Σελίδα 17 από 233 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 3483

Θέμα: Οικογενειάρχης και μηχανόβιος

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Είναι μηχανόβια ρε Έυη. Οδηγεί μοτό εδώ και 15 χρόνια.
    Μάλιστα δεν γουστάρει τουτού και ας έχει δίπλωμα οδήγησης.

Το κακό είναι ότι δεν γουστάρει τα ταξίδια με μοτοσικλέτα, .
    Φοβάται τώρα που είναι μαμά.
    Ναι ρε γαμώτο. Και εμένα αυτό έπαθε. είναι κολλητικό φαίνεται!!..
    Απο τότε που έγινε μαμά πάνε οι βόλτες. Πού και πού την καταφέρνω αλλά σπάνια..
    Πάντως επειδη εχει κουραστει με την κίνηση την Αθήνας και δουλευει και μακρυά την έπεισα να παρει ένα μηχανάκι 50cc και να βγάλει δίπλωμα ώστε να μετακινείται... έστω και κοντά για αρχή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
    Είναι αυτό που λένε,

στην οικογένεια αρχηγός είναι ο άντρας ,
    αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει η γυναίκα ........................................................

κι έτσι έρχεται η πολυπόθητη ισορροπία

Μοτο-πατέρες μιλάμε ότι σας πάω παααααααααρα πολύ! Είσαστε αυτό που μου έλειπε

Τα λέμε
    και εμείς σε πάμε μπαμπά και εμείς.....!! (ειδικά για κάποιους τύπους, ονοματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, θα έπρεπε να βγεί ένα emoticon να τσουγκρίζουν ούζα...!!!! )

Εν όψη της ετήσιας εκδρομής του moto.gr ,
    οι εναπομείναντες στο κλεινόν άστυ πατεράδες ας παραφράσουν το παρακάτω λαϊκό άσμα:

"Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτηλίνη,
    κι άλλος στης Σύρας τα στενά .........."

με το

"Άλλος για Ελάτη τράβηξε κι άλλος για Νεραϊδοχώρι,
    κι εδώ ο κακομοίρης ο μπαμπάς........ παντόφλα τρώει ακόμη ! "

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Μπήκα και στο Forum, έγραψα και την λαλακία μου,
    τρέχω τώρα στο super market γιατί πρέπει να γυρίσω νωρίς σπίτι διότι η σύζυγος φεύγει για την εργασία της και της υποσχέθηκα ότι θα κάνω κάποιες δουλειές στο σπίτι.... προσέχoντας συνάμα και τα πιτσιρικάκια μας που θα'χουν παρέα και κάτι άλλα πιτσιρίκια......προβλέπετε γλέντι!!!!

Ψιτ, και κανονίστε κάτι για την επόμενη Κυριακή, γιατί ο "αρχιλοχίας" υποσχέθηκε ότι εάν βρεί το σπίτι όπως το άφησε και τις δουλειές τελειωμένες τότε θα λάβω τιμητική άδεια ήτοι με βλέπω να'ρχομαι και για βαφλοπαγωτομπριζολοκοψιδο κατάσταση.

Καλό Σαββατοκύριακο στους μοτο-οικογενειάρχες και για όσους τυχερούς εκδράμουν εύχομαι .........ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και να ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.

Τα λέμε

Εμπρος πατεραδες

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    [B]Ναι ρε γαμώτο. Και εμένα αυτό έπαθε. είναι κολλητικό φαίνεται!!..
    Απο τότε που έγινε μαμά πάνε οι βόλτες. Πού και πού την καταφέρνω αλλά σπάνια..:

Ασε φιλε δικιο εχει η μαμα,γιατι ωπος και να το κανουμε καποιος πρεπει να εχει παντα μια πισηνη.Απ'οτι καταλαβα ολες η μαμαδες ανυσηχουν.ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΟς ΕΙΝΑΙ<<ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ>>.???Γι'αυτο πατεραδες ν'ακουμε και λιγο,που θα παει θα μεγαλοσουνε και μετα ξανα μαζι....

Τωρα ενα αλλο θεμα που προκηπτη ειναι οτι την αλλη κυριακη αν δεν κανω λαθος εχουμε εκλογες θα μπωρεσουμε ολοι μας να ξανα μαζευτουμε???

ΜΠΑΜΠΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ......
    TΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ????ΘΗΛΑΖΕΤΕ????ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤΑΚΙ .................. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από stelios thunder
    TΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ????ΘΗΛΑΖΕΤΕ????ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤΑΚΙ .................. :rotflmao:
    Αστα σου λεω φιλε απ'οτι καταλαβα φαγανε πολυ πλαστυ γι'αυτο δεν βλεπω σχολια.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Οχι ρε σεις.
    Το παιζουμε καλοι μπαμπαδες για να μας ξαναφησουν.
    Μαλλον για το αλλο Σ/Κ μας βλεπω γιατι τωρα ειναι και οι εκλογες, και για οσους δεν ψηφισουν τριημερο.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

ΜΠΑΜΠΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ......
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΘΑΝΟ ..........ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ? :rotflmao: :rotflmao: ΡΕ ΓΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΕΩ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ............ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΣΥΧΙΑ:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Εγω παντως λεβεντες εδω ειμαι
    Οχι δεν βλεπω Λαζοπουλο αλλα ουτε και τολμω να εκφρασω επιθυμια βολτας αυτο το Σ/Κ

Βλεπετε ελειψα το προηγουμενο στην Πανελληνια 2 ημερες και αν τολμησω να πω κατι για αυτο ΔΕΝ την γλυτωνω την παντοφλα
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

ΜΠΑΜΠΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ......
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ?ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ DON JOHN ?ΕΛΛΕΙΨΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ.........

Δυο ημερες με διανυκτερευση Καλαμπακα!!

Απιστευτες διαδρομες, καταπληκτικα τοπια και πανω απο ολα πολυ καλη παρεα!

Απο τους αλλους οικογενειαρχες ηταν εκει και ο Gasoil και ο Tai φυσικα

Ριξτε μια ματια στο αντιστοιχο θεμα και θα καταλαβετε πως ηταν υπεροχα!

Αντε και στην επομενη ολοι μαζι!!

Δειτε εδω:

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

Εμπρος πατεραδες

Παιδια γεια και παλι,ειδα τις φωτογραφιες που τραβηξατε στα τρικαλα.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ,παιδια οπως ειχα πει και στον tai εγω ειμαι απο τα τρικαλα πηγαινω τακτικα μπωρο να πω,χαιρωμε ιδιετερα που προτιμησατε την πολη μου.

Οσοι λοιπον μπωρουνε μετα το ψηφισμα να ερθουν για μπανιο στην ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ καλοδεχουμενοι,να κανουμε το μπανιο μας και να πιουμε τα ουζακια μας και να φαμε κανενα χταποδακι και ψαρακι ενοητε???

Re: Εμπρος πατεραδες

Οσοι λοιπον μπωρουνε μετα το ψηφισμα να ερθουν για μπανιο στην ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ καλοδεχουμενοι,να κανουμε το μπανιο μας και να πιουμε τα ουζακια μας και να φαμε κανενα χταποδακι και ψαρακι ενοητε???

[/B][/QUOTE]

Πριν πάμε να ψηφίσουμε και για να μην αργήσουμε να γυρίσουμε σπίτι έχουμε την γνωστή.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pantoflatiskyras.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	2,8 KB 
ID:	165425

.....κι επειδή αργήσαμε τελικά έχουμε τον γνωστό.........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	plastisthskiras.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	1,7 KB 
ID:	165426

Θάνο όπως βλέπεις θα'ναι "γεμάτη" η Κυριακή μου οπότε εάν θα προλάβω (πολύ χλωμό....) μπορεί να πεταχτώ μέχρι Νέα Μάκρη για ένα "γεια"

Στείλε μου πμ το κινητό σου.

Μοτο-πατεράδες η επόμενη Κυριακή για καμμιά συνάντηση ακούγεται μια χαρά. Άμα είναι κανονίστε το.

εαν επιζήσω αυτή την Κυριακή!!!!!!!!!!

Τα λέμε

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1142
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2016, 16:18
  2. Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος
    από Greeksniper39 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 257
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 16:41
  3. Ο μηχανοβιος και ο μπάτσος!
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 08:10
  4. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