Επειδη το χωματινο επιτελειο Αθηνων(Λυκος) και Θεσσαλονικης(παλιανθρωπΑς) βλεπω οτι για διαφορους λογους δεν τσουλανε το πραγμα...
Θα κανω κι εγω πραξικοπημα στις αρμοδιοτητες τους ΚΑΙ:
Εντος του Ιουνη θα κανω(-ουμε ελπιζω!) ενα τριημερακι στην γνωστη περιοχη Αγραφων Ευρυτανιας.Γιατι Αγραφα θα πειτε?Γιατι αυτα εχω περπατησει αρκετες φορες κι εχω αποκτησει και γνωστους οι οποιοι θα μας καθοδηγησουν και θα μας ταϊσουν βεβαιως,βεβαιως!
ΟΠΟΤΕ καταθετω επισημη προταση...
Συναντηση ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Τοπος συναντησης καλα ειναι το γνωστο Σμοκοβο που ειναι δοκιμασμενο για στησιμο κατασκηνωσης και διανυκτερευσης
Προγραμμα ΣΑΒΒΑΤΟΥ:
Ξυπνημα νωρις,μεταβαση στα Επινιανα(Βαθυλακκος-Μολοχα-Νεραϊδα-Καμαρια-Αγραφα-Επινιανα πιθανη διαδρομη),μετα τα καφεδοτσιπουρα ενδιαμεσα στηνουμε σκηνες στα Πηγγιανα
Απογευματινη επισκεψη στην "Τρυπα του Αγραφιωτη'' για πλατσουρισμα και μπανακι!
Επιστροφη-διανυκτερευση-μασα-τσιπουρα στου Κωστα
Για τυχον οκνηρους-ευδαιμονιστες παιζουν και δωματια στον Κωστα αλλα και σε ξενωνα στα Αγραφα**
Προγραμμα ΚΥΡΙΑΚΗΣ:
Ξυπνημα νωρις(να γλυτωσουμε τη ζεστη) και πεζοπορια στο φαραγγι του Ασπρορεματος,λιγο εξω απο τα Επινιανα.Χρειαζεται περιπου 6-7 ωρες πηγαινε ελα
Επιστροφη Επινιανα και αναχωρηση ή διανυκτερευση αναλογα τα κεφια!
Μια πρωτη ματια στην Τρυπα και στο φαραγγι Ασπρορεματος
Αυτο ειναι ενα αρχικο προγραμμα το οποιο μπορει να εμπλουτιστει και με πιθανους αλλους πιθανους προορισμους(στην Βλαχοπουλα απο Μοναστηρακι,επισκεψη στη Σπηλια του Κατσαντωνη κλπ)
Οσοι θελετε βαλτε ημερομηνιες που μπορειτε ετσι ωστε να κανονισουμε κοινα αποδεκτη ημερομηνια edit:Πιθανα καλη ημερομηνια ειναι το ΠΣΚ 22-23-24/6,για να δωσουμε και ευκαιρια και σε τυχον ''Χιωτες'' να ερθουνε παρεα!
(Ακολουθει και χαρτης)
Ελα να μαζευομαστε Βορειοι και Νοτιοι
**Εδω εμεινα και ηταν σουπερ!
![]()