Συλλυπητήρια ...
..........................................................
...........................................................
.............................................................
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
![]()
![]()
![]()
τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.
Στο φίλο Λάμπρο περαστικά και κουράγιο για το χαμό ενος φίλου.
Να βοηθήσω οσο μπορώ περιμένω νέα σας .
καλό δρόμο φίλε.....
maverick
www.vstrom.gr
Βαθύτατα συλληπιτήρια στην οικογένεια του Αποστόλη και καλή ανάρωση στον tropeas.
Μόνο αυτοί που έχουν χάσει δικό τους άνθρωπο μπορούν να καταλάβουν τον πόνο της οικογένειας του αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς είμαι ένας απο αυτούς, που τους καταλαβαίνω. Εχθές είχα συγκλονιστεί τόσο, που δεν μπορούσα να γράψω τίποτα....
Δυστυχώς ο πόνος αφορά αυτούς που μένουν πίσω και ΠΡΕΠΕΙ να βρούν τη δύναμη να συνεχίσουν. Ειδικά όταν απο αυτούς εξαρτώνται και άλλοι..........
Ένα ίστατο χαίρε στον Αποστόλη που έφυγε απο κοντά μας.
Πάμε για άλλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
καθε φορα που ακουμε κατι τετοιο, ολοι οσοι οδηγαμε μηχανη, νιωθουμε τρωτοι και στεναχωριομαστε για αυτον που χανεται και για την οικογενεια του.
Νομιζω πως ολοι οφειλουμε σε αυτους που μας αγαπανε να γυριζουμε παντα σωοι σπιτι γιατι μας περιμενουν με αγωνια, γιατι εχουν την αναγκη μας (οχι μονο οικονομικα).
Κυριως την αναγκη να ξερουν οτι ειμαστε καλα και οτι δεν θα χασουν ποτε την χαρα και τη ζεστασια που τους δινει η υπαρξη μας.
Τωρα για την Μαρια, μια ιδεα θα ηταν αντι να της δωσουμε χρηματα που μπορει να παρεξηγηθει να χρηματοδοτησουμε τα εξοδα της γεννας που ερχεται, ως δωρο για αυτην τη ψυχη που ερχεται στη ζωη.
Επισης θα ελεγα να μπουν φωτο απο την εκδρομη γιατι πρεπει να ειμαστε ολοι καλα και να θυμομαστε τον Αποστολη ακομη και εμεις που δεν τον γνωρισαμε. Δεν θυμαμαι στα σπιτια να κρυβουν τις φωτο των αγαπημενων ανθρωπων που εφυγαν.
Ουτε πρεπει να σταματησουν οι εκδρομες, ουτε πρεπει να φυγει το χαμογελο απο κανενα. Αλλα θελει συνεση, προσοχη, προστασια και συνειδηση.
Να ειστε ολοι καλα και περαστικα στο Λαμπρο
με συγκίνησες φίλε μου...
κι αλήθεια λες...
οι θύμησες, είναι αυτές που μάς δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε...
όσο για τα έξοδα της γέννας συμφωνώ...
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Μολις μπηκα στο φορουμ και εγω, και....
Τα συλληπητηρια μου, στην οικογενια του Αποστολη.
![]()
Λοιπόν απ'ότι ξέρω ο Λάμπρος έρχεται Αθήνα μάλλον αύριο (Τετάρτη 16/11), και μάλλον πάει στο 251 ΓΝΑ της αεροπορίας στην Κατεχάκη.
Εάν επιβεβαιωθεί αυτό, ίσως να μπορέσουμε να κάνουμε και μια πρώτη κρούση στην αδερφή του Λάμπρου για το θέμα αυτό, μίας και είμαστε σε διαρκή επαφή μαζί της.
Μήτσο να μιλήσεις με την αδερφή του tropeas για ποιό λόγο? Για την πρόταση του Afro μιλάς?
Ακόμα και για αυτό νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς παιδιά. Να τους αφήσουμε στην ησυχία τους τους ανθρώπους, για τώρα.
Γνώμη μου. Ας βγεί με το καλό ο tropeas και βλέπουμε.
Πάμε για άλλα...
Εϊναι πολύ δύσκολο να σκέφτεσαι ότι ένας άνθρωπος έχει φύγει.....
Εϊναι καλύτερα να σκεφτόμαστε ότι είναι κάπου εκεί ψηλά, μας βλέπει και θα μας συντροφεύει στα ταξίδια μας....
Υπομονή και κουράγιο στην οικογένειά του...
Περαστικά στον Λάμπρο
...συνοδοιπόροι στους ατέλειωτους δρόμους του μυαλού και του χάρτη!
Γαμώτο μου τώρα μόλις διάβασα τα δυσσάρεστα με τόση καθυστέρηση...
Δέν μπορώ να πώ τίποτα παραπάνω απο τα περαστικά μου στον φίλο μας τον Λάμπρο και τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Αποστόλη...
Δέν λυπάμαι μόνο γι'αυτό που συνέβη, αλλά δεν μπορώ καν να εξηγήσω τον τεράστιο πόνο που πήρε η ψυχή μου γι'αυτά που διάβασα για τους φίλους...![]()
![]()
![]()
Κουράγιο σε όλους μας.
Αν και δεν ξέρω προσωπικά κανένα από τα παιδιά, απλά σαν νέος σχετικά γονιός θα συμφωνούσα στην βοήθεια για την γέννα της κοπέλας!
Είμαι σίγουρος πως αν μή τι άλλο κάτι τέτοιο, ονομάζεται ανθρωπιά!
Εκείνοι που είναι ποιό κοντά στην οικογένεια νομίζω πως μπορούν να χειριστούν την κατάσταση καλύτερα!
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ...
...
Συλληπητήρια ρε Λάμπρο.
Πραγματικά λυπήθηκα κι ας μη τον ήξερα.
Σου εύχομαι κι εσένα,ολόψυχα,καλή ανάρρωση.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Φιλε Λαμπρο,τα θερμα συλληπητηρια για μια ακομη φορα κι απο εμενα κι ας μην ξερω εσενα,κι ας μη γνωρισα τον Αποστολη.....
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova