sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ευχαριστω φιλε δεν ξερω τι ακριβως φταιει το μηχανακι,εγω,ισως το πιο πιθανο με αλλη μηχανη να πηγαινα καλυτερα αλλα αυτο που εχω τωρα μ'εχει ευχαριστησει πολυ κ γι'αυτο δεν θελω να το δωσω...ισως αν βρω λεφτα να παρω ενα χωρις χαρτια κ να το εχω γι'αυτον τον λογο!!!ευχαριστω κ παλι!!!
Aδύνατον... το 600FS είναι το απόλυτο όπλο λέμε... δεν καταλαβαίνετε μου φαίνεται...
Τι; Αν αλλάξει μηχανάκι θα πάει ακόμα πιο γρήγορα (με τα όσα κάνει μέχρι τώρα - γιατί αν βρίσκουν τα σταθερά πατάκια κάτω είναι ένα κλικ πριν την απογείωση και μάλλον δεν βγαίνει αρκετά έξω); Λες ε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγώ από ένα 636 του 05 πήγα σε cbrFSi και ένιωσα ότι κατέβηκα κατηγορία όσον αφορά κινητήρα,φρένα, αναρτήσεις.. το μόνο καλό που έχει το cbr είναι πως είναι πιο φιλικό στην οδήγηση. Επίσης έχω συγκριτικό απ το περιοδικό ΜΟΤΟ του 2002 με όλα τα SS600 της χρονιάς όπου το βγάζουν προτελευταίο..(όπου αναφέρει όντως οτι βρίσκει ευκολα κάτω..) επειδή όμως είναι δικό μου κ αυτό έχω τώρα είναι κ γαμώ τα μηχανάκια!![]()
ρε συ sniper ποιος ειπε τετοιες ιστοριες;;; για υπεροπλα κ για πως το ειπες το αεροπλανο;;; αποδειξεις ζητησατε κ σας τις φερνω οταν γινουν κ τα υπολοιπα θα δειτε κ για την κοντρα κ για ολα!!! be happy!!! εγω μιλησα για το τι μπορει να κανει οχι οτι ειναι το καλυτεροτερο κ ουτε νομιζω οτι μου την λετε...σιγουρα αν σκασω τα τοσα χιλιαρικα παραπανω που εχουν τα πιο καινουργια ισως κ να κατεβασω αν εχω τις δυνατοτητες γι'αυτο!!! αν μπορεις να πιεσεις καποιο μηχανακι θα σου βγαλει οτι εχει κ δεν εχει...αν δεν μπορεις τοτε οτι κ να εχεις ακομα κ με 60.000 χιλιαδες να εχεις σκασει θα σε περνανε μηχανακια με το 1/4 της αξιας του δικου σου... τι να το κανω λοιπον αν εχω desmocedici κ με περνανε τα gsx-r,cbr,zx,r1,s1000;;; αυτο θελω να πω εγω οτι μπορεις μ'ενα ταπεινο all around μηχανακι κ να περασεις καλα κ να κανεις πολλα... εγω το αγορασα πριν 6 χρονια 4 χιλιαρικα κ το εχω ευχαριστηθει κ μου εχει κανει τα περισσοτερα κεφια τωρα για να βρω 4 χιλιαρικα δεν παιζει κ ετσι ξεκ...... μ'αυτο!!! αλλα αυτα που λεω κ εχω δει ειναι αυτα που εχω κανει κ οχι ο χ ψ γνωστος που ακουσε απο τον φιλο φιλου του... κ δεν παρεξηγιεμαι!!! οκ;;;
Τελευταία τροποποίηση από ArgirisVale; 21/11/2012 στις 11:23.
Αργυρη μηντου δινεις σημασια ετσι εριστικος και κυνικος ειναι παντα! αλλα κατα βαθος γουσταρει κι ειναι και χοντακιας κι εχει και cbr... ειχε και σαν το δικο σου... τα χερια σου ισως να μην ειχε τοτε... απλα εσυμιλας για το τι γκαυλες βγαζεις με το μηχανακι αυτο κι οι αλλοι λενε οτι με αλλο θα εισαι καλυτερος.. ε και? αυτο εχουμε.. και περναμε κατι κουλους με καλυτερα μηχανακια. ως εκει. τελος.
Κοινως οσα δεν φτανει η αλεπου..Φυσικα και μπορεις να περασεις καλα με οποιοδηποτε μηχανακι, αλλα δεν μπορεις να το βγαζεις και καλυτερο απο τα αλλα γιατι απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Επειδη εσυ με το f γυρνας μεγαρα 1.07 και εγω 1.08 με το δεκαρι σημαινει οτι το f ειναι καλυτερο? η πιο γρηγορο?
Η μηπως θα μπω στη λογικη να αρχισω να πιεζω περα απο τα ορια που εχω θεσει στον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ για να αποδειξω τα αυτονοητα?
Πουθενα δεν μιλησες για τις οδηγικες σου ικανοτητες, αλλα για τις δυνατοτητες του F4.
αυτο ακριβως εξηγω απο την αρχη κ εχω γραψει οτι αν καποιος αλλος οδηγος ειχε τα συγκεκριμενα μηχανακια ισως να με περναγε για το μονο 10αρι που μιλησα ηταν το cb για κανενα αλλο διαβασε απο την αρχη κ θα δεις οτι το εχω γραψει τουλαχιστον δυο τρεις φορες δεν εβγαλα το f καλυτεροτερο ολων αλλα οτι ειναι απο τα πιο αθανατα που εχουν πατησει τις ροδες του πανω σε ασφαλτο κ οτι κανει πολλα μονο αυτο λεω!!!