Σας προσκαλούμε όλους στην 2η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 10/05/2025. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmy10 Nio, μην μασας και μην φοβασαι. Ληχτονα τον παλιοπαπαρα γιατι ολο λογια ειναι.
nio1981 πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Δωσε καμια φωτο ρε παπαρα Νιο...
ωραίο το μιναρογκρουπ!!! χάρηκα για οσο τα είπαμε, άλλωστε θα τα ξαναπούμε
Όποιος γυρίζει μυρίζει κ όποιος κάθετε βρωμίζει
Δημοσιεύθηκε αρχικά από nio1981 ROFL έληξα δηλαδή; Απαίσιε... ΕΦΑΓΕΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΡΕ; Νίο γλυκό μου, έχεις και το ακόλουθο: γράφτου : βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο άτιμος, την έπιασε την συνομιλία ΑΚΡΙΒΩΣ! χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 24/05/2012 στις 11:57.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai ROFL έληξα δηλαδή; Απαίσιε... ΕΦΑΓΕΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΡΕ; Νίο γλυκό μου, έχεις και το ακόλουθο: γράφτου : βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο άτιμος, την έπιασε την συνομιλία ΑΚΡΙΒΩΣ! χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα ναι εφαγα απαισιοτατε φιλε μου...και ήταν τρομερό.:a32::a32: και πες της το ξερω. ειμαι πολυ μπροστα λεμε
Πάντα τέτοια...
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai άιντε και στα 20 χρόνια να είμαστε καλά και να πηγαίνουμε εκδρομές χαχαχαχα Τοτε οι εκδρομες θα ειναι στα 50 χιλιομετρα απο το σπιτι με ηλεκτρικα μοτοσακο χεχε