Ρε φίλε.................Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Εχω μια νυφη για νοικιασμα ποιος την θελει να βλεπω προτασεις η ωρα παει 1,000$
Πλάκα μας κάνεις?εδώ λέμε να τα αποφύγουμε αυτά και εσύ μας στελνεις νύφες??????![]()
Ρε φίλε.................Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Εχω μια νυφη για νοικιασμα ποιος την θελει να βλεπω προτασεις η ωρα παει 1,000$
Πλάκα μας κάνεις?εδώ λέμε να τα αποφύγουμε αυτά και εσύ μας στελνεις νύφες??????![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Ευτυχως οταν ηρθε ο ταχυδρομος ηταν εδω η γυναικα μου και δεν πεσαν σε τιποτα ξενα χερια οι φωτογραφιες.Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Αστα να πάνε βρε iimtaratata δε βγάζεις άκρη μαζί του![]()
Είχα ζήτησα προχθές μία μικρή οικονομική ενίσχυση απ'τον ταμία κι αυτός τίποτις!
Και να φανταστείς ότι τις προάλλες εγώ έτρεχα στα ταχυδρομεία
για να προλάβω να του ταχυδρομήσω κάτι φωτογραφίες
που'χε ξεχάσει να πάρει..... ο αχάριστος ο άνθρωπος!
:a13:
Παλι καλα που αναγνωρισε την ξαδερφη μου στην φωτογραφια και δεν της μπηκανε τιποτα διαολια στο μυαλο.Τωρα αυτη που ειμαστε ολοι μαζι παρεα την ταχυδρομισε συστημενη στην γυναικουλα σου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Να διακοψωλιγο τα ........γαμικα και να πω
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟ
φανταστικοι συμπασχοντες
:smilea:![]()
![]()
gas......N
Άρε κακόμοιρε ιnpas..... πάλι ραντεβού με την παντόφλα θα'χεις το βράδυΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ευτυχως οταν ηρθε ο ταχυδρομος ηταν εδω η γυναικα μου και δεν πεσαν σε τιποτα ξενα χερια οι φωτογραφιες.
Παλι καλα που αναγνωρισε την ξαδερφη μου στην φωτογραφια και δεν της μπηκανε τιποτα διαολια στο μυαλο.Τωρα αυτη που ειμαστε ολοι μαζι παρεα την ταχυδρομισε συστημενη στην γυναικουλα σου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
GAS NICK.... επειδή οι συμμετέχοντες είναι απασχολημένοι στην συγγραφή του "ανθολογίου της παντόφλας" να αναφέρω οτι απο όσο κατάλαβα είναι για Άργος-Ναύπλιο (οι μισοί απο εδώ - οι άλλοι μισοί απο εκεί.. κλασσικά...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) και η συνάντηση είναι στο κλασσικό περίπτερο Χαιδαρίου (εκεί που σκάνε τα τρελά αγόρια με τα δερμάτινα...!!!gay alert post!!!...) κατά τις 8.15 το πρωί.
- Επιβάλλεται άδεια θήρας καθώς το πρωινό της ώρας το επιβάλλει.
- Επίσης πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
- Τουλάχιστον 25 βαθμοί κουλαμάρας αν δεν έχεις ΧΤ..:rotflmao::rotflmao:
Οι συμμετέχοντες πληρώνουν επίσης συνδρομή , την οποία μαζεύω εγώ για να κάνουμε δώρο την νύφη των 1000 ευρώ την ώρα , σε εκείνους που δεν ξέρουν τι σημαίνει συμβία και θα την πατούσαν με ευκολία...![]()
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ξέχασες να αναφέρεις ότι θα προτιμήσουμε Π.Ε.Ο. για να το ευχαριστηθούμε κιόλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
GAS NICK.... επειδή οι συμμετέχοντες είναι απασχολημένοι στην συγγραφή του "ανθολογίου της παντόφλας" να αναφέρω οτι απο όσο κατάλαβα είναι για Άργος-Ναύπλιο (οι μισοί απο εδώ - οι άλλοι μισοί απο εκεί.. κλασσικά...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) και η συνάντηση είναι στο κλασσικό περίπτερο Χαιδαρίου (εκεί που σκάνε τα τρελά αγόρια με τα δερμάτινα...!!!gay alert post!!!...) κατά τις 8.15 το πρωί.
