Ρωτα και μαθε λιγο καλυτερα ποσο εκπαιδευονται οι ΔΙΑΣ.
Ειδικα το τελευταιο σχολιο σου ειναι τελείως μα τελειως ακυρο
Προσωπικα βλεπω οποτε δουλευω πρωι συνεχεια ενα με δυο λεωφορεια να τους πηγαινουν στο Μαρκοπουλο οπου ειναι οι εγκαταστασεις εκπαιδευσης της Αστυνομιας.
Μην εξαντλειτε το πεδιο της εκπαιδευσης. Δεν ισχυει.
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
Ναι οκ, δεν γίνεται να ζητάμε να δράσουν υποθετικά, θα μας πάρουν φαλάγγι.
Για αυτές τις περιπτώσεις παρακολουθούν και δίνουν στίγμα μέχρι να σταθμεύσει. Όπως οφείλουν και για απλή κλοπή.
Τώρα που τους έπιασαν χάσαμε τους συνεργούς και ότι παράνομα είχαν πιθανά στην κατοχή τους.
Η διπλωμενη πινακιδα,η δυνατη εξατμιση και η ακαταλληλη οδηγικη συμπεριφορα ΕΙΝΑΙ παρανομες πραξεις και ως τετοιες ΠΡΕΠΕΙ να εκληφθουν.ΑΝ μαλιστα σε ενδεχομενο ελεγχο γι αυτον τον λογο ΔΕΝ σταματησεις ,ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθηθει η διαδικασια ακινητοποιησης και καταστολης σου.Επειδη πιθανως ειμαι μεγαλυτερος σου και προλαβα και εγω χρονικα αυτες τις εποχες που αναφερεις ,ΠΟΤΕ δεν μου συμπεριφερθηκε κανενας αστυνομικος συμφωνα μ αυτα που περιγραφεις,αλλα ποτε δεν ενηργησα παρανομως,και παντα σταματουσα σε ενδεχομενο ελεγχο ,εχοντας παντα τηρησει τους κανονες, και παντα φορωντας κρανος και ΜΑΥΡΟ ΜΠΟΥΦΑΝ.Οσες φορες με εγραψαν για καποιες παραβασεις που ΟΝΤΩΣ σαν νεος εκανα ,ποτε δεν αντεδρασα γιατι ηξερα οτι ειχαν ΑΠΟΛΥΤΟ δικηο.ΑΛΛΟΙ αντιδρουν αλλιως,ΑΣ αναλαβουν τις ευθυνες τους.
ΟΚ, έχω ιδία εμπειρία επί του θέματος. Μην γίνεσαι προστάτης των απανταχού συναδέλφων σου. Και είμαι βέβαιος ότι επειδή κι εσύ μάλλον κουβαλάς, θα πηγαίνεις τουλάχιστον κάθε βδομάδα να ρίχνεις 3-4 κουτιά. Και όχι σε σταθερό στόχο και σε ήρεμη σωματική και ψυχική κατάσταση ε;
Τεσπά, έχουν πέσει λιγότεροι πυροβολισμοί σε χειρότερες καταστάσεις. Θα μας πει ο εισαγγελέας κι η ΕΔΕ το τι έγινε.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ποτε κανεις δεν μου πηρε κλειδια στο φαναρι,διοτι η παρουσια μου δεν εδινε τετοιο δικαιωμα.Αμα δεν ειχες πινακιδες,η η εξατμιση σου ξυπναγε 10 τετραγωνα πιο κατω τοτε εκεινη την εποχη με τις τοτε συνηθειες ΝΑΙ μπορει και να σου παιρνανε τα κλειδια οι ζηταδες στο φαναρι,για να μην εχουμε την σχεδον σιγουρη καταδιωξη.Αλλες εποχες αλλα ηθη.Τοτε μπορουσες να πειραξεις μια κοπελα στο δρομο λεγοντας της '' για σου τσολια μου'' η '' κουκλαρα μου παμε μια βολτα'' χωρις να σε πανε μεσα για σεξουαλικη παρενοχληση.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Τελικα τι σοι αστυνομια/αστυνομευση θελουμε?
Made in USA? Germany? Η Ελλαδαρα?
Για διαλιεχτε...
Εγω ξερω πως οι Ελληναραδες οταν πανε εξω ειναι κυριες...
Τωρα ψαχνουμε να βρουμε τι?
Γι αυτο θα γινει η ΕΔΕ κ αν μαθουμε κατι.
Παντου σε ολες τις δουλειες υπαρχουν κ μλκς...
Αλλα μετα αν ειναι να ευνουχιστει η αστυνομια κ να μην κανει τιποτα επειδη θα τους τρεχουνε να παρουμε οπλα ολοι σπιτι κ να γινουμε φαρ ουεστ.
Παμε να μαθουμε στοχο.
Να δω μετα ποιος θα σου κλεβει την μοτο στις 2-3 τα ξημερωματα ξεροντας οτι θα κατεβεις κατεβεις κατω με το γκανι κ θα τον κανεις κοσκινο.
Ride(s) the wind of change...
Ride(s) the wind of change...