Σελίδα 19 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 356

Θέμα: CBR F4 vs ALL

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ArgirisVale Προβολή μηνύματος
    ναι φιλε μου το ξερω... αλλα δεν το περιμενα κ εγω τις προηγουμενες φορες ειχε κοσμο η δεν ειχα πολυ καλα λαστιχα κ επαιζα στο 1:10-1:13 κ ημουν στο πρασινο γκρουπ δηλαδη στους μετριους τωρα που ειχα κατεβει μονος μου κ χωρις παρεα μεσα στην πιστα για να παιξουμε... αλλα κ με καλα λαστιχα το κυνηγισα πιο πολυ κ με βγαλανε για να με πανε στο κοκκινο!!! κ ετσι μολις γυρισα σπιτι τα ανεβασα!!!
    Πήρες φόρα και έβρισκες πολύ απ οτι φαίνεται.
    Σιγουρα πιο πάνω τα μαρσπιέ, αλλά κι εσύ μαλλον πρέπει να βελτιώσεις την στάση σου και να βγαίνεις περισσότερο.
    Με ενα αλλο πιο στημένο μηχανάκι θα πας και πιο γρήγορα, το χεις!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Σιγουρα πιο πάνω τα μαρσπιέ, αλλά κι εσύ μαλλον πρέπει να βελτιώσεις την στάση σου και να βγαίνεις περισσότερο.
    ευχαριστω φιλε δεν ξερω τι ακριβως φταιει το μηχανακι,εγω,ισως το πιο πιθανο με αλλη μηχανη να πηγαινα καλυτερα αλλα αυτο που εχω τωρα μ'εχει ευχαριστησει πολυ κ γι'αυτο δεν θελω να το δωσω...ισως αν βρω λεφτα να παρω ενα χωρις χαρτια κ να το εχω γι'αυτον τον λογο!!!ευχαριστω κ παλι!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Φίλε μη το συνεχίζεις διότι εκτίθεσαι,ειδικά στα περί φυγοκέντρου(η οποία ΔΕΝ υπάρχει,το ξέρουμε απ'τη φυσική γυμνασίου)....
    ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ 2006 ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!!!:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Aδύνατον... το 600FS είναι το απόλυτο όπλο λέμε... δεν καταλαβαίνετε μου φαίνεται...

Τι; Αν αλλάξει μηχανάκι θα πάει ακόμα πιο γρήγορα (με τα όσα κάνει μέχρι τώρα - γιατί αν βρίσκουν τα σταθερά πατάκια κάτω είναι ένα κλικ πριν την απογείωση και μάλλον δεν βγαίνει αρκετά έξω); Λες ε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    Ποπ κορν δεν πήρες!!!! Να κεράσω;;;

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Aδύνατον... το 600FS είναι το απόλυτο όπλο λέμε... δεν καταλαβαίνετε μου φαίνεται...

Τι; Αν αλλάξει μηχανάκι θα πάει ακόμα πιο γρήγορα (με τα όσα κάνει μέχρι τώρα - γιατί αν βρίσκουν τα σταθερά πατάκια κάτω είναι ένα κλικ πριν την απογείωση και μάλλον δεν βγαίνει αρκετά έξω); Λες ε;
    Εννοείς οτι αν απογειωθεί θα παει πιο γρήγορα? Ναι φυσικά αυτό είναι πιθανόν.

Εγώ λέω οτι αν κανει 1.07 στα Μεγαρα με το F4, αν καβαλήσει κανενα καλό και στημένο μηχανάκι θα παει και παρακάτω και πιο εύκολα και χωρίς κίνδυνο απογείωσης.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    εγω το εχω ξαναγραψει

ο FZR600 εχει αφησει κλονους ......

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εννοείς οτι αν απογειωθεί θα παει πιο γρήγορα? Ναι φυσικά αυτό είνα πιθανόν.

Εγώ λέω οτι αν κανει 1.07 στα Μεγαρα με το F4, αν καβαλήσει κανενα καλό και στημένο μηχανάκι θα παει και παρακάτω και πιο εύκολα και χωρίς κίνδυνο απογείωσης.
    Αυτό λέω κι εγώ... (η απογείωση όμως έρχεται αν βρει κάπου καλά το πατάκι..)

Τόσες μέρες το έχει πάρει προσωπικά και νομίζει ότι του την λέμε του ίδιου ενώ δεν έχει καταλάβει ότι με άλλλο μηχανάκι θα κατέβει "εύκολα" (δεν ειναι στραγάλια είπαμε)...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Ποπ κορν δεν πήρες!!!! Να κεράσω;;;
    με λιγη καλη θεληση την μπανανα μπορεις να τη δεις και σαν καλαμποκι

νταξει το θρεντ εντασεται με επιεικια στα οτι να ναι!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Πολυτεχνίτης Το avatar του/της MuayThai
    Εγώ από ένα 636 του 05 πήγα σε cbrFSi και ένιωσα ότι κατέβηκα κατηγορία όσον αφορά κινητήρα,φρένα, αναρτήσεις.. το μόνο καλό που έχει το cbr είναι πως είναι πιο φιλικό στην οδήγηση. Επίσης έχω συγκριτικό απ το περιοδικό ΜΟΤΟ του 2002 με όλα τα SS600 της χρονιάς όπου το βγάζουν προτελευταίο..(όπου αναφέρει όντως οτι βρίσκει ευκολα κάτω..) επειδή όμως είναι δικό μου κ αυτό έχω τώρα είναι κ γαμώ τα μηχανάκια!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

ρε συ sniper ποιος ειπε τετοιες ιστοριες;;; για υπεροπλα κ για πως το ειπες το αεροπλανο;;; αποδειξεις ζητησατε κ σας τις φερνω οταν γινουν κ τα υπολοιπα θα δειτε κ για την κοντρα κ για ολα!!! be happy!!! εγω μιλησα για το τι μπορει να κανει οχι οτι ειναι το καλυτεροτερο κ ουτε νομιζω οτι μου την λετε...σιγουρα αν σκασω τα τοσα χιλιαρικα παραπανω που εχουν τα πιο καινουργια ισως κ να κατεβασω αν εχω τις δυνατοτητες γι'αυτο!!! αν μπορεις να πιεσεις καποιο μηχανακι θα σου βγαλει οτι εχει κ δεν εχει...αν δεν μπορεις τοτε οτι κ να εχεις ακομα κ με 60.000 χιλιαδες να εχεις σκασει θα σε περνανε μηχανακια με το 1/4 της αξιας του δικου σου... τι να το κανω λοιπον αν εχω desmocedici κ με περνανε τα gsx-r,cbr,zx,r1,s1000;;; αυτο θελω να πω εγω οτι μπορεις μ'ενα ταπεινο all around μηχανακι κ να περασεις καλα κ να κανεις πολλα... εγω το αγορασα πριν 6 χρονια 4 χιλιαρικα κ το εχω ευχαριστηθει κ μου εχει κανει τα περισσοτερα κεφια τωρα για να βρω 4 χιλιαρικα δεν παιζει κ ετσι ξεκ...... μ'αυτο!!! αλλα αυτα που λεω κ εχω δει ειναι αυτα που εχω κανει κ οχι ο χ ψ γνωστος που ακουσε απο τον φιλο φιλου του... κ δεν παρεξηγιεμαι!!! οκ;;;
    Τελευταία τροποποίηση από ArgirisVale; 21/11/2012 στις 11:23.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    ρε συ sniper ποιος ειπε τετοιες ιστοριες;;; για υπεροπλα κ για πως το ειπες το αεροπλανο;;; αποδειξεις ζητησατε κ σας τις φερνω οταν γινουν κ τα υπολοιπα θα δειτε κ για την κοντρα κ για ολα!!! be happy!!! εγω μιλησα για το τι μπορει να κανει οχι οτι ειναι το καλυτεροτερο κ ουτε νομιζω οτι μου την λετε...σιγουρα αν σκασω τα τοσα χιλιαρικα παραπανω που εχουν τα πιο καινουργια ισως κ να κατεβασω αν εχω τις δυνατοτητες γι'αυτο!!! αν μπορεις να πιεσεις καποιο μηχανακι θα σου βγαλει οτι εχει κ δεν εχει...αν δεν μπορεις τοτε οτι κ να εχεις ακομα κ με 60.000 χιλιαδες να εχεις σκασει θα σε περνανε μηχανακια με το 1/4 της αξιας του δικου σου... τι να το κανω λοιπον αν εχω desmocedici κ με περνανε τα gsx-r,cbr,zx,r1,s1000;;; αυτο θελω να πω εγω οτι μπορεις μ'ενα ταπεινο all around μηχανακι κ να περασεις καλα κ να κανεις πολλα... εγω το αγορασα πριν 6 χρονια 4 χιλιαρικα κ το εχω ευχαριστηθει κ μου εχει κανει τα περισσοτερα κεφια τωρα για να βρω 4 χιλιαρικα δεν παιζει κ ετσι ξεκ...... μ'αυτο!!! αλλα αυτα που λεω κ εχω δει ειναι αυτα που εχω κανει κ οχι ο χ ψ γνωστος που ακουσε απο τον φιλο φιλου του... κ δεν παρεξηγιεμαι!!! οκ;;;
    Αργυρη μηντου δινεις σημασια ετσι εριστικος και κυνικος ειναι παντα! αλλα κατα βαθος γουσταρει κι ειναι και χοντακιας κι εχει και cbr... ειχε και σαν το δικο σου... τα χερια σου ισως να μην ειχε τοτε... απλα εσυμιλας για το τι γκαυλες βγαζεις με το μηχανακι αυτο κι οι αλλοι λενε οτι με αλλο θα εισαι καλυτερος.. ε και? αυτο εχουμε.. και περναμε κατι κουλους με καλυτερα μηχανακια. ως εκει. τελος.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    Αργυρη μηντου δινεις σημασια ετσι εριστικος και κυνικος ειναι παντα! αλλα κατα βαθος γουσταρει κι ειναι και χοντακιας κι εχει και cbr... ειχε και σαν το δικο σου... τα χερια σου ισως να μην ειχε τοτε... απλα εσυμιλας για το τι γκαυλες βγαζεις με το μηχανακι αυτο κι οι αλλοι λενε οτι με αλλο θα εισαι καλυτερος.. ε και? αυτο εχουμε.. και περναμε κατι κουλους με καλυτερα μηχανακια. ως εκει. τελος.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOTOMANIAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοινως οσα δεν φτανει η αλεπου..Φυσικα και μπορεις να περασεις καλα με οποιοδηποτε μηχανακι, αλλα δεν μπορεις να το βγαζεις και καλυτερο απο τα αλλα γιατι απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Επειδη εσυ με το f γυρνας μεγαρα 1.07 και εγω 1.08 με το δεκαρι σημαινει οτι το f ειναι καλυτερο? η πιο γρηγορο?
    Η μηπως θα μπω στη λογικη να αρχισω να πιεζω περα απο τα ορια που εχω θεσει στον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ για να αποδειξω τα αυτονοητα?
    Πουθενα δεν μιλησες για τις οδηγικες σου ικανοτητες, αλλα για τις δυνατοτητες του F4.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος

Κοινως οσα δεν φτανει η αλεπου..Φυσικα και μπορεις να περασεις καλα με οποιοδηποτε μηχανακι, αλλα δεν μπορεις να το βγαζεις και καλυτερο απο τα αλλα γιατι απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Επειδη εσυ με το f γυρνας μεγαρα 1.07 και εγω 1.08 με το δεκαρι σημαινει οτι το f ειναι καλυτερο? η πιο γρηγορο?
    Η μηπως θα μπω στη λογικη να αρχισω να πιεζω περα απο τα ορια που εχω θεσει στον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ για να αποδειξω τα αυτονοητα?
    Πουθενα δεν μιλησες για τις οδηγικες σου ικανοτητες, αλλα για τις δυνατοτητες του F4.
    αυτο ακριβως εξηγω απο την αρχη κ εχω γραψει οτι αν καποιος αλλος οδηγος ειχε τα συγκεκριμενα μηχανακια ισως να με περναγε για το μονο 10αρι που μιλησα ηταν το cb για κανενα αλλο διαβασε απο την αρχη κ θα δεις οτι το εχω γραψει τουλαχιστον δυο τρεις φορες δεν εβγαλα το f καλυτεροτερο ολων αλλα οτι ειναι απο τα πιο αθανατα που εχουν πατησει τις ροδες του πανω σε ασφαλτο κ οτι κανει πολλα μονο αυτο λεω!!!

Παρόμοια θέματα

1. CBR 1000 Vs R1
    από wintersunset στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 08:57
  2. CBR 600RR vs ανταγωνισμός
    από onireum στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 16:00
  3. cbr-125 vs CBR-600RR!!!
    από Kizoku στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 33