Ψηνομαι για Λειβαδιά...
Από εδώ κ πέρα όποιος φέρνει γυναίκα μαζί του έχει επιπλέον χρέωση 80?
Καληνύχτα Μπίλυ...καλό νάνι κ σου εύχομαι να δεις στον ύπνο σου εμένα κ τον ταμία:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ψηνομαι για Λειβαδιά...
Από εδώ κ πέρα όποιος φέρνει γυναίκα μαζί του έχει επιπλέον χρέωση 80?
Καληνύχτα Μπίλυ...καλό νάνι κ σου εύχομαι να δεις στον ύπνο σου εμένα κ τον ταμία:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Νασαι καλά ρε Μπιλάρα ήθελα να το παιρνα ο ίδιος από το λαμόγιο αλλά δεν μας έκατσε...Μόλις μπήκα σπίτι...απ'ότι βλέπω περάσατε super μπράβο ρε παίδες!!!Αντε και στην επόμενηΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
BlueAngel, πες αλέυρι...
Μπρελοκάκι σε γυρεύει...
Ταρατατά σε ευχαριστώ ρε σύ σου χρειαζόνταν βέβαια να τρωγες μερικές τηγανιές αλλά έχε χάρη το μωρουδίστικο της ηλικίας σου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Blueangel γιατί δεν λες την αλήθεια ρε?
Πες ότι σε έβαλε η γυναίκα να πάτε στην Θεσσαλονίκη στην κολλητή της και εσύ έκανες ότι σου είπε!!!!
Blueangel: Καρδούλα μου, την Κυριακή θα πάμε βόλτα με τα φιλαράκια μου με τις μηχανές μέχρι το Ναύπλιο...
Γυναικα Blueangel: Δεν το κατάλαβα αυτό...τι θα κάνεις???
Blueangel: Είπαμε μωρέ να βγούμε, να πάμε μια βολτούλα...
Γυναικα Blueangel: Και δεν θα πάμε στην κολλητή μου στην Θεσσαλονίκη?????
Blueangel: Μα....το έχουμε κανονίσει βρε αγαπούλα μου....
Γυναικα Blueangel:Αν θα πας με αυτούς τους πέτσινους, αλήτες μηχανόβιους θα κοιμηθείς απέξω από το σπίτι το βράδυ...
Blueangel: Μα...μαα....
Γυναικα Blueangel: Δεν έχει μα... ή πάμε Θεσσαλονίκη ή πας να μείνεις σε ξενοδοχείο απόψε
Blueangel: Εντάξει![]()
![]()
![]()
Έλα πες την αλήθεια...δεν θα σε κοροϊδέψουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απ'ότι κατάλαβα περάσατε υπέροχα. Μπράβο παιδιά. Ρε`συ ΤαραταJim αν η φίλη είναι καλύτερή από την γυναίκα του BlueAngel, τότε χαλάλη του, κάνει δημόσιες (και όχι μόνο :a39: ) σχέσεις για το μέλλον. :rotflmao:
Ψήνεσται για Γαλαξίδι > καφέ, Λειβαδιά > σουβλάκια (συνδιασμός);;; Για Γαλαξίδι κάναμε 2 ώρες (με στάσεις).
Άντε, πάντα τέτοια.![]()
Εμεις ειχαμε κανει για Χαλκιδα 3 ωρες, οποτε για Γαλαξιδι το κοβω κανενα 6ωρο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Απ'ότι κατάλαβα περάσατε υπέροχα. Μπράβο παιδιά. Ρε`συ ΤαραταJim αν η φίλη είναι καλύτερή από την γυναίκα του BlueAngel, τότε χαλάλη του, κάνει δημόσιες (και όχι μόνο :a39: ) σχέσεις για το μέλλον. :rotflmao:
Ψήνεσται για Γαλαξίδι > καφέ, Λειβαδιά > σουβλάκια (συνδιασμός);;; Για Γαλαξίδι κάναμε 2 ώρες (με στάσεις).
