Kαλη χρονια σε ολους και σιδεροκεφαλο το site!!!
Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια καλά (γιατί για πολλά δεν το βλέπω, λόγω κρίσης) Υγεία να`χουμε και πάντα όρθιοι. Λίγο καθυστερημένα βέβαια, αλλά σήμερα κατάφερα και μπήκα.
![]()
Τελικα ισχυει για αυριο το πρωι???![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
![]()
![]()
Oxi φιλαρακι δεν ερχετε κανεις εγω θα παω τελικα στην χαλκιδα μεσο ωροπου με κατι παιδια αλλα σορι στην επομενη βολτα θα το κανονησουμε τωρα που λητουργη και το φορουμ.![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
![]()
![]()
08:15 Αλίμου και Ποσειδώνος
Την καλημέρα μου σ'όλους
Να ευχηθώ κι εγώ καλή χρονιά σε όλα τα φιλαράκια !!!
Χτες τρομερή μέρα, ξεκινήσαμε με ένα φίλο για Χαλκίδα και φτάσαμε μέχρι Αλιβέρι.
Η κίνηση στο γυρισμό ήταν ελεεινή, και θα ήταν τρισχειρότερη αν δεν είχαν κάνει κατάληψη στα διόδια![]()
![]()
Τελευταίες μέρες εγώ στη δουλειά, να κανονίσουμε για κανά απογευματινό γκαιφέ με τους κοντινούς.
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
δεν αντελήφθην... τους λοιπούς δεν τους γουσταρεις;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από XJR_Billy
....
Τελευταίες μέρες εγώ στη δουλειά, να κανονίσουμε για κανά απογευματινό γκαιφέ με τους κοντινούς.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαι τρομαΧτικΙος ε;;;:wacko:![]()
![]()
Όλους τους γουστάρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
δεν αντελήφθην... τους λοιπούς δεν τους γουσταρεις;;;![]()
ειμαι τρομαΧτικΙος ε;;;:wacko:![]()
![]()
![]()
αλλά μου πέφτουν κάπως μακριά για απογευματινό γκαιφέ.![]()
Εσένα πότε θα σε δούμε, Ω τρομαΧτικΙότατε![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ελπιζω να σας δω στην κοπη της πιτας που λεμε να γινει στις 23/1 η στις 30/1/2011 (με τις συνδρομες σας μαζι).![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Χαλάλι σου η συνδρομή βρε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ελπιζω να σας δω στην κοπη της πιτας που λεμε να γινει στις 23/1 η στις 30/1/2011 (με τις συνδρομες σας μαζι).![]()
![]()
![]()
Εγώ μέσα, κανονικά !!![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Peskandritso μάνι μάνι μαζευτήκαμε τρείς![]()
![]()
Βρε παιδακια δεν το χανω μα με τιποτα κοπη τις πιτας ειπατε χαχααα ωρε να χασω το φλουρι με τιποτα λεμε αντε να δω ποση θα ειμαστε φετος θα καει και το πελεκουδι λεμε..![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Να ξεκινήσουμε να κάνουμε και προτάσεις με μέρη, όπου θα φάάάάάάάάάάάάάάάάάάάμε, θα πιούούούούούούούούούούούμε, και νηστικοί θα κοιμηθούούούούούμε. :rotflmao:![]()
Άντε ντε επιτέλους...να πάμε και καμιά βόλτα μακρινή![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Εσυ το μπλοκακι μην ξεχασεις και για το μερος θα το δουμε αναλογα και με τον καιρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Άντε ντε επιτέλους...να πάμε και καμιά βόλτα μακρινή![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()