Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 294

Θέμα: Πρώτη Ελληνική Αποστολή στο ΤΤ Isle Of Man

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Ναι φυσικά και έχουν το κατάλληλο γρανάζωμα τα μοτά και το νησί ζητάει σαφώς πιο μακριά τελική μετάδοση και προφανώς πιο απλωτό γρανάζωμα.
    Επι της ουσίας τώρα. Διαβάζω απο καιρό και στο άλλο φόρουμ το τι γράφεις για την εμπειρία σου στο ΤΤ και το πόσο θέλω να πάω και εγώ δεν λέγεται αλλά υπάρχουν θέματα που με κωλύουν αλλιώς θα είχα πάει ήδη. Μαράζι το 'χα να βρεθώ σε ένα ΤΤ και μία Μόνζα SBK. Για το πρώτο έχω ακόμα ελπίδες... Ίσως να με ψήσει κάνας διαβολάκος να πάμε παρέα...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω τι εκανε η Συζυκι αλλα ξερω σιγουρα οτι η ομαδα της ΤΤ λετζεντς εχει το εντουρανς μοτερ για το ΤΤ με διαφορετικο κηβωτιο πιο απλομενο
    Έτσι είναι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Ναι φυσικά και έχουν το κατάλληλο γρανάζωμα τα μοτά και το νησί ζητάει σαφώς πιο μακριά τελική μετάδοση και προφανώς πιο απλωτό γρανάζωμα.
    Επι της ουσίας τώρα. Διαβάζω απο καιρό και στο άλλο φόρουμ το τι γράφεις για την εμπειρία σου στο ΤΤ και το πόσο θέλω να πάω και εγώ δεν λέγεται αλλά υπάρχουν θέματα που με κωλύουν αλλιώς θα είχα πάει ήδη. Μαράζι το 'χα να βρεθώ σε ένα ΤΤ και μία Μόνζα SBK. Για το πρώτο έχω ακόμα ελπίδες... Ίσως να με ψήσει κάνας διαβολάκος να πάμε παρέα...

το φερρυ ειναι το πιο δυσκολο αλλα φτηνο πρεπει να κλησεις μετα τον αγωνα θεσεις... ολλα τα αλλα τα αποφασηζεις μετα.... νομιζω το φερρυ μου βγενει 60ευρο για πεζο... αλλα εκει παιζει πολυ λεοφορειο να πας οπου θες ....
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Street racing κ tdm δεν κολλανε κτηνος γι αυτο δεν σου λεει κ πολλα το TT μαλλον...

Πιστευω να μην παρεξηγησε...αλλα ειναι κ@υλα το ΤΤ οπως κ να το δεις!!!
    Βασικά εγώ δεν περεξηγώ κανένα.
    Τώρα τι ζόρι τραβάς με τδμ μου δεν ξέρω αλλά να σου πω ότι βλέπω μοτο τζι πι από τα 80ς.
    Όχι διαβάζω, γκουγλάρω.... Βλέπω.
    Ως εκ τούτου έχω δει πολύ καλούς αναβάτες κι έχω χοτράσει.
    Ένας αγώνας που αρχίζοντας ξέρω ότι κάποιος θα σκοτωθεί δεν μου γουστάρει και δεν έχω καμία ανάγκη να πω το αντίθετο
    για να πάω με το ρεύμα.

α και κάτι ακόμα...
    To TT δεν θα φτάσει ποτέ το επίπεδο στου ΣΒΚ, αλλά ποτέ.
    Και 300 άλογα να βγάλουν τα μηχανάκια (που ούτε αυτό θα γίνει γιατί δεν έχουν εργοστασιακή υποστήριξη)
    Οι καλοί οδηγοί, οι καλές ομάδες και οι μεγάλοι σπόσνορες πάντα στα SBK και στα moto gp θα ρίχνουν το βάρος.
    Οι άλλοι θα παίζουν το κεφάλι τους κορόνα γράμματα δίπλα στο γκρεμό και στη μάντρα και θα βγάζουν φωτογραφίες από τις φυσιοθεραπείες τους στο γυμναστήριο.
    Κάποιοι θα το βρίσκουν και κουλ...
    Εγώ το σέβομαι την επιλογή τους αλλά τη θεωρώ
    Φολκλόρ !
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 10/08/2013 στις 20:37.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    το φερρυ ειναι το πιο δυσκολο αλλα φτηνο πρεπει να κλησεις μετα τον αγωνα θεσεις... ολλα τα αλλα τα αποφασηζεις μετα.... νομιζω το φερρυ μου βγενει 60ευρο για πεζο... αλλα εκει παιζει πολυ λεοφορειο να πας οπου θες ....
    Nαι το ξέρω γιατί το διάβασα που το ξαναέγραψες στο tr
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος
    KTiNoS και εγω μαζι σου παρακολουθω motogp απο το 90 και SBK απο το 2000 και μετα
    κανενα αλλο δεν συγκρινεται μαζι τους βεβαια η ολη φαση στο ΤΤ ειναι η ταχυτητα και το οτι γινεται στους δρομους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Βασικά εγώ δεν περεξηγώ κανένα.
    Τώρα τι ζόρι τραβάς με τδμ μου δεν ξέρω αλλά να σου πω ότι βλέπω μοτο τζι πι από τα 80ς.
    Όχι διαβάζω, γκουγλάρω.... Βλέπω.
    Ως εκ τούτου έχω δει πολύ καλούς αναβάτες κι έχω χοτράσει.
    Ένας αγώνας που αρχίζοντας ξέρω ότι κάποιος θα σκοτωθεί δεν μου γουστάρει και δεν έχω καμία ανάγκη να πω το αντίθετο
    για να πάω με το ρεύμα.

α και κάτι ακόμα...
    To TT δεν θα φτάσει ποτέ το επίπεδο στου ΣΒΚ, αλλά ποτέ.
    Και 300 άλογα να βγάλουν τα μηχανάκια (που ούτε αυτό θα γίνει γιατί δεν έχουν εργοστασιακή υποστήριξη)
    Οι καλοί οδηγοί, οι καλές ομάδες και οι μεγάλοι σπόσνορες πάντα στα SBK και στα moto gp θα ρίχνουν το βάρος.
    Οι άλλοι θα παίζουν το κεφάλι τους κορόνα γράμματα δίπλα στο γκρεμό και στη μάντρα και θα βγάζουν φωτογραφίες από τις φυσιοθεραπείες τους στο γυμναστήριο.
    Κάποιοι θα το βρίσκουν και κουλ...
    Εγώ το σέβομαι την επιλογή τους αλλά τη θεωρώ
    Φολκλόρ !

εισαι ασχετος για αυτο μην απαντας.. οταν ο Νταλοπ (δεν βαζω μεσα κατι τυπους οπως ο Hislop,Fogarty,RobMac,Rutter,Hailwood,Grand,Read,Haslam,McGuniness) ετρεχε με φοολ εργοστασιακο RVF εσυ κoiμοσουν με τσαρουχια... το ΤΤ εχει δει πιο πολλα εργοστασιακα μηχανακια απο οτι τα ΣΒΚ, γεγονος!
    ORGIA!!!!!

Ήταν ο Νταλοπ (δεν βαζω μεσα κατι τυπους οπως ο Hislop,Fogarty,RobMac,Rutter,Hailwood,GranRead,Haslam,McGuniness) ετρεχε με φοολ εργοστασιακο RVF εσυ κoiμοσουν με τσαρουχια... το ΤΤ εχει δει πιο πολλα εργοστασιακα μηχανακια απο οτι τα ΣΒΚ, γεγονος!

αλλά τα χρόνια πέρασαν και ο Ντάνλοπ είναι νεκρός.
    Σήμερα το ΤΤ είναι φολκλόρ και αν δεν είχε βγει η ταινία κανένας δεν θα μίλαγε για αυτό.
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 12/08/2013 στις 07:29.

Οκ εισαι πραγματικα οτι να ναι.... δεν εχω καμια αναγκη αντιθετα με σενα που πετας αερολογιες για κατι που δεν εχεις ζησει απο κοντα..... το οτι πιστευεις οτι δεν εχουν τρεξει εργοστασιακα μηχανακια στο ΤΤ φενετε οτι εισαι ασχετος. ο Νταλοπ δεν σκωτοθηκε στο Νησι αλλα στο Ταλλιν στην Εσθονιας ασχετο φυσικα και αυτο... φολκλορ που το σπονοραρουν Arai και Dunlop με πολλα αστερια των GP να θελουν να κανουν ενα γυρο εκει δεν γηνετε... Ειτανε underground στα 90ς αλλα τωρα πλεον το ΤΤ ειναι ενα απο τα πιο δηνατα μηχανοκηνητα με πανω απο 100.00 καθε χρονο και μεταδωσεις σε πολλες χωρες.... ειναι η επιτομη του road racing που δηστηχως εσυ δεν θα καταλαβεις ποτε!

......
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    η αντιπαράθεση δεν είναι καν για το ίδιο θέμα. έχει τη πλάκα του

οι μεν "είναι πολυ καλή η προσπάθεια να πανε" ------ προφανώς και είναι

οι δε "είναι κακό που προμοτάρουν το reckless street racing" ----- προφανώς και είναι

oti nanai...

btw milame gia ton prwto episimo agwna mixanwn...pou exei anteksei ston xrono...ola ta alla barboutsala....

Οκ εισαι πραγματικα οτι να ναι.... δεν εχω καμια αναγκη αντιθετα με σενα που πετας αερολογιες για κατι που δεν εχεις ζησει απο κοντα..... το οτι πιστευεις οτι δεν εχουν τρεξει εργοστασιακα μηχανακια στο ΤΤ φενετε οτι εισαι ασχετος. ο Νταλοπ δεν σκωτοθηκε στο Νησι αλλα στο Ταλλιν στην Εσθονιας ασχετο φυσικα και αυτο... φολκλορ που το σπονοραρουν Arai και Dunlop με πολλα αστερια των GP να θελουν να κανουν ενα γυρο εκει δεν γηνετε... Ειτανε underground στα 90ς αλλα τωρα πλεον το ΤΤ ειναι ενα απο τα πιο δηνατα μηχανοκηνητα με πανω απο 100.00 καθε χρονο και μεταδωσεις σε πολλες χωρες.... ειναι η επιτομη του road racing που δηστηχως εσυ δεν θα καταλαβεις ποτε!