Άντε, πάντα τέτοια.![]()
Μεσα ειμαι!!!![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Άσε Μάνο...τον είχα ως πρότυποΑρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Άντε, πάντα τέτοια.![]()
![]()
![]()
![]()
Και για πότε το λέτε αυτό ρε παίδες?
Μα τι λαμόγιο και καραγκιοζάκος είσαι ρε γμτΑρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Blueangel γιατί δεν λες την αλήθεια ρε?
Πες ότι σε έβαλε η γυναίκα να πάτε στην Θεσσαλονίκη στην κολλητή της και εσύ έκανες ότι σου είπε!!!!
Blueangel: Καρδούλα μου, την Κυριακή θα πάμε βόλτα με τα φιλαράκια μου με τις μηχανές μέχρι το Ναύπλιο...
Γυναικα Blueangel: Δεν το κατάλαβα αυτό...τι θα κάνεις???
Blueangel: Είπαμε μωρέ να βγούμε, να πάμε μια βολτούλα...
Γυναικα Blueangel: Και δεν θα πάμε στην κολλητή μου στην Θεσσαλονίκη?????
Blueangel: Μα....το έχουμε κανονίσει βρε αγαπούλα μου....
Γυναικα Blueangel:Αν θα πας με αυτούς τους πέτσινους, αλήτες μηχανόβιους θα κοιμηθείς απέξω από το σπίτι το βράδυ...
Blueangel: Μα...μαα....
Γυναικα Blueangel: Δεν έχει μα... ή πάμε Θεσσαλονίκη ή πας να μείνεις σε ξενοδοχείο απόψε
Blueangel: Εντάξει![]()
![]()
![]()
Έλα πες την αλήθεια...δεν θα σε κοροϊδέψουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Ναι ναι...εντάξει...την αλήθεια όμως γιατί δεν λες????:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Μα τι λαμόγιο και καραγκιοζάκος είσαι ρε γμτ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γκουχ-γκουχ (ξεροβηχας),Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Μα τι λαμόγιο και καραγκιοζάκος είσαι ρε γμτ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσεξε πως μιλας για τους ταμιες φιλαρακι...
ΕΝΤΑΞΕΙ???![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Σφηγκοφωλιά ρε πστ μου που πήγα και έμπλεξαΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Γκουχ-γκουχ (ξεροβηχας),
ΕΝΤΑΞΕΙ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι αλληλεγγύη υπάρχει μεταξύ μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Γκουχ-γκουχ (ξεροβηχας),
ΕΝΤΑΞΕΙ???![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Σφηγκοφωλιά ρε πστ μου που πήγα και έμπλεξα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας πρόσεχες φίλε![]()
![]()
![]()
Ομοιοπαθής...Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Σφηγκοφωλιά ρε πστ μου που πήγα και έμπλεξα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά μ'αρέσει...:rotflmao:![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Καλά εσύ ετοιμάσου να πληρώσεις τα έξοδα της Βουλγαρίας έμενα και του Ταμία...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ομοιοπαθής...![]()
Αλλά μ'αρέσει...:rotflmao:![]()
![]()
Και για να δεις τι καλό παιδί που είμαι και πόσο σε σκέφτομαι θα έρθω με το SV που δεν καίει τίποτα:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
Ωραια να δανειστω και εγω το B KING ενος φιλου για να ερθω.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Καλά εσύ ετοιμάσου να πληρώσεις τα έξοδα της Βουλγαρίας έμενα και του Ταμία...
Και για να δεις τι καλό παιδί που είμαι και πόσο σε σκέφτομαι θα έρθω με το SV που δεν καίει τίποτα:rotflmao:
![]()
![]()
Ρε πάτε καλά?
Πιο φτηνά θα μου'ρθει να νοικιάσω μιά KTM Rallye με συνοδεία φορτηγού και ελικοπτέρου![]()
και να οργώσω τη Λιβύη...
Εσπρέσσο στα σύνορα κερνάω όμως...:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.