Σελίδα 18 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 498

Θέμα: Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από D3300 Προβολή μηνύματος
    Ζώντας στη Δυτική Αττική, μαζί με ρομά, με ότι αυτό συνεπάγεται...καθημερινή τριβή, κλοπές, ληστείες και παραβατική συμπεριφορά από τον πιο μικρό 8-9 χρόνων μέχρι τόσο όσο, ένα έχω να γράψω: δεν πυροβολείς για να σκοτώσεις.

Αν ο άλλος έχει βγάλει όπλο και σε πυροβολεί, τον κάνεις σουρωτήρι. Είτε ρομά, είτε νορβηγός Βίκινγκ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει μια μια μαγική λέξη που λέγεται εκπαίδευση.

Υπάρχει άκομα μία που λέγεται εντολές.

Όλα τα υπόλοιπα θα τα δει ο εισαγγελέας. Και την περίπτωση να ήταν όπλο το αυτοκίνητο, και την περίπτωση οι 38 κάλυκες που μάζεψαν και "δείχνουν ότι δεν είχαν σκοπό να τον σκοτώσουν" να ήταν σημάδι αυξημένης πίεσης και να είχαν να ρίξουν απο τη σχολή.
    Ρωτα και μαθε λιγο καλυτερα ποσο εκπαιδευονται οι ΔΙΑΣ.
    Ειδικα το τελευταιο σχολιο σου ειναι τελείως μα τελειως ακυρο
    Προσωπικα βλεπω οποτε δουλευω πρωι συνεχεια ενα με δυο λεωφορεια να τους πηγαινουν στο Μαρκοπουλο οπου ειναι οι εγκαταστασεις εκπαιδευσης της Αστυνομιας.
    Μην εξαντλειτε το πεδιο της εκπαιδευσης. Δεν ισχυει.

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αν ο άλλος έχει βγάλει όπλο και σε πυροβολεί, τον κάνεις σουρωτήρι. Είτε ρομά, είτε νορβηγός Βίκινγκ.
    Άκουσες εσύ για όπλα από την πλευρά των ρομα;

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Δεν θέλω να πάρω θέση αλλά θα κάνω ένα ερώτημα και ένα σχόλιο , ξέρεις αν το "κλεμμένο" έχει κανένα κοριτσάκι έπειτα από απαγωγή στο πορτπαγκάζ ; Ξέρεις αν είναι ύποπτο για ληστεία που εμπλέκεται ανθρωποκτονία ; Η απάντηση είναι δεν ξέρεις, ούτε εσύ , ούτε εγώ .
    Υπάρχουν όμως κινήσεις και ρίσκα απο την πλευρά των καταδιωκόμενων που μπορεί να δίνουν ενδείξεις υποψίας για πολλά πράγματα , το αν ήταν αρκετές ώστε να δικαιολογήσουν καταδίωξη κτλ δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να το κρίνουμε πάρα μόνο ο εισαγγελέας που θα έχει συνολική εικόνα και στοιχεία στη διάθεσή του .
    Το βρίσκεις λογικό; τι κάνει καριέρα; συνήθως οι κλέφτες αυτοκινητων δεν κλέβουν κοριτσάκια όπως και οι απαγωγείς δεν ρισκάρουν
    να τους ελέγξουν για κλεμμένο. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι είναι δύο αξιόποινες πράξεις με πολύ διαφορετικό χρόνο ποινής και καθίσματος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Το βρίσκεις λογικό; τι κάνει καριέρα; συνήθως οι κλέφτες αυτοκινητων δεν κλέβουν κοριτσάκια όπως και οι απαγωγείς δεν ρισκάρουν
    να τους ελέγξουν για κλεμμένο. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι είναι δύο αξιόποινες πράξεις με πολύ διαφορετικό χρόνο ποινής και καθίσματος.
    Ολα τα παραπάνω με κλεμμένα γίνονται... ειδικά οι ένοπλες ληστείες , λες να πηγαίνουν με τα προσωπικά τους Ι.Χ. ;

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Ναι οκ, δεν γίνεται να ζητάμε να δράσουν υποθετικά, θα μας πάρουν φαλάγγι.

Για αυτές τις περιπτώσεις παρακολουθούν και δίνουν στίγμα μέχρι να σταθμεύσει. Όπως οφείλουν και για απλή κλοπή.

Τώρα που τους έπιασαν χάσαμε τους συνεργούς και ότι παράνομα είχαν πιθανά στην κατοχή τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Γιατι οδηγαμε μηχανες και ειναι πολυ ευκολο να μας παρεξηγησει καποιος και το μαυρο μπουφαν, η διπλωμενη πινακιδα, η δυνατη εξατμιση, η οδηγικη συμπεριφορα να εκληφθουν ως παρανομη πραξη εν εξελιξει με δυσαρεστες συνεπειες. Δεν ξερω για εσας αλλα εγω την προλαβα την εποχη που καθε ενας με μηχανη θεωρουταν αλητης, παρανομος, κοντρακιας, ολα αυτα μαζι και η συμπεριφορα ηταν αναλογη.
    Η διπλωμενη πινακιδα,η δυνατη εξατμιση και η ακαταλληλη οδηγικη συμπεριφορα ΕΙΝΑΙ παρανομες πραξεις και ως τετοιες ΠΡΕΠΕΙ να εκληφθουν.ΑΝ μαλιστα σε ενδεχομενο ελεγχο γι αυτον τον λογο ΔΕΝ σταματησεις ,ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθηθει η διαδικασια ακινητοποιησης και καταστολης σου.Επειδη πιθανως ειμαι μεγαλυτερος σου και προλαβα και εγω χρονικα αυτες τις εποχες που αναφερεις ,ΠΟΤΕ δεν μου συμπεριφερθηκε κανενας αστυνομικος συμφωνα μ αυτα που περιγραφεις,αλλα ποτε δεν ενηργησα παρανομως,και παντα σταματουσα σε ενδεχομενο ελεγχο ,εχοντας παντα τηρησει τους κανονες, και παντα φορωντας κρανος και ΜΑΥΡΟ ΜΠΟΥΦΑΝ.Οσες φορες με εγραψαν για καποιες παραβασεις που ΟΝΤΩΣ σαν νεος εκανα ,ποτε δεν αντεδρασα γιατι ηξερα οτι ειχαν ΑΠΟΛΥΤΟ δικηο.ΑΛΛΟΙ αντιδρουν αλλιως,ΑΣ αναλαβουν τις ευθυνες τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Δλδ δεν πρόλαβες τα "κλειδιά στο φανάρι";

