Λαμπρο αν κ δεν γνωριζομαστε καλη δυναμη φιλε κ να μην ξεχνας να γελας
![]()
Δεν ξερω ποιος θα ανοιξει λογαριασμο κ που, ομως να θυμισω την δημοσιευση του αριθμου ΙΒΑΝ του λογαριασμου. Ειναι απαραιτητος για οσους μενουμε εξωτερικο.
Λαμπρο αν κ δεν γνωριζομαστε καλη δυναμη φιλε κ να μην ξεχνας να γελας
![]()
Δεν ξερω ποιος θα ανοιξει λογαριασμο κ που, ομως να θυμισω την δημοσιευση του αριθμου ΙΒΑΝ του λογαριασμου. Ειναι απαραιτητος για οσους μενουμε εξωτερικο.
Παιδια μιας και έχω μαζέψει κάποια δύναμη, θα ήθελα να γράψω τα παρακάτω:
Αυτό που ενδιαφέρει εμένα, την Μαρία, τους γονείς του, και κάθε συγγενή του Αποστόλη αυτήν την στιγμή είναι:
Οι χρήσιμες & υπεύθυνες πληροφορίες σας σχετικά με το συμβαν
Αυτό είναι το μεγαλύτερο που μπορείτε να προσφέρετε τώρα σε όλους τους συγγενείς του Αποστόλη, και για τα άλλα βλέπουμε...
Μαζεύοντας τα κομμάτια μου επανέρχομαι...
Θα ήθελα όποιοι ήρθαν μετά και είδαν το συμβαν να μας κάνουν μια εικόνα με το τι είδαν και που το είδαν....
αυτα που θυμούνται, δεν ζητάω να προσπαθήσουν να θυμηθούν κάτι παραπάνω... τα απλά, και για να βοηθήσω θα δώσω και μερικές φωτο του σημείου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
...στην συγκεκριμένη φωτό απο την θέση του οδηγού, υπάρχει ορατότητα τουλάχιστον 100μέτρα... και δεν εμποδίζεται τίποτα στον δρόμο, κάποιοι ισχυρίζονται ότι το αμάξι ήταν πριν την δεξια βοηθητική οριογραμμή...
Λαμπρο, εκτος απο τα παιδια (Σταυρο, Μητσο, Αντωνη) που περασαν απο 'κει, οι υπολοιποι δεν γυρισαμε μεχρι το σημειο του ατυχηματος ...
Εσυ ομως τι προλαβες να δεις ?
Το φρεναρισμα ειναι απο την μηχανη σας ?
Λάμπρο,
Για την μικρή περίπτωση που δε το έχεις ήδη κατά νου, θα ήθελα να πω ότι πρέπει πάσει θυσία να δεις (μέσα από τις τυπικές διαδικασίες πλέον), εάν οι αρχές τήρησαν τα νόμιμα, ήτοι προανακριτική διαδικασία, αυτοψία και καταγραφή του τόπου κλπ κλπ. Μάλιστα δεν ξέρω αν ο νόμος τους υποχρεώνει να έχουν και φωτογραφίες. Ήδη είναι περίεργο το ότι ο οδηγός δεν κρατήθηκε καν...
Ξέρουμε όλοι ότι έχεις πάρα πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά, αλλά μη διστάσεις να ζητήσεις οποιαδήποτε βοήθεια.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Λαμπρο, εκτος απο τα παιδια (Σταυρο, Μητσο, Αντωνη) που περασαν απο 'κει, οι υπολοιποι δεν γυρισαμε μεχρι το σημειο του ατυχηματος ...
Εσυ ομως τι προλαβες να δεις ?
Το φρεναρισμα ειναι απο την μηχανη σας ?
ΝΑι το φρενάρισμα είναι απο την μηχανη , φαίνεται ότι για να φρενάρει και να ελιχθει αριστερά πρέπει να είχε ήδη βγει στο 1/2 του δρόμου, μάλιστα πιστευω ότι συνέχισε το αμάξι να είναι εν κινήση...
Ποιες είναι συνολικά οι τυπικές διαδικασίες?Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Λάμπρο,
Για την μικρή περίπτωση που δε το έχεις ήδη κατά νου, θα ήθελα να πω ότι πρέπει πάσει θυσία να δεις (μέσα από τις τυπικές διαδικασίες πλέον), εάν οι αρχές τήρησαν τα νόμιμα, ήτοι προανακριτική διαδικασία, αυτοψία και καταγραφή του τόπου κλπ κλπ. Μάλιστα δεν ξέρω αν ο νόμος τους υποχρεώνει να έχουν και φωτογραφίες. Ήδη είναι περίεργο το ότι ο οδηγός δεν κρατήθηκε καν...
Ξέρουμε όλοι ότι έχεις πάρα πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά, αλλά μη διστάσεις να ζητήσεις οποιαδήποτε βοήθεια.
θα προσπαθήσω και απο Δευτέρα να μιλήσω μαζί τους για να επιβεβαιώσω τα αυτονόητα...
Για το ακριβές γράμμα του νόμου, θα πρέπει φυσικά να ασχοληθεί έμπειρος δικηγόρος. Ίσως μέσω της νομικής σου προστασίας (αν έχεις), αλλίως μπορούμε να βρούμε. Θα τα πούμε και κατ'ιδίαν...
Λαμπρο καλως ηρθες και να σου εκφρασω τα θερμα μου συλληπηρια στην οικογενεια του Αποστολη και περαστικα σε εσένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ΝΑι το φρενάρισμα είναι απο την μηχανη , φαίνεται ότι για να φρενάρει και να ελιχθει αριστερά πρέπει να είχε ήδη βγει στο 1/2 του δρόμου, μάλιστα πιστευω ότι συνέχισε το αμάξι να είναι εν κινήση...
Μια συμβουλη αν δεχεσε επειδη μαλλον ολα ειναι σε εξελιξη μηπως δεν θα επρεπε ΕΣΥ να αναφερεις τιποτα για το τι θυμασε ?
-----------------------------------------
εγω δεν προλαβα να δω τιποτα.
-----------------------------------------
Επειδη ποτε δεν ξερεις ποιος διαβαζει το forum μηπως θα επρεπε να αποσυρεις καποια κομματια απο το ποστ σου και να ζητας μονο πληροφοριες απο το οτι ειδαν τα παιδια .
Γνωμη μου παντως απο την φωτο που ειδα και το φρεναρισμα 'μαλλον' πρεπει να ειχε βγει στο δρόμο γιατι δεν εξηγηται η ολη αντιδραση .
Ελπιζω καποια μερα να καταφερω να ερθω στο delear και να σε γνωρισω.
Συγκλονιστικα απο το οτι σας συνεβει και δεν σου κρυβω εβαλα και τον ευατο μου στην θεση σου.
Κουραγιο και καλη αναρρωση να εχεις .
Στο ποδι εχεις χτυπησει?
Σε καλυνυχτιζω φιλε Λαμπρο
Σταυρος
Και στην έκθεση που ήρθε και μου πήρε η τροχαία τα ίδια έχω υπογράψει, οπότε δεν εχω να κρύψω ή να αναιρέσω κάτι...
OXIIIIIIIII POU NA PAREI ............... TWRA TA EIDA KAI PRAGMATIKA SIGLONISTIKA ....................STAMATISE TO MIALO MOU..............SIGINITHIKA SE MEGALO BATHMO ME TA OSA EXW DIABASEI
TA SILIPITIRIA MOU STHN OIKOGENIA TOU APOSTOLH KAI KALH ANAROSH STON LAMPRO
KAI KATI ALLO PAIDIA PRAGMATIKA OSO KAI AN AKOUGETE OKSIMORO ESTHANOME YPERIFANOS POU BRISKOME ANAMESA SAS XEROME POU YPARXEI TOSI ANTHROPIA OTI KAI NA PW EINAI POLU LIGO DAKRISA BLEPONTAS TO ENDIAFERON SAS MPRABO SAS
Λάμπρο θα κάτσω μια μέρα να γράψω οτι έγινε και ότι είδα σε μια κόλλα χαρτί και θα στο δώσω να το έχεις. Ίσως να σου χρειαστεί...
Θα τα πούμε και κατ'ιδίαν βέβαια...
Περαστικά και κουράγιο. Όλοι ξέρουμε οτι θα το παλέψεις, και δε θα τη βγάλουν καθαρή όσοι φταίνε...
Λάμπρο περαστικά σου και συλληπητήρια
ελπίζω τουλάχιστον αν υπάρχει υπαιτιότητα του αυτοκινήτου να μπορέσετε να το αποδείξετε
![]()
![]()
Ήμουνα Δέλεαρ σήμερα... (χτες δηλαδή αφού πέρασε η ημέρα)...
Όσοι ήταν εκεί είδαν την συνάντηση, άκουσαν, ίσως να μίλησαν κιόλας...
έστω κι αργά...
Καλό ταξίδι στο παιδί που χάθηκε...
αλλά πάνω απ' όλα,
δύναμη και κουράγιο για τη γυναίκα του και τον αδελφό του...
Καλούς δρόμους παιδιά...