Φίλτατε camen σκέφτηκες το Africa, σκέφτηκες το DR800, επειδή κατάλαβα περίπου τι σε ενδιαφέρει με την πρώτη ευκαιρία ανέβα Αθήνα, οδός Πατησίων 44 είναι το μαγαζί που σε ενδιαφέρει...
Φίλτατε camen σκέφτηκες το Africa, σκέφτηκες το DR800, επειδή κατάλαβα περίπου τι σε ενδιαφέρει με την πρώτη ευκαιρία ανέβα Αθήνα, οδός Πατησίων 44 είναι το μαγαζί που σε ενδιαφέρει...
Sent from me using a computer.
Άδεια έχω!
Μλκ ξαναδιάβασε σε παρακαλώ τα τελευταία ποστ.
Ο Aufgebracht σου συνέστησε μαγαζί στην Πατησίων 44 για να αγοράσεις αυτα που κοιτάς.
Δεν το έπιασες όμως, οπότε πόσταρα την ιστοσελίδα του εν' λόγο μαγαζιού.
Εσύ δεν ξέρω τι νόμισες αλλά κανείς δεν είπε ότι τα παλιά δεν είναι ποιοτικά και αξιόπιστα.
Αλλού είναι η διαφορά τους με ένα πιο καινούριο.
Αλλά δεν έχω σκοπό να αναλύσω τίποτα. Ότι έγραψα έγραψα. Από δω και πέρα μόνο δούλεμα..![]()
Sent from me using a computer.
εχω αφρικα τα τελευταια 10 χρονια....αλλαξα μια φορα ανορθωτη οταν την πηρα και μετα απο 4 χρονια οταν γυρισα ελλαδα (ημουν ιταλια)...το μηχανακη δεν μου εχει ζητησει τιποτε αλλο και εχω κανει πολλα χμ πανω του...τα τελευταια 3 χρονια λογω του οτι κανω σερφ παω διακοπες παντα με το τουτου το χρισιμοποιω μεσα στην πολη αντε και κανενα επαρχιακο μια στις τοσες....ειλικρινα το θεμα βαρους ειναι μεν θεμα αλλα μετα τα 50 χμ στη σελα το συνηθηζεις και δεν σου φαινεται (εμενα τουλαχιστον)...εχω αλλαξει σελα με του τονυ μπατζιο και εχω βαλει ψηλη ζελατινα και πραγματικα στο ταξιδι πας με 120-130 και αναβεις τσιγαρο (1.81 υψος)....εγω στα λεφτα που θελει να δωσεις φιλος δεν θα κοιτουσα τπτ αλλο....υπαρχουν πολλα αφρικα που ειναι υπερτουμπανιασμενα (οπως το δικο μου) που τα δινουν με 2κ και ισως και λιγοτερα αν μιλησεις στο τηλ...στο παρελθον ειχα αλλαξει πολλα μηχανακια αλλα με το που πηρα την αφρικανα κολησα...τωρα αυτα που λενε οι συνφορουμιτες περι αρχαιοτητων, δικιο εχουν αλλα περι ορεξεος που λενε...
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