Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Δεν πήγα στην ετήσια του moto.gr εξαιτίας :

Ψηφοφόροι
100. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Των Αdmins

6 6,00%
  • Των Μods

7 7,00%
  • Το forum έχει πάρει την κατηφόρα

12 12,00%
  • Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων

29 29,00%
  • Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα

27 27,00%
  • Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης

8 8,00%
  • Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω

9 9,00%
  • Δεν ήξερα κανέναν

9 9,00%
  • Ήταν πολλά χιλιόμετρα

8 8,00%
  • Του γλάρου του AristidisZ

19 19,00%
  • Δεν έχω πλέον μηχανή

6 6,00%
  • Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι

9 9,00%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 17 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 347

Θέμα: Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    ....
    Sent from me using a computer.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    .................

Έχουν προταθεί τόσες φορές πράγματα και ποτέ δε βλέπω όρεξη. Το ξαναγράφω, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι και εμείς σα φλορα για τη μοτοσυκλετιστική Ελλάδα. Ότι και αν είναι αυτό, παρότι βέβαια ήδη παίζουμε σημαντικό ρόλο. Λέμε για ετήσια. ΟΚ, ελάτη λοιπόν να την οργανώσουμε όλοι μαζί ή τέλος πάντων αρκετοί μαζί. Από τώρα. Εγώ το θέλω. Για να δούμε...

προσωπικα χεστηκα για την μοτοσυκλετιστικη ελλαδα. οπως και αυτη χεστηκε για μενα. μη λεμε οτι να ναι...η μιση ελλαδα πηρε μηχανακι για λογους ευκολιας και εξοικονομισης χρηματος και εγινε και μοτοσυκλετιστικη η ετσι νομισε. δεν ελιτιζω αλλα ας προσγειωθουμε. επειδη μεγαλωσε ο ογκος των ανθρωπων που οδηγουνε μηχανη δεν σημαινει οτι γινανε μοτοσυκλετιστες (ασχετα αν αυτοι πιστευουν το αντιθετο). αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μεγαλωσει το φορουμ. απο ολους αυτους που μεινανε εδω μεσα ποσοι να ειναι πραγματικα μοτοσυκλετιστες? παπαρια μαντολες λεω εγω.

παμε τωρα και στα πρακτικα του θεματος. να οργανωσουμε λες ολοι μαζι η αρκετοι την ετησια. πως θα το κανεις αυτο βρε αγορι μου? ωραια. ερχετε ο χ με 482 ποστ και σου λεει ''μαστορα εγω γουσταρω να αναλαβω δραση για την ετησια.'' τελεια! ''θελω'' θα σου πει ''να ειμαι λιντερ η σκουπα σε γκρουπ.'' κι εσυ θα τον βαλεις ναι? μα πας καλα? μπορει να ειναι το μεγαλυτερο τιμονι του συμπαντος. εσυ τον ξερεις? και αν επειδη ειναι τιμονι σου παει το γκρουπ αθηνα καλαματα σε μιαμιση ωρα και στα χαντακια βρισκονται οι μισοι αναβατες του γκρουπ τι θα κανεις? θελω να πω οτι αυτοι που αναλαμβαναμε τοσα χρονια ετησιες ΞΕΡΕΝΟΜΑΣΤΑΝ! και δεν εννοω οτι ξερει ο σναιπερ τον μπαιρον κι επειδη τον ξερει του δινει ενα τιτλο ''λιντερ'' γιατι ειναι φιλαρακια. ξερει πως οδηγαει. ξερει ποιος ειναι σε σχεση με τη ''δουλεια'' του να παρεις ενα γκρουπ και να το πας απο το σημειο Α στο σημειο Β. ξερει οτι εχει αισθημα ευθυνης και αποφασιζει να γαμησει μια μερα του για να περασουνε καλα αλλοι. εσυ τον χ τον ξερεις? πως θα οργανωσουνε ατομα που δεν γνωριζεις ετησια?