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Ρωτα και μαθε λιγο καλυτερα ποσο εκπαιδευονται οι ΔΙΑΣ.
    Ειδικα το τελευταιο σχολιο σου ειναι τελείως μα τελειως ακυρο
    Προσωπικα βλεπω οποτε δουλευω πρωι συνεχεια ενα με δυο λεωφορεια να τους πηγαινουν στο Μαρκοπουλο οπου ειναι οι εγκαταστασεις εκπαιδευσης της Αστυνομιας.
    Μην εξαντλειτε το πεδιο της εκπαιδευσης. Δεν ισχυει.

ΟΚ, έχω ιδία εμπειρία επί του θέματος. Μην γίνεσαι προστάτης των απανταχού συναδέλφων σου. Και είμαι βέβαιος ότι επειδή κι εσύ μάλλον κουβαλάς, θα πηγαίνεις τουλάχιστον κάθε βδομάδα να ρίχνεις 3-4 κουτιά. Και όχι σε σταθερό στόχο και σε ήρεμη σωματική και ψυχική κατάσταση ε;

Τεσπά, έχουν πέσει λιγότεροι πυροβολισμοί σε χειρότερες καταστάσεις. Θα μας πει ο εισαγγελέας κι η ΕΔΕ το τι έγινε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Ποτε κανεις δεν μου πηρε κλειδια στο φαναρι,διοτι η παρουσια μου δεν εδινε τετοιο δικαιωμα.Αμα δεν ειχες πινακιδες,η η εξατμιση σου ξυπναγε 10 τετραγωνα πιο κατω τοτε εκεινη την εποχη με τις τοτε συνηθειες ΝΑΙ μπορει και να σου παιρνανε τα κλειδια οι ζηταδες στο φαναρι,για να μην εχουμε την σχεδον σιγουρη καταδιωξη.Αλλες εποχες αλλα ηθη.Τοτε μπορουσες να πειραξεις μια κοπελα στο δρομο λεγοντας της '' για σου τσολια μου'' η '' κουκλαρα μου παμε μια βολτα'' χωρις να σε πανε μεσα για σεξουαλικη παρενοχληση.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Ποτε κανεις δεν μου πηρε κλειδια στο φαναρι,διοτι η παρουσια μου δεν εδινε τετοιο δικαιωμα.Αμα δεν ειχες πινακιδες,η η εξατμιση σου ξυπναγε 10 τετραγωνα πιο κατω τοτε εκεινη την εποχη με τις τοτε συνηθειες ΝΑΙ μπορει και να σου παιρνανε τα κλειδια οι ζηταδες στο φαναρι,για να μην εχουμε την σχεδον σιγουρη καταδιωξη.Αλλες εποχες αλλα ηθη.Τοτε μπορουσες να πειραξεις μια κοπελα στο δρομο λεγοντας της '' για σου τσολια μου'' η '' κουκλαρα μου παμε μια βολτα'' χωρις να σε πανε μεσα για σεξουαλικη παρενοχληση.
    https://www.youtube.com/watch?v=A0f6x6HyXwc

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Τελικα τι σοι αστυνομια/αστυνομευση θελουμε?
    Made in USA? Germany? Η Ελλαδαρα?
    Για διαλιεχτε...
    Εγω ξερω πως οι Ελληναραδες οταν πανε εξω ειναι κυριες...

Τωρα ψαχνουμε να βρουμε τι?
    Γι αυτο θα γινει η ΕΔΕ κ αν μαθουμε κατι.
    Παντου σε ολες τις δουλειες υπαρχουν κ μλκς...

Αλλα μετα αν ειναι να ευνουχιστει η αστυνομια κ να μην κανει τιποτα επειδη θα τους τρεχουνε να παρουμε οπλα ολοι σπιτι κ να γινουμε φαρ ουεστ.
    Παμε να μαθουμε στοχο.
    Να δω μετα ποιος θα σου κλεβει την μοτο στις 2-3 τα ξημερωματα ξεροντας οτι θα κατεβεις κατεβεις κατω με το γκανι κ θα τον κανεις κοσκινο.
    Ride(s) the wind of change...

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος

Μου το 'χανε κάνει στο Τατόι αστυνομικοί με πολιτικά!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από D3300 Προβολή μηνύματος
    Άκουσες εσύ για όπλα από την πλευρά των ρομα;

Ποτέ

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Συνηθως τα κλειδια στα τσιμπαγανε οταν ησουν με κανα γρηγορο μοτο μην κανεις καμια κ τους φυγεις κ αντε να σε πιασουν.
    Αν το μοτο ειναι ταφος τι κλειδια να παρουνε?
    Σε διοδια παντως κ μπλοκο στο δρομο μου ειπανε σβησε κ πηγαινε στην ακρη σμπρωχτος...
    Ride(s) the wind of change...

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα