Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 292

Θέμα: SUZUKI BANDIT 1250 S...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από deusXT Προβολή μηνύματος
    κάποιες χρήσιμε πληροφορίες εδώ: http://www.banditforum.co.uk/forum/i...?topic=40327.0
    και εδώ: http://www.banditforum.co.uk/forum/i...?topic=20389.0

το θέμα ειναι τι κΛάνουμε ρε γορίλλα με το μπροστά, το πίσω είναι ψιλοεύκολο

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Carlos.1on2 Προβολή μηνύματος
    το θέμα ειναι τι κΛάνουμε ρε γορίλλα με το μπροστά, το πίσω είναι ψιλοεύκολο
    Αν δεν βρισκετε σκληροτερα ελατηρια, τοτε η φτηνη λυση ειναι να σαξετε αποστατες προφορτισης ωστε να ερθει το σαγκ εκει που πρεπει, και ειτε να βαλετε παχυτερο λαδι, η να καντε ρεβαλβινγκ.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Δείτε πχ πως δούλεψε ο npat στο δικό του VFR εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129411

Μόλις τελειωσα το διάβασμα. Πάω τώρα για γάλα και νάνι.

Στον Ογκο Το avatar του/της deusXT
    το μπροστά ε? εγώ στη θέση σου θα διάβαζα τι εκανε ο npat. και μετά γάλα πιπίλα και νάνι
    bandit 1250 λεμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από deusXT Προβολή μηνύματος
    το μπροστά ε? εγώ στη θέση σου θα διάβαζα τι εκανε ο npat. και μετά γάλα πιπίλα και νάνι
    Αφού διάβασα το τοπικ του φίλου npat, εστειλα ένα μυνηματάκι στον αντιπρόσωπο των ohlins εδώ Ελλάντα, http://www.extraproducts.gr/. Για να μη τα πολυλογώ τον ρώτησα για τις προδιαγραφές των κιλών του μαμά ελατηρίου καθώς και για το γεγονός ότι εφόσον εγώ και ο τάφος μου έχουμε πάρει τα κιλάκια μας με τα χρόνια, μήπως θα έπρεπε να αλλάξουμε ελατήριο το οποίο να ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες. Ετούτη είναι η απάντηση του:

Σε απάντηση του ερωτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το στάνταρντ ελατήριο είναι τοποθετημένο για 75-90kg + συνεπιβάτη. Αφού τα κιλά σας είναι περισσότερα, θα πρέπει να aλλάξετε σε σκληρότερο ελατήριο, αλλά καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες (τηλ. 210-9213286/7). Η τιμή για όλα τα ελατήρια είναι ίδια δηλ. 91,80 €.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το αμορτισέρ SU 715 έχει αντικατασταθεί από το SU 103, το οποίο έχει διάφορες βελτιώσεις μία από τις οποίες είναι και το ελατήριο.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Μη ρωτησει κανείς πόσα είναι τώρα τα κιλά μου, είναι σίγουρα περισσότερα από το 2008.

υγ. ελπίζω να μην υπάρχει προβλημα με το όνομα του αντιπροσώπου. Εφόσον και αν υπάρχει, πείτε να το σβήσω.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    και τι να λεει αν το πίσω έχει βελτιώσεις!! το ελατήριο του πίσω αμορτισερ σου κάνει; μπορείς να βάλεις άλλο αν δε σου κάνει; μπροστά δε νομίζω να έχει άλλη σκληρότητα η OHLINS για bandit. μην περιμένεις από τους εδώ αντιπροσώπους γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται! πχ σε ένα ζευγάρι white power που έχω και κάθεται με διαβεβαίωνε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος ότι κάνουν για το δικό μου παρά του ότι του ανέφερα ότι ο κωδικός 0020.Β ταίριαζε για το αεροελαιόψυκτο 05-06 ενώ για το δικό μου το υδρόψυκτο είχε τον κωδικό 0020.D!! "Όχι" μου λέει "κάνει"!! Και σε μέτρηση που του έκανε συνεργείο που ασχολείται με αμορτισερ το βρήκε μικρότερης σκληρότητας από το μαμα :a31:!! Δικό μου το λάθος που τα αγόρασα (καλός μλκς κι εγώ ). Βρες ψάξε πληροφορίες στο νετ για το μεγάλο, παράγγειλε τα απαραίτητα που χρειάζεσαι και τράβα σε ένα συνεργείο να στα περάσει κάποιος που ξέρει, υπάρχει πολύ καλός επαγγελματίας που ασχολείται με σερβις OHLINS στην Αθήνα και γενικά αναρτήσεις.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    [QUOTE=Ichigo;2267396 υπάρχει πολύ καλός επαγγελματίας που ασχολείται με σερβις OHLINS στην Αθήνα και γενικά αναρτήσεις.[/QUOTE]

Στείλε μου το όνομά του με πμ σε παρακαλώ.

Καλημέρα σε όλους
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Να σημειώσω οτι ο αντιπρόσωπος για Ohlins στην Ελλάδα είναι η Μοτοδυναμική.
    Ο Τασούλης που αναφέρθηκε παρπαπανω ( http://www.extraproducts.gr/ ) ειναι αντιπρόσωπος των WP.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Να σημειώσω οτι ο αντιπρόσωπος για Ohlins στην Ελλάδα είναι η Μοτοδυναμική.
    Ο Τασούλης που αναφέρθηκε παρπαπανω ( http://www.extraproducts.gr/ ) ειναι αντιπρόσωπος των WP.
    Πλέον τα ÖHLINS τα φέρνει (και αυτά) ο Τασούλης εδώ και αρκετούς μήνες!
    http://www.ohlins.com/About-the-comp...butors/Europe/
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Πλέον τα ÖHLINS τα φέρνει (και αυτά) ο Τασούλης εδώ και αρκετούς μήνες!
    http://www.ohlins.com/About-the-comp...butors/Europe/
    ....στις ακριβως ιδιες τιμες με την μοτοδυναμικη...

Καλα τα ολινς κλπ αλλα το 90% της βελτιωσης το βλεπεις στο 1/5 της τιμης με σωστο σεταριμα (ελατηριο+ ρεβαλβινγκ) του υπαρχοντος.

και τι να λεει αν το πίσω έχει βελτιώσεις!! το ελατήριο του πίσω αμορτισερ σου κάνει; μπορείς να βάλεις άλλο αν δε σου κάνει;

Με 91,80€ παίρνεις αυτό που σου κάνει ακριβώς και αλλάζεις το μαμά, κατόπιν αγοράς. Αλλά και με την αγορά έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Σύν βέβαια τα περαστικά αν δεν έχεις τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις.

Προσωπικά, επειδή έκανα πριν απο λίγο καιρό σέρβις στις αναρτήσεις και επειδή τα χλμ έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, είναι πιο πιθανό να χάσω 15 κιλά παρά να δώσω άλλα 120€ περίπου για να έρθει το πίσω ακριβώς εκεί που πρέπει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Καλα τα ολινς κλπ αλλα το 90% της βελτιωσης το βλεπεις στο 1/5 της τιμης με σωστο σεταριμα (ελατηριο+ ρεβαλβινγκ) του υπαρχοντος.

Αν αρκούσε ένα ελατήριο και ένα ρεβάλβινγκ σε όλα τα μαμά αμορτισέρ και πηρούνια, δε θα είχαν κανένα λόγο ύπαρξης τόσες εταιρίες αποκλειστικά για σούστες. Ωστόσο, το αν είναι απαραίτητες αυτές οι σούστες και αν αξίζουν τα λεφτά τους σήμερα θα έλεγα ότι σίγουρα αξίζουν περισσότερο από δύο σωλήνες και ένα μπουρί, γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς εκεί δίνει ο αναβάτης ακόμα και σήμερα τα όποια λιγοστά λεφτά του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dlabrakis
    Γεια και και χαρα στους λησταρχους!.....και μη....μηπως γνωριζετε αν φτιαχνει κανεις πολυεστερικο φερινγκ ,το χαμηλο εννοω,που ενωνεται με το πανω και γινεται ολοσωμο?
    Απο μια ματια στο διαδυκτιο υπαρχουν ...αλλα λεω μηπως εχει κανεις καλουπι γι αυτα και τα φτιαχνει....

καθε πληροφορια δεκτη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akisjg
    Μετά από αλλαγή μπροστινών ελατηρίων σε Hyperpro με 15ρι λάδι (το σετ έρχεται με 10ρι) μπορώ να πω πως πλέον έχω μπροστινό. Σε σχέση με το μαμά, καταπίνει πιο εύκολα τις μικρές ανωμαλίες (όπως τα ανακλαστικά των λεωφορειοδρόμων) ελέω progressive, αλλά βύθίζεται λιγότερο και μοιάζει πιο στιβαρό. Τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται οι ατέλειες του πίσω.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akisjg Προβολή μηνύματος
    Μετά από αλλαγή μπροστινών ελατηρίων σε Hyperpro με 15ρι λάδι (το σετ έρχεται με 10ρι) μπορώ να πω πως πλέον έχω μπροστινό. Σε σχέση με το μαμά, καταπίνει πιο εύκολα τις μικρές ανωμαλίες (όπως τα ανακλαστικά των λεωφορειοδρόμων) ελέω progressive, αλλά βύθίζεται λιγότερο και μοιάζει πιο στιβαρό. Τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται οι ατέλειες του πίσω.....

Απο 5ρι σε 15ρι λαδι ειναι ακραια αλλαγη, οποτε αυτο που βλεπεις σαν ατελειες του πισω, μπορει να οφειλεται απλως και μονο στο οτι τωρα εχεις δυο αναρτησεις με τελειως διαφορετικη δυναμικη συμπεριφορα.

Παντως οταν σεταρεις τις αναρτησεις, ειναι καλλιτερα να ξεκινας απο σφιχτο πισινο και να χαλαρωνεις και απο χαλαρο μπροστινο και να σφιγγεις (no pun intended).

Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki bandit 1250 vs yamaha FJR 1300
    από hararm123 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2011, 20:40
  2. Νεες τιμες Suzuki Bandit 1250
    από μπακαλογατος στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 09:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