Οσες φορεςκαι αν το κοιταω, δεν το χορταινω....
Οσες φορεςκαι αν το κοιταω, δεν το χορταινω....
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
![]()
![]()
![]()
![]()
τα λόγια είναι περιττά
πάντα να περνάτε καλά
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό δεν ήταν ταξίδι, αυτή ήταν η Οδύσσεια.
Είμαι σίγουρος ότι ήταν απίστευτη εμπειρία.
Φανταστικά μέρη. Μάλιστα αυτό τον καιρό έψαχνα διαδρομή και πληροφορίες για το πως θα πάω με το αυτοκίνητο στα Άγραφα, οπότε το οδοιπορικό σας ήταν ότι έπρεπε.για να με προιδεάσει.
![]()
Και μία απορία σχετικά με το vstorm, τι ακριβώς θα συνέβαινε αν την ώρα που η μηχανή ξάπλωσε στο ποτάμι, δεν προλάβαινε o αναβάτης της να κλείσει την λειτουργία του μοτέρ ;
Θαυμάζω την αντοχή σας και το κουράγιο σας, στο σημείο που φτάσατε στο "ιστορικό χωριό" και δεν υπήρχε μαγαζί να σας ταϊσει![]()
αλλά όπως λέει και το signature του μονόλυκου, "Να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος και δύσκολος"
![]()
Πάντα τέτοια και καλύτερα.
![]()
Πάντα όρθιοι
Λογικά, θα λειτουργούσε ο αισθητήρας κλίσης (νομίζω στις 70 μοίρες) και θα έσβηνε ο κινητήρας.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Και μία απορία σχετικά με το vstorm, τι ακριβώς θα συνέβαινε αν την ώρα που η μηχανή ξάπλωσε στο ποτάμι, δεν προλάβαινε o αναβάτης της να κλείσει την λειτουργία του μοτέρ ;
Σε αντίθετη περίπτωση, θα γέμιζε νερό το φιλτροκούτι (και πιθανόν και οι κύλινδροι..) και θα είχαμε λυσίματα μπουζί και "κούφιες" μιζιές μέχρι να καθαρίσουν οι κύλινδροι καθώς και στέγνωμα (ή αλλαγή) του φίλτρου αέρα.
(Με τον κίνδυνο πάντα να έχουν περάσει νερά, από τις αναθυμιάσεις, στο κάρτερ και να γίνει "υδρολιπαινόμενο"!!!)
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μπράβο ρε Χρηστάκο !!!![]()
Φαντάζομαι πόσο δύσκολο και χρονοβόρο θα ήταν, να αποτυπώσεις όλη την εκδρομή, με τόσο υλικό....
Το αποτέλεσμα όμως, είναι zuper !!!
Όπως είπε και ο ξάδερφος, δεν χορταίνουμε να το κοιτάμε....![]()
Μπράβο μας λοιπόν !![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
αυτό περιμέναμε τόσες μέρες με αγωνία???![]()
![]()
![]()
ωραίο κύριε Χρήστο..............ευχαριστούμε
![]()
ηδη εκτυπωνεται αυτουσιο, για να το δειξω σε οσους περισσοτερους γινεται!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπραβο χρησταρα!!! χρωσταμε κερασμα!!!
ηταν σαν να ξαναεκανα την εκδρομη απο την αρχη!!!![]()
Πέρασα υπέροχα...
Να 'στε καλά όλοι...
Μακάρι να ξανανταμώσουμε!
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Καλησπερα και απο μενα
για αλλη μια φορα ευχαριστω την
παρεα για τις ομορφες και αξεχαστες
στιγμες που μου χαρισε ...
Χρηστο κι εσυ να εισαι καλα ...
και να ξαναδιοργανωθει κατι τετοιο και ...φυσικαμε την περιγραφη σου και την "δουλεια" για τις φωτο και τα "βιντεα"
![]()
... με την καρδιά ακούς καλύτερα ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ "ΚΟΥΦΕΝΕΤΑΙ" ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ....
(την ΠΟΥΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
κλαψ κλαψ
Eγώ οφείλω να παραδεχθώ, ότι δεν πίστευα με τίποτα στην επιτυχία του ταξιδιού λόγω των πολλών συμμετοχών...
Ομολογώ ότι κατά την διάρκεια του ταξιδιού "ψιθύριζα" λύσεις για τα επόμενα ταξίδια μιάς και είχα προδιαγράψει την αποτυχία του!
Η χημεία της "μεγάλης παρέας" και η δίψα για το "κοινό ζητούμενο" ανέτρεψαν κάθε προγνωστικό!
