Εντ γιου, ντοντ φοργκετ δε ραμπερς...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σι γιου ατ περιπτερο ατ ε βερι ερλι αουερ.
Πληζ γουος θορουλι.![]()
![]()
![]()
![]()
Εντ γιου, ντοντ φοργκετ δε ραμπερς...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σι γιου ατ περιπτερο ατ ε βερι ερλι αουερ.
Πληζ γουος θορουλι.![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν![]()
Σαφώς και δεν είμαστε λεσχιακή βόλτα ούτε προοίμιο της ετήσιας του μοτο. Δεν είναι σκοπός μας (κανενός) να οδηγούμε συντεταγμένοι σε δυάδες συνεννοήσεις με νοήματα και άλλα τέτοια
![]()
Απλά για λόγους ευκολίας ΟΛΩΝ μας καλύτερα να είμαστε ψιλοχωρισμενοι κι ο Νικος κι εγω ξέρουμε το δρόμο, θα έχουμε χαρτες κλπ.
Σαφώς και όποιος/όποιοι θέλουν μπορούν να ανοίξουν ρυθμους σε όποιο κομματι της διαδρομής επιθυμούν.
Καλό ειναι στις διασταυρώσεις να περιμένουν, αλλιώς αν χαθούν, χάθηκανμεγάλα παιδιά είμαστε, δεν αναφέρομαι προσωπικα σε κανενανγκουχουγκουχουστελιοςγκουχουγκουχου
![]()
Στην τελικη αν καποιοι αποφασίσουν να πάνε κι απο άλλο δρόμο κανενα πρόβλημα, εδώ δίπλα θα είμαστε βρε αδερφε κι όχι μεταξύ Σίντι Μπαράνι - Ελ Αγκέιλα
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
παιδακια ενημερωνω πως επειδη δεν ξερω ακομα σιγουρα αν δεν ειμαι εγκαιρως στο περιπτερο μην περιμενετε ...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
δε θα περιμέναμεΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
παιδακια ενημερωνω πως επειδη δεν ξερω ακομα σιγουρα αν δεν ειμαι εγκαιρως στο περιπτερο μην περιμενετε ...![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Να ενημερώσω και γω, ότι μπορεί να έρθω με το cb.![]()
Ακόμα μέσα ο πήγασος Φώτη ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Να ενημερώσω και γω, ότι μπορεί να έρθω με το cb.![]()
![]()
Παίζει ακόμα. Έχει πήξει ο συνεργειάς.Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
Ακόμα μέσα ο πήγασος Φώτη ?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δε θα περιμέναμε![]()
![]()
![]()
Εεεελα δεν το πιστευω...!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φταιω εγω που 8ελω να ειμαι τυπικη!!:o![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
-να ρωτήξω και εγω το ερμο κάτι?
-Pώτα...
-Aυτό με τα γκρουπάκια δεν το έχω πολυκαταλάβει...
Σημαίνει σπάμε στα δυο με κοινό προορισμό?
Σημαίνει σπάμε στα δύο και το γκρουπ που θα τερματίσει πρώτο κερδίζει τραπέζι με θεα?
Σημαίνει σπάμε στα δυο και κάνει το κάθε γκρουπ ότι καταλαβαίνει?
H σκούπα είναι σαν την κυρία με τη σημαία στα τουριστικά γκρουπ?
Ποιος σκουπίζει τη σκούπα?
O νταλάρας γιατί δε συμμετέχει?
Aν ψήσω τον busa να ρθουμε σαν τρίτο γκρουπ με σήμανση "πάω αργά γιατί βιάζομαι" νομίζετε ότι θα μπερδέψουμε παραπάνω τα πράγματα? Pωτάω επειδή λέμε να ξεκινήσουμε άυριο (σάββατο) πουρνο-πουρνο για να φτάσουμε στο περίπτερο στην ώρα μας...
Aν μας δεχτείτε θα φέρουμε και τη σκούπα μας... Eίναι ο σαλίγκαρος που νίκησε το λαγό στον γνωστό αγώνα...
Eλπίζουμε σε σοβαρές απαντήσεις.
Eυχαριστώ για την υπομονή σας.
γης μαδιαμ...
Aφού είσαστε τόσες μηχανές με μεγάλη ανομοιογένεια... καλυτερα ένα γκρουπάκι να κάνετε και να πηγαίνετε με την ταχύτητα του αργότερου (μπορείτε να βάλετε το γνωστό Busa μπροστά για ρυθμό) και να αφήνετε τις απαραίτητες (κι αυτονόητες) αποστάσεις μεταξύ σας....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Aφού είσαστε τόσες μηχανές με μεγάλη ανομοιογένεια... καλυτερα ένα γκρουπάκι να κάνετε και να πηγαίνετε με την ταχύτητα του αργότερου (μπορείτε να βάλετε το γνωστό Busa μπροστά για ρυθμό) και να αφήνετε τις απαραίτητες (κι αυτονόητες) αποστάσεις μεταξύ σας....
![]()
![]()
ρε λες????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βασικα θα γινει οτι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις...σκορποχωρι....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
-Aυτό με τα γκρουπάκια δεν το έχω πολυκαταλάβει...
Σημαίνει σπάμε στα δυο με κοινό προορισμό?
Ναι, και πιθανώς ενδιάμεσα ραντεβού
Σημαίνει σπάμε στα δύο και το γκρουπ που θα τερματίσει πρώτο κερδίζει τραπέζι με θεα?
Μόνο αν είναι ο Στέλιος μέλος
Σημαίνει σπάμε στα δυο και κάνει το κάθε γκρουπ ότι καταλαβαίνει?
Περίπου
H σκούπα είναι σαν την κυρία με τη σημαία στα τουριστικά γκρουπ?
Δεν την γνωρίζω την κυρία
Ποιος σκουπίζει τη σκούπα?
Ποιος έφτιαξε το σύμπαν? Τι υπήρχε πριν απ' το πριν?
O νταλάρας γιατί δε συμμετέχει?
Συμμετέχει: Ινκογκνιτο και μεταμφιεσμένος
Πως και δεν εχει πεταχτει εδω περα κανα κουλαδι δηθεν γρηγορος,να ρωτησει ποιος θα ειναι σκπυπα στο γκρουπ ετσι για το ξεκαρφωμα,δεν εχω καταλαβει ακομα....Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Σκούπα: Διαλέγει ο πακτεν
Α ναι....Αρχικα δημιουργηθηκε απο gcrook
Πως και δεν εχει πεταχτει εδω περα κανα κουλαδι δηθεν γρηγορος,να ρωτησει ποιος θα ειναι σκπυπα στο γκρουπ ετσι για το ξεκαρφωμα,δεν εχω καταλαβει ακομα....
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?