ΑΡΑ? συμπερασμα: η ετησια ειναι μια εκδρομη απο μας για μας. και για να ''πετυχει'' πρεπει να οργανωθει απο εμας. και εμεις ειμαστε αυτοι που γνωριζομαστε. κοβοντας ομως τις συναντησεις δεν γνωριζεις νεα ατομα. κοβοντας τις βολτες δεν βλεπεις ποιος οδηγαει και πως. αν παλι κανεις συναντησεις και δεν ερχεται κανενας νεος δεν θα βρεις τον επομενο που θα παρει τη σκυταλη.

πως λοιπον θα οργανωσεις με ''τους ολους'' η ''τους αρκετους τελος παντων'' ετησια και πολυ περισσοτερο οντας εσυ στην κρητη?

φιλικα μποι μου!!! κουβεντα κανουμε και δεν υπαρχει ουτε υποψια επιθεσης εκ μερους μου. απλα δεν καταλαβαινω το πως.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    πολλα διαφορετικά θέματα σε έναν κουβά ...

οι admin μια χαρα τα πανε, αφου στη τελική το μοτο.γρ έχει τα περισσότερα μέλη (άσχετο αν βοηθάει το όνομα) και παράλληλα δε μας πρήζουν τα banner.

εμένα όμως μ' αρέσει για άλλους λόγους. Καταρχήν έχει τη καλύτερη τεχνική κατάρτιση σε όλα τα μηχανολογικά θέματα για όλα τα μοντέλα. ακόμα και απο τα εξειδικευμένα φλόρα εδώ τα ξέρουν καλύτερα.

2ον έχει χιούμορ. γενικά σαν φόρουμ δείχνει οτι η αισθητική του φόρουμ συλλογικά έχει ένα κλίκ παραπάνω αίσθηση του χιούμορ

3ον έχει μέλη τα οποία δε ψαρώνουν. όπου και αλλού να χω κοιτάξει βλέπω εκατοντάδες παραδείγματα απο παιδιάστικες συμπεριφορές οπου χρησιμοποιούν φόρουμ για προσωπική προβολή. οι συγκεκριμένοι εδω μέσα πέρνουν πόδι σε λίγες μέρες αφότου γραφτούν. τους βλέπω μετά σε άλλα φλόρα να το παίζουν καμπόσοι και να έχουν παιδάκια τριγύρω τους ψαρωμένα να τους προσκυνάνε. το συγκεκριμένο δεν αφορά μόνο σε θέματα "ξέρεις πόσο γρήγορα πάω εγώ" και τέτοια, αλλά και σε θέματα παντός επιστητού. Οι ταξιδιώτες στο μοτο.γρ για παράδειγμα, προσέχουν πως προβάλλουν το τρισμέγυστο ταξίδι τους μέχρι το αλεποχώρι, γιατι εδω υπάρχουν παιδιά που έχουν φτάσει στην άλλη άκρη του κόσμου. σε άλλα φλόρα αραδιάζουν μερικοί 20σέλιδα αφιερώματα απο μια βόλτα 200χλμ απο την αθήνα.

Γενικώς, μοτοσυκλετιστικό πνέυνα εδω μέσα λίγοι προσπαθούν να πουλήσουν και όσοι προσπάθησαν την έκαναν για να βρούν αναγνώστες θύματα

4ον ώς το πιο πολυπληθέστερο φλόρουμ είναι μαθηματικά σίγουρο οτι θα έχει απο 5-6 ειδικούς σε οτιδήποτε θέμα τεθεί. απο μηχανές έως κλιματιστικά, pc, αυτοκίνητα, γεωμετρία, αστρολογία, κινηματογράφο, δομικά υλικά, δομημένα ομόλογα και παραγωντικές εξισώσεις..... κοινός αμα είναι να πεις κάτι για να αυτοπρβληθείς, το καλό που σου θέλω είναι να το ξέρεις καλά το θέμα γιατι θα φάς κράξιμο φιλαράκι.

5ον γενικά οι χρήστες γνωρίζουν ότι και να έχει κάνει εσύ και αισθάνθηκες στο μικρόκοσμο σου τεράστιος, μάντεψε. το χουν κάνει άλλοι πριν απο σένα.

