Σελίδα 18 από 85 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819202122232868 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 1261

Θέμα: BMW R25/3 Restoration 2013

Σας έφερα ακριβώς up to date...
    μέχρι εδώ έχω φτάσει, πολύ-λίγο, καλά-άσχημα, ποιότητα-τσαπατσουλιά δε ξέρω!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της RMS
    Μια χαρα τα πας ...αλλα θα σου προτεινα κι εγω να ξηλωσεις το Π απο το φτερο
    για να δεις τι γινεται απο κατω.....Συνεχισε με υπομονη και επιμονη.

Τώρα έχω κάποιες απορίες

Χτες γνώρισα το Γιάννη ένα καταπληκτικό παιδί μέσα απο μία αγγελία για πραγματάκια και μου έδωσε κάποια πράγματα που μου λείπαν σε μία καλή τιμή...

Ο λόγος που τρίβω σαν το μαύρο είναι για να μάθω και να γλιτώσω λεφτά απο την αμμοβολή.
    Όμως ο Γιάννης που σας είπα μου βρήκε ένα μάστορα με τον οποίο δεν έχω μιλήσει ακόμα με καλές τιμές οπότε μιας και το πλαίσιο θέλει αναγκαστικά αμμοβολή θα στείλω μαζί και τα φτερά.
    γιατί μου ειπε ο Σπύρος οτι αν θέλω να κάνω σωστή δουλειά πρέπει να τριφτούν και απο κάτω όπου η πρόσβαση είναι ακόμα πιο δύσκολη!

οπότε
    1. Να στείλω αμμοβολή μαζί με το πλαίσιο και τα φτερά? τί αλλο είναι καλό να στείλω? Πιρούνι? Φανάρι-καβούκι?
    2. Το Ντεπόζιτο... πως θα βγάλω τα καουτσουκένια προστατευτικά? Ζέσταμα με πιστολάκι και τράβηγμα??? είναι κολλητά ή κουμπωτά?
    3. Τη μπογιά απο το ντεπόζιτο πως την βγάζεις χωρίς να κάνεις ζημιά στην πλαστικοποίηση (Θα ήθελα να την αποφύγω λόγω κόστους/χρόνου)? Τρίψιμο ή υαλοβολή!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RMS Προβολή μηνύματος
    Μια χαρα τα πας ...αλλα θα σου προτεινα κι εγω να ξηλωσεις το Π απο το φτερο
    για να δεις τι γινεται απο κατω.....Συνεχισε με υπομονη και επιμονη.
    Το ξήλωμα είναι το εύκολο της υπόθεσης ... πως το πριτσινώνεις μετά όμως

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος
    Το ξήλωμα είναι το εύκολο της υπόθεσης ... πως το πριτσινώνεις μετά όμως
    Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει ένα εργαλείο που λέγετε pritsinadorius sapiens.....είναι πρίν από την εποχή που πριτσιναρίστηκε το Π στο φτερό του μοτοσακό σου και είναι φθηνό.
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει ένα εργαλείο που λέγετε pritsinadorius sapiens.....είναι πρίν από την εποχή που πριτσιναρίστηκε το Π στο φτερό του μοτοσακό σου και είναι φθηνό.
    Ρε κακομοίρη πριτσιναδόρο έχω έναν της πλάκας αλλά βάζει αυτές τις μ@λακίες τα αλουμινένια πριτσίνια με την τρύπα στην μέση αυτό είναι σαν το κεφάλι του Σπύρου μας ... καμπυλωτό και καραφλό

τέτοιον έχω περίπου... πιο φτηνιάρικο
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων web_large_44459.jpg‎  

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MaiTak
    σε ζηλεύω για την υπομονή σου όχι στο τρίψιμο αλλά στο φωτορομάντζο που κανείς ..........
    το θεωρώ το ποιο δύσκολο απ όλα
    πίστεψε με σε παρακολουθούν πόλοι και ας μη μιλάνε

γνώμη μου και άποψη - πρόταση για όσο μου επιτρέπετε τέτοια εργαλεία χρειάζονται τον χρόνο τους και δυστυχώς το χρήματος
    μην κανείς βιαστικές επιλογές ……
    αμμοβολη – ηλεκτροστατική είναι ακριβά αλλά θεωρώ ότι αξίζει να κανείς υπομονή και να το κανείς για μια τέτοια μηχανή
    είναι μια διαδικασία που από όσο ξέρω θα την θωράκιση στον μεγαλύτερο καλύτερο βαθμό
    συνέχισε έτσι δυνατά και ζεστά όπως το πας και να ξέρεις παρακολούθησε στενά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MaiTak
    Ρε κακομοίρη πριτσιναδόρο έχω έναν της πλάκας αλλά βάζει αυτές τις μ@λακίες τα αλουμινένια πριτσίνια με την τρύπα στην μέση αυτό είναι σαν το κεφάλι του Σπύρου μας ... καμπυλωτό και καραφλό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MaiTak Προβολή μηνύματος
    σε ζηλεύω για την υπομονή σου όχι στο τρίψιμο αλλά στο φωτορομάντζο που κανείς ..........
    το θεωρώ το ποιο δύσκολο απ όλα
    πίστεψε με σε παρακολουθούν πόλοι και ας μη μιλάνε

γνώμη μου και άποψη - πρόταση για όσο μου επιτρέπετε τέτοια εργαλεία χρειάζονται τον χρόνο τους και δυστυχώς το χρήματος
    μην κανείς βιαστικές επιλογές ……
    αμμοβολη – ηλεκτροστατική είναι ακριβά αλλά θεωρώ ότι αξίζει να κανείς υπομονή και να το κανείς για μια τέτοια μηχανή
    είναι μια διαδικασία που από όσο ξέρω θα την θωράκιση στον μεγαλύτερο καλύτερο βαθμό
    συνέχισε έτσι δυνατά και ζεστά όπως το πας και να ξέρεις παρακολούθησε στενά

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Ρε μασώνε απόγονε του Σουλειμάν,() την ίδια και καλύτερη δουλειά θα κάνουν αυτά τα πριτσίνια αρκεί να βάλεις το σωστό μέγεθος.Άμα δεν σ'αρέσει η τρύπα στην μέση τους πετάς μιά αλουμινοκόλληση για γέμισμα και γίνονται σαν το κεφάλι του Σπύρου μας.

(δεν θα γράψω αυτά που έγραψες περί κεφαλιού, το καταλάβαμε μία φορά )
    Τελευταία τροποποίηση από GIXXERAKIAS; 15/03/2013 στις 15:16.
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Ρε μασώνε απόγονε του Σουλειμάν,() την ίδια και καλύτερη δουλειά θα κάνουν αυτά τα πριτσίνια αρκεί να βάλεις το σωστό μέγεθος.Άμα δεν σ'αρέσει η τρύπα στην μέση τους πετάς μιά αλουμινοκόλληση για γέμισμα και γίνονται σαν το κεφάλι του Σπύρου μας.

(δεν θα γράψω αυτά που έγραψες περί κεφαλιού, το καταλάβαμε μία φορά )
    Βρες μου πως μπορω να βαλω πριτσινια σαν δαυτα της μανας του και θα το ξεπριτσινωσω αλλιως θα μεινει ως εχει
    Ολα βεβαια θα εξαρτηθουν απο το τι ζημια θα φανει οταν τριφτουν εκει μεσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ikarosk
    Μη μου λες τέτοια...
    φαίνεται λες και μπορείς να το επιδιορθώσεις τοπικά!

μπορεί να κάνω και λάθος αν βγάλω καμία κοντινή και το καθαρίσω λίγο καλύτερα ίσως να έχουμε καλύτερη εικόνα!

ευχαριστώ
    Αν χαλάσεις τα καρφιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις βιδάκια με τυφλό παξιμάδι από την έξω μεριά που είναι σφαιρικά.
    Σε περίπτωση που θέλεις να τα ξανακαρφώσεις, η ημισφαιρική διαμόρφωση γίνεται με ειδική καλίμπρα. Καρφιά χαλύβδινα υπάρχουν στο εμπόριο σε διάφορες διαμέτρους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ikarosk Προβολή μηνύματος
    Αν χαλάσεις τα καρφιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις βιδάκια με τυφλό παξιμάδι από την έξω μεριά που είναι σφαιρικά.
    Σε περίπτωση που θέλεις να τα ξανακαρφώσεις, η ημισφαιρική διαμόρφωση γίνεται με ειδική καλίμπρα. Καρφιά χαλύβδινα υπάρχουν στο εμπόριο σε διάφορες διαμέτρους.
    Αυτη ειναι μια διαδικασια που μπορεις να κανεις μονος σου ? αν κ δε τη καταλαβα καλα

Νέο μέλος Το avatar του/της golfinos76
    Συγχαρητηρια για την καλη και λεπτομερεστατη δουλεια που μας παρουσιαζεις.Εχω και εγω μια BMW R25/3 Του 1954 την οποια μολις τελειωσα την Ανακατασκευη.Παρακολουθω με εδιαφερον.Για το θεμα του αυτοματου εγω αγορασα απο EBAY Αυτο http://www.ebay.de/itm/Lichtmaschine...#ht_898wt_1139 Ειναι ηλεκτρονικος ειναι ευκολος στην ρυθμιση με μια βιδουλα που εχει μπροστα και μπαινει μεσα στο κουτι των ηλεκτρικων και ετσι δεν φαινεται εξωτερικα καθως δεν τρυπας-χαλας το πισω φτερο φορτιζει οσο πρεπει την μπαταρια χωρις υπερφορτωση.Τωρα τα πλαστικα στο ντεποζιτο δεν ειναι τιποτα μπαινουν και βγαινουν σχετικα ευκολα.Το ρεζερβουαρ θα προτ να το τριψεις και οχι αμμοβολη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Βρες μου πως μπορω να βαλω πριτσινια σαν δαυτα της μανας του και θα το ξεπριτσινωσω αλλιως θα μεινει ως εχει
    Ολα βεβαια θα εξαρτηθουν απο το τι ζημια θα φανει οταν τριφτουν εκει μεσα

Παλουκαρι respect μολις τελειωσεις εχω κατι προφυλακτηρες για τριψιμο τωρα που εχεις παρει φορα
    Λοιπον μπορεις να κανεις το εξης για να εχεις ωραιο αποτελεσμα παρε καροβιδες απο σιδηροπωλειο βαλτην και απο κατω αν θες την κολας στο φτερο απο το κατω μεροςή το βιδωνεις κανοονικα με βιδες..
    Καλη συνεχεια
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1317652344-b-111003154005-001_CROP_crop.jpg 
Προβολές:	321 
Μέγεθος:	37,2 KB 
ID:	284873
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF