Σελίδα 16 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 376

Θέμα: street vs street

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    τωρα κολλαει αυτο που ειχε γραφτει εδω παλιοτερα: "της κοντης γκαζιερας, της φταινε οι ντιζες..."

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Εκει ειναι το θεμα, το μηχανακι δε μπορει να το κανει, ουτε 1000ρι δε φτανει 250 τοσο γρηγορα. Γραναζωμενο ειναι και δειχνει πολυ παραπανω.

Ε, αν δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι αυτά τα νούμερα δεν φτάνουν τόσο γρήγορα στα 600, και στηρίζεται μόνο στον ήχο, μετά αρχίζει τα "μπαμπα μην τρέχεις".

Εχω δει Αφρικα 750 στο μπράλο να είναι τροχό με cbr600... Αυτό ήταν καγκουριλίκι...! Και μάλιστα ο αναβάτης της ήταν υπέργηρος, αντιρησίας αδρανιακών πεδίων.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Και Μάμολα και φιλόσοφος, όχι παίζουμε...

Είναι που στα μηχανάκια μου έχω κοντέρ κι όχι ημερολόγιο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Είναι που στα μηχανάκια μου έχω κοντέρ κι όχι ημερολόγιο.
    Μη σου πω μόνο στροφόμετρο αν κρίνω από το γόνατο στο άβαταρ ρε καμάρι.
    Ο Μπίλης βγάζει το άχτι του με το RR αφού το παλικάρι με το NC κάνει διελεύσεις, τι δεν καταλάβατε.
    Σκοπός είναι βέβαια μην την πληρώσει κανένας άμαχος,τα χουμε πει πολλάκις...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    πολυ θα ηθελες να ειναι ανεκδοτο...αλλα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια λενε

Οκ, μπήκες στα Μέγαρα και πέρασες κάποιους αρχάριους με SS. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Και πριν πεις καμιά εξυπνάδα σαν τις παραπάνω που το γάμησες και ψόφησε, ναι ήμουν εκεί και σε είδα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Στην Αγγλία πάντως έχουν γίνει συλλήψεις λόγω τέτοιων βίντεο.
    σωστό και με βαριές ποινές απ'ότι θυμάμαι.

γενικά ΟΚ σωστό ή λάθος παρανομούμε υπερβαίνοντας κατά πολύ τα όρια ταχύτητας, δεν χρειάζεται να δημοσιεύονται τέτοια βίντεο.

κατά τ'άλλα Μπιλάκο μπράβο για τα χλμ που κάνεις και όσα κάνεις και με τα 2 μηχανάκια σου.
    σε ζηλεύω -με την καλή έννοια, μακάρι να μου περίσσευαν κ μένα λεφτά για τόσες βενζίνες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billy84
    Ρε σεις 2 μέρες δεν μπήκα και το θέμα εκτροχιάστηκε εντελως...

Κάνοντας χιλιόμετρα διέκρινα την ανάγκη να έχω 2 μοτοσυκλέτες,η μια να είναι απελυθερωτική και να μπορεί να με πηγαίνει παντού οικονομικά και αβίαστα γιατι αγαπάω πολύ τα ταξίδια.Η 2η έπρεπε να είναι SS μιας και μου αρέσει η γρηγορη οδήγηση.Πάνω σε σέλα SS έχω πάνω απο 80.000km επιθετικής οδηγησης σε δρόμο και πίστα.

Στην πίστα έχω σταματήσει να μπαίνω γιατι εκει στα τσιμέντα σκοτώθηκε ο φίλος μου το 2013.Σήμερα τα τσιμέντα ειναι ακόμα εκει,είναι και ο λόγος που δεν ξαναμπαινω.Σαφως ο δρόμος είναι μακραν πιο επικίνδυνος και δεν τιθεται καν υπο συζήτηση,μια συμβουλή που σας δίνω είναι να προτιμάτε τις καθημερινές για πιο γρηγορο ρυθμο ή Κυριακές νωρίς και όχι στα κλασσικά στέκια.Απο εκεί και πέρα μην πιστέψετε ουτε μια στιγμη οτι όποιος δεν τρέχει είναι ταυτοχρονα και πιο ασφαλής,ειδικά αν δε γνωρίζει καλά τι κάνει.Τα παραδειγματα πολλά δυστυχως.

Παιδιά καλά τα γκάζια και τα γουστάρω πολύ,όμως αυτο που σου προσφέρουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν τα αλλάζω με τίποτα.Αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δυο,φυσικά θα διάλεγα τα ταξίδια σε κάθε προορισμό.Εκει έρχεται και κολλάει η allaround κατηγορία που συζητήθηκε εκτενώς,αν συνδυάζεται με αξιοπιστία,πρακτικότητα,οικονομία κλπ είναι το ιδανικό.

