το μπροστά ε? εγώ στη θέση σου θα διάβαζα τι εκανε ο npat. και μετά γάλα πιπίλα και νάνι
bandit 1250 λεμε
Αφού διάβασα το τοπικ του φίλου npat, εστειλα ένα μυνηματάκι στον αντιπρόσωπο των ohlins εδώ Ελλάντα, http://www.extraproducts.gr/. Για να μη τα πολυλογώ τον ρώτησα για τις προδιαγραφές των κιλών του μαμά ελατηρίου καθώς και για το γεγονός ότι εφόσον εγώ και ο τάφος μου έχουμε πάρει τα κιλάκια μας με τα χρόνια, μήπως θα έπρεπε να αλλάξουμε ελατήριο το οποίο να ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες. Ετούτη είναι η απάντηση του:
Σε απάντηση του ερωτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το στάνταρντ ελατήριο είναι τοποθετημένο για 75-90kg + συνεπιβάτη. Αφού τα κιλά σας είναι περισσότερα, θα πρέπει να aλλάξετε σε σκληρότερο ελατήριο, αλλά καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες (τηλ. 210-9213286/7). Η τιμή για όλα τα ελατήρια είναι ίδια δηλ. 91,80 €.
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το αμορτισέρ SU 715 έχει αντικατασταθεί από το SU 103, το οποίο έχει διάφορες βελτιώσεις μία από τις οποίες είναι και το ελατήριο.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,
Μη ρωτησει κανείς πόσα είναι τώρα τα κιλά μου, είναι σίγουρα περισσότερα από το 2008.
υγ. ελπίζω να μην υπάρχει προβλημα με το όνομα του αντιπροσώπου. Εφόσον και αν υπάρχει, πείτε να το σβήσω.
και τι να λεει αν το πίσω έχει βελτιώσεις!! το ελατήριο του πίσω αμορτισερ σου κάνει; μπορείς να βάλεις άλλο αν δε σου κάνει; μπροστά δε νομίζω να έχει άλλη σκληρότητα η OHLINS για bandit. μην περιμένεις από τους εδώ αντιπροσώπους γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται! πχ σε ένα ζευγάρι white power που έχω και κάθεται με διαβεβαίωνε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος ότι κάνουν για το δικό μου παρά του ότι του ανέφερα ότι ο κωδικός 0020.Β ταίριαζε για το αεροελαιόψυκτο 05-06 ενώ για το δικό μου το υδρόψυκτο είχε τον κωδικό 0020.D!! "Όχι" μου λέει "κάνει"!! Και σε μέτρηση που του έκανε συνεργείο που ασχολείται με αμορτισερ το βρήκε μικρότερης σκληρότητας από το μαμα:a31:
!! Δικό μου το λάθος που τα αγόρασα (καλός μλκς κι εγώ
). Βρες ψάξε πληροφορίες στο νετ για το μεγάλο, παράγγειλε τα απαραίτητα που χρειάζεσαι και τράβα σε ένα συνεργείο να στα περάσει κάποιος που ξέρει, υπάρχει πολύ καλός επαγγελματίας που ασχολείται με σερβις OHLINS στην Αθήνα και γενικά αναρτήσεις.
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
[QUOTE=Ichigo;2267396 υπάρχει πολύ καλός επαγγελματίας που ασχολείται με σερβις OHLINS στην Αθήνα και γενικά αναρτήσεις.[/QUOTE]
Στείλε μου το όνομά του με πμ σε παρακαλώ.
Καλημέρα σε όλους![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Να σημειώσω οτι ο αντιπρόσωπος για Ohlins στην Ελλάδα είναι η Μοτοδυναμική.
Ο Τασούλης που αναφέρθηκε παρπαπανω ( http://www.extraproducts.gr/ ) ειναι αντιπρόσωπος των WP.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πλέον τα ÖHLINS τα φέρνει (και αυτά) ο Τασούλης εδώ και αρκετούς μήνες!
http://www.ohlins.com/About-the-comp...butors/Europe/
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Με 91,80€ παίρνεις αυτό που σου κάνει ακριβώς και αλλάζεις το μαμά, κατόπιν αγοράς. Αλλά και με την αγορά έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Σύν βέβαια τα περαστικά αν δεν έχεις τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις.
Προσωπικά, επειδή έκανα πριν απο λίγο καιρό σέρβις στις αναρτήσεις και επειδή τα χλμ έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, είναι πιο πιθανό να χάσω 15 κιλά παρά να δώσω άλλα 120€ περίπου για να έρθει το πίσω ακριβώς εκεί που πρέπει.
Αν αρκούσε ένα ελατήριο και ένα ρεβάλβινγκ σε όλα τα μαμά αμορτισέρ και πηρούνια, δε θα είχαν κανένα λόγο ύπαρξης τόσες εταιρίες αποκλειστικά για σούστες. Ωστόσο, το αν είναι απαραίτητες αυτές οι σούστες και αν αξίζουν τα λεφτά τους σήμερα θα έλεγα ότι σίγουρα αξίζουν περισσότερο από δύο σωλήνες και ένα μπουρί, γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς εκεί δίνει ο αναβάτης ακόμα και σήμερα τα όποια λιγοστά λεφτά του.
Γεια και και χαρα στους λησταρχους!.....και μη....μηπως γνωριζετε αν φτιαχνει κανεις πολυεστερικο φερινγκ ,το χαμηλο εννοω,που ενωνεται με το πανω και γινεται ολοσωμο?
Απο μια ματια στο διαδυκτιο υπαρχουν ...αλλα λεω μηπως εχει κανεις καλουπι γι αυτα και τα φτιαχνει....
καθε πληροφορια δεκτη
για δες εδω...
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Μετά από αλλαγή μπροστινών ελατηρίων σε Hyperpro με 15ρι λάδι (το σετ έρχεται με 10ρι) μπορώ να πω πως πλέον έχω μπροστινό. Σε σχέση με το μαμά, καταπίνει πιο εύκολα τις μικρές ανωμαλίες (όπως τα ανακλαστικά των λεωφορειοδρόμων) ελέω progressive, αλλά βύθίζεται λιγότερο και μοιάζει πιο στιβαρό. Τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται οι ατέλειες του πίσω.....
Απο 5ρι σε 15ρι λαδι ειναι ακραια αλλαγη, οποτε αυτο που βλεπεις σαν ατελειες του πισω, μπορει να οφειλεται απλως και μονο στο οτι τωρα εχεις δυο αναρτησεις με τελειως διαφορετικη δυναμικη συμπεριφορα.
Παντως οταν σεταρεις τις αναρτησεις, ειναι καλλιτερα να ξεκινας απο σφιχτο πισινο και να χαλαρωνεις και απο χαλαρο μπροστινο και να σφιγγεις (no pun intended).
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.