Σελίδα 16 από 85 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920212666 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 1261

Θέμα: BMW R25/3 Restoration 2013

γύρω απο τις τρύπες που είχε σκουριά
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων BMWRestoration153.jpg‎  
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Το χειλάκι μπροστά
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων BMWRestoration154.jpg‎  

και τα μπράτσα απο την άλλη
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων BMWRestoration155.jpg‎  

Την επόμενη μέρα Τρίτη γύρισα σπίτι αργά το απόγευμα...
    προμηθεύτηκα επιτέλους... γυαλιά διάφανα και μάσκα με φίλτρα... μπας και βγούμε ζωντανοί απο τις μπογιές και τους στόκους!

πήρα τον αχρησιμοποίητο τροχό που καθόταν στη ντουλάπα προσάρμοσα μία ποτηρόβουρτσα και ήμουν έτοιμος!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων BMWRestoration156.jpg‎  

Ρύθμισα το τροχό κάτι παραπάνω απο 1,5 και ξεκίνησα.... το αποτέλεσμα γρηγορότερο ασφαλέστερο και πιο ματ απο το τροχό με το γυαλόχαρτο!
    έμεινα κόκκαλο!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων BMWRestoration157.jpg‎  

Επειδή εξεπλάγην είπα να το συνεχίσω στην πιο δύσκολα προσβάσιμη επιφάνεια στο πίσω και κάτω μέρος, το βασίλειο του στόκου!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων BMWRestoration158.jpg‎  

Ξεσκέπασε κάτι χρυσές κολλήσεις κάτι τρυπούλες απο σκουριά στο χείλος και ένα μπάλωμα!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων BMWRestoration159.jpg‎  

Έκανε δουλειά το ποτηρόσυρμα...
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων BMWRestoration160.jpg‎  

Συμφωνώ με τον Σαπίλα, τα φτερά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση σε σχέση με άλλα που έχω δει, μην στεναχωριέσαι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Mια χαρα θα γινει, τα φτερα δεν ειναι και τόσο χάλια, εχω δεί και χειρότερα!

Ο αυτόματος ειναι σχεδόν σε όλα αλλαγμένος με εξωτερικό οπως και στο δικό σου. Και το δικό μου R26 αλλαγμένο έχει απο πριν το 1980 μαλιστα.
    Ο original ειναι ακριβός, και επίσης ζεσταινεται μεσα στο καβούκι της αναφλεξης και τα παίζει.
    Εγώ τον εχω βαλει ακριβως κατω απο το μονόσελλο, αλλά το R25 δεν εχει χωρο απ ότι βλέπω.

Καλή συνέχεια!

έχεις δεί και χειρότερα σίγουρα...
    εγώ που δεν έχω δει τρόμαξα...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από turogalos Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ με τον Σαπίλα, τα φτερά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση σε σχέση με άλλα που έχω δει, μην στεναχωριέσαι.
    Χρήστο δεν έχω ιδέα απο φαναρτζοδουλειά αλλά απο αυτά που έχω ακούσει έχω τρομάξει λίγο... αλλά εδώ που φτάσαμε μόνο θάρρος έχω γιατί μόνο καλύτερο μπορεί να γίνει...

...ελπίζω

Το ποτηροσυρμα έκανε καλή δουλειά

αλλά το πλήρωσε με τη ζωή του...
    στα μισά το είδα να ανθίζει... και μετά μ'αγαπάς - δε μ'αγαπάς άρχισε να πετάει της βελόνες του και να τις καρφώνει επάνω μου η μία μπήκε τόσο φάλτσα και τόσο βαθιά λες και μου παίρναν αίμα... στο πρόσωπο προστατευμένος ! αλλά τα ρούχα μου γίνανε λες και ήμουν κάκτος και στη παραμικρή κίνηση τσίμπαγαν τα γ@μημένα!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων BMWRestoration161.jpg‎  

Μ'αγαπας - δε Μ'αγαπάς
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων BMWRestoration162.jpg‎  

Το να έχεις ένα εξάρτημα τόσο παλιό και να το περιμένεις να βγει τέλειο είναι όνειρο άπιαστο. Εσύ έχεις την τύχη να έχεις στα χέρια σου 2 φτερά με μικροσκουριές και μικροχτυπηματάκια, χωρίς σάπια κομμάτια. Ακόμη και μετά τις επισκευές με σφυράκι ή ματσόλα ή πως τα λένε των φανοποιών τα σφυριά, λίγο στόκο θα τον χρειαστείς για να λειάνεις την επιφάνεια. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του Σπύρου Λίτσα και δεις και μερικά βίντεο στο youtube, μια χαρά θα τα πας.

Στο τροχό προσάρμοσα ένα εξάρτημα που περιστροφικά έχει υπο κλίση μικρά γυαλοχαρτάκια βρήκα το πιο ήπιο σε τριβή απο τα τρία κομμάτια που είχα...

ο Σπύρος μου είπε στο τηλέφωνο οτι του κάνει καλή δουλειά... ίσως να έχουμε διαφορετικά νούμερα
    Εμένα και στο 1,5 που δούλευα περίπου τον τροχό έφτανε εύκολα μέταλλο και το έτρωγε κατά τα άπειρα μάτια μου... οπότε το έβγαλα και δοκίμασα κάτι άλλο!

έβαλα και την πλαϊνή χειρολαβή για περισσότερη εργονομία
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων BMWRestoration163.jpg‎  

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