Υ.Γ:Για όποιον ξέρει τον Μπράλο,το βιντεο δείχνει το δύσκολο κομμάτι που ειναι η κατάβαση.Η ανάβαση σαφώς γίνεται πιο γρήγορα(ενταξει δε χρειάζεται αλλα λέμε)
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Στην πίστα έχω σταματήσει να μπαίνω γιατι εκει στα τσιμέντα σκοτώθηκε ο φίλος μου το 2013.
    φίλε γάμα τα, το παλικάρι έφυγε μπροστά μου, σαν χθες το θυμάμαι.

αλλά ακόμα κι έτσι η πίστα παραμένει πιο ασφαλής κι από τη πιο ερημική ορεινή διαδρομή

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    φίλε γάμα τα, το παλικάρι έφυγε μπροστά μου, σαν χθες το θυμάμαι.

αλλά ακόμα κι έτσι η πίστα παραμένει πιο ασφαλής κι από τη πιο ερημική ορεινή διαδρομή
    Εγω δε μπορούσα εκεινη τη μέρα και το έμαθα το απόγευμα...

Ετσι οπως το λες είναι,εγω δε μπορώ να ξαναπάω όμως,νιώθω οτι δεν τον σεβάστηκαν.Δεν έχει γίνει ουτε μια αλλαγή τουλάχιστον σε αυτο το κωλοσημείο!Εβαλαν κατι μεταχειρισμένα λάστιχα για κάποιον καιρο,τωρα δεν έχει τιποτα.Αν καταφέρω θα ανέβω Σέρρες...
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

Ρε σεις 2 μέρες δεν μπήκα και το θέμα εκτροχιάστηκε εντελως...

Κάνοντας χιλιόμετρα διέκρινα την ανάγκη να έχω 2 μοτοσυκλέτες,η μια να είναι απελυθερωτική και να μπορεί να με πηγαίνει παντού οικονομικά και αβίαστα γιατι αγαπάω πολύ τα ταξίδια.Η 2η έπρεπε να είναι SS μιας και μου αρέσει η γρηγορη οδήγηση.Πάνω σε σέλα SS έχω πάνω απο 80.000km επιθετικής οδηγησης σε δρόμο και πίστα.

Στην πίστα έχω σταματήσει να μπαίνω γιατι εκει στα τσιμέντα σκοτώθηκε ο φίλος μου το 2013.Σήμερα τα τσιμέντα ειναι ακόμα εκει,είναι και ο λόγος που δεν ξαναμπαινω.Σαφως ο δρόμος είναι μακραν πιο επικίνδυνος και δεν τιθεται καν υπο συζήτηση,μια συμβουλή που σας δίνω είναι να προτιμάτε τις καθημερινές για πιο γρηγορο ρυθμο ή Κυριακές νωρίς και όχι στα κλασσικά στέκια.Απο εκεί και πέρα μην πιστέψετε ουτε μια στιγμη οτι όποιος δεν τρέχει είναι ταυτοχρονα και πιο ασφαλής,ειδικά αν δε γνωρίζει καλά τι κάνει.Τα παραδειγματα πολλά δυστυχως.

Παιδιά καλά τα γκάζια και τα γουστάρω πολύ,όμως αυτο που σου προσφέρουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν τα αλλάζω με τίποτα.Αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δυο,φυσικά θα διάλεγα τα ταξίδια σε κάθε προορισμό.Εκει έρχεται και κολλάει η allaround κατηγορία που συζητήθηκε εκτενώς,αν συνδυάζεται με αξιοπιστία,πρακτικότητα,οικονομία κλπ είναι το ιδανικό.

Υ.Γ:Για όποιον ξέρει τον Μπράλο,το βιντεο δείχνει το δύσκολο κομμάτι που ειναι η κατάβαση.Η ανάβαση σαφώς γίνεται πιο γρήγορα(ενταξει δε χρειάζεται αλλα λέμε)
    Δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ,αλλά από την στιγμή που μπορείς να έχεις δύο διαφορετικές μότο για να καλύψεις διαφορετικές ανάγκες,νομίζω ότι είσαι καλυμμένος.

Από την στιγμή μάλιστα που γράφεις και πολλά χλμ σε ταξίδια,άρα το κόστος βενζίνης- συντήρησης είναι σημαντικό,μια χαρά είναι η επιλογή μιας οικονομικής μότο σαν το nc.

Αν είχες μόνο μία μότο,ίσως το nc δεν θα σε ικανοποιούσε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ,αλλά από την στιγμή που μπορείς να έχεις δύο διαφορετικές μότο για να καλύψεις διαφορετικές ανάγκες,νομίζω ότι είσαι καλυμμένος.

Από την στιγμή μάλιστα που γράφεις και πολλά χλμ σε ταξίδια,άρα το κόστος βενζίνης- συντήρησης είναι σημαντικό,μια χαρά είναι η επιλογή μιας οικονομικής μότο σαν το nc.

