ΑΝ το βρω, ΑΝ δουλεύει και... αν αποφάσισω να το αποχωριστώ (τεράστια μαζώχτρα άχρηστων αναμνήσεων)... Έχω να το χρησιμοποιήσω από την σχολή![]()
ΑΝ το βρω, ΑΝ δουλεύει και... αν αποφάσισω να το αποχωριστώ (τεράστια μαζώχτρα άχρηστων αναμνήσεων)... Έχω να το χρησιμοποιήσω από την σχολή![]()
κάνε μια προσπάθεια έστω να το βρεις, κρίμα είναι, κομμάτι της ιστορίας και των calculators και της δικής σου
αν δεν δουλεύει, που το βλέπω απίθανο, βλέπουμε.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
στην παρούσα φάση... και με την λογική ότι ΔΕΝ εχουν όλοι την δυνατότητα να αναβαθμίσουν τους ήδη αναβαθμισμένους υπολογιστές τους (μιλαμε παντα για νορμάλ χρήση... μέσου χρήστη... we all know what that means ) , είναι σταθερότατα, τελείως αξιόπιστα, δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα με εφαρμογές, είναι ελάχιστα ελαφρότερα (με βάση τα όσα τρέχουν στο παρασκήνιο στα 10αρια), δεν σε βάζουν σε διαδικασία για έξτρα hardware εκτος ίσως λίγης παραπάνω μνήμης....ουφ.. πιστευω εγινα κατανοητός.
Σε τελική ανάλυση και μόνο που κανουν ακριβως ότι υπόσχονται χωρις προβλήματα, τα καθιστούν για μένα σε λίγο καλύτερη θέση από τα 10αρια
εντιτ. επισης αν ψαξεις θα δεις ότι αυτά που προσφέρουν τα 10αρια φρι... πχ, οφις...και κατι άλλα.... είναι με ημερομηνία λήξης. Μετά παίζουν κατι πατέντες για επέκταση χρήσης λειτουργίας των εφαρμογών.
είσαι λάθος συνονόματε.
τα 10 αυτή τη στιγμή (build 1511 Φεβρουαρίου+ δηλαδή) είναι το ίδιο αξιόπιστα με τα 7.
Ελαφρότερα από τα 7 και με καλύτερη διαχείριση μνήμης cpu.
Για καθημερινή χρήση τα 10 out of the box είναι πιο φιλικά με τον μέσο χρήστη μιας και έχουν ήδη ενσωματώσει λειτουργίες και συμβατότητα με συσκευές και πολυμέσα χωρίς να χρειαστεί να ψάχνεις να κατεβάσεις codecs και language packs κλπ κλπ.
Επίσης είναι 10φορές πιο εύκολα στη χρήση από κάποιον αδαή γιατί η τράπεζα οδηγών τους είναι εμπλουτισμένη περισσότερο από των 7, επομένως βρίσκουν αυτόματα συσκευές που στα 7 έπρεπε να ψάξεις hardware id για να τα δουλέψεις.
Πάντα με γνώμονα οτι έχεις ένα μηχάνημα έως 8ετίας.
Αν τώρα θες να τρέξεις 7 με widgets και όλα τα καλούδια προφανώς ένα μηχάνημα που στήθηκε για εποχή XP-Vista θα χρειαστεί κάποιον πιο ειδικό να αξιολογήσει τι θα τρέξει καλύτερα.
αν σου δουλεύουν τα 7 και έχεις περιθώριο προσωπικής επιλογής, κάτσε στα 7, μην μπλέξεις.
αν αγοράσεις καινούριο μηχάνημα, βάλε 10 και ρίχτου και 10 να είναι οκ
τα 10αρια είναι καλύτερα. Μην ξεχνάτε την "συντηρηση υπολογιστή" (εκτος απο cleanup και defrag) απο τον πινακα ελεγχου. Υποτιθεται το κάνει μόνο του, αλλα οταν το κανα manualy έκανε κανα 6ωρο να τελειώσει, δείγμα οτι δεν είχε γινει ποτε.
Είπαμε η μικρομαλακη ειναι σταθερή αξία. Παραδοσιακά βγάζει ένα καλό λειτουργικό μία πατάτα. Ούτε τώρα έκανε έκπληξη και τα 10 είναι η σειρά τους να είναι το λειτουργικό που θα μείνει. Στην παρούσα φάση με το νέο rebuild είναι άριστα για τους λόγους που ανέφερε ο Γιώργος και θα εδραιωθουν για τα επόμενα χρόνια όπως ακριβώς έγινε και με τα 7
Εχω το dell inspiron N5110 με Ι5 και 4 γίγα μνήμης,
Παίζει μια χαρά αλλά θέλω να δοκιμάσω και τους ssd θα δω διαφορά; έχετε καμιά πρόταση; οικονομική και έως 120gb, δεν χρειάζομαι μεγαλύτερο διότι όλα μου τα δεδομένα μπαίνουν πάντα σε 2 εξωτερικούς δίσκους.
Θα του κοτσάρω τα 10αρια να τα δοκιμάσω
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Nα ρωτησω και εγω κατι και οποις ξερει απαντα ...τα μηχανακια που σας δειχνω στα λινκ παρακατω, λενε τιποτα.....μου φαινονται "τιμια" ως προς την αποψη hardware-τιμη......δεν εχουν λειτουργικο, αλλα πιστευω οτι απο την στιγμη που μπορω να τους βαλω , ειναι καλα......τι λετε :
1) http://www.electroholic.gr/gr/comput...-500gb-freedos
2) http://www.electroholic.gr/gr/comput...-gbdos-bag-bck
σημειωση σημαντικη : τα θελω απλα για home use....δεν τρεχω βαρεια προγραμματα, δεν εχω autocad κτλ, για μια πιο ασφαλη περιηγηση στο διαδικτυο μονο, πληρωμες web banking, και ιντερνετ........
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
θα αστειεύεσαι
85-90 ευρά τον intel 535 240 GB ή τον sammy 850 evo 90 ευρά
θα σου τα κάνουν τσουρέκια