Συναχιζεις να μην καταλαβαινεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
όχι δεν καταλαβαίνω.. τακουνια, τσοκαρα, σαγιονάρες ειναι ακυρα πανω σε μηχανή... και άκρως επικύνδινα...![]()
![]()
![]()
![]()
Συναχιζεις να μην καταλαβαινεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
όχι δεν καταλαβαίνω.. τακουνια, τσοκαρα, σαγιονάρες ειναι ακυρα πανω σε μηχανή... και άκρως επικύνδινα...![]()
![]()
![]()
![]()
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
μα τί να κάνω... αφού ειμαι αθώο πλάσμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Συναχιζεις να μην καταλαβαινεις.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:
Ουτε εγώ καταλαβαίνω. Δεν το κάνεις πιο απλό να καταλάβουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Συναχιζεις να μην καταλαβαινεις.....![]()
![]()
![]()
![]()
Δίκιο έχει η pocahondas. Δεν λέμε να φόραει ντε και καλά racing μπότα, αλλά το τακουνάκι είναι λίγο γκάου...
ευτυχως που δεν καταλαβαίνεις κι εσύ, γιατί είχα αρχίσει να νοιώθω ηλίθια...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ουτε εγώ καταλαβαίνω. Δεν το κάνεις πιο απλό να καταλάβουμε;
Δίκιο έχει η pocahondas. Δεν λέμε να φόραει ντε και καλά racing μπότα, αλλά το τακουνάκι είναι λίγο γκάου...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
μα τί να κάνω... αφού ειμαι αθώο πλάσμα...![]()
![]()
![]()
![]()
βρε καλώς τον..Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
![]()
![]()
τί γελάς ρε?????
![]()
Ωραια αφου κανεις δεν καταλαβαινει θα το εξηγησω...
Οταν ελεγα τακουνι δεν επικεντρονομουν στο οτι η γκομενα φοραει τακουνι.....γτ και γω εναντια στο τακουνι στην οδηγηση ειμαι...
Απλα ηθελα να πω οτι τακουνι=γκομενα οδηγος......
Οτι και καλα ειδα το R1 σε συνδιασμο με το τακουνι δηλαδη οτι το οδηγουσε γκομενα
συγγνώμη, δηλαδή αν δεν φορούσε τακουνι η ίδια πχ θα ήταν γκόμενος???Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Οταν ελεγα τακουνι δεν επικεντρονομουν στο οτι η γκομενα φοραει τακουνι.....γτ και γω εναντια στο τακουνι στην οδηγηση ειμαι...
Οτι και καλα ειδα το R1 σε συνδιασμο με το τακουνι δηλαδη οτι το οδηγουσε γκομενα![]()
Καλως σας βρηκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
βρε καλώς τον..τί γελάς ρε?????
![]()
Αν εξαιρεσω το τακουνι της εξατμισης και την πινακιδα, νομιζα οτι ησουν εσυ.![]()
εγώ δεν έχω ούτε τετοιο κράνος, ούτε ίδιο μπουφάν, ούτε ιδιο τζιν...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καλως σας βρηκα.
Αν εξαιρεσω το τακουνι της εξατμισης και την πινακιδα, νομιζα οτι ησουν εσυ.![]()
![]()
Και ουτε τετοια μαλλια πια.Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
εγώ δεν έχω ούτε τετοιο κράνος, ούτε ίδιο μπουφάν, ούτε ιδιο τζιν...![]()
![]()
![]()
Οχι ρε γαμωτο......Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
συγγνώμη, δηλαδή αν δεν φορούσε τακουνι η ίδια πχ θα ήταν γκόμενος???![]()
Αμαν τι παθατε και κολλησατε????
Απλα απο την μια βλεπεις r1 εξατμισατο και να το οδηγαει το τακουνι και λες κοιτα να δεις....αυτο ειπα.....
Γιατι στο κατω κατω αν ειναι να το οδηγαει μια και να μοιαζει του Μανωλη του νταλικιερη ...ε ενταξη δεν το λες και φοβερο.....λες παλι καλα που δεν οδηγαει και την νταλικα του Μανωλη
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Οτι και καλα ειδα το R1 σε συνδιασμο με το τ
ακουνι δηλαδη οτι το οδηγουσε γκομενα
Μωρέ κυκλοφορούν και άλλες εκεί έξω… χωρίς τακούνι.. και μερικές έχουν και κοντό μαλλί και δεν κρέμεται κοτσίδα από το κράνος για να τις αντιληφθείς.. έτσι φασκιωμένοι όπως είμαστε όλοι/ες
δηλαδή εγώ που δεν φοράω τακούνια πανω στο μοτόρι είμαι νταλικέρης???Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Οχι ρε γαμωτο......
Αμαν τι παθατε και κολλησατε????
Απλα απο την μια βλεπεις r1 εξατμισατο και να το οδηγαει το τακουνι και λες κοιτα να δεις....αυτο ειπα.....
Γιατι στο κατω κατω αν ειναι να το οδηγαει μια και να μοιαζει του Μανωλη του νταλικιερη ...ε ενταξη δεν το λες και φοβερο.....λες παλι καλα που δεν οδηγαει και την νταλικα του Μανωλη![]()