Αν είχες μόνο μία μότο,ίσως το nc δεν θα σε ικανοποιούσε
    Για 2 χρόνια είχα μόνο το NC.Με ικανοποιούσε μια χαρά γιατι οι ανάγκες μου είναι συγκεκριμένες,δε θα με ικανοποιούσε αν ήθελα μόνο μια πολεμική μηχανή για κοντινές βόλτες,ή αν ήθελα γρήγορη κίνηση σε χωματόδρομους οπως σωστά ειπώθηκε.Κατα τα άλλα σα μοτοσυκλέτα για επαρχιακό δρόμο είναι πολύ πάνω απο τις δυνατοτητες του μέσου χρήστη,μην το υποτιμάτε καθόλου.

Για 2 χρόνια είχα μόνο το NC.Με ικανοποιούσε μια χαρά γιατι οι ανάγκες μου είναι συγκεκριμένες,δε θα με ικανοποιούσε αν ήθελα μόνο μια πολεμική μηχανή για κοντινές βόλτες,ή αν ήθελα γρήγορη κίνηση σε χωματόδρομους οπως σωστά ειπώθηκε.Κατα τα άλλα σα μοτοσυκλέτα για επαρχιακό δρόμο είναι πολύ πάνω απο τις δυνατοτητες του μέσου χρήστη,μην το υποτιμάτε καθόλου.
    Όχι ,δεν υποτιμάω τι nc .
    Άλλωστε,εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου.
    Για εμένα,έχει από κατασκευής κάποια μειονεκτήματα (και δεν εννοώ να είναι πολεμική μηχανή).

Μειονεκτήματα για το ταξίδι και τις πολλές ώρες στην σέλα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι κάτι που μπορεί να διαφέρει για τον καθένα.

Καλά χλμ και να του πίνεις το αίμα!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Όχι ,δεν υποτιμάω τι nc .
    Άλλωστε,εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου.
    Για εμένα,έχει από κατασκευής κάποια μειονεκτήματα (και δεν εννοώ να είναι πολεμική μηχανή).

Μειονεκτήματα για το ταξίδι και τις πολλές ώρες στην σέλα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι κάτι που μπορεί να διαφέρει για τον καθένα.

Καλά χλμ και να του πίνεις το αίμα!!!
    Σε ευχαριστώ φίλε!

Εννοείται τα πάντα είναι θέμα ανθρωπου και της αντοχής του,θα ήθελα όμως και τη δική σου άποψη για τα μειονεκτήματα που ειπες.

Σε ευχαριστώ φίλε!

Εννοείται τα πάντα είναι θέμα ανθρωπου και της αντοχής του,θα ήθελα όμως και τη δική σου άποψη για τα μειονεκτήματα που ειπες.
    Κατ αρχήν ,να σου πω πως πιστεύω ότι μπορεί κανείς να ταξιδέψει με ότι μηχανάκι και να έχει.
    Οπότε,τα "μειονεκτήματα" που λέω δεν έχουν να κάνουν με την ικανότητα του να ταξιδέψει.

Πάλι ,είναι προσωπική εκτίμηση και για λίγα χλμ που το έχω οδηγήσει.

Προσωπικά,βρήκα την θέση οδήγησης του άβολη.
    Βέβαια,εγώ είμαι ψηλός και σίγουρα έρχεται στα μέτρα σου με αλλαγή θέσης τιμονιού,μαρσπιε κλπ.
    Η σέλα του μου φάνηκε"λίγη" για πολύωρα ταξίδια,όπως και του συνεπιβάτη.και αυτό όμως διορθώνεται.
    Όπως και η κάλυψη από τον αέρα.
    Οι αναρτήσεις του μου φάνηκαν επίσης πολύ μαλακές,όμως κι αυτό φτιάχνει.

Το μεγαλύτερο μείον του για εμένα είναι ο κινητήρας του που τελειώνει σχετικά γρήγορα.
    Δεν ξέρω αν έχεις το dct που βοηθάει λίγο να ανεβάζει πιο ομαλά και γραμμικά.
    Με ταχύτητες που είχα οδηγήσει,μου φάνηκε ότι κρεμαγε γρήγορα. Ίσως,στο ταξίδι αυτό κουράζει.

Τέλος πάντων.δεν έχει νόημα η δική μου άποψη μιας και το έχω οδηγήσει ελάχιστα.

Το θέμα είναι να βολεύει εσένα και να κάνεις χιλιάδες χλμ.!!

ΥΓ: γράφε ταξιδιωτικά!!
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 06/06/2017 στις 18:30.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Η αλήθεια είναι, πως μερικές φορές μόνο ένα τρου αντβεντουρ μπορεί να τα βγάλει πέρα στις απάτητες κορφές.

https://www.facebook.com/BikersTech/...0892170753640/
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 16 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Street VS Sport
    από zik_virches στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2015, 09:47
  2. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2012, 19:07