........![]()
Λάμπρο τα συλληπητήριά μου για μια ακόμα φορά, περαστικά και κουράγιο....
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Tα συλληπητηρια μου.. περαστικά και κουράγιο
![]()
-------------
I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
-- Bruce Baum
CB400SF '97
CBR600F '03
καλως ηρθες πισω φίλε Λάμπρο .!.!
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
....καλή επάνοδο και περαστικά...όλα....
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αν και το ξερω απ την ημερα του συμβαντος δεν καταφερα να γραψω..... δεν ξερω γιατι ! Ισως γιατι φρεσκαρε τη στιγμη τη δικια μου οταν βρεθηκα περσι το πασχα στη θεση που βρισκεται τωρα η μαρια ..... και εκει δεν υπαρχουν λογια .. μονο συναισθηματα και τα συναισθηματα δεν διαβαζονται σε κειμενο.... αλλα σε πονο.
ΛΥΠΑΜΑΙ γιατι αυτα τα νεα δεν θα σταματησουν ποτε και παντα καποιοι θα μενουν πισω να υποφερουν.... σαν εμενα ... σαν τη μαρια .... σαν......![]()
Λαμπρο κουραγιο και βοηθεια να δωσετε στη μαρια καθε μερα .. καθε στιγμη ... γιατι μονο ετσι θα μπορεσει να επιβιωσει..... οπως εγω. Ευχομαι να ειναι δυνατη σαν χαρακτηρας και να μπορεσει να σταθει στα ποδια της γιατι ο κοσμος της γκρεμιστηκε τελειως και μονο το μωρακι θα την κανει να γελαει για αρκετο καιρο..... κανενας αλλος. Και το σημαντικοτερο .... το οποιο ειναι συμβουλη δικια μου και ο μοναδικος τροπος να βρει το δρομο της..... να μεινει και να ζησει στο σπιτι που ανοιξε με τον Αποστολη... μην την παρετε για κανενα λογο απο κει. Δεν θα την βοηθησετε αλλα θα της κανετε ζημια . Εγω φιλοξενηθηκα στο σπιτι της μανας μου για 7 μερες..... αν και κανενας δε με αφηνε να επιστρεψω σπιτι μου(μας) το εκανα ... ριχνοντας γροθια στο μαχαιρι και ετσι επιβιωσα και μπορω σημερα να χαμογελαω και παλι.
Οσο για την οικονομικη βοηθεια +1000000000 αν το ειχε σκεφτει και για μενα καποιος θα ταν μεγαλη σωτηρια οταν τα χρειαζομουνα.... δεν ξερετε τι οφειλει οποιος φευγει απ τη ζωη και αυτος/αυτη που μενει πισω με παιδι .... ουτε μπορειτε να το διανοηθειτε καν.... χοντρο λουκι μεσα στη απωλεια της ζωηςκαι η μαρια δεν θα το δει ασχημα.... απλωστε της το χερι λοιπον οσοι και οσο μπορειτε.... θα μαι η πρωτη στη προσπαθεια αυτη.....
Συμφωνώ.
Παίδες, για το θέμα της οικονομικής βοήθειας έχει γίνει κάτι; Το έχει κοιτάξει κανένας;
how true...και οσο για το θεο....... δεν ειναι οτι δεν ξερει τι κανει ουτε πως ξερει ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καλό ταξίδι Αποστόλη....... και ταχεία ανάρρωση Λάμπρο......
τα λόγια είναι φτωχά............ και το γεγονός μας έχει κάνει όλους να μην μπορούμε να αντιδράσουμε....
δυστυχώς όπως ξέρουμε η ζωή είναι πολύ μικρή................![]()
What happens......happens for a REASON........
καλως ηρθες πισω φιλε .... κρατα γερα ....
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Τωρα τα ειπες ολα ρε Λαμπρουκο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
...![]()
Τι να σου πω ρε παλικαρι, ελπιζω να ξαναδουμε συντομα το χαμογελο σου.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Λαμπούκο περαστικά, και ευχομαι να μαλακώσει ο πόνος γρήγορα.![]()
Ακουτε τι λεει το κοριτσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
...
Οσο για την οικονομικη βοηθεια +1000000000 αν το ειχε σκεφτει και για μενα καποιος θα ταν μεγαλη σωτηρια οταν τα χρειαζομουνα.... δεν ξερετε τι οφειλει οποιος φευγει απ τη ζωη και αυτος/αυτη που μενει πισω με παιδι .... ουτε μπορειτε να το διανοηθειτε καν.... χοντρο λουκι μεσα στη απωλεια της ζωηςκαι η μαρια δεν θα το δει ασχημα.... απλωστε της το χερι λοιπον οσοι και οσο μπορειτε.... θα μαι η πρωτη στη προσπαθεια αυτη.....
Αντε λοιπον.
Ποιος θα ειναι ταμειας;
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αν και δεν ξέρω κάποιον προσωπικά από το forum, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ συλληπητηρια...
Λάμπρο περαστικά και υπομονή..
Νίκος RT
Νομίζω ότι θα πρέπει να το αναλάβει ο Tropeas.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Συμφωνώ.
Παίδες, για το θέμα της οικονομικής βοήθειας έχει γίνει κάτι; Το έχει κοιτάξει κανένας;
Να ανοιχθεί ένα βιβλιάριο σε μια Εθνική, Alpha ή ότι άλλο αποφασιθεί, στο όνομα της Μαρίας και να κάνει κατάθεση όποιος θέλει να συμβάλει.
Πάμε για άλλα...