6ον δε χρειάζεται threads του στυλ, "αξιολόγησε το nick του απο πάνω" και "αξιολόγησε την υπογραφή του απο πάνω" και "το πρώτο πράγμα που σου ρχεται στο μυαλό είναι... " για να έρθει σε κουβέντα. έρχεται σε κουβέντα γιατι ανα πάσα στιγμή θα υπαρχουν άλλοι 20 που συζητάνε κάτι σοβαρό. δε χρειάζεται να γεννήσει μαλακισμένα,παιδιάστικα thread για να βρει τρόπο να επικοινωνήσει.

7ον είναι έντονα πολιτικοποιημένο απο όλες τις πλευρές. για μένα αυτό είναι υγεία απο μόνο του.

8ον και σημαντικότερο ..... είναι το πιο ΛΑΙΚΟ μοτο-φόρουμ στην Ελλάδα και επεδή είναι τέτοιο το έχει χτυπήσει η κρίση περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλο.

στη πορεία θα βγάλω και άλλα, προς το παρόν με φωνάζει ο γυιός για παιχνίδι και δε μπορώ να του χαλάσω το χατήρι ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    ....
    well said..

* Sent απο το iphone 5S, φορώντας το calvin klain βρακι μου και το επιχρυσο ROLEX, και κουκουλωμενος με κουβέρτα και διπλές καλτσες γιατί δεν εχουμε λεφτα για oil..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Έχουμε ξεφύγει αρκετά από το αρχικό θέμα, αλλά μια και βλέπω να αναφέρεται από πολλούς το θέμα των διαφημίσεων στο φόρουμ, ήθελα να μου εξηγήσετε γιατί το θεωρείτε τόσο σημαντικό. Όλα τα υπόλοιπα φόρα που συμμετέχω, έχουν διαφημίσεις για να καλύπτουν τα έξοδα τους. Προσωπικά δεν με ενοχλούν, γιατί ξέρω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσουν. Αν το moto έχει άλλους τρόπους για να καλύπτεται οικονομικά, με γειά του με χαρά του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    πολλα διαφορετικά θέματα σε έναν κουβά ...

στη πορεία θα βγάλω και άλλα, προς το παρόν με φωνάζει ο γυιός για παιχνίδι και δε μπορώ να του χαλάσω το χατήρι ....
    Vroom-Vrooom-Vroooom-Vrooooom-Vroooooom

...και αν ειχα και εκτη θα εβαζα κι αλλο ενα...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ναι ρε Σπύρο! Ευχαριστώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    ...

* Sent απο το iphone 5S, φορώντας το calvin klain βρακι μου και το επιχρυσο ROLEX, και κουκουλωμενος με κουβέρτα και διπλές καλτσες γιατί δεν εχουμε λεφτα για oil..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Έχουμε ξεφύγει αρκετά από το αρχικό θέμα, αλλά μια και βλέπω να αναφέρεται από πολλούς το θέμα των διαφημίσεων στο φόρουμ, ήθελα να μου εξηγήσετε γιατί το θεωρείτε τόσο σημαντικό. Όλα τα υπόλοιπα φόρα που συμμετέχω, έχουν διαφημίσεις για να καλύπτουν τα έξοδα τους. Προσωπικά δεν με ενοχλούν, γιατί ξέρω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσουν. Αν το moto έχει άλλους τρόπους για να καλύπτεται οικονομικά, με γειά του με χαρά του.
    Ε όχι και να λέμε ότι τα μπανεράκια και οι διαφημίσεις δεν είναι εκνευριστικά. Να προσέχω μη περάσει ο κέρσορας πάνω από το μπανεράκι και αυτό αρχίζει να κουδουνάει για να δω τι γράφει! Κάποια πράγματα πρέπει να τα εκτιμάμε. Το moto με τόσες χιλιάδες μέλη δεν έχει διαφημίσεις. Αυτό από μόνο του είναι τεράστιο και σημαντικότατο. Αν δεν είναι τόσο σημαντικό για κάποιους αυτό ελάχιστα ενδιαφέρει την πλειοψηφία.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    εκτος του εκνευριστικου του πραγματος (που ειναι υποκριμενικο), σκεψου

που τελειωνει το "καλυπτω τα εξοδα μου" και που αρχιζει το "βγαζω κερδος" ?

απο την στιγμη που θα μπουν οι οροι "εσοδα-εξοδα" μιλαμε πλεον για μια επαγγελματικη λειτουργια ενοσ φορουμ με σκοπο το κερδος...

απο την στιγμη που εχεις σκοπο το κερδος , κανεις τα παντα για να αυξησεις τα χιτς αλλα και αλλες πηγες εσοδων... το "τα παντα" μπορει να περιλαμβανει και πραγματα που δεν θα ειναι ηθικα ακομη και αν ειναι νομιμα..

απο την στιγμη που θα εχεις σκοπο το κερδος ,δεν θαα εχεις πλεον εθελοντες αντμινσ/μοντσ αλλα εργαζομενους.... σκεψου τι μπορει να σημαινει αυτο...

το φορουμ θα πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ οι χρηστες του....

αυτα βεβαια ειναι δικες μου σκεψεις.... τα παιδια που κουμανταρουν το φορουμ θα μας τα πουν πιο εγκυρα..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    εφόσον η κουβέντα έφυγε από το θέμα της ετήσιας, εγώ δεν καταλαβαίνω το παρακάτω.

Το moto.gr φτιάχτηκε από μια μικρή ομάδα που μεγάλωσε και όσοι ήταν εδώ μιλούσαν (περίπου) την ίδια γλώσσα. Όσοι είχαν πρόβλημα επικοινωνίας, είτε με τους "αποπάνω" είτε με τους γύρω τους, συνήθως την έκαναν με ελαφρά. Δικαίωμα τους και όλοι όμορφοι.

Το φλόρουμ εξακολουθεί να έχει πάνω κάτω την ίδια φιλοσοφία. Δηλαδή ποτέ δεν ήταν "στρογγυλό" στις απόψεις που εξέφραζε η ομάδα διαχείρισης προκειμένου να είναι αρεστό σε όλους. Δεν είναι και ούτε ήταν ποτέ στους στόχους μας να πλασάρουμε ένα προϊόν με καλό marketing προς την λαοθάλασσα του μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα.
    Ο julius έτσι ήταν πάντα, ο sniper το ίδιο, o oldman επίσης.Τουλάχιστον έτσι τους θυμάμαι εγώ από τότε που διάβαζα, και πολύ πριν γίνω μέλος της ομάδας διαχείρισης. Επίσης αυτό που θυμάμαι, ήταν ανέκαθεν μια γκρίνια για τους mods και τις κλίκες και το αυταρχικό στύλ κλπ κλπ.

sorry αλλά δεν είμαστε "στρογγυλοί" όπως είπα. Αν είναι να φύγω εγώ ή ο sniper ή ο οποιοσδήποτε από εμάς από το team, θα το κάνω είτε γιατι δεν γουστάρω πιά, είτε επειδή κάποιος με τον οποίο μιλάω την ίδια γλώσσα και εκτιμώ, θα μου πει οτι είμαι μαλάκας και για το καλό του forum είναι καλύτερα να φύγω.

Το αν με θεωρεί ο χ,ψ,ζ αυταρχικό ή επιθετικό ή ηλίθιο...i dont give a flying fuck. Με αυτόν τον άνθρωπο έχω βασικές διαφορές σε πολλά, σε πάρα πολλά θέματα ανεξάρτητα αν καβαλάει δίτροχο ή πατίνι ή πετάει αετό.
    Το οτι οδηγάμε κάτι με δύο τροχούς είναι μία σύμπτωση και τίποτα περισσότερο.

Τι να πω ρε μάγκες...προσωπικά αν φάω πόρτα από κάποιο μαγαζί, απλά δεν ξαναπάω. Θέμα αξιοπρέπειας είναι, εκτός και η ανάγκη του να πετύχετε μικρές νίκες προς τον byron/sniper/McGyver/Trooper/MikeG και λοιπούς είναι αυτό που σας λείπει.

ΥΓ. Πέραν της κλάψας για το "those where the days", της κριτικής προς το team και της φιλικής παραίνεσης του να πάρουμε τον Μπούλο, κάποια πρόταση δεν έχω ακούσει. Είτε για το πως θα γίνει το φλόρουμ "politically correct" (η ανοχή στον μαλάκα είναι μια ιδέα, όπως και η "αυτοδιαχείριση από τους χρήστες" ) , είτε για να έρθει ο κόσμος στην ετήσια.
    Κάτι πιο συγκεκριμένο, ή αρκεί η κριτική καφενείου και "όποιος κατάλαβε κατάλαβε"?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    εκτος του εκνευριστικου του πραγματος (που ειναι υποκριμενικο), σκεψου

που τελειωνει το "καλυπτω τα εξοδα μου" και που αρχιζει το "βγαζω κερδος" ?

απο την στιγμη που θα μπουν οι οροι "εσοδα-εξοδα" μιλαμε πλεον για μια επαγγελματικη λειτουργια ενοσ φορουμ με σκοπο το κερδος...

απο την στιγμη που εχεις σκοπο το κερδος , κανεις τα παντα για να αυξησεις τα χιτς αλλα και αλλες πηγες εσοδων... το "τα παντα" μπορει να περιλαμβανει και πραγματα που δεν θα ειναι ηθικα ακομη και αν ειναι νομιμα..

απο την στιγμη που θα εχεις σκοπο το κερδος ,δεν θαα εχεις πλεον εθελοντες αντμινσ/μοντσ αλλα εργαζομενους.... σκεψου τι μπορει να σημαινει αυτο...

το φορουμ θα πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ οι χρηστες του....

αυτα βεβαια ειναι δικες μου σκεψεις.... τα παιδια που κουμανταρουν το φορουμ θα μας τα πουν πιο εγκυρα..
    Τι να πούμε ?? +990 vroum

Μερικές φορές και τα αυτονόητα, πρέπει να γραφονται. Θα μπορούσαν και να γίνουν σημαία για το "τι θυσίες κάνουμε για σας ρε" αλλά το κρατάμε για αργότερα που θα κατέβουμε υποψήφιοι Δημαρχοι
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 06/10/2013 στις 16:13.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Νομίζω το έχεις πάρει πολύ επί του προσωπικού Βύρωνα

o spyro τα είπε μια χαρά (όπως και ο ggs)

end of story

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    εφόσον η κουβέντα έφυγε από το θέμα της ετήσιας, εγώ δεν καταλαβαίνω το παρακάτω.

Το moto.gr φτιάχτηκε από μια μικρή ομάδα που μεγάλωσε και όσοι ήταν εδώ μιλούσαν (περίπου) την ίδια γλώσσα. Όσοι είχαν πρόβλημα επικοινωνίας, είτε με τους "αποπάνω" είτε με τους γύρω τους, συνήθως την έκαναν με ελαφρά. Δικαίωμα τους και όλοι όμορφοι.
    Το φλόρουμ εξακολουθεί να έχει πάνω κάτω την ίδια φιλοσοφία. Δηλαδή ποτέ δεν ήταν "στρογγυλό" στις απόψεις που εξέφραζε η ομάδα διαχείρισης προκειμένου να είναι αρεστό σε όλους. Δεν είναι και ούτε ήταν ποτέ στους στόχους μας να πλασάρουμε ένα προϊόν με καλό marketing προς την λαοθάλασσα του μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα. Ο julius έτσι ήταν πάντα, ο sniper το ίδιο, o oldman επίσης.Τουλάχιστον έτσι τους θυμάμαι εγώ από τότε που διάβαζα, και πολύ πριν γίνω μέλος της ομάδας διαχείρισης. Επίσης αυτό που θυμάμαι, ήταν ανέκαθεν μια γκρίνια για τους mods και τις κλίκες και το αυταρχικό στύλ κλπ κλπ.

sorry αλλά δεν είμαστε "στρογγυλοί" όπως είπα. Αν είναι να φύγω εγώ ή ο sniper ή ο οποιοσδήποτε από εμάς από το team, θα το κάνω είτε γιατι δεν γουστάρω πιά, είτε επειδή κάποιος με τον οποίο μιλάω την ίδια γλώσσα και εκτιμώ, θα μου πει οτι είμαι μαλάκας και για το καλό του forum είναι καλύτερα να φύγω.
    Το αν με θεωρεί ο χ,ψ,ζ αυταρχικό ή επιθετικό ή ηλίθιο...i dont give a flying fuck. Με αυτόν τον άνθρωπο έχω βασικές διαφορές σε πολλά, σε πάρα πολλά θέματα ανεξάρτητα αν καβαλάει δίτροχο ή πατίνι ή πετάει αετό. Το οτι οδηγάμε κάτι με δύο τροχούς είναι μία σύμπτωση και τίποτα περισσότερο.

τι να πω ρε μάγκες...προσωπικά αν φάω πόρτα από κάποιο μαγαζί, απλά δεν ξαναπάω. Θέμα αξιοπρέπειας είναι, εκτός και η ανάγκη του να πετύχετε μικρές νίκες προς τον byron/sniper/McGyver/Trooper/MikeG και λοιπούς είναι αυτό που σας λείπει.

ΥΓ. Πέραν της κλάψας για το "those where the days", της κριτικής προς το team και της φιλικής παραίνεσης του να πάρουμε τον Μπούλο, κάποια πρόταση δεν έχω ακούσει. Είτε για το πως θα γίνει το φλόρουμ "politically correct" (η ανοχή στον μαλάκα είναι μια ιδέα) , είτε για να έρθει ο κόσμος στην ετήσια.
    Κάτι πιο συγκεκριμένο, ή αρκεί η κριτική καφενείου και "όποιος κατάλαβε κατάλαβε"?
    +οσα

Εγω σα νεότερο μέλος δεν πρόλαβα τις παλιες καλές μερες που όλοι εισασταν αγαπημένοι και δεν υπήρχε καζούρα και μπινελίκια αλλά αγάπες και λουλούδια.Εχω να πώ το εξής όμως - Όταν ηθελα να παρω μηχανή το moto.gr διαβασα
    - Όταν ήθελα να πάρω εξοπλισμό το moto.gr διαβασα
    - Όταν ήθελα να βρεθώ σε βόλτα με άλλα 100 μηχανάκια το moto.gr διαβασα
    - Όταν ήθελα να μάθω πως στρίβει αυτο το εργαλείο που πήρα πάλι το moto.gr διαβασα

Κι απο τότε το διαβάζω κάθε μέρα.Δε γράφω πολύ και σίγουρα δε γράφω σε θέματα που δεν "κατέχω".Εμένα λοιπόν μου αρέσει το moto.gr και γι'αυτό το διαβάζω και θα συνεχίσω να το κάνω.

ΥΓ Και στη ετήσια θα πηγαινα (με το σκούτερ ενεκα ελειψης μηχανής) αλλα γαμήθηκε ο Δίας εκέινο το ΣΚ
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Νομίζω το έχεις πάρει πολύ επί του προσωπικού Βύρωνα

o spyro τα είπε μια χαρά (όπως και ο ggs)

end of story
    Εχω μπερδευτεί ρε AristidiΖ και δεν ξέρω τι να κάνω. Οι μισοί λένε οτι είμαστε ΓΤΠΚ, και οι άλλοι μισοί για ΠΜΚ.
    Ο γλάρος τι λέει, όλα καλά?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Εχω μπερδευτεί ρε AristidiΖ και δεν ξέρω τι να κάνω. Οι μισοί λένε οτι είμαστε ΓΤΠΚ, και οι άλλοι μισοί για ΠΜΚ.
    Ο γλάρος τι λέει, όλα καλά?
    το ΠΜΚ τι είναι πάλι ;
    π@λιολ@λ@κες ;;;
    καλά είναι, μια χαρά, σε χαιρετάει, βλέπουμε μπαλλίτσα παρέα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    το ΠΜΚ τι είναι πάλι ;
    π@λιολ@λ@κες ;;;
    καλά είναι, μια χαρά, σε χαιρετάει, βλέπουμε μπαλλίτσα παρέα
    Πουλί Μικρό Καβάλα

Πες του οτι έχει την τιμητική του. Μπήκε και στο poll.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 17 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:45