- Επιβάλλεται άδεια θήρας καθώς το πρωινό της ώρας το επιβάλλει.
- Επίσης πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
- Τουλάχιστον 25 βαθμοί κουλαμάρας αν δεν έχεις ΧΤ..:rotflmao::rotflmao:
Οι συμμετέχοντες πληρώνουν επίσης συνδρομή , την οποία μαζεύω εγώ για να κάνουμε δώρο την νύφη των 1000 ευρώ την ώρα , σε εκείνους που δεν ξέρουν τι σημαίνει συμβία και θα την πατούσαν με ευκολία...![]()
Gandalf![]()
ότι θέλετε παιδιά , τσοντάρετε ελεύθερα...
χαλάω εγώ χατηρια;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Επιτελους ενας ανθρωπος κατατοπιστικος![]()
thanks Gandalf
see ya
gas......N
Μόνο εγώ είμαι από ΆργοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
επειδή οι συμμετέχοντες είναι απασχολημένοι στην συγγραφή του "ανθολογίου της παντόφλας" να αναφέρω οτι απο όσο κατάλαβα είναι για Άργος-Ναύπλιο (οι μισοί απο εδώ - οι άλλοι μισοί απο εκεί.. κλασσικά...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
![]()
Φάε ένα πρόστιμο των 50 ευρώ με το καλησπέρα σας γιατί πας να φας τα λεφτά του Ταμείου μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Κοίτα να δεις που μας άναψε φωτιές η νύφη...
@ΘάνοςΧΧ
Test Ride παίζει?![]()
![]()
@GasNick
Έλα Νικόλα, θα'χει πολύ γέλιο την Κυριακή...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
a... που να καταλάβω ρε φίλε;...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
Σου έχω και νέα... το Ohlins (θυμάσαι γιατί μιλάμε έτσι; ) το έχω στον Τασούλη για service καθώς απο οτι κατάλαβα πάντα κάπου είχε χάσει στεγανοποίηση ή κάτι σχετικό... 150 ευρώ το κοστουμάκι. Έχω βάλει τον σουμιέ και το ΧΤ έχει γίνει σούστα κανονική... η πλάκα είναι βέβαια οτι είμαι τόσο κουλάδι που έτσι και αλλιώς δεν έχει διαφορά... Όταν είχες φτιάξει το δικό σου , πόσο σου είχαν πάρει για κάτι τέτοιο;;; (Αν θυμάμαι καλά εσύ είχες παρόμοια ζημιά έτσι;... ή απο το πολύ πιπίνι δεν μου έχει μείνει φαιά ουσία καθόλου; )
όσο για το 50αρικο... μην ανησυχείς.. μόλις κάνω ταμείο την Κυριακή θα στο δώσω φίλε...![]()
![]()
Gandalf
Φίλτατοι Moto-οικογενειάρχες καλή σας νύχτα![]()
Τα λέμε αύριο πάλι στη......... γειτονιά μας![]()
ναι .. όντως .. καληνύχτα ... πάω να δώ ΠΑΟ και μετά πάω στο κοντινό bar-ακι εδώ (πισίνα μέσα, ωραία παιδιά σερβίρουν) για καμιά μπυρίτσα. Αν ποτέ προκύψει δρομολόγιο κανενός , ας ανέβει να κεράσω μπυριτσα (... στον binzi πρέπει να χρωστάω κανά κασσόνι, με τόσα δρομολόγια που τον έχω βάλει να κάνει για μένα...)
Gandalf