γύρω απο τις τρύπες που είχε σκουριά
γύρω απο τις τρύπες που είχε σκουριά
Το χειλάκι μπροστά
και τα μπράτσα απο την άλλη
Την επόμενη μέρα Τρίτη γύρισα σπίτι αργά το απόγευμα...
προμηθεύτηκα επιτέλους... γυαλιά διάφανα και μάσκα με φίλτρα... μπας και βγούμε ζωντανοί απο τις μπογιές και τους στόκους!
πήρα τον αχρησιμοποίητο τροχό που καθόταν στη ντουλάπα προσάρμοσα μία ποτηρόβουρτσα και ήμουν έτοιμος!
Ρύθμισα το τροχό κάτι παραπάνω απο 1,5 και ξεκίνησα.... το αποτέλεσμα γρηγορότερο ασφαλέστερο και πιο ματ απο το τροχό με το γυαλόχαρτο!
έμεινα κόκκαλο!
Επειδή εξεπλάγην είπα να το συνεχίσω στην πιο δύσκολα προσβάσιμη επιφάνεια στο πίσω και κάτω μέρος, το βασίλειο του στόκου!
Ξεσκέπασε κάτι χρυσές κολλήσεις κάτι τρυπούλες απο σκουριά στο χείλος και ένα μπάλωμα!![]()
Έκανε δουλειά το ποτηρόσυρμα...
Συμφωνώ με τον Σαπίλα, τα φτερά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση σε σχέση με άλλα που έχω δει, μην στεναχωριέσαι.
Το ποτηροσυρμα έκανε καλή δουλειά
αλλά το πλήρωσε με τη ζωή του...
στα μισά το είδα να ανθίζει... και μετά μ'αγαπάς - δε μ'αγαπάς άρχισε να πετάει της βελόνες του και να τις καρφώνει επάνω μου η μία μπήκε τόσο φάλτσα και τόσο βαθιά λες και μου παίρναν αίμα...στο πρόσωπο προστατευμένος ! αλλά τα ρούχα μου γίνανε λες και ήμουν κάκτος και στη παραμικρή κίνηση τσίμπαγαν τα γ@μημένα!
Μ'αγαπας - δε Μ'αγαπάς
Το να έχεις ένα εξάρτημα τόσο παλιό και να το περιμένεις να βγει τέλειο είναι όνειρο άπιαστο. Εσύ έχεις την τύχη να έχεις στα χέρια σου 2 φτερά με μικροσκουριές και μικροχτυπηματάκια, χωρίς σάπια κομμάτια. Ακόμη και μετά τις επισκευές με σφυράκι ή ματσόλα ή πως τα λένε των φανοποιών τα σφυριά, λίγο στόκο θα τον χρειαστείς για να λειάνεις την επιφάνεια. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του Σπύρου Λίτσα και δεις και μερικά βίντεο στο youtube, μια χαρά θα τα πας.
Στο τροχό προσάρμοσα ένα εξάρτημα που περιστροφικά έχει υπο κλίση μικρά γυαλοχαρτάκια βρήκα το πιο ήπιο σε τριβή απο τα τρία κομμάτια που είχα...
ο Σπύρος μου είπε στο τηλέφωνο οτι του κάνει καλή δουλειά... ίσως να έχουμε διαφορετικά νούμερα
Εμένα και στο 1,5 που δούλευα περίπου τον τροχό έφτανε εύκολα μέταλλο και το έτρωγε κατά τα άπειρα μάτια μου... οπότε το έβγαλα και δοκίμασα κάτι άλλο!
έβαλα και την πλαϊνή χειρολαβή για περισσότερη εργονομία