Σελίδα 16 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

ΑΝ το βρω, ΑΝ δουλεύει και... αν αποφάσισω να το αποχωριστώ (τεράστια μαζώχτρα άχρηστων αναμνήσεων)... Έχω να το χρησιμοποιήσω από την σχολή

never hold back Το avatar του/της Ohm
    κάνε μια προσπάθεια έστω να το βρεις, κρίμα είναι, κομμάτι της ιστορίας και των calculators και της δικής σου
    αν δεν δουλεύει, που το βλέπω απίθανο, βλέπουμε.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Να είμαι ειλικρινής, εκτός των αρχικών χαζών προβλημάτων που αντιμετώπισα, τα 10άρια είναι ίσως το καλύτερο λειτουργικό της MS...
    ta 7aria

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ta 7aria
    Χωρις να συμφωνω η να εχω αντιρρηση (γιατι δεν εχω παραθυρα -οποτε ουτε και αποψη).

Γιατι;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Χωρις να συμφωνω η να εχω αντιρρηση (γιατι δεν εχω παραθυρα -οποτε ουτε και αποψη).

Γιατι;
    στην παρούσα φάση... και με την λογική ότι ΔΕΝ εχουν όλοι την δυνατότητα να αναβαθμίσουν τους ήδη αναβαθμισμένους υπολογιστές τους (μιλαμε παντα για νορμάλ χρήση... μέσου χρήστη... we all know what that means ) , είναι σταθερότατα, τελείως αξιόπιστα, δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα με εφαρμογές, είναι ελάχιστα ελαφρότερα (με βάση τα όσα τρέχουν στο παρασκήνιο στα 10αρια), δεν σε βάζουν σε διαδικασία για έξτρα hardware εκτος ίσως λίγης παραπάνω μνήμης....ουφ.. πιστευω εγινα κατανοητός.

Σε τελική ανάλυση και μόνο που κανουν ακριβως ότι υπόσχονται χωρις προβλήματα, τα καθιστούν για μένα σε λίγο καλύτερη θέση από τα 10αρια

εντιτ. επισης αν ψαξεις θα δεις ότι αυτά που προσφέρουν τα 10αρια φρι... πχ, οφις...και κατι άλλα.... είναι με ημερομηνία λήξης. Μετά παίζουν κατι πατέντες για επέκταση χρήσης λειτουργίας των εφαρμογών.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    στην παρούσα φάση... και με την λογική ότι ΔΕΝ εχουν όλοι την δυνατότητα να αναβαθμίσουν τους ήδη αναβαθμισμένους υπολογιστές τους (μιλαμε παντα για νορμάλ χρήση... μέσου χρήστη... we all know what that means ) , είναι σταθερότατα, τελείως αξιόπιστα, δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα με εφαρμογές, είναι ελάχιστα ελαφρότερα (με βάση τα όσα τρέχουν στο παρασκήνιο στα 10αρια), δεν σε βάζουν σε διαδικασία για έξτρα hardware εκτος ίσως λίγης παραπάνω μνήμης....ουφ.. πιστευω εγινα κατανοητός.

Σε τελική ανάλυση και μόνο που κανουν ακριβως ότι υπόσχονται χωρις προβλήματα, τα καθιστούν για μένα σε λίγο καλύτερη θέση από τα 10αρια

εντιτ. επισης αν ψαξεις θα δεις ότι αυτά που προσφέρουν τα 10αρια φρι... πχ, οφις...και κατι άλλα.... είναι με ημερομηνία λήξης. Μετά παίζουν κατι πατέντες για επέκταση χρήσης λειτουργίας των εφαρμογών.

είσαι λάθος συνονόματε.
    τα 10 αυτή τη στιγμή (build 1511 Φεβρουαρίου+ δηλαδή) είναι το ίδιο αξιόπιστα με τα 7.
    Ελαφρότερα από τα 7 και με καλύτερη διαχείριση μνήμης cpu.
    Για καθημερινή χρήση τα 10 out of the box είναι πιο φιλικά με τον μέσο χρήστη μιας και έχουν ήδη ενσωματώσει λειτουργίες και συμβατότητα με συσκευές και πολυμέσα χωρίς να χρειαστεί να ψάχνεις να κατεβάσεις codecs και language packs κλπ κλπ.
    Επίσης είναι 10φορές πιο εύκολα στη χρήση από κάποιον αδαή γιατί η τράπεζα οδηγών τους είναι εμπλουτισμένη περισσότερο από των 7, επομένως βρίσκουν αυτόματα συσκευές που στα 7 έπρεπε να ψάξεις hardware id για να τα δουλέψεις.

Πάντα με γνώμονα οτι έχεις ένα μηχάνημα έως 8ετίας.
    Αν τώρα θες να τρέξεις 7 με widgets και όλα τα καλούδια προφανώς ένα μηχάνημα που στήθηκε για εποχή XP-Vista θα χρειαστεί κάποιον πιο ειδικό να αξιολογήσει τι θα τρέξει καλύτερα.

αν σου δουλεύουν τα 7 και έχεις περιθώριο προσωπικής επιλογής, κάτσε στα 7, μην μπλέξεις.
    αν αγοράσεις καινούριο μηχάνημα, βάλε 10 και ρίχτου και 10 να είναι οκ

Παλαιό μέλος
    τα 10αρια είναι καλύτερα. Μην ξεχνάτε την "συντηρηση υπολογιστή" (εκτος απο cleanup και defrag) απο τον πινακα ελεγχου. Υποτιθεται το κάνει μόνο του, αλλα οταν το κανα manualy έκανε κανα 6ωρο να τελειώσει, δείγμα οτι δεν είχε γινει ποτε.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Είπαμε η μικρομαλακη ειναι σταθερή αξία. Παραδοσιακά βγάζει ένα καλό λειτουργικό μία πατάτα. Ούτε τώρα έκανε έκπληξη και τα 10 είναι η σειρά τους να είναι το λειτουργικό που θα μείνει. Στην παρούσα φάση με το νέο rebuild είναι άριστα για τους λόγους που ανέφερε ο Γιώργος και θα εδραιωθουν για τα επόμενα χρόνια όπως ακριβώς έγινε και με τα 7

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Εχω το dell inspiron N5110 με Ι5 και 4 γίγα μνήμης,

Παίζει μια χαρά αλλά θέλω να δοκιμάσω και τους ssd θα δω διαφορά; έχετε καμιά πρόταση; οικονομική και έως 120gb, δεν χρειάζομαι μεγαλύτερο διότι όλα μου τα δεδομένα μπαίνουν πάντα σε 2 εξωτερικούς δίσκους.
    Θα του κοτσάρω τα 10αρια να τα δοκιμάσω
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Παίζει μια χαρά αλλά θέλω να δοκιμάσω και τους ssd θα δω διαφορά; έχετε καμιά πρόταση; οικονομική και έως 120gb
    Ναι, θα δεις τεράστια διαφορά με έναν καλό ssd. Αν θες οικονομική λύση, παρακολούθα τις προσφορές των καταστημάτων (π.χ. eshop). Αν θες την καλύτερη λύση, 850 evo.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Nα ρωτησω και εγω κατι και οποις ξερει απαντα ...τα μηχανακια που σας δειχνω στα λινκ παρακατω, λενε τιποτα.....μου φαινονται "τιμια" ως προς την αποψη hardware-τιμη......δεν εχουν λειτουργικο, αλλα πιστευω οτι απο την στιγμη που μπορω να τους βαλω , ειναι καλα......τι λετε :

1) http://www.electroholic.gr/gr/comput...-500gb-freedos

2) http://www.electroholic.gr/gr/comput...-gbdos-bag-bck

σημειωση σημαντικη : τα θελω απλα για home use....δεν τρεχω βαρεια προγραμματα, δεν εχω autocad κτλ, για μια πιο ασφαλη περιηγηση στο διαδικτυο μονο, πληρωμες web banking, και ιντερνετ........

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παίζει μια χαρά αλλά θέλω να δοκιμάσω και τους ssd θα δω διαφορά; έχετε καμιά πρόταση; οικονομική και έως 120gb, δεν χρειάζομαι μεγαλύτερο διότι όλα μου τα δεδομένα μπαίνουν πάντα σε 2 εξωτερικούς δίσκους.
    θα αστειεύεσαι

85-90 ευρά τον intel 535 240 GB ή τον sammy 850 evo 90 ευρά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    Nα ρωτησω και εγω κατι και οποις ξερει απαντα ...τα μηχανακια που σας δειχνω στα λινκ παρακατω, λενε τιποτα.....μου φαινονται "τιμια" ως προς την αποψη hardware-τιμη.
    θα σου τα κάνουν τσουρέκια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος

θα σου τα κάνουν τσουρέκια
    τα μηχανακια έννοεις ? Ειναι πατάτες ?

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace

samsung 850 evo με 250 giga(oπως σου ειπε και ο blitzer)Ειναι κριμα να παρεις πλεον τον 120αρη,αφου με πολυ λιγα παραπανω παιρνεις τον 250Αν τον βρεις σε προσφορα ,ακομα καλυτερα.

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14