Γλυφαδιώτες τώρα.
Ποιος σύχναζε στη Spider?
(που ο πατέρας μου τότε για να μου εξηγήσει πόσο χάλια ήταν έλεγε : "πρώτη φορά βλέπω κατώγειο που είναι στο 1ο όροφο" )
Γλυφαδιώτες τώρα.
Ποιος σύχναζε στη Spider?
(που ο πατέρας μου τότε για να μου εξηγήσει πόσο χάλια ήταν έλεγε : "πρώτη φορά βλέπω κατώγειο που είναι στο 1ο όροφο" )
Ρε μλκς έλεος, πιο χάλια δεκαετία από αυτή του 80 δεν υπήρξε! Απλά θυμόμαστε με νοσταλγία τα παλιά γιατί ο εγκέφαλος καθαρίζει την μνήμη και την ωραιοποιεί αφαιρώντας τα άσχημα.
Να σας πω και κάτι ζεν - βουδιστικό:
Παρελθόν<---------------------------------Παρόν--------------------------------->Μέλλον
όσο πιο πολύ αφήνεις τις σκέψεις σου να απομακρύνονται από το παρόν προς το παρελθόν και το μέλλον, τόσο πιο δυστυχής είσαι.
υ.γ. και επίσης το νόημα της ζωής είναι το ποτάμι.
αϊντε μλκς ξεκολλάτε!
Ευκαιρίας δοθείσης:
Πως ορίζεται το παρόν;
Ποια είναι τα ' όριά ' του προτού γίνει παρελθόν;
Ο Κουρτ Βονεγκατ στο βιβλίο του "Σφαγείο Νο 5" είχε μια πολύ ωραία περιγραφή του χρόνου όπως τον αντιλαμβάνονται όντα της "τέταρτης" διάστασης.
Ο χρόνος δεν είναι παρά ένα μωσαικό, στο οποίο νόημα έχει να εστιάζουμε στα ευχάριστα σημεία και να αποφεύγουμε να εστιάζουμε στα δυσάρεστα.
Επίσης, το όριο του "παρόν" (θεωρητικά μιλώντας πάντα) δεν είναι παρά το ενδιάμεσο της μικρότερης υποδιαιρεσής του που μπορούμε να μετρήσουμε και να έχει οποιοδήποτε
νόημα για μας, ο χρόνος Πλανκ.
Μπόινκ!!!
Του ολντ το ροκ εν ρολ, του γιανγκ του ντάι
Mια υπογραφη ενος συμφορουμιτη (δεν θυμαμαι πιανου) λεει:
"Το παρον που ηταν μελλον εχει γινει πια παρελθον!"
Ψαχτειτε!!!![]()
Δεν υπαρχει "χρονος" παιδια με την εννοια που τον αντιλαμβανομαστε. Ειναι μια ψευδαισθηση του εγκεφαλου μας που μας βοηθα να κατανοουμε το περιβαλον γυρω μας.
MADE IN JAPAN 日本製