταία τροποποίηση από akis_trevor; 21/05/2012 στις 16:19.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος
    Μωρέ στροφή μπορεί να μην έχασε, κάποια στιγμή όμως σίγουρα έχασε ΟΛΟ το γκρουπ του!!
    Όταν εμείς ήμαστε σε στάση (αναψυχής) στη λίμνη Δόξα, ενεφανίσθη Vaska μόνος του και ρωτούσε όλους μας: "Μήπως είδε κανείς σας το γκρουπ μου;;;"

Λοιπόν είναι καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Την προηγούμενη φωτό με μένα χωρίς γκρούπ στη λίμνη την ανέχτηκα ασχολίαστη, αλλά τα πικρά σου λόγια κυρά μου εεεεε όχι δεν θα τ' αφήσω έτσι.

Για όλα "Φταίει" ένα παλικάρι με ΚΤΜ, (που άργησε να ξεκινήσει από Αθήνα, που έχει μεν ακάουντ στο μοτό αλλά δεν πολυγράφει , που ξέρει τον καπετάνιο από άλλο φόρουμ που γράφουν) που μαζέψαμε στο Καρτέρι και αυτομόλησε στη λίμνη με αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή του γκρούπ. Ξαφνικά στους καθρέφτες
    μου έβλεπα μόνο άλλα 2 μηχανάκια. Έτσι σταμάτησα ως όφειλα και ρώτησα τον τελευταίο που είναι οι υπόλοιποι. Επειδή κανείς δεν ήξερε άφησα τους δύο άλλους να περιμένουν το γρούπ αν ερχόταν κι εγώ ανέβηκα στη λίμνη σε περίπτωση που οι υπόλοιποι είδαν το ΚΤΜ και το ακολούθησαν. Σε 5 λεπτά ήμουν πίσω και βρήκα όλο το γκρούπ μαζεμένο στις σκιές να με περιμένει. Όλα έγιναν όπως έπρεπε. Από κει και μετά μερικοί ανεβήκαμε στη λίμνη για φωτό ενώ οι υπόλοιποι (αφού δεν ήθελαν να έρθουν στη λίμνη) μας περίμεναν στη διασταύρωση να τελειώσουμε κάνοντας τσιγάρο. Ήταν χαζό να μην περάσω από τη λίμνη, η Χρύσα δεν είχε ξαναπάει κι έμεινε με το στόμα ανοιχτό από την ομορφιά που είδε.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, όχι πως με πειράζει δλδ, μόνος μου λέω ότι χάνομαι ακόμα και στο σπίτι μου, αλλά ρε πστ μου μία φορά έγινε το θαύμα και να κάνετε όλοι σα να μην συνέβη???

Υ.Γ. 1. Πολύ κουραστικό να διαβάζεις τις σημειώσεις σου, να προσπαθείς να βλέπεις το GPS που το χτυπούσε ο ήλιος και ίσα ίσα έβλεπα, να κοιτάς το δρόμο μπροστά σου μη φύγεις σε κανένα γκρέμι, να κοιτάς τους καθρέφτες σου συνέχεια για τους πίσω και να προσπαθείς να διατηρείς έναν ικανοποιητικό ρυθμό χωρίς περιττές στάσεις για να καταλάβεις που είσαι.

Υ.Γ. 2. Δεν άκουσα σχόλια για το εργαλείο του vaska από όσους το δοκίμασαν.

Πολύ καλά ήταν τελικά, όλος ο κόσμος είχε ανάγκη μια καλή βόλτα με μπόλικα χλμ και καλή παρέα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    ελα ρε φιλε,λιγο ποδαρακι επιανα!!!πως κανεις ετσι;
    εσυ,ησουν τελευταιος "σκουπα"με την δεσποινιδα να σε κραταει αγκαλιτσα και δεν ξεραμε τι κανατε.ολο απομακρυνοσασταν....
    ειχες και τον camen μπροστα σου,σκυφτο πανω στο ιταλικο μοτοσακο του (οπου εχω να δηλωσω προς ολους οτι:ουτε εσβησε,ουτε λαδια εχασε,μπροστα επαιρνε με την μια ζεστο-κρυο και εβαλε τα γυαλια σε ολα τα ξαδερφακια του)και χαζευες το κωλαρακι του...δεν ξερω τι διαστροφες εχετε ....
    ο βασκας πρωι πρωι στο καφεδακι,ελεγε κατι για γλυψιματα....που εμπλεξα;;;;;;;;;;
    ο λευτερακης μπροστα,την εβγαλε την μιση διαδρομη στο ορθιο ο καψερος με την σανιδα που εχει για σελα τ ο ktm του!!
    σοβαρα τωρα...ησασταν ολοι γ@μ@τοι...περασαμε παρα πολυ καλα,τρελο γελιο!!ο nio και ο vaskas,ανετα κανουνε stand up comedy!!!καποια στιγμη,ισως και σημερα,να ανεβασω κ εγω φωτο...

Ο ΝΙΟ από σήμερα αλλάζει νικ. Θα τον λέμε ο Κουταλιανός, όλο άπλωνε τα κουλά του κι έπαιρνε τις "κουταλιές" του από το κοριτσάκι που δεν μπορούσε ν' αντιδράσει πάνω στη μηχανή. Που να πήγαινε η καψερή???? Να πηδούσε κάτω????

Τες πα κι εσύ δεν πας πίσω αν και θα 'πρεπε να προσέχεις τη δικιά σου που με πολύ χαρά ήρθε να μου κάνει μασάζ. Φιλαράκι στη θέση σου δε θα ήμουν και πολύ ήσυχος.............

:rotflmao::rotflmao:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    αγαπάμε TDM λέμε.
    Μια χαρά η συμβίωση σε όλες τις πτυχές, ακόμα και όταν τέθηκε η σκέψη να πάμε απο Λίμνη Δόξας - Πλανητέρο απο xώμα, τα παιδιά είπαν ΝΑΙ πουθενά ΟΧΙ..... γρήγορα, αργά, με παρέα, χωρίς, .... παντού μέσα Το ενιαίο είχε να κάνει με τους αναβάτες τελικά περισσότερο από τα μηχανάκια

αντε με το καλό να δείτε και εσείς το φώς

το μόνο που με χάλασε με τα TDM είναι οτι όταν βάλαμε τελευταία φορα βενζίνη συνειδητοποιήσαμε οτι τα ΚΤΜ είχαν κάψει κοντά τα 20ευρώ και τα TDM ακριβώς τα μισα 10 ευρω

Το θέμα είναι η παρέα! Θα ζοριζόμασταν λίγο αλλά θα το βγάζαμε.

Ο Σπύρος φορεβός leader!!!!!

Όσο για την βενζίνη...........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Λοιπον, ενα θα πω και τελος...Οποιος ξαναπει κουβεντα για το Ντουκο να του μαμηθει η γκομενα ...

Παιδες,χαρηκα που σας ειδα ολους...
    Χαρηκα που ολα κυλησαν ομαλοτατα και χωρις απροοπτα...
    Μπραβο σε οσους "ετρεξαν" το project...
    Μπραβο στο vaska για την αψογη πλοηγηση,εστω και με τεχνολογικη βοηθεια...
    Μπραβο στο μλκ τον αλουμινα που δεν γλιστρησε στα λαδια που του εριχνα...
    Μπραβο στη μιλφαρα και στις δεσποινιδες την παρεας μου μας ανεχτηκαν...
    Μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες και...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ρε μουνιαααααα

ΥΓ:Ριχτε καμια φωτο απο πατρινο κλιμακιο οσοι εχετε ρε...!!!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Τες πα κι εσύ δεν πας πίσω αν και θα 'πρεπε να προσέχεις τη δικιά σου που με πολύ χαρά ήρθε να μου κάνει μασάζ. Φιλαράκι στη θέση σου δε θα ήμουν και πολύ ήσυχος.............
    :rotflmao::rotflmao:
    καταρχην φιλε,εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου!!!ποιος να συγκριθει μαζι σου βασκα!!!
    δευτερον,λεγαμε για τα αυτοκολλητα εκεινη την ωρα και εφοσον της ειπες να σου κανει λιγο μασαζ για να παρει α υτοκολλητα στο τσαμπα...τι νομιζεις;με δολο εγινε!!χαχαχαχαχαχα
    τριτον,ησουν ο leader μας,κουρασμενος.επρεπε να σε χαλαρωσουμε λιγο,να ξεκουραστεις για να βγει η επιστροφη γρηγορα και απροβληματιστα!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Προβολή μηνύματος
    ...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ρε μουνιαααααα

Έκανα πάλι το ακατόρθωτο, έβγαλα ίσα με 3 φωτό. Πάντα το είχα απορία πως οι άλλοι σε εκδρομές βγάζουν τόνους φωτό. Εκείνος ο αλήτης που συνηθίζει ν' ακολουθεί το Πατρινό κλιμάκι αλλά φέτο την έκανε και δεν ήρθε - ο Σουπιάς ντε - βγάζει ένα σκασμό φωτό κι εμείς τπτ.

Βέβαια να πω ότι θα μπορούσε η Χρύσα να βγάλει ακόμα κι εν κινήσει αλλά είναι φυσιολάτρης το μωρό μου και μονίμως αγναντεύει δεξιά κι αριστερά. Σε ερώτηση που της έκανα (από εδώ έχουμε ξαναπεράσει θυμάσαι??) η απάντηση ήταν .............ναι??? πότε???? χμχμ μπορεί, ίσως.

Θωμά πολλά μπράβο στα παρτάλι σου που δε σκόρπισε αν και να ξέρεις είχα πάρει του κόσμου τα εργαλεία μαζί μου για πάρτη σου. Ακόμα και μονωτική ταινία είχα ρε φίλε γιατί τα ηλεκτρικά σου δουλεύουν μόνο με ηλιοφάνεια. :rotflmao::rotflmao:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Γονεις δεν έχουν;
    Ναι αλλα στην αγγελία λέγατε "απόλυτη εχεμυθεια"!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Εσύ φταις που με προκαλούσες :P Εκεί που πηγαίναμε μια χαρά, βλέπω ένα μαλάκα με βεστρώμ να μας προσπερνάει όλους άνετα ΚΑΙ τον λήντερ και μετά να ανοίγει. Ε δε μπορούσα να το ανεχτώ από ένα βεστρώμ αυτό ε, καταλαβαίνεις. Πολύ καλός, εύγε
    Εγω το ζήτησα απο την αρχή βάλτε με στο γκρουπ των αρχαριων με δυνατότητα μεταπηδησης στο δεύτερο σεσσιον στους γρήγορους ιδιώτες/ αγωνιζόμενους ... Εσύ πρέπει να καταλαβαίνεις τα πήρες σβάρνα όλα τα γκρουπ!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Προβολή μηνύματος
    Αφου ειναι ολες προστυχες ρε φιλε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_8825.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	60,7 KB 
ID:	258777

Οσο για εκεινο τον φιλογερμανο κουβεντα δεν σταυρωσαμε με μια κουμουτσα στο χερι ηταν ...Perastikos το πιο γρηγορο πιρουνι στο west

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_8824.jpg 
Προβολές:	176 
Μέγεθος:	66,2 KB 
ID:	258781
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2012, 23:33
  2. Ετήσια βόλτα moto.gr Κυριακή 20 Μαΐου 2012 Για τσι Πατρινοί
    από vaska στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 107
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2012, 21:05
  3. 6 χρόνια moto.gr !!!!
    από marulis στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2008, 18:55