Σελίδα 16 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920212666 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από roin1des
    Μόνο που ο κόσμος δεν είναι μόνο το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
    Έχοντας ζήσει 8 χρόνια στην επαρχία, ένα ξέρω : Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Εν καιρώ πολιτικών σκοπιμοτήτων γίνεται ελληνική για λίγο κι η επαρχία, εν καιρώ χιονιάδων επίσης, εν καιρώ καλοκαιριού που θέλουν να δείξουν που κατάντησε ο τουρισμός το ίδιο. Μιλάω σαν κάποιος που έχει ζήσει λιγότερο απ' όσο θα 'θελε, αλλά αρκετά για να 'χει δει μπόλικα πράγματα και εγκατάλειψη στην Κρήτη και την Ήπειρο.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Eισαι φασίστας!
    Για καντο λιανα ρε φιλε.Γιατι ειναι φασιστας?Τι το φασιστικο ειπε?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Νέο μέλος
    Επειδή πέρασα πολυ καιρό Εβρο, ευτυχισμένος ο τόπος που έχει ξεχαστεί από αυτή την Ελλάδα.

Πραγματικά τυχεροί!
    Roinidis

???????

Εφοσον οι μπασοι καταλαβαν οτι θα τους την πεσουν 20 ατομα γιατι δεν την εκαναν με ελεφρα και δεν επεστρεφαν με ενυσχυσης?τοσο μαλακες ηταν που θα τα εβαζαν με 20 ατομα? η τοσο μαγκες?(η παιχτηκε τιποτα αλλο???????)δεν κατακρινο το μπατσο αλλα οταν πυροβολας,πρωτα πυροβολας προειδοπιοιτηκα μετα στα ποδια και μετα στο ψαχνο,εξαλου αυτα τους μαθαινουν στη σχολη!!!κριμα για το παιδι και την οικογενια του!και κριμα για το μπατσο που επρεπε να εχει καλυτερη εκπαιδευση!!!εαν ηταν λιγο πιο εξυπνος δεν θα γινοταν τιποτα!!το παιδι ειναι παιδι οπως καναμε και ολοι μας!καλη ζωη στον αλλο κοσμο για το παιδι και για το μπατσο καλα ξεμπερδεματα!!!

Δεν έβαλα το λινκ γι'΄αυτό αλλά για να δούμε λίγο όλοι τη φωτογραφία του παιδιού. Κάποιοι έχετε παιδιά, κάποιοι έχουμε μικρότερα αδέρφια και προστατευόμενα μέλη σε αυτή την ηλικία. Κάνω ορόσημο τη φωτό για τα νιάτα του παιδιού. Μόνο αυτό.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Για καντο λιανα ρε φιλε.Γιατι ειναι φασιστας?Τι το φασιστικο ειπε?
    Τίποτα. Μην μαλώνουμε , στην ίδια πλευρα της όχθης του ποταμού είμαστε...

Ο καθένας με τη γνώμη του.

Και συνεχίζουμε.
    Roinidis

Νέο μέλος Το avatar του/της sprint
    Eισαι φασίστας!

ΛΕΣ????????????????????????????
    Φεύγωωωωωωωω
    img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

υ.γ ξεφτύλα οι ζημιές που έγιναν, δεν φταίνε σε τίποτα η περιουσία του καθενός. Ας έσπαγαν τράπεζες - βουλή - υπουργεία - την Γαδα... όχι περιουσίες ανθρώπων, έλεος πια...

Μια απορία έχω...αυτοί που δηλώνουν αντιεξουσιαστές και τα σπάνε αδιακρίτως...γιατί δεν πάνε να κάψουν το υπουργείο δημοσίας τάξεως στην Κατεχάκη που είναι κέντρο άσκησης εξουσίας αλλά καίνε το πλαίσιο τον Παπασωτηρίου τα αυτοκίνητα/μηχανάκια του καθενός και το Πολυτεχνείο?

...ρητορική η ερώτηση...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Το παιδι αυτο δεν ειχε καμια δουλεια εκει να ξεφωνιζει μπατσους.

Η ειχε;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις άνω των 3ων ατόμων

Νέο μέλος Το avatar του/της sprint
    Τίποτα. Μην μαλώνουμε , στην ίδια πλευρα της όχθης του ποταμού είμαστε...

Ο καθένας με τη γνώμη του.

Και συνεχίζουμε.

Δεν έχω να χωρίσω τίποτα κ με κανένα, αλλά δεν απαντάς στο "Γιατί είμαι Φασίστας".
    Φεύγωωωωωωωω
    img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Το παιδι αυτο δεν ειχε καμια δουλεια εκει να ξεφωνιζει μπατσους.

Η ειχε;
    Αυτό δικαιολογεί τη συμπεριφορά καουμπόη;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Μια απορία έχω...αυτοί που δηλώνουν αντιεξουσιαστές και τα σπάνε αδιακρίτως...γιατί δεν πάνε να κάψουν το υπουργείο δημοσίας τάξεως στην Κατεχάκη που είναι κέντρο άσκησης εξουσίας αλλά καίνε το πλαίσιο τον Παπασωτηρίου τα αυτοκίνητα/μηχανάκια του καθενός και το Πολυτεχνείο?

...ρητορική η ερώτηση...
    Αμ δεν είναι και τόσο ρητορική αυτή η π@υτ@ν@ η ερώτηση!

+1000

Εγώ να πω τη γνώμη μου πάνω σε αυτό...αν λέω αν έβλεπα κάποιον να κάνει ζημιά σε περιουσία μου
    σκόπιμα ΔΕΝ ξέρω κι εγώ τι θα του έκανα όποιος και να ήταν!

Υ.Γ. Επαναλαμβάνω ότι σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογώ τον αστυνομικό που σκότωσε το παιδί!

Νέο μέλος
    (Απάντηση για το φασίστας)
    Γιατί θες να φιμώσεις κάποιον άλλο που έχει διαφορετική άποψη.

Κανείς δεν είναι στο απειρόβλειτο, όλοι κρίνονται.

Μπορεί εάν αμφισβητήσει κάποιος το Λαμπράκη π.χ. για σένα να είναι ύβρις, για άλλον όμως είναι να αμφισβητείς τον Παπαδόπουλο.

Να μπορείς να τον ακούς και να εύχεσαι να έχει την ελευθερία πάντα να τα λέει.όπως και εσύ αυτά που πιστεύεις!

Roinidis

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

...ρητορική η ερώτηση...
    Γιατι αυτο θα ηταν επανασταση.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων