Σας έφερα ακριβώς up to date...
μέχρι εδώ έχω φτάσει, πολύ-λίγο, καλά-άσχημα, ποιότητα-τσαπατσουλιά δε ξέρω!
Σας έφερα ακριβώς up to date...
μέχρι εδώ έχω φτάσει, πολύ-λίγο, καλά-άσχημα, ποιότητα-τσαπατσουλιά δε ξέρω!
Μια χαρα τα πας ...αλλα θα σου προτεινα κι εγω να ξηλωσεις το Π απο το φτερο
για να δεις τι γινεται απο κατω.....Συνεχισε με υπομονη και επιμονη.![]()
Τώρα έχω κάποιες απορίες
Χτες γνώρισα το Γιάννη ένα καταπληκτικό παιδί μέσα απο μία αγγελία για πραγματάκια και μου έδωσε κάποια πράγματα που μου λείπαν σε μία καλή τιμή...
Ο λόγος που τρίβω σαν το μαύρο είναι για να μάθω και να γλιτώσω λεφτά απο την αμμοβολή.
Όμως ο Γιάννης που σας είπα μου βρήκε ένα μάστορα με τον οποίο δεν έχω μιλήσει ακόμα με καλές τιμές οπότε μιας και το πλαίσιο θέλει αναγκαστικά αμμοβολή θα στείλω μαζί και τα φτερά.
γιατί μου ειπε ο Σπύρος οτι αν θέλω να κάνω σωστή δουλειά πρέπει να τριφτούν και απο κάτω όπου η πρόσβαση είναι ακόμα πιο δύσκολη!
οπότε
1. Να στείλω αμμοβολή μαζί με το πλαίσιο και τα φτερά? τί αλλο είναι καλό να στείλω? Πιρούνι? Φανάρι-καβούκι?
2. Το Ντεπόζιτο... πως θα βγάλω τα καουτσουκένια προστατευτικά? Ζέσταμα με πιστολάκι και τράβηγμα??? είναι κολλητά ή κουμπωτά?
3. Τη μπογιά απο το ντεπόζιτο πως την βγάζεις χωρίς να κάνεις ζημιά στην πλαστικοποίηση (Θα ήθελα να την αποφύγω λόγω κόστους/χρόνου)? Τρίψιμο ή υαλοβολή!
σε ζηλεύω για την υπομονή σου όχι στο τρίψιμο αλλά στο φωτορομάντζο που κανείς ..........
το θεωρώ το ποιο δύσκολο απ όλα
πίστεψε με σε παρακολουθούν πόλοι και ας μη μιλάνε
γνώμη μου και άποψη - πρόταση για όσο μου επιτρέπετε τέτοια εργαλεία χρειάζονται τον χρόνο τους και δυστυχώς το χρήματος
μην κανείς βιαστικές επιλογές ……
αμμοβολη – ηλεκτροστατική είναι ακριβά αλλά θεωρώ ότι αξίζει να κανείς υπομονή και να το κανείς για μια τέτοια μηχανή
είναι μια διαδικασία που από όσο ξέρω θα την θωράκιση στον μεγαλύτερο καλύτερο βαθμό
συνέχισε έτσι δυνατά και ζεστά όπως το πας και να ξέρεις παρακολούθησε στενά
![]()
![]()
Ρε μασώνε απόγονε του Σουλειμάν,() την ίδια και καλύτερη δουλειά θα κάνουν αυτά τα πριτσίνια αρκεί να βάλεις το σωστό μέγεθος.Άμα δεν σ'αρέσει η τρύπα στην μέση τους πετάς μιά αλουμινοκόλληση για γέμισμα και γίνονται σαν το κεφάλι του Σπύρου μας.
(δεν θα γράψω αυτά που έγραψες περί κεφαλιού, το καταλάβαμε μία φορά)
Τελευταία τροποποίηση από GIXXERAKIAS; 15/03/2013 στις 15:16.
Keep spamming!!!:a13:
Αν χαλάσεις τα καρφιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις βιδάκια με τυφλό παξιμάδι από την έξω μεριά που είναι σφαιρικά.
Σε περίπτωση που θέλεις να τα ξανακαρφώσεις, η ημισφαιρική διαμόρφωση γίνεται με ειδική καλίμπρα. Καρφιά χαλύβδινα υπάρχουν στο εμπόριο σε διάφορες διαμέτρους.
Συγχαρητηρια για την καλη και λεπτομερεστατη δουλεια που μας παρουσιαζεις.Εχω και εγω μια BMW R25/3 Του 1954 την οποια μολις τελειωσα την Ανακατασκευη.Παρακολουθω με εδιαφερον.Για το θεμα του αυτοματου εγω αγορασα απο EBAY Αυτο http://www.ebay.de/itm/Lichtmaschine...#ht_898wt_1139 Ειναι ηλεκτρονικος ειναι ευκολος στην ρυθμιση με μια βιδουλα που εχει μπροστα και μπαινει μεσα στο κουτι των ηλεκτρικων και ετσι δεν φαινεται εξωτερικα καθως δεν τρυπας-χαλας το πισω φτερο φορτιζει οσο πρεπει την μπαταρια χωρις υπερφορτωση.Τωρα τα πλαστικα στο ντεποζιτο δεν ειναι τιποτα μπαινουν και βγαινουν σχετικα ευκολα.Το ρεζερβουαρ θα προτ να το τριψεις και οχι αμμοβολη.
Παλουκαρι respect μολις τελειωσεις εχω κατι προφυλακτηρες για τριψιμο τωρα που εχεις παρει φορα
Λοιπον μπορεις να κανεις το εξης για να εχεις ωραιο αποτελεσμα παρε καροβιδες απο σιδηροπωλειο βαλτην και απο κατω αν θες την κολας στο φτερο απο το κατω μεροςή το βιδωνεις κανοονικα με βιδες..
Καλη συνεχεια
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!