Την "ευθύνη" για την ανέλπιστη και συναρπαστική επιτυχία του ταξιδιού την είχαν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι συμμετέχοντες.
"Βαρύτερες ευθύνες" καταλογίζω στους κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση ηθικούς αυτουργούς crs-k και oldman, που χωρίς την "γλυκιά τους τρέλλα", ότι ζήσαμε, θα ήταν ακόμα ένα ανεκπλήρωτο όνειρο σε μιά άκρη του μυαλού μας...
Από βάθους καρδίας σας ευχαριστώ όλους παιδιά!
![]()
![]()
![]()
Κλαψ,λυγμ τελειωσε και ηταν ΛΙΓΟ...
ΟΜΩΣ....
Πότε θα λαβει χωρα το νουμερο 2 ΟΕΟ????
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Δεν μπορώ παρά να υποκλειθώ στην πεμπτουσία της μοτοσικλετιστικής ιδέας.
H.A.Balafoutre said for the ΟνΟφάδικο (Πανελλήνιο) τριήμερο στ'Άγραφα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ίσως το μόνο που θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτό που κάνατε θα ήταν μια συμμετοχή μου στις 24 ώρες του Le Man.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Δεν μπορώ παρά να υποκλειθώ στην πεμπτουσία της μοτοσικλετιστικής ιδέας.
H.A.Balafoutre said for the ΟνΟφάδικο (Πανελλήνιο) τριήμερο στ'Άγραφα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
...μήν αρχίσω με ευχαριστίες!
Κανείς μας πιστεύω δεν το έκανε για να "ευλογήσει τα γένια του!
Για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία! Μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμπειρία!
Ένα ταξίδι από αυτά που σου ανοίγουν την όρεξη να κανονίσεις το επόμενο!
Δέν με ενδιέφερε για το πού θα πάμε, από πού θα πάμε και άν θα περάσουμε απ' το ένα ή το άλλο χωριό!
Έχω τέτοια εμπιστοσύνη στον πλοηγό και τις σκούπες, τέτοια φιλία με κάποιους άλλους, τέτοια εκτίμηση σε ορισμένους τρίτους, κάποιους που δεν γνώριζα ώς τότε κέρδισαν τη συμπάθειά μου πολύ γρήγορα, που ήμουν τόσο σίγουρος πως ό,τι και να γινόταν θα πέρναγα καλά!
Τέτοιες εναλλαγές τοπίων σε τόσο μεγάλη συχνότητα δέν θυμάμαι από πότε είχα να δώ! Τα ασφάλτινα αυτο-μοτο-ταξίδια που έχω κάνει δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτό!
Βεβαίως κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό από το άλλο και είναι πολύ οι παράγοντες που το κάνουν τέτοιο, όμως ένα σαν και αυτό σε κάνει να καταλαβαίνεις πόσα διαφορετικά υπάρχουν και μπορείς να πραγματοποιήσεις!
Η περιγραφή ενός ταξιδιωτικού δεν είναι απλή υπόθεση! "Χάνει" πολύ απ την πραγματικότητα! Για εμάς που το ζήσαμε, υπάρχει μές τη μνήμη μας και τα συναισθήματα είναι ακόμη χαμένα ανάμεσα σε έλατα, ποτάμια, χωματόδρομους και κλειστά στροφιλίκια! Για εσάς ευτυχώς υπάρχει ο Χρήστος crs-k που έχει το ταλέντο να μεταφέρει πολύ καλά!!!
Τελικά, αυτός ο άνθρωπος, [B]ευτυχώς[B] υπάρχει για όλους μάς!
Ξέρουμε όλοι πως άν δεν ήταν αυτός....Είναι όμως που το αγαπάει αυτό που κάνει και αυτός είναι ο λόγος της επιτυχίας κάθε ταξιδιωτικού του!
Το γέλιο που ρίξαμε ήταν το κάτι άλλο, η παρέα όλη με ένα χαμόγελο μονίμως και όλοι μάθαμε πράγματα απ' τους εμπειροτέρους!
Να είμαστε όλοι πάντα καλά να κάνουμε τέτοια όνειρα πράξη και να γνωρίζουμε ανθρώπους "όμορφους", χαρούμενους και ανιδιοτελείς!
Ένας τέτοιος άνθρωπος ελπίζω πως ήμουν κι εγώ, για έναν-έναν από εσάς ξεχωριστά, σε αυτό το 3ήμερο!!!
Τους χαιρετισμούς μου σε ΟΛΟΥΣ σας!
Δημήτρης Ελευθερίου
DimChios (Από Χίο)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()