Σελίδα 17 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Αυτο ακριβως. Ολοι ζουνε για τα κεκτημενα. Ημαρτον ημαρτον με αυτη τη λογικη.

Δε κανω προσωπικη επιθεση φιλε μου. Σχολιαζω αυτη τη νοοτροπια που ολοι φοβουνται να μη χασουν οτι εχουν και δε βλεπουν κανενα καλητερο αυριο.
    Ακριβώς αυτό!
    Νομίζω πως έχουμε πολλά που θα χάσουμε!
    Αυτα που θεωρούμε δεδομένα εντος Ευρωπαικής ένωσης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    παω να παρω απο το ΑΤΜ 50 ευρω(δεν εχει αλλα μεσα).Ετσι και δεν εχει να μου δωσει.......θα...θα...δεν ξερω τι θα κανω.....θα σκεφτω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Δεν ξερω ρε παιδια ισως ζω σε παραλληλο συμπαν.Ειναι κανεις που να πιστευει οτι ολα αυτα τα κρατη που αναφερετε -πακισταν αργεντινη ουκρανια ζιμπαμπουε ινδιες ρωσιες κλπ που δεν εχουν πληρωσει ΔΝΤ που ζουν ΤΟ ΠΑΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ και ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΟΥΕΒΑΡΑ ,ειναι καλυτερα σε βιοτικο επιπεδο απο τα βδελυγρα εκεινα κρατη που ζουν τον ατοφιο Παλιοκαπιταλισμο και την ελευθερη παλιοοικονομια? -ΕΛΒΕΤΙΑ ΗΠΑ ΕΕ ΙΑΠΩΝΙΑ κλπ ???
    Αν το πιστευετε αυτο τοτε ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ που ελεγε και η Σαπφω Νοταρα.Ακομα και η σημερινη Ελλαδα της κρισης την παρασκευη το βραδυ που ανακοινωθηκαν τα μετρα -επειδη ετυχε να ημουν λογω αδειας στην επαρχια- ηταν στα ουζερι της παραλιας στις ταβερνες και τις καφετεριες.Ακομα κι αυτη η Ελλαδα της ενδειας και της ανεργιας ειναι σε καλυτερη κατασταση απο ολες τις προαναφερομενες τριτοκοσμικες χωρες και το κυριωτερο ΧΩΡΙς ΠΟΛΕΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 65 ΧΡΟΝΙΑ
    Μερικοι δυστυχως ειναι εκτος τοπου και χρονου και δεν καταλαβαινουν τα αυτονοητα.Καλυτερα σε μια ΣΥΜΜΑΧΙΑ παρα ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ .ΑΚΟΜΑ κιαν εισαι η τελευταια τρυπα του ζουρνα της συμμαχιας.

Και για να το ευθυμισουμε λιγο

https://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω ρε παιδια ισως ζω σε παραλληλο συμπαν.Ειναι κανεις που να πιστευει οτι ολα αυτα τα κρατη που αναφερετε -πακισταν αργεντινη ουκρανια ζιμπαμπουε ινδιες ρωσιες κλπ που δεν εχουν πληρωσει ΔΝΤ που ζουν ΤΟ ΠΑΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ και ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΟΥΕΒΑΡΑ ,ειναι καλυτερα σε βιοτικο επιπεδο απο τα βδελυγρα εκεινα κρατη που ζουν τον ατοφιο Παλιοκαπιταλισμο και την ελευθερη παλιοοικονομια? -ΕΛΒΕΤΙΑ ΗΠΑ ΕΕ ΙΑΠΩΝΙΑ κλπ ???
    Αν το πιστευετε αυτο τοτε ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ που ελεγε και η Σαπφω Νοταρα.Ακομα και η σημερινη Ελλαδα της κρισης την παρασκευη το βραδυ που ανακοινωθηκαν τα μετρα -επειδη ετυχε να ημουν λογω αδειας στην επαρχια- ηταν στα ουζερι της παραλιας στις ταβερνες και τις καφετεριες.Ακομα κι αυτη η Ελλαδα της ενδειας και της ανεργιας ειναι σε καλυτερη κατασταση απο ολες τις προαναφερομενες τριτοκοσμικες χωρες και το κυριωτερο ΧΩΡΙς ΠΟΛΕΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 65 ΧΡΟΝΙΑ
    Μερικοι δυστυχως ειναι εκτος τοπου και χρονου και δεν καταλαβαινουν τα αυτονοητα.Καλυτερα σε μια ΣΥΜΜΑΧΙΑ παρα ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ .ΑΚΟΜΑ κιαν εισαι η τελευταια τρυπα του ζουρνα της συμμαχιας.

Και για να το ευθυμισουμε λιγο

https://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048
    H αληθεια ειναι οτι την Παρασκευη που πηγα στο κεντρο του ΑΓΡΙΝΙΟΥ 10 το βραδυ,ο κοσμος ηταν παντου και τα μαγαζια (καφε-φαγητο)ΦΙΣΚΑ.

Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ε Τ Ι Σ Τ Η Λ Ε Ο Ρ Α Σ Ε Ι Σ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Οκ άμα μ αφήσουν να διαλέξω και δεν πω Ελβετία να με χέσεις....
    ανανήψαντας

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Λοιπόν, κλειστές οι τράπεζες αύριο;

Παλαιό μέλος
    Εγώ παραλία ήμουν, και δεν έχω τηλεόραση. Είδα κόσμο στα ΑΤΜ, τι έγινε???

Καλύτερα να μην λέμε υπερβολές και να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις.

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Τσίπρα, Βαρουφάκη και των λοιπών και ελπίζω την ανικανότητά του και τα λάθη να μην τα πληρώσουμε οι υπόλοιποι

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Έλα μου ντε!!!!

Ένα 20ευρο έχω και δε μπορώ να το πάρω
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Πρόλαβες να βγάλεις τα λεφτά σου ή στα κλειδωσαν μέσα?
    ανανήψαντας

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Κλειστές μέχρι την επόμενη Δευτέρα.
    Αυτό δε σημαίνει οτι αν πάτε στο ΑΤΜ αύριο δε θα έχει λεφτά. Θα γίνει τροφοδότηση κανονικά αλλά με όριο ημερήσιων αναλήψεων τα 150 ευρώ ανάλογα των εξελίξεων και ανάλογα του πόσο ομαλά θα κυλήσουν οι συναλλαγές.

Αν τώρα κάθεστε και παρακολουθείτε τα κωλοκάναλα και την προπαγάνδα τρομοκρατίας να πάτε να τα σηκώσετε όλα και να πάτε και στα σούπερμαρκετ να μην αφήσετε κονσέρβα για κονσέρβα.....ε τα θέλει ο κώλος σας

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Οι πληρωμές με κάρτα θα έχουν όριο?

Θέλω να πιστεύω πως όχι αλλά δεν ξέρω
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Κλείστε τις πουτανες τις τηλεοράσεις. ..........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Οι πληρωμές με κάρτα θα έχουν όριο?

Θέλω να πιστεύω πως όχι αλλά δεν ξέρω
    Αυτό που ενδιαφέρει στα capital controls είναι να μην βγουν μετρητά από το σύστημα. Δηλαδή να μην πάνε σε στρώματα, τσέπες, έξω.
    Με την πληρωμή του supermarket με την κάρτα, από τον δικό σου λογαριασμό πάνε στου supermarket. Αρα κανένα πρόβλημα.
    Κανονικά, λέω.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44