......
    Κοίτα θέλεις ιδιαιτέρα στα Ελληνικά,
    θα σου πρότεινα να επενδύσεις μερικά λ7 από τα μπλουζάκια που πουλάς σε κανένα μάθημα.
    Εγώ δεν είπα ότι δεν έχουν τρέξει εργοστασιακά, ούτε το νησί δεν έχει ιστορία, ούτε που σκοτώθηκε ο Ντάνολοπ.
    Είπα ότι αυτοί οι αγώνες ανήκουν στο παρελθών γιατί είναι επικίνδυνοι.
    Είπα ότι το ενδιαφέρων των μεγάλων είναι στραμμένο αλλού.
    Είναι περιττό να σου πω πόσες μεταδόσεις κάνουν οι άλλοι ή πόσους και ποιούς σπόνσορες έχουν και πόσoi κατασκευαστές υποστηρίζουν τα μηχανάκια τους εκεί.
    Τώρα τι έγινε το 1950 και το 65 ή το 90 είναι μια ωραία ιστορία.
    Α και που σαι...
    Αν ήθελα να τo ζήσω, θα το είχα κάνει προ πολλού αλλά όπως είπα και πιο πάνω δεν μ ενδιαφέρει να δω κάτι που από την αρχή γνωρίζω ότι κάποιος, δεν θα τελειώσει ποτέ τον αγώνα.

Κοίτα θέλεις ιδιαιτέρα στα Ελληνικά,
    θα σου πρότεινα να επενδύσεις μερικά λ7 από τα μπλουζάκια που πουλάς σε κανένα μάθημα.
    Εγώ δεν είπα ότι δεν έχουν τρέξει εργοστασιακά, ούτε το νησί δεν έχει ιστορία, ούτε που σκοτώθηκε ο Ντάνολοπ.
    Είπα ότι αυτοί οι αγώνες ανήκουν στο παρελθών γιατί είναι επικίνδυνοι.
    Είπα ότι το ενδιαφέρων των μεγάλων είναι στραμμένο αλλού.
    Είναι περιττό να σου πω πόσες μεταδόσεις κάνουν οι άλλοι ή πόσους και ποιούς σπόνσορες έχουν και πόσoi κατασκευαστές υποστηρίζουν τα μηχανάκια τους εκεί.
    Τώρα τι έγινε το 1950 και το 65 ή το 90 είναι μια ωραία ιστορία.
    Α και που σαι...
    Αν ήθελα να ζήσω, θα το είχα κάνει προ πολλού αλλά όπως είπα και πιο πάνω δεν μ ενδιαφέρει να δω κάτι που από την αρχή γνωρίζω ότι κάποιος, δεν θα τελειώσει ποτέ τον αγώνα.

pws ginete kati na anoikei sto parelthon ,enw diorganwnete kathe xrono anellipos kai me xiliades kosmou na pigainei?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    pws ginete kati na anoikei sto parelthon ,enw diorganwnete kathe xrono anellipos kai me xiliades kosmou na pigainei?
    Να στο πω απλά.
    Είναι η σκιά του εαυτού του.
    Δεν τρέχει ο Άγκο, δεν τρέχει η Αγκούστα, δεν πάνε να τρέξουν πρώτα ονόματα εκεί.

Και τα πανηγύρια παλιά ήταν πολύ συμπαντικά κοινωνικά και εμπορικά.
    (μην το γελάς)
    Και σήμερα συνεχίζουν είναι όμως το ίδιο?

Να στο πω απλά.
    Δεν τρέχει ο Άγκο, δεν τρέχει η Αγκούστα, δεν πάνε να τρέξουν πρώτα ονόματα εκεί.
    Αστο....

http://25.media.tumblr.com/f2d273d7d...hgho1_1280.jpg

http://www.crash.net/road+racing/new...tt_return.html
    ORGIA!!!!!

Να στο πω απλά.

Και τα πανηγύρια παλιά ήταν πολύ συμπαντικά κοινωνικά και εμπορικά.
    (μην το γελάς)
    Και σήμερα συνεχίζουν είναι όμως το ίδιο?
    i plaka kaneis i pragmatika den exeis kammia gnwsi sto thema...i apla goustareis na trollareis...

den kserw gia ta panygiria alla gia na pas px sto IoM tou 2014 prepei na exeis klisei kana 5mino (kai ligo lew) nwritera...alliws papala...

p.s. to link pou evales einai gia meloi...gia kane kati na doume ti einai

Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. οι μπάτσοι στο Isle of Man είναι φίλοι μας
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2011, 02:41
  2. Isle of Man - Photos na goustarete!
    από asmar στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 15:07
  3. Αληταράς νγκάνγκουρας στο Isle of Man