ολοι με σκουτερ λενε ''βαρεθηκα τον συμπλεκτη''
καλα τα μικρα και μες την πολη ειναι ευκολια
τα θηρια στην πολη που δεν χωρανε πουθενα και δεν στριβουν ειναι βολικα επειδη δεν εχουν συμπλεκτη;
ή τα παιρνετε μεγαλα γιατι σας κουραζει ο συμπλεκτης στο ταξιδι;
ο καθενας με τα λεφτα του ειναι ελευθερος να παρει οτι θελει
αλλα αυτοι που ειναι fashion victims μην προσπαθουν να μας πεισουν για το γαματο της επιλογης γιατι θα ειναι οι πρωτοι που θα τα παρατησουν μολις αλλαξει η μοδα![]()
φιλε μου μοδα δεν ειναι,οι πωλησεις ειναι τρομερες πανευρωπαικα και υπαρχει λογος γι αυτο.μοδα ειναι το αηφον κ.α. προσφατα ημουν ενα κλικ να ξαναγυρισω σε μηχανη.ευτηχως δεν εκανα το λαθος,ο καθενας κανει τις επιλογες του και τα ζυγιζει.δεν υπαρχει κατι που να πληρει τα παντα.σε ολα κανεις υποχωρησεις
ειναι το ιδιο ενας zippo με ενα bic;θα μου πεις ο bic ειναι ευκολια.
[QUOTE=byron;2602222]Για μαλάκα ψάχνεις? Με ABS το πήρα...[/QUOTE
![]()
Για το δικό μου πρώην σκουτερ να μιλησω. Χώραγε πολύ πιο εύκολα από όλες τις μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού. Δυστυχώς δεν καβαλαγε πεζοδρόμια κ παγκάκια. Λόγω μακριου μετατροχιου ειχε δυσκολία στο ζιγκ ζιγκ επιτοπιο. Εκεί όμως δεν έτριβε ούτε το βεστρομ πολύ περισσότερο τα gs1200. ο συμπλεκτης δεν κουράζει στην εθνική μην παραφραζεις το νόημα μου. Αλλά στις καιρικές συνθήκες ναι προφυλάσσει καλύτερα το σκουτερ κ έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα φόρτωσης. Επίσης σε τρακάρισμα ο αναβάτης είναι σχετικά ασφαλεστερος.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
και μονο που συγκρινεις σκουτερ με βεστρομ και gs δειχνει τι λαθος δρομο εχουν παρει μια και το κυριο προσον τους-θα επρεπε να-ειναι η πρακτικοτητα γι αυτο αλλωστε ειναι αυτοματα
μεγαλυτερη δυνατοτητα φορτωσης εχουν και τα τρικυκλα αλλα οι παλιατζηδες δεν κανουν παντηλικια
ο αναβατης ασφαλεστερος σε ατυχημα; γιατι;;;
Πολλοί μηχανόβιοι εχουν εγκλωβιστεί λόγω κρίσης και δεν μπορούν να κάνουν την αλλαγή από ενα vstrom , Tdm, Gsx να πανε σε ένα Tmax το οποίο συνδυάζει τις αρετές της μηχανης αλλα με την άνεση και την χλιδή των σκουτερ στην προνομιακή τιμη των 11650€ κι έτσι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Άρα κράζεις; Θαυμάζεις!