Οχι
Αναρρωτική,κλαταρα από την μέση οσφυοισχιαλγια
Γι αυτό είμαι συνέχεια εδώ
Καλημέρα,ομοιοπαθής,κι εσύ με Norgesic τη βγάζεις; Συγνώμη που λέω τον πόνο μου σε άσχετο θέρντ
να χαλαρωσει?![]()
ας πούμε πως είχαμε βραχυκύκλωμα,,(μιας και το έκανε μόλις το έπλυνα)..... Το βραχυκύκλωμα.μπορεί να θεραπευτεί.μόνο του.....γιατί λέω τον μάστορα να το κοιτάξει.μήπως έχει κανένα βραχυκύκλωμα και μου λέει πως αν είχε βραχυκύκλωμα θα είχαμε λαμπαδιάσει.....
Λοιπον ακου να δεις πως θα γινει η δουλεια και θα φτιαχτει ο ματρακας σου.
Θα πεις του Μαστορα να γινει μελος στο μοτο.
και να ερθει να μας μιλησει αυτος.
Τοτε θα μπορουμε να εχουμε ενα επικοδομιτικο διαλογο... γιατι με εσενα εχουμε χασει τα αυγα και τα πασχαλια.
Απο την μια μιλας λες και στηνεις αγωνιστικο SBK και απο την αλλη δεν ξερεις τι ειναι τα clipon.
Ωχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ητανε χαλασμένα τα τσίπουρα........................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ:ας πούμε πως είχαμε βραχυκύκλωμα,,(μιας και το έκανε μόλις το έπλυνα)..... Το βραχυκύκλωμα.μπορεί να θεραπευτεί.μόνο του.....γιατί λέω τον μάστορα να το κοιτάξει.μήπως έχει κανένα βραχυκύκλωμα και μου λέει πως αν είχε βραχυκύκλωμα θα είχαμε λαμπαδιάσει..
αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ασπασίαααα, το δίκανοοοο!!!!
Κοιτα λιγο αρκουδόμαγκα...
(επειδή γύρισα ορεξάτος και ειχα τον θεό της λασπης με το μερος μου..)
Το βραχυκύκλωμα (όπως και πασα νόσος και μαλακία..) θεραπευεται εάν και όταν εκλείψει η αιτία που το προκάλεσε...
(στην προκειμενη περίπτωση, ΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ..)
Υ.Γ.
Πες στον μαστορα ότι - ακριβώς για να μην γινόμαστε χριστουγεννιατικο δεντρο με κινεζικα λαμπακια - υπαρχουν οι ασφάλειες..!!!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...