Σελίδα 19 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Άντε ρε τελειώνετε με το λαπτοπ γιατί ψάχνω για τηλεόραση ...
    Έκλαψα φίλε χαχαχαχαα
    Πω πω και μονο που το σκέφτηκα κουράστηκα χαχα

Ορίστε ρε κατηγορείτε την κυβέρνηση οτι δεν προχωρούν οι σημαντικές διαδικασίες για διαφορα θέματα. Εδω ακόμα δεν έχουμε βρει άκρη με το λαπτοπ και μιλάμε για λίστες Λαγκάρντ Κιετς;;; Χαχαχαχαχαχ

Το θέμα μπακλει και τι βι θα μεταφερθεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ώστε να έχουν βγει και αλλα μοντέλα-μεγέθη- hertz-hd-intches- και να να χάσει την μπαλα χαχαχχαχα

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    vaska

σε μηχάνημα 9ετίας και 12ετίας μια χαρά βρίσκεις sata
    η hyperx είναι ξεχωριστή μάρκα από την "kingston", κάτι σα θυγατρική. δεν είναι μοντέλο. όχι πια.

amyrou

κάποιοι ssd πράγματι έχουν θέμα αν πέσει το ρεύμα απροειδοποίητα. με βεβαιότητα μπορώ να σου πω ότι κάποιοι ssd της intel το προλαβαίνουν. με κάποια αμφιβολία ξέρω και ότι κάποιοι της samsung κάνουν κάτι αντίστοιχο. Αυτό που άκουσα είναι ότι κάαααποιοι δίσκοι της samsung αν μένανε για 10+ μήνες στο ράφι μετά παθαίνανε κοκομπλόκο... δεν ξέρω αν το πιστεύω ή όχι και προσωπικά δεν το έψαξα παραπέρα γιατί δεν μου τυχαίνει ποτέ τέτοια χρήση εμένα.

θες να πάμε παρέα να χαζέψουμε μαγαζά;

Δεν με διαβάζεις προσεκτικά και στεναχωριέμαι

Εγώ είπα δεν βρίσκεις sata3, sata σαφώς και βρίσκεις

Όχι δεν είναι θυγατρική, είναι ένα ξεχωριστό τμήμα της Kingston που φκιάνει μόνο γλήγορες μνήμες και γλήγορους δίσκους. Η εγγύηση καλύπτεται κανονικά από την Kingston και το RMA που στέλνουμε για τους Xyper είναι στην ίδια διεύθυνση με ίδιο αποδέκτη (τουλάχιστον μέχρι πριν 1 μήνα που έστειλα RMA). Τώρα αν άλλαξε κάτι στον μήνα που το ξέρεις και δεν το ξέρω πάω πάσο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

never hold back Το avatar του/της Ohm
    οκ οκ νταξ όχι άλλες πέτρες πλζ
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά αξίζει αλλά γιατί δεν βάζεις τον 240?? Τα 120 είναι λίγα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην τα γεμίσεις. Η χρηματική διαφορά δεν είναι τεράστια.
    Δεν θα δεις απλά διαφορά, νεκρανάσταση θα δεις ειδικά όταν μπαίνουν σε παλιά μηχανήματα οι ssd, που ο συμβατικός δίσκος μαζί με το παρωχημένο υλικό του παλιού pc έχουν κάνει το σύστημα απλά να σέρνεται, η διαφορά είναι χαοτική.
    Δεν τον χρειάζομαι ρε συ Βασίλη, η διαφορά της τιμής αγγίζει το διπλάσιο κόστος σχεδόν....εδώ τον συμβατικό 320αρι που έχω τώρα είναι ζήτημα αν πιάνει 60 γίγα χώρο μην πω πολυ λιγότερο....τα δεδομένα μου (φωτό, κυρίως και κάποια έγραφα) μπαίνουν πάντοτε σε 2 συμβατικούς 500αρηδες εξωτερικούς δίσκους όπου ο ένας είναι αντίγραφο του άλλου 9για τον φόβο των Ιουδαίων....) Στο λάπτοπ υπάρχουν μόνο το λειτουργικό, το όφις, 2 browsers και το antivirus, τίποτα άλλο. ότι κατεβάζω (συνήθως roms για κινητά μιας και ασχολούμαι με το "σπορ" ) μπαίνουν σε έναν μικρό πάλι εξωτερικό δίσκο παλιό (50αράκι) τον οποίο μεταφέρω πάντα μαζί όπου πάω και "μαγειρεύω" κινητά.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Δεν τον χρειάζομαι ρε συ Βασίλη, η διαφορά της τιμής αγγίζει το διπλάσιο κόστος σχεδόν....εδώ τον συμβατικό 320αρι που έχω τώρα είναι ζήτημα αν πιάνει 60 γίγα χώρο μην πω πολυ λιγότερο....τα δεδομένα μου (φωτό, κυρίως και κάποια έγραφα) μπαίνουν πάντοτε σε 2 συμβατικούς 500αρηδες εξωτερικούς δίσκους όπου ο ένας είναι αντίγραφο του άλλου 9για τον φόβο των Ιουδαίων....) Στο λάπτοπ υπάρχουν μόνο το λειτουργικό, το όφις, 2 browsers και το antivirus, τίποτα άλλο. ότι κατεβάζω (συνήθως roms για κινητά μιας και ασχολούμαι με το "σπορ" ) μπαίνουν σε έναν μικρό πάλι εξωτερικό δίσκο παλιό (50αράκι) τον οποίο μεταφέρω πάντα μαζί όπου πάω και "μαγειρεύω" κινητά.....
    Με γεια
    http://www.skroutz.gr/s/4996577/HyperX-Fury-120GB.html

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Δεν τον χρειάζομαι ρε συ Βασίλη
    όταν δεις πως πάει, στοίχημα το δεξί μου... μαρσπιέ... ότι σε καμιά δυό βδομάδες, θα ψάχνεις για 500άρι.

Νο amd.

Έχει όμως lenovo που δεν έχει ανέβει ακόμα στο web, i5/6gb σε δύο στικ/r5 εξωτερική vga/500gb συμβατικό δίσκο.

Στα 499. Με 720p ματ οθόνη.

Ψηνομαι.

Εντιτ 305-15ibd

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    από περιέργεια, αυτός ο ssd τι λέει;

σύμφωνα με τον george_sp, για πέταμα
    σύμφωνα με μένα, για πέταμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    από περιέργεια, αυτός ο ssd τι λέει;
    πετυχες πιθανον τον πιο μουφα.Λενε.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Νο amd.

Έχει όμως lenovo που δεν έχει ανέβει ακόμα στο web, i5/6gb σε δύο στικ/r5 εξωτερική vga/500gb συμβατικό δίσκο.

Ψηνομαι.

Εντιτ 305-15ibd
    Με γεια

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Το probook15 της συμβίας είναι καλό πραγματικά (και όντως όπως είχε γράψει ο αουγκεντάλερ ακούγεται το κουλεράκι του - όχι ενοχλητικά) αλλά τα νέα probook G3 φτάνουν στο 900άρι και είπα ότι δεν θέλω να ανέβω εκεί
    O Vaskas κάνει έρανο για να τελειώσει το σήριαλ με το laptop σου, μέχρι και συναυλία αλληλεγγύης οργανώνει στο γήπεδο της Παναχαϊκής (συμμετέχει κλασσικά και ο Γιώργος Νταλάρας), με τα φράγκα που θα μαζέψει όχι μόνο θα σου φτάσουν να αγοράσεις probook G3, αλλά και όλη την Hewlett Packard άμα λάχει...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    O Vaskas κάνει έρανο για να τελειώσει το σήριαλ με το laptop σου, μέχρι και συναυλία αλληλεγγύης οργανώνει στο γήπεδο της Παναχαϊκής (συμμετέχει κλασσικά και ο Γιώργος Νταλάρας), με τα φράγκα που θα μαζέψει όχι μόνο θα σου φτάσουν να αγοράσεις probook G3, αλλά και όλη την Hewlett Packard άμα λάχει...
    Ευελπιστώ, όταν τελειώσει αυτός ο έρανος να γίνει ανάλογος για μένα για την αγορά του ssd βάλαμε νέα πατούμενα και καδενούλα σήμερις και δεν έμεινε φράγκο....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Νο amd.

Ψηνομαι.

Εντιτ 305-15ibd

Το ΛοιπΟ άκου τι θα γίνει. Πας παίρνεις αυτό το υπέροχο εργαλείο που ολομΑναχός σου και αφ' εαυτού σου βρήκες χωρίς πολύ ψάξιμο και ψείρισμα (είσαι άμεσος και αποφασιστικός άντρας εσύ στις αγορές σου). Στην πορεία παίρνεις κι έναν ssd 240-250 gb από τους καλούς όχι τις μούφες και κάνεις τράμπα το λειτουργικό από τον hdd. Παίρνεις και αυτό
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2nd-Hard-Drive-HDD-Caddy-Adapter-For-Lenovo-IdeaPad-G580-G585-G770-Swap-DVD.jpg 
Προβολές:	70 
Μέγεθος:	81,2 KB 
ID:	356864
    που είναι ταμαμ για το μοντέλο που πήρες και βάζεις μέσα τον hdd. Αυτό μπαίνει στο μπέι του dvd. Κι έτσι έχεις και γλήγορο δίσκο για το λειτουργικό και την εκκίνηση των προγραμμάτων σου και τα 500gb αποθηκευτικό χώροκαι αν θες να χρησιμοποιήσεις το dvd απλά ξεκουμπώνεις τον αντάπτορα και βάζεις το dvd. Υπερτούμπανο το λαπτοπάκι με μιλίταρι χαρακτηριστικά και με ssd και με 500gb ακόμα και τα εξτρα δεν θα πάνε πάνω από 100 ευρωπουλάκια και θα είσαι μάγκας.
    Εναλλακτικά συνεχίζεις να χρησιμοποιείς της Χριστίνας και κάνεις ακόμα μια δυο ερωτήσεις στο φόρουμ και ψάχνεις λίγο ακόμα και που ξέρεις μπορεί να προλάβει η Intel να βγάλει τον καινούριο εΞεπερΓαστή τον i29 που όπως όλοι ξέρουμε θα γ@μει και θα δέρνει. ααα ξέχασα παίζει κι ένα HP mini μετάχειρο στο μαγαζί κοντά στο κατοστάρικο με 10ρούλα οθόνη και 2gb RAM. Για δες το λίγο μήπως βολεύει. 8 ώρες αυτονομία λέμε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14