παω να παρω απο το ΑΤΜ 50 ευρω(δεν εχει αλλα μεσα).Ετσι και δεν εχει να μου δωσει.......θα...θα...δεν ξερω τι θα κανω.....θα σκεφτω.![]()
Δεν ξερω ρε παιδια ισως ζω σε παραλληλο συμπαν.Ειναι κανεις που να πιστευει οτι ολα αυτα τα κρατη που αναφερετε -πακισταν αργεντινη ουκρανια ζιμπαμπουε ινδιες ρωσιες κλπ που δεν εχουν πληρωσει ΔΝΤ που ζουν ΤΟ ΠΑΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ και ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΟΥΕΒΑΡΑ ,ειναι καλυτερα σε βιοτικο επιπεδο απο τα βδελυγρα εκεινα κρατη που ζουν τον ατοφιο Παλιοκαπιταλισμο και την ελευθερη παλιοοικονομια? -ΕΛΒΕΤΙΑ ΗΠΑ ΕΕ ΙΑΠΩΝΙΑ κλπ ???
Αν το πιστευετε αυτο τοτε ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ που ελεγε και η Σαπφω Νοταρα.Ακομα και η σημερινη Ελλαδα της κρισης την παρασκευη το βραδυ που ανακοινωθηκαν τα μετρα -επειδη ετυχε να ημουν λογω αδειας στην επαρχια- ηταν στα ουζερι της παραλιας στις ταβερνες και τις καφετεριες.Ακομα κι αυτη η Ελλαδα της ενδειας και της ανεργιας ειναι σε καλυτερη κατασταση απο ολες τις προαναφερομενες τριτοκοσμικες χωρες και το κυριωτερο ΧΩΡΙς ΠΟΛΕΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 65 ΧΡΟΝΙΑ
Μερικοι δυστυχως ειναι εκτος τοπου και χρονου και δεν καταλαβαινουν τα αυτονοητα.Καλυτερα σε μια ΣΥΜΜΑΧΙΑ παρα ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ .ΑΚΟΜΑ κιαν εισαι η τελευταια τρυπα του ζουρνα της συμμαχιας.
Και για να το ευθυμισουμε λιγο
https://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Εγώ παραλία ήμουν, και δεν έχω τηλεόραση. Είδα κόσμο στα ΑΤΜ, τι έγινε???
Καλύτερα να μην λέμε υπερβολές και να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις.
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Τσίπρα, Βαρουφάκη και των λοιπών και ελπίζω την ανικανότητά του και τα λάθη να μην τα πληρώσουμε οι υπόλοιποι
Κλειστές μέχρι την επόμενη Δευτέρα.
Αυτό δε σημαίνει οτι αν πάτε στο ΑΤΜ αύριο δε θα έχει λεφτά. Θα γίνει τροφοδότηση κανονικά αλλά με όριο ημερήσιων αναλήψεων τα 150 ευρώ ανάλογα των εξελίξεων και ανάλογα του πόσο ομαλά θα κυλήσουν οι συναλλαγές.
Αν τώρα κάθεστε και παρακολουθείτε τα κωλοκάναλα και την προπαγάνδα τρομοκρατίας να πάτε να τα σηκώσετε όλα και να πάτε και στα σούπερμαρκετ να μην αφήσετε κονσέρβα για κονσέρβα.....ε τα θέλει ο κώλος σας![]()
Οι πληρωμές με κάρτα θα έχουν όριο?
Θέλω να πιστεύω πως όχι αλλά δεν ξέρω
Κλείστε τις πουτανες τις τηλεοράσεις. ..........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!