Ορίστε ρε κατηγορείτε την κυβέρνηση οτι δεν προχωρούν οι σημαντικές διαδικασίες για διαφορα θέματα. Εδω ακόμα δεν έχουμε βρει άκρη με το λαπτοπ και μιλάμε για λίστες Λαγκάρντ Κιετς;;; Χαχαχαχαχαχ
Το θέμα μπακλει και τι βι θα μεταφερθεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ώστε να έχουν βγει και αλλα μοντέλα-μεγέθη- hertz-hd-intches- και να να χάσει την μπαλα χαχαχχαχα
Δεν με διαβάζεις προσεκτικά και στεναχωριέμαι
Εγώ είπα δεν βρίσκεις sata3, sata σαφώς και βρίσκεις
Όχι δεν είναι θυγατρική, είναι ένα ξεχωριστό τμήμα της Kingston που φκιάνει μόνο γλήγορες μνήμες και γλήγορους δίσκους. Η εγγύηση καλύπτεται κανονικά από την Kingston και το RMA που στέλνουμε για τους Xyper είναι στην ίδια διεύθυνση με ίδιο αποδέκτη (τουλάχιστον μέχρι πριν 1 μήνα που έστειλα RMA). Τώρα αν άλλαξε κάτι στον μήνα που το ξέρεις και δεν το ξέρω πάω πάσο.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
οκ οκ νταξ όχι άλλες πέτρες πλζ
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Δεν τον χρειάζομαι ρε συ Βασίλη, η διαφορά της τιμής αγγίζει το διπλάσιο κόστος σχεδόν....εδώ τον συμβατικό 320αρι που έχω τώρα είναι ζήτημα αν πιάνει 60 γίγα χώρο μην πω πολυ λιγότερο....τα δεδομένα μου (φωτό, κυρίως και κάποια έγραφα) μπαίνουν πάντοτε σε 2 συμβατικούς 500αρηδες εξωτερικούς δίσκους όπου ο ένας είναι αντίγραφο του άλλου 9για τον φόβο των Ιουδαίων....) Στο λάπτοπ υπάρχουν μόνο το λειτουργικό, το όφις, 2 browsers και το antivirus, τίποτα άλλο. ότι κατεβάζω (συνήθως roms για κινητά μιας και ασχολούμαι με το "σπορ" ) μπαίνουν σε έναν μικρό πάλι εξωτερικό δίσκο παλιό (50αράκι) τον οποίο μεταφέρω πάντα μαζί όπου πάω και "μαγειρεύω" κινητά.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Νο amd.
Έχει όμως lenovo που δεν έχει ανέβει ακόμα στο web, i5/6gb σε δύο στικ/r5 εξωτερική vga/500gb συμβατικό δίσκο.
Στα 499. Με 720p ματ οθόνη.
Ψηνομαι.
Εντιτ 305-15ibd
από περιέργεια, αυτός ο ssd τι λέει;
σύμφωνα με τον george_sp, για πέταμα
σύμφωνα με μένα, για πέταμα.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
O Vaskas κάνει έρανο για να τελειώσει το σήριαλ με το laptop σου, μέχρι και συναυλία αλληλεγγύης οργανώνει στο γήπεδο της Παναχαϊκής (συμμετέχει κλασσικά και ο Γιώργος Νταλάρας), με τα φράγκα που θα μαζέψει όχι μόνο θα σου φτάσουν να αγοράσεις probook G3, αλλά και όλη την Hewlett Packard άμα λάχει...
Το ΛοιπΟ άκου τι θα γίνει. Πας παίρνεις αυτό το υπέροχο εργαλείο που ολομΑναχός σου και αφ' εαυτού σου βρήκες χωρίς πολύ ψάξιμο και ψείρισμα (είσαι άμεσος και αποφασιστικός άντρας εσύ στις αγορές σου). Στην πορεία παίρνεις κι έναν ssd 240-250 gb από τους καλούς όχι τις μούφες και κάνεις τράμπα το λειτουργικό από τον hdd. Παίρνεις και αυτό
που είναι ταμαμ για το μοντέλο που πήρες και βάζεις μέσα τον hdd. Αυτό μπαίνει στο μπέι του dvd. Κι έτσι έχεις και γλήγορο δίσκο για το λειτουργικό και την εκκίνηση των προγραμμάτων σου και τα 500gb αποθηκευτικό χώροκαι αν θες να χρησιμοποιήσεις το dvd απλά ξεκουμπώνεις τον αντάπτορα και βάζεις το dvd. Υπερτούμπανο το λαπτοπάκι με μιλίταρι χαρακτηριστικά και με ssd και με 500gb ακόμα και τα εξτρα δεν θα πάνε πάνω από 100 ευρωπουλάκια και θα είσαι μάγκας.
Εναλλακτικά συνεχίζεις να χρησιμοποιείς της Χριστίνας και κάνεις ακόμα μια δυο ερωτήσεις στο φόρουμ και ψάχνεις λίγο ακόμα και που ξέρεις μπορεί να προλάβει η Intel να βγάλει τον καινούριο εΞεπερΓαστή τον i29 που όπως όλοι ξέρουμε θα γ@μει και θα δέρνει. ααα ξέχασα παίζει κι ένα HP mini μετάχειρο στο μαγαζί κοντά στο κατοστάρικο με 10ρούλα οθόνη και 2gb RAM. Για δες το λίγο μήπως βολεύει. 8 ώρες αυτονομία λέμε.